Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen herpakt zich na rust en speelt gelijk tegen SC Heerenveen

Door Redactie 16 reacties

De Trots van het Noorden heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen SC Heerenveen. Voor de pauze haddden de Friezen het beste van het spel en kwamen verdiend op voorsprong door een doelpunt van Halilovic. In de tweede helft kwam FC Groningen sterk terug en maakte Ngonge met het hoofd de gelijkmaker. Daar waar de gasten verzuimd hadden om voor de pauze verder uit te lopen, verzuimde FC om de winnende te maken in het tweede bedrijf. Te Wierik werd in de 83e minuut (na twee keer geel) met rood van het veld gestuurd.

eerste helft
In de 9e minuut een schot uit de draai van H. Veerman dat nipt naast het doel van Leeuwenburgh vloog. FC Groningen had daarentegen iets meer het initiatief gehad maar kansen bleven uit. 

Halilovic kwam gevaarlijk door via de as maar schoot een meter naast. In de 19e minuut bracht J. Veerman zijn teamgenoot Halilovic in stelling die diagonaal via de voet van El Hankouri de bal achter Leeuwenburgh schoot, 0-1. Te Wierik raakte kort daarna (in duel met Halilovic ) geblesseerd aan zijn knie maar kon na behandeling verder spelen. Voor de rest had FC weinig in te brengen, de Feaners controleerden het spel. De eerste mogelijkheid voor Groningen ontstond (na bijna een half uur) uit een corner dat uiteindelijk door El Hankouri ruim over ging.

Daarna was Heerenveen tot twee keer toe dichtbij om de marge te vergroten, Kasanwirjo en Meijer voorkwamen erger. H. Veerman kreeg een grote schietkans maar schoot te opzichtig in. Vanuit groen-wit perspectief viel er verder weinig te beleven. Ondanks de beste bedoelingen  was FC niet bij machte power in het spel te leggen. Daarvoor was het spel te slordig en gingen teveel duels verloren. 

Op slag van rust werd Groningen dreigend. Sverko ging onderuit bij zijn doelpoging en ook de Leeuw ging in duel neer in de Friese zestien maar vond de goedkeuring van de arbitrage. Aan de overkant van het veld ging een doelpoging ruim naast het doel van Leeuwenburgh. Ook van Ewijk verprutste daarna nog een mogelijkheid.

tweede helft
Een driedubbele wissel bij FC. Postema, van Hintum en Irandust maakten hun opwachting voor De Leeuw, Meijer en Sverko. Het kwam de wedstrijd ten goede want Groningen begon direct met sturm und drang. Ngonge raakte op aangeven van Irandust de paal. Kort daarna kopte H. Veerman de hoekschop van Joosten nipt over het eigen doel. De gasten loerden op de omschakeling en kwamen er af en toe snel uit. Kansen bleven uit.

In de 69e minuut mocht Suslov aanleggen voor een corner. De bal werd perfect voor het doel geslingerd op het hoofd van Ngonge die Mulder kansloos liet, 1-1. Niet veel later haalde Suslov uit op het doel van Mulder die gestrekt kon. Hilarisch was de vrijde trap van J. Veerman waarbij twee spelers buitenspel stonden. 

Met nog een resterend kwartier op de klok viel van Kaam in voor Duarte. Abrahmam werd in stelling gebracht maar kopte zwaar gehinderd naast. Met nog 7 minuten te gaan schepte Te Wierik de opgekomen J. Veerman op de rand van de zestien en kreeg zijn tweede gele kaart en rood. De vrije trap spatte uiteen op de paal. Ondanks een man minder hield FC de druk erop. 

Er kwamen vijf minuten bij. De gasten kregen nog een mogelijkheid maar de bal werd bijtijds uit de doelmond weggewerkt. In de score kwam geen verandering meer waardoor beide teams er een punt aan over houden. 

Aankomend weekend gaat FC Groningen op bezoek bij Willem 2.

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh, El Hankouri, Te Wierik, Sverko, Kasanwirjo, Meijer, Suslov, Duarte, Joosten, Ngonge, De Leeuw 

Opstelling SC Heerenveen: Mulder, van Ewijk, van Beek, Dresevic, Woudenberg, Madsen, Halilovic, J.Veerman, Nygren, H.Veerman, De Jong

Reacties:
Johan12-09-2021 om 17:02

Erg slechte 1e helft en een erg goede 2e helft. Domme kaart van Te Wierik (1e) en snap dat hij geen aanvoerder geworden is. Kortom denk het maximaal haalbare deze wedstrijd. Duarte mag terugkijken op een goed begin. Ben kritisch op hem geweest maar als hij dit gaat doorzetten slik ik van harte mn woorden in 

Marco12-09-2021 om 17:11

Voldoende resultaat. Slechts 4 spelers van afgelopen seizoen, waarbij Joosten en Suslov er soms ook nog naast stonden. Elftal heeft tijd nodig. Ngonge is echt een aanwinst.  Goed gescout en verrassing van de transferwindow. 

Herman Badkuip12-09-2021 om 17:21

Heb genoten van een heerlijke wedstrijd, waarin FC Groningen en Heerenveen de hele wedstrijd voor de overwinning vochten. Eerste helft was overduidelijk voor de Friezen, FC Groningen kreeg geen vat op het goede spel van Heerenveen. Na de rust een heel ander FC Groningen, mede door de wissels én het publiek, dat achter het team ging staan! Veel meer agressie en enthousiasme in het spel van de mannen van Danny Buijs. Laros Duarte speelde een behoorlijke wedstrijd, de invallers Delaho Irandust, Romano Postema en Bart van Hintum gave het team nieuwe inspiratie. Denk dat wij nog veel plezier gaan hebben van Irandust, een hele lepe voetballer met een prima steekpass....Ook Cyril Ngonge kon mij wel bekoren, scoorde bijna na een prima steekpass van Irandust en maakte een prima kopgoal. Had een 3-1 overwinning voorspeld, maar had beter naar mijn vrouw Truus de Wit moeten luisteren, want zij voorspelde een 1-1 gelijkspel! Ben wel blij met de spelopvatting van het team van Buijs in de tweede helft, lekker op de aanval en niet altijd de ballen terug op de eigen keeper....Geef de nieuwe spelers van FCG nog een paar wedstrijden om goed op elkaar in te spelen en we gaan daarna een geweldig seizoen beleven!

Nachtwacht12-09-2021 om 17:29

Eerlijk is eerlijk... terechte uitslag. Ik heb wel genoten van de spanning en de inzet. Zo komt het stadion wel weer vol. Wat een kei, die Suslov... al was de tegengoal een slippertje. Tuurlijk is Ngonge een mooie aankoop, maar vind vooral Kasanwirdjo de verassing

Goeie wissels van Buijs. Duarte speelde heel behoorlijk. 

FCG_far away_112-09-2021 om 17:37

Het viel me voornamelijk op dat in de eerste helft de duels allemaal door Hveen werden gewonnen, vooral omdat ze veel feller waren.

De tweede helft was het net andersom.

Zo zie je hoe belangrijk het is om de duels fel in te gaan en te winnen.

Wel een ontzettende leuke pot gezien, waarin het slechte spel van de eerste helft prima omgedraaid werden. Als DB langer met dit elftal werkt, voorspel ik een mooi seizoen.

Oh ja, Suslov, hoeveel klasse hij ook in potentie heeft, moet harder werken en meer aan medespelers denken.

 

Kasanwirjo, ik snap niet dat hij bij ajax mocht vertrekken. Hij grijpt gelijk zijn kans.

Andries12-09-2021 om 17:56

Dat is het toverwoord.

Ingespeeld worden.

De nieuwe spelers moeten zich in het elftal inspelen.

Dat was vanmiddag duidelijk.

De toekomst lacht de FC toe.

Irandust gaat zich als een dragende speler ontwikkelen.

Een echte nummer 10.

Buijs kan kiezen.

Aan de achterhoede moet nog gesleuteld worden.

Dammers en Strand Larsen werden node gemist.

De eerste helft was Heerenveen de betere ploeg.

0-1.

Na een donder speech van Buijs gingen de spelers met natoeterende oren het veld in.

Compleet met 3 verse wissels.

Nu moest het gebeuren.

1-1.

Eindstand ook 1-1.

Het schiet zo niet op met die gelijke spelen.

Beter een half ei dan een hele dop.

De FC en Heerenveen hebben het ei gelijkelijk verdeeld.

De toeschouwers waren de eerste helft van slag en scheeuwden: wat is dat nou.

Er werden bierdouches het veld opgegooid.

De tweede helft was een metamorfose.

Het publiek begon vanouds de eigen ploeg toe te juichen.

En de FC kreeg vleugels en overvleugelde de Heerenveen huurlingen.

Iedereen tevreden.

Klantenbinding van FC 's zijde.

De toeschouwers komen terug.

Het elftal gaat steeds beter spelen.

Buijs kreeg ook een gele kaart.

Hij deed wat niet mocht.

Wat deed hij dan?

Ik ben geen scheidsrechter.

Dat moet je aan de scheidsrechter vragen.

Zei Buijs Honde l.....?

Wie zei dat ook weer?

Speelde in het Nederlands elftal.

Klein mannetje met een grote b....

Utrechts accent.

Ronaldo gaf zijn 11 jarig zoontje een Rolex ter waarde van een half miljoen euro.

Ronaldo zelf heeft een uurwerk om zijn pols ter waarde van 1,2 miljoen euro.

Wie wat heeft kan het over de balk smijten.

TomOkker12-09-2021 om 18:01

Wedstrijd zoals je die kon verwachten, gelukkig een puntje. Gain gezeur wie goan gewoon deur.

Kein geloel Fußbal spiel'n

Rob197012-09-2021 om 18:31

Er lopen bij Groningen genoeg spelers die toegevoegde waarde, maar ook kwam vandaag de middelmaat naar voren, en dan pleit ik toch echt voor een ander systeem. Matusiwa look-alike loopt er niet rond, dan vind ik het onverstandig om met dezelfde strijdwijze te spelen als in het afgelopen seizoen. Dammers valt voor de wedstrijd uit, waardoor je nog meer spelers moet opstellen die dit systeem niet beheersen.

Achterin een echte mandekker naast Kasanwirjo, zodat hij kan blijven spelen zoals hij vanmiddag deed. Ongelooflijk veel crosspasses afgeleverd, die op maat aankomen, en daarbij goed verdedigerswerk afleverde. Op de vleugels twee echte verdediger, zoals van Hintum, Meijer of Dankerlui. Het middenveld kan dan gevuld worden met Duarte Suslov Irandust,(indien fit), verder op de vleugels Ngonge, Abraham en een spits. Duarte is een andere speler dan Matusiwa en heeft een ander speelwijze, minder ballen afpakken, maar hij heeft juist wel de mogelijkheid om tussen de linies te spelen, en daarbij de juiste bal voorwaarts te spelen. Suslov, heeft op cruciale plekken op het veld vaak balverlies, maar heeft wel de drive om een omschakeling succesvol in te zetten. Vanmiddag zijn er veel potentiële aanvallen van Groningen uit gehaald door slim spel van Veerman, de Jong en Halilovic, telkens een tikje, een shirtje of een onschuldig duwtje, maar daardoor wel het gevaar uit de aanval te halen.

Te Wierik vind ik al een tijdje niet meer kunnen, evenals Joosten. Te Wierik moet in het centrum, en niet telkens naar de vleugel, om daar op te gaan bouwen, in de omschakeling is hij niet snel genoeg, en in passing is hij nu ook niet echt bijzonder, en een voorzet heeft hij helemaal niet. Joosten is het niet op dit moment, speelt het beste als er veel ruimte is, maar als Groningen opportunistisch voetbalt is zijn inbreng erg beperkt. Hopen op Strand Larsen of een slimme de Leeuw, dan moet er echt iets uit te halen zijn. In ieder geval hoeven wij niet te klagen over spelers met iets extra’s want die lopen er wel. Irandust liet meerdere malen zijn kwaliteiten zien, maar had toch wel problemen met het tempo. Mits fit een enorme aanwinst.

Groningen wil verder en heeft daarop geïnvesteerd, dan zal je ook verder moeten denken. Wederom bouwen aan een defensieve speelwijze dat zou kunnen, maar dan gaan we nog vele zware weken tegemoet. Uitgaan van eigen kracht mag ook, en dan loop je af en toe tegen een zeperd aan, maar kun je wel winnen van de kleintjes en af en toe stunten tegen de iets grotere, en niet onbelangrijk het voetbal is veel leuker om naar te kijken en daarvoor zitten wij ook op de tribune. 

De opportunistische tweede helft is risicovol, maar ook vele malen leuker dan er misschien toch net met 0-1 afgaan, maar met het vooruitzicht dat het nooit 0-2 zal worden en dan proberen 1-1 te maken. Je kunt nu zien hoeveel energie er voor nodig is om op 1-1 te komen. Ik pleit ook voor degelijk en tactisch goed spel, maar dat kan ook met meer aanvallende impulsen als dat wij de afgelopen jaren hebben gezien, en dat heeft ons wel een mooie 7e plek opgeleverd, maar aan het eind van de rit, ook niets meer, dan dat. Meer tv gelden, dat weer wel, dan maar op een andere manier geld verdienen. Een keertje weer een bekerfinale mag ook. 

Steve Goble13-09-2021 om 18:53

Goed verhaal Rob1970! Volgens mij hebben we op dit moment een aantal spelers die in ieder geval zouden moeten spelen; Leeuwenburg, Kasanwirjo, Suslov, Irandust en Ngonge. Suslov dient nog wel rustiger te worden bij het afwerken op de goal. Wel graag de energie behouden in de rest van zijn spel! Irandust eigenlijk puur op basis van verwachting.....

Spits zou ik altijd voor Strand Larsen kiezen. Kan in de toekomst nog veel geld opleveren! Linksback voorlopig van Hintum ( laat zich niet gek maken ) in het centrum wellicht Sverko naast  Kasanwirjo. Rechtsback Daniel van Kaam. Bij Gudmondsson is dit ook vrij goed uitgepakt! Kan van Hintum mooi aanvoerder zijn. 

Steve Goble13-09-2021 om 18:53

Goed verhaal Rob1970! Volgens mij hebben we op dit moment een aantal spelers die in ieder geval zouden moeten spelen; Leeuwenburg, Kasanwirjo, Suslov, Irandust en Ngonge. Suslov dient nog wel rustiger te worden bij het afwerken op de goal. Wel graag de energie behouden in de rest van zijn spel! Irandust eigenlijk puur op basis van verwachting.....

Spits zou ik altijd voor Strand Larsen kiezen. Kan in de toekomst nog veel geld opleveren! Linksback voorlopig van Hintum ( laat zich niet gek maken ) in het centrum wellicht Sverko naast  Kasanwirjo. Rechtsback Daniel van Kaam. Bij Gudmondsson is dit ook vrij goed uitgepakt! Kan van Hintum mooi aanvoerder zijn. 

BROMBEER12-09-2021 om 18:38

Suslov en joosten zwaar onvoldoende   postema en abraham veel te licht, sverko viel me niet tegen en ngoghe, ihandust en duarte ruime voldoende. Ben bang dat suslov gevalletje hrustic gaat worden, die nu gewoon bij een subtopper bundesliga basis speelt 

TomOkker13-09-2021 om 06:53

Suslov heeft hetzelfde probleem als Hrustic, maar daar heb ik al genoeg over gezegd Te Wierik hadden ze nooit terug moeten halen en Joosten had van mij naar Zwolle gekund. Blijkbaar hebben Kunta Kinte en Kalley nog even tijd nodig en wellicht lossen sommige problemen zich vanzelf op. 

marcelfcg13-09-2021 om 13:05

Als Suslov hetzelfde "probleem" heeft als Hrustic ziet het er goed uit voor hem. Hrustic mocht afgelopen weekend zelfs in de basis starten bij Frankfurt. En dat in de BL. Doet ie goed dus.

Johan13-09-2021 om 13:18

Alles spelers die risico in hun spel leggen krijgen gezeik van de Groningen supporters. Vindt Suslov qua potentie ook veel beter. Joosten ben ik het mee eens. Is ook niet mijn type speler.

Zeeman12-09-2021 om 18:49

 1e helft snel vergeten, 2e helft was prima, meer strijdlust en dat mankeerde er nogal aan de 1e helft.

Snap trouwens niet waarom Joosten steeds in de basis staat, voegt niks aan het spel toe, alleen maar ergenis.

De corners nemen is ook zo'n drama, met Suslov staat hij daar een beetje te treuzelen en zijn de bal gelijk weer kwijt, later nam Suslov ze alleen en slingerde de bal gelijk het strafschop gebied in, waardoor die goal ook kwam van Ngonge.

Van Hintum deed het ook prima, rustgevend, routine is gewoon nodig in dit team.

appie happie12-09-2021 om 19:21

Ik ben geen fan van Suslov(is messie denk hij)moet niet alles zelf willen doen..!!

Verder was onze rechtback postie vandaag slecht bemand.ElHankouri was steeds te ver weg,daardoor kon Heerenveen steeds over links er door,dat moet anders.

Verder genoten van de 2de helft,zo wil ik het zien.

 

Idanrust wordt een topper in Nederland,die eerste pass zeg...

Snap dat eea tijd kost,maar als het straks gaat lopen dan gaat het ook echt lopen denk ik.

 

Dijk12-09-2021 om 22:20

Helemaal met je eens

 

Metworst13-09-2021 om 10:16

Wat Hankouri betreft, die was idd minder aanwezig. Mijn vrouw was voor het eerst mee naar het stadion ( heeft niets met voetbal) maar een opmerking van haar was wel typerend. " Die jongen is wel erg met zichzelf bezig en loopt hier alleen mooi te wezen." Maar de eerste helft waren er meer die niet echt aanwezig waren. Kasanwirjo is onze nieuwe rots in de branding,  en wat een prachtige Cross passes heeft die in huis. Ngonge, Duarte, Abraham en Irandust lieten bij vlagen zien dat er veel voetballend vermogen bijgekomen is. Nu moet het nog ingespeeld raken en de spitsen moeten gaan scoren. Dan wordt het een mooi seizoen. 

Fan op afstand12-09-2021 om 19:56

Als de FC blijft spelen zoals in de 2e helft gaan ze echt verassen. Maar Te Wierik kan niet meer. Is geen schim meer van zijn eerste periode bij onze FC. Zijn manier van voetballen past niet meer bij de wijze van voetbal die de FC wil spelen. Hij komt aan alle kanten tekort. En volgens mij heeft de Fc betere voor die plek. De nieuwe aankopen die vanmiddag gespeeld hebben zijn echt goede aanvullingen. Postma vraag ik mij af of die het wel gaat redden in de eredivisie. Wordt heel lastig. Maar als de rest van de aankopen doen waar ze voor gehaald zijn dan komt het allemaal wel op de pootjes terecht.

brummie13-09-2021 om 08:31

In de 1e helft had FC het lastig. Met het afvallen van Dammers en JSL voor deze wedstrijd en het ontbreken van vaste waarden Matisuwa, Gudmundson en Messaoudi was het Heerenveen die het beste van het spel had. 

Credits voor de staf dat met omzettingen in de 2e helft het spelbeeld totaal veranderde. Denk dat iedereen in het stadion daar van genoten heeft. 

Ikzelf ben wel Fan van Suslov, voor zulke spelers kom ik naar het stadion. Deze jongen is nog zo jong, maar is technisch echt een genot om naar te kijken. Uiteraard af en toe overmoedig. Maar wat bravoure mag best in een elftal.  Duarte viel me ook positief op. Echt een speler die aan de bal oplossing heeft. Er speelde in mijn ogen niemand een onvoldoende. Te Wierik deed in mijn ogen ook niet slecht. Hij komt het beste tot zijn recht centraal achterin, en deed dat in de 2e helft met verve. De overtreding die hij maakte waardoor hij rood kreeg, was dat hij een middenvelder op moest vangen omdat anderen uit positie waren. Kun je hem niet kwalijk nemen lijkt me. Dat hij nog niet in zijn grootste vorm is, akkoord. Maar om nu te zeggen dat te Wierik niet meer kan...

Als laatste wil ik een lans breken voor van Hintem. Ondanks zijn verdrietige prive situatie speelde hij een puike pot! 

Op naar willem II uit, denk dat we dit seizoen een mooie selectie hebben, met meer voetballend vermogen. 

campesino13-09-2021 om 09:39

Ben het grootendeels met je eens. Ben ook wel fan van suslov, maar hij moet inderdaad uitkijken dat hij hrustic niet achterna gaat. Haalt AF en toe het bloed onder je nagels vandaan. Sommige van zijn akties zo ver van het stradschopgebied zijn ook zinloos. Risiko op balverlies is erg groot en je schiet er nieta mee op. AF en toe gewoon simpel snel afspelen. Zit vd kaam niet om een soortgelijke reden op de bank?

Van hintum inderdaad een pluim.

En de zwarte piet voor fledderus. Vandaag miste je meteen al messaoudi. Met hem pak je vandaag 3 punten. Want doelpunten maken blijft een probleem. En ala je dan zonder je 2 topscorers van volgens seizoen speelt

Hoekie13-09-2021 om 13:50

Op het moment dat je (achteraf voor een groot deel noodgedwongen)  een onbegrijpelijke startopstelling ziet, die nog meer afwijkt dan iedereen had verwacht, weet je dat het een moeilijke wedstrijd wordt. De eerste helft was dan ook ver onder de maat. Komplimenten voor de tweede helft aan Buijs en spelers dat zij met een niet ingespeeld team een ingespeeld team van Heerenveen hun wil oplegden. Keeper Mulder heeft een flink aantal keren tijd lopen rekken om erger te voorkomen. Voor mij was Kasanwirjo de grote man. Deze strijder maakt grote stappen en gaat  een grote toekomst tegemoet als hij zich zo door blijft ontwikkelen. Ook Ngonge laat zien dat hij een prima aanwinst is voor de FC. Daarnaast viel ook de prima invalbeurt van van Hintum op. Irandust liet bij vlagen even zien waarom de FC 2 jaar achter hem aan heeft gezeten. Die eerste pass van hem was van grote klasse. 

Suslov is een van de grootste talenten maar is met zijn manier van spelen te druistig waardoor hij vaak balverlies lijdt op een plek waar het  niet kan. Het is niet de eerste keer dat zijn balverlies de tegengoal inluidt. 

Als de FC de llijn van de tweede helft kunnen doortrekken en een aantal spelers nog fitter gaan worden, gaan we een mooi seizoen tegemoet. Ik hoop ook dat Buijs na dit seizoen nog de trainer van de FC is. ik denk dat  er veel clubs zijn die zien dat hij in weinig tijd een nieuw elftal aan het draaien krijgt. 

Andries13-09-2021 om 17:15

Dat het de eerste helft niet liep, was te danken aan het volwassen voetbal van Heerenveen.

Zij hadden een eigen aanvalspatroon, wat je vroeger bij Bayern M. met Gerd Müller zag.

De bal in het midden plaatsen en dan tikkie takkie in het doelgebied tot dat een speler vrij de bal in het doel kan schieten.

De FC had in zijn malaise tijd, niet zo lang geleden, tikkie takkie voetbal in eigen doelgebied.

Na de rust kwamen wat betere spelers in de ploeg.

Buijs had in de rust het nodige gedaan om alles op de rails te krijgen.

Wij spreken van in de rust, maar in de kleedkamers gaat er er wild en woest aan toe.

Flapperende oren.

Spelers worden wakker.

Messaoudi wordt niet gemist en de anderen ook niet.

Met het materiaal wat de FC nu belichaamt is een stap verder gezet naar de Grote Markt.

Irandust, Ngonge, Duarte, Abraham ea. zijn spelers die de FC naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wervelend, dynamisch voetbal.

Geen olifanten in de ploeg.

Suslov, ja.

Suslow heeft wat tijd nodig.

Met de nieuwe spelers gaat ook hij beter voetballen.

Irandust liet nog niet veel zien.

Dat was mede de schuld van zijn medespelers.

Die zagen nummer10 niet staan.

Met 1 actie liet Irandust zien wat hij in zijn mars heeft.

Een speler voor de Bundesliga, Dortmund, B. München etc.

Hij gaf een nog nooit vertoonde steekbal vanaf de rechterkant.

Dit in een oogwenk.

Bijna een geweldig doelpunt tot gevolg.

De bal ging net voorbij de tweede paal.

Het is verbazingwekkend dat een nummer 10 een vleugelpositie inneemt.

Een nummer tien hoort midden op het veld balletjes door te geven, ala Wesley Schneijder, de man van de hl.

Buijs zal het weten.

Hij zet spelers daar neer waar de tegenstanders ze niet verwacht.

Nu het was een noodgreep.

Door gaan met ademhalen en Willem 2 is de volgende tegenstander.

Zij doen het nu dun in hun broek.

De FC laat hun een poepie ruiken.

Het kan ook anders om.

Wat doen Max en Lewis weer.

Die twee kunnen niet met elkaar door de bocht.

Zij geven elkaar geen ruimte.

Red Bull had een record pitstop.

11 seconden!

Het was niet de dag van Max.

Gelukkig kwam hij Lewis nog tegen.

Een samenloop van omstandigheden. 

Zij gingen samen door de bocht.....

Een gelukje voor Max.

Lewis scoorde nu ook geen punten.

 

Herman Badkuip14-09-2021 om 10:36

Heb veel vertrouwen in de nieuwe spelopvatting van FCG, vóóral na de sterke tweede helft tegen Heerenveen. Méér de nadruk op de aanval, minder behoudend spel en balletjes terug spelen op Peter Leeuwenburgh. Deze spelopvatting is veel aantrekkelijker voor het thuispubliek....je zult misschien meer goals tegen krijgen. Geen probleem, als ons team er maar voor zorgt, dat ze vaker scoren dan de tegenstanders! Danny Buijs heeft er de spelers voor om dit nieuwe, meer aanvallende spelsysteem op te pakken. En dan hebben wij de échte Delaho Irandust nog niet eens aan het werk gezien! Ook Paulos Abraham, Jörgen Strand Larsen, Cyril Ngonge, Laros Duarte, Tomas Suslov hebben nog tijd nodig om het aanvallende spelconcept te beheersen.....Ben ook wel benieuwd naar Sebastian Tounekti als rechterspits en uiteraard de aanvallende impulsen van Yahya Kalley....Good old Bart van Hintum vond ik afgelopen zondag verrassend sterk invallen, vanaf de eerste minuut na de rust een enorme drang naar voren! Eerst maar eens rustig toewerken naar komende zaterdag 18-9 de lastige uitwedstrijd tegen Willem II. Hoop op net zo'n enerverend duel als afgelopen seizoen, toen wij in de slotminuten de overwinning pakten!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!