Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen na dit seizoen niet verder met Danny Buijs

Door Sven Heikens 74 reacties

FC Groningen gaat voor het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdtrainer aanstellen. Na een evaluatie binnen club heeft de directie in een gesprek met Danny Buijs aangegeven het aflopende contract van de hoofdtrainer bij FC Groningen niet wordt verlengd.

Technisch Directeur Fledderus meldt er zelf over op de clubsite: “Wij hebben als directie een evaluatie met elkaar gevoerd en zijn daarbij tot de conclusie gekomen dat we geen contractverlenging aangaan. Danny heeft als hoofdtrainer tot nu toe goed gepresteerd bij FC Groningen en daarvoor verdient hij absoluut de complimenten. We zijn er met elkaar van overtuigd dat we ook dit seizoen goed en succesvol kunnen afmaken. Daar gaan we met elkaar keihard aan werken.”

De aflopende overeenkomst met eerste assistent-trainer Adrie Poldervaart wordt eveneens niet verlengd. Toch op z'n minst merkwaardig te noemen, want een paar maanden geleden was Poldervaart nog onmisbaar, toen De Graafschap voor hem in de markt was.

FC Groningen gaat na het vallen van deze beslissingen aan de slag met de samenstelling van een nieuwe technische staf voor het seizoen 2022/2023.

 

Reacties:
m o i22-12-2021 om 13:38

Een verandering die hard nodig is. Maar ook de selectie moet flink worden versterkt. Het overzicht van Grunn1967 bij het vorige artikel is heel erg duidelijk over de kwaliteit van de aankopen van de huidige TD. Een overzicht dat ik volledig onderschrijf. Een nieuwe trainer is wel mede afhankelijk van wat de TD hem of haar in de mik schuift.

Grunnfanatic22-12-2021 om 13:38

Verstandige zet. Het Danny Buijs-effect bleek inderdaad al een tijdje uitgewerkt te zijn. Na verloop van tijd raken de spelers imuun voor dat geschreeuw langs de lijn. Kan wat mij betreft gewoon met opgeheven hoofd door de voordeur naar buiten.

Nachtwacht22-12-2021 om 13:39

Logische beslissing. Goed dat er voor iedereen al vroeg duidelijkheid is. 

BROMBEER22-12-2021 om 13:44

waardeloos figuur, fledderus.. Eerst buijs met deze selectie opzadelen en dan zijn contract niet verlengen.

Man, neem je verantwoording en donder op fleddie

alexvl22-12-2021 om 13:56

Stap 1 is gezet, alleen jammer dat t pas in zomer is. Dit seizoen is nu al verloren.
Ik hoop dat nacompetitie wordt ontlopen. Wat verdomd jammer is is dat veel spelers hun vertrouwen zijn verloren lijkt t.

MJ moet blijven groeien. De spelers die er zijn gehaald zijn paar groeibriljantjes. Verstandig want dit gaat (hopelijk) kapitaal opbrengen. Hij mag van mij gewoon blijven.

In de winterstop wel afscheid nemen van wat spelers. Als Strand Larsen blijft moeten er buitenspelers met voorzet komen.
Verder gewoon weer proberen Bijl te halen. Eventuele opvolgers Buys?

Lukkien, Wormuth, Dijkhuizen?  Persoonlijk zou ik Jan van Dijk ook wel weer eens bij de FC willen zien.
En wellicht gebruik maken van Hans Westerhof? Die heeft volgens mij nog veel contacten in Amerika.

Bombarda779122-12-2021 om 14:05

Nou gelukkig maar! Zijn we van dat gezeur af op dit forum. Drink er nog een flesje azijn op jongens! 

Wie is de nieuwe kop van Jut? Fledderus? Gudde? 

Dijk22-12-2021 om 15:25

Misschien Fledderus wel als TD / coach kunnen ze wel door 1 deur.

Fan op afstand22-12-2021 om 14:08

Of het allemaal zo slim is om Buijs geen contractverlenging te geven zal de toekomst moeten uitwijzen. Vraag mij af of er ergens een trainer rondloopt die dit groepje sporters wel aan de praat krijgt. En wie de nieuwe trainer wel en niet wil houden en erbij wil hebben. Dus Fledderus zal moeten gaan investeren, misschien in de winterstop al om een nieuwe trainer te paaien, wat hij m.i. afgelopen zomer is vergeten te doen. Veel geld incasseren door de verkoop van meerdere dragende spelers maar zo goed als niets uitgeven door transfervrije spelers te halen en spelers met een smetje goedkoop binnen te halen en daarmee Buijs op te zadelen met een probleem. Echter zijn contract is net verlengd. Nu begint het raden naar de naam van de nieuwe trainer en als de FC zo graag naar de Grote Markt wil zullen ze een trainer moeten halen die ervaring op hoog niveau heeft en eigenlijk per direct beschikbaar is om zich mooi een half jaar lang geleidelijk in te werken. En daarbij denk ik aan Cocu. Niet iemand uit de buurt, geen oude banden, veel ervaring en een goede kijk op voetbal en de betere connecties. Maar we gaan het zien.

Herman Badkuip22-12-2021 om 14:25

Na vier jaar afscheid nemen van hoofdtrainer Danny Buijs en zijn assistent Adri Poldervaart is een logische én normale ontwikkeling. Vind persoonlijk dat Danny Buijs het meer dan verdienstelijk heeft gedaan bij FC Groningen, maar na een periode van vier jaar is het voor beide partijen goed om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ben wel benieuwd voor welke nieuwe trainer[s] FCG zal gaan, mijn voorkeur voor hoofdtrainer Dick Lukkien én assistent Marcel Groninger is bekend bij iedereen. Verwacht ook nog wel een aantal versterkingen voor onze spelersselectie. Geen jeugdspelers, maar voetballers met eredivisie-ervaring, die er na de winterstop direct staan! 

Bayern 22-12-2021 om 14:32

3,5jaar te laat wat mij betreft. En het kutte is nu dat hij met zijn tombola opstellingen nog een half jaar Groningen verder naar de kloten kan helpen.

Ik heb echt het idee dat Danny een grabbelton in zijn kantoor heeft staan met alle spelersnamen behalve die van hankouri en een dag voor de wedstrijd even lekker gaat grabbelen om een opstelling te trekken. Even kijken wie er naast hankouri nou weer mag opdraven.

Hopelijk zijn we aan het eind van het seizoen niet gedegradeerd naar de KKD. Een laatste kadootje van Danny zeg maar. 

Pietjepal22-12-2021 om 14:35

Redelijk verstandig toch? Altijd lastig als het matig gaat. Qua resultaten vaak nog oké. Dit seizoen niet best. Redelijke communicatie van de situatie. Rest.seizoen kijk ik niet naar uit.

Alf22-12-2021 om 14:36

Jammer dat Buijs en Poldervaart vertrekken. In mijn ogen deden ze het best wel goed gezien de omstandigheden. Laten we niet vergeten dat vorig seizoen we hoog geëindigd zijn onder hun leiding. Misschien is de overweging dat het goed is als er weer eens een frisse wind waait door de FC? Ik denk niet dat je zomaar een beter duo vindt.

Bayern 22-12-2021 om 14:47

Kijken sommige reageerders hier wel naar de wedstrijden!?!?!?

In al mijn jaren FC heb ik zelden zulk slecht voetbal gezien als de jaren onder Danny. Zelfs in de eerste divisie in de Oosterpark was het spel vaak beter dan nu, of op z'n minst was er iig meer belevenis. Buijs heeft 3,5jaar afbraakvoetbal laten zien met misschien over alle seizoenen een stuk of 6 wedstrijden die echt leuk waren.

En dan zijn er gewoon een aantal mensen die het jammer vinden dat hij gaat? 

Dijk22-12-2021 om 16:05

Ben helemaal met je eens. Elke week had Buys hetzelfde verhaal. En zelfvertrouwen van sommige jongens is weg hadden geen spelvreugde meer door geschreeuw langs de kant. En vriendje Hankouri laten staan en zelfs aanvoerder maken. Nou die gaat niet verlengen hoop ik. 

Hertog26-12-2021 om 11:56

Roelofsky22-12-2021 om 15:00

He he eindelijk verlost van het casino voetbal ... wat niet om aan te gluren is.

brummie22-12-2021 om 15:30

Jammer dat Buijs vetrekt, heeft na van de Looi een strijdbaarder  en aggressiever elftal neer gezet, spelers beter gemaakt en jeugd ingepast. 

Dat de afgelopen jaar niet om aan te gluren was, vind ik niet kloppen. Afbraakvoetbal? Stuitend om te lezen en vraag me af of deze posters weleens andere eredivisiewedstrijden zien. Halen we ook nog Oosterpark erbij, wat was dat een belevenis met Pim Verbeek of Theo Vonk....We hebben onder Buijs ook zeker mooie wedstrijden gezien en overwinningen behaald. Het tijdperk Buijs was atttactiever dan tijdperk van de Looi en Maaskant. 

Voor een beginnende trainer heeft hij het meer dan goed gedaan bij FC. Ik hoop dat hij zijn carriere bij een andere mooie club mag voortzetten.

Ik heb niet veel moeite met wisselingen qua trainersstaf. Trainers komen en gaan. Maar hoe hier geschreven wordt over Buijs, vraag ik me wel af of ze FC wel werkelijk volgen en supporten, en mis respect. Zeker gezien het feit dat hij dit jaar een elftal tot beschikking kreeg die in disbalans was. Veel nieuwe spelers kwamen niet 100% fit of geblesseerd binnen. 

alexvl22-12-2021 om 15:38

Dom gelul brummie.
Niemand vergelijkt met andere trainers. Feit is dat het gewoon niet leuk is om wedstrijd te bekijken van de Fc momenteel.
Jij noemt namen Pim Verbeek en Theo Vonk. Ik noem namen Hans Westerhof, Jan van Dijk, Theo Verlangen, Han Berger.
Die lieten de Fc leuk voetballen, Daar kwam t publiek voor. En als de FC keer verloor was men toch tevreden.
Laatste kwartier van de Fc was berucht. Dat willen we zien.

Bayern 22-12-2021 om 15:52

Hahaha Buijs tijd attractiever dan bij Looi en Maaskant? Bullshit. Ik zeg niet dat het voetbal toen oogstrelend was. Zeker niet zelfs. Maar er zat wel een idee achter. Dat idee heb ik in de 3,5jaar buijs nog geen moment kunnen ontdekken. Er is een enorme daling in de seizoenkaarthouders te zien de laatste jaren. Die snappen er ook niks van zeker. Ik zal je vertellen waarom al die mensen vertrekken. Omdat men wel wat beters te doen heeft dan elke 2 weken de gang naar het stadion te maken om weer 95 minuten ergernis te beleven op de tribune.

En over die mooie wedstrijden. Ja, die waren er in de 3,5jaar buijs een stuk of 6 waarvan vaak ook nog maar 1helft. 

debultjes22-12-2021 om 18:35

In disbalans? Hij is toch de trainer, hij kan toch bepalen wie op welke plek moet staan, hij bepaald de opstelling, hij bepaald toch het spelsysteem. Hoe kan het dat hij elke week schreeuwend aan de lijn staat? Al jaren is er geen touw aan vast te knopen, ik weet niet hoe zijn trainersdiploma behaald heeft maar meer dan een amateur club zie ik hem voorlopig niet trainen

brummie22-12-2021 om 15:46

Help je uit de droom, Alleen in het seizoen 90-91 speelde FC echt leuk in het Oosterpark. En een periode onder Han Berger in de middeleeuwen.

Verder was het vaak ook huilen met de pet op. Jan van Dijk degradeerde zelfs met FC. IK heb in alle jaren in de Euroborg beter voetbal gezien dan in alle jaren Oosterpark. En ik heb toch al heel lang een seizoenkaart. In het Oosterpark was de club op leven na dood. Het was vaak hangen en wurgen, ook voetballend. Sportief doet FC het  sinds de Euroborg ook vele malen beter tov periode Oosterpark. 

alexvl22-12-2021 om 16:10

Ahum, ik kon anders genieten van de thuiswedstrijden van de Fc met Houtman, Brocken, Dijkstra, Swanenburg, Keukens, Hiddink, Waalderbos, Van Dijk etc etc
En dat waren toch echt jaren 80

Van Dijk gedegradeerd idd maar ook weer gepromoveerd. Ondanks de degradatie was t voetbal beter aan te zien dan het huidige voetbal. Er werd juist leuk gevoetbald met Hugo, Leonardo etcetc.
Goed aantrekkelijk voetbal verzacht veel. Kijk naar RKC afgelopen jaren. Leuk aantrekkelijk voetbal. Welliswaar lager dan de FC geeindigd maar publiek liep niet weg aldaar en bij de FC liepen voor de maatregelen de toeschouwersaantallen terug. Vol stadion levert meer centjes op.

Bayco22-12-2021 om 16:00

Aan de ene kant snap ik het...denk dat het uitgewerkt is..en het ook tijd is voor iets nieuws en idd hopelijk een aanvallender ingestelde trainer.

Ander kant ook jammer.... hij heeft ook veel goed gedaan en spelers beter gemaakt.. maar heb nu het idee dat buijs aan zijn plafond zit met de leercurve bij de fc...ik vindt dat hij nog veel moet leren en gun hem een club die hem daar de kans voor geeft..

Heb altijd het idee gehad dat hij spelers niet alleen selecteerde op voetbaktechnische redenen maar ook vanuit persoonlijke klik met de speler... en naar mijn idee heeft hij daar fouten gemaakt...

 

We zullen nu ook snel horen dart El hankouri geen contract verlengen meer wenst bij de fc... denk echt dat hij de beslissing uitgesteld heeft tot dit nieuws

Hoekie22-12-2021 om 16:16

Het is een logische en normale ontwikkeling dat een trainer na 4 jaar wordt vervangen zoals ook Herman Badkuip het verwoordt. Ik loop al heel lang mee op dit forum en heb na Ron Jans geen trainer meegemaakt die het er goed van af heeft gebracht. Huistra, Maaskant, v.d Looi en Faber werden op dit forum wekelijks afgemaakt. Ron Jans had als voordeel geweldige spelers tot zijn beschikking. Ik noem Nevland, Suarez, Da Silva  Levchenko en noem ze maar op. 

Buijs is na Jans de beste trainer uit dit rijtje. Dit seizoen moet hij het doen met een spelersselectie die totaal in onbalans is. Een half elftal sterkhouders moeten worden vervangen en nieuwe spelers zoals Abraham, Irandust, Radinio Balker zullen op termijn wellicht een versterking zijn maar hebben geen noemenswaardige bijdrage kunnen leveren. 

De laatste maanden is het spel niet om aan te gluren en dan is het lekker om de frustraties van een vierkant draaiende selectie op een persoon af te reageren. Toch is het goed dat er na 4 jaar een andere trainer voor de groep staat. Ook de volgende trainer kan niet toveren en is afhankelijk van de evenwichtigheid, fitheid en de kwaliteit van de spelersgroep. 

Er zijn inmiddels flink wat namen voorbij gekomen als opvolger van Buijs. Gelukkig zijn een paar namen die op dit forum als beste optie werden genoemd er nu niet meer bij. Gert Jan Verbeek heeft gelukkig zijn eigen ruiten in gegooid. 

brummie22-12-2021 om 16:28

Goed verwoord Hoekie, kan me goed vinden in je post. 

kees22-12-2021 om 16:31

Goed dat ze dit tijdig aankondigen, ook voor Buys het beste uiteindelijk: dan kan hij zich oriënteren.  Voor de club is het te hopen dat er nog wéér een kunstje wordt uitgehaald door Buys met alsnog een inhaalrace... Het gevaar bestaat ook hoe de aantrekkelijkheid/ stabiliteit  van FC G niet meer intact blijft met de ambitieuze plannen.  Alle processen zijn denkbaar, maar niet altijd maakbaar.   

En ook ik kan niet mee met de mening van Brummie , dat het zo gek nog niet is wat Buys heeft laten zien;  die vergeten is dat er bij zoveel wedstrijden nauwelijks op de helft van de tegenstander is gespeeld, soms geen enkele bal op doel gedurende de eerste helft, en hoe vaak er een gelijkspel uit voort kwam; 

Kijk je naar de ED stand ranglijst halverwege, dan zijn de bovenste 7/8 plaatsen precies ingevuld zoals het al jaren gaat, alleen Groningen ontbreekt daar. 

Achteraf heeft Buys ook te maken gehad met een veel te hoog verwachtingspatroon dat de laatste (zeg) vijf jaar onder Nijland is gecreëerd:  een "topclub" werd fc G vaak genoemd, maar in feite ging de begroting telkens naar beneden en werd met extern geld o.a. Doan gefinancierd en daar is een halt in gekomen met de komst van Gudde/Fledderus. Dat het moeilijk  inschatten is óf een gehaalde speler zich doorontwikkelt en deze daarna doorbreekt en de verwachtingen wáármaakt:  50 % bereikt  dit maar,  schrijft Brummie ergens. 

 Wel ik het ontluisterend dat het koppel van de TS , MJ Fledderus/Buys, elkaar niet erg ligt...zo horen we van nu Buys ( maar had ik al eerder in vette letters hier gemeld.  Dit zal zeker een effect hebben (gehad) op het vertrouwen dat spelers hebben in hun eigen voetbaltoekomst bij FC G.     

Ik hoop voor iedereen een mooie en spannende 2e seizoenshelft.  Misschien stunten we nog in de beker. Misschien komt er een sterke creatieve middenvelder bij,...misschien ook niet. Maar NOG wat geduld opbrengen is nooit verkeerd al zie ik liever ook deze TD vervangen worden door een ander iemand met meer gezag in de voetbalwereld en wat misschien minder popy ( "Fleddi maak me gek "): het is een dik betaalde baan met veel verantwoordelijkheid voor het succes van de hele club...   

Timing en goede scouting is essentieel bij het werk van een TD.  goede spelers kosten veel geld en het zelf opleiden zoals bij AZ is hier nu wel helemaal doorgevoerd; Die spelers moeten we ook zien spelen.  Ook de faciliteiten (traning) zijn op een hoger plan gekomen; En dus zal een nieuwe trainer met dezelfde voortvarendheid en ambitie met de boe(de)l  aan de slag moeten.  en dat trainers de weg naar het verre Groningen niet zouden weten te vinden: ach,  dat zal wel blijken.

 

 

appie happie22-12-2021 om 16:43

 

Buijs is uit!prima want zoals anderen ook zeggen het was soms tenenkrommend voetbal...bang voor tegendoelpunten..en niet durven aanvallen.

Schreeuwer langs de kant,nee was niet mijn favoriet.

 

Wie komt er? Ik denk dat ze dat al rond hebben..

 

Buijs als persoon kan ik niks over zeggen,ken hem.prive niet..

 

 

Vervolgens over naar de orde van de dag..

Bas3822-12-2021 om 16:52

Beter werd tijd 

Jantje22-12-2021 om 17:05

Mijn voorkeur gaat uit naar Frank de boer als nieuwe trainer en Robben als assistent.

A Matter of Honor22-12-2021 om 17:07

Ach wat jammer nou...............Buijs gaat na het seizoen deze geweldige club verlaten...................ik had liever gezien dat hij direct was opgehoepeld. Nou moeten we nog een half jaar naar dat rare gedoe langs de lijn luisteren of kijken. Ik zag hier in een reactie de naam van Jan van Dijk langskomen. Op zich geen raar idee maar ik denk niet dat Jan er nog tijd en zin in heeft om deze club te te gaan coachen. Jan is namelijk " in de Heer" en heeft geen tijd om helmaal uit Brabant hierheen te komen. Heb deze week de naam Wim Jonk laten vallen en de vraag is nu hoe de deskundigen zoals Herman en ook Brummie een beetje hierover denken. Ik hoef direct geen antwoord, maar jullie mogen er wel even over denken voordat ik het eventuele antwoord aan Mark Jan Fledderus kan doorgeven.

Herman Badkuip22-12-2021 om 18:49

Volgens mij heeft Wim Jonk van Volendam andere toekomstplannen na dit seizoen. Eérst met zijn Volendam naar de eredivisie promoveren én dan naar zijn grote liefde Ajax als trainer ten Hag uit Amsterdam vertrekt. Sta zeker niet negatief tegenover een van Wonderen van Go Ahead, Meijer van NEC óf de Jonge van Cambuur.....Maar mijn voorkeur gaat nog altijd uit naar het duo Lukkien/Groninger! 

brummie22-12-2021 om 17:17

Als je Jan van Dijk een serieuze optie vindt.... sorry hoor, heeft sinds 2005 voor het laatst een KKD getraind. 

Heb al gereageerd op Wim Jonk in eerdere post. Sta ik niet negatief tegenover. Wormuth ook prima. 

A Matter of Honor23-12-2021 om 11:15

Ik zal het even naar Mark Jan Fledderus doorspelen via de halfzus van een nicht van mij die is getrouwd met een neef van MJF en die hun zoon moet oom zeggen tegen de Martinitoren...............zodoende! .......................Snappen jullie het nog? Nou ik niet (haha).

Euroborg23-12-2021 om 18:40

Hey Brummie, je hoeft niet te reageren hoor, denk dat AMOH alleen zijn eigen "grappige" stukkies leest.....

marcelfcg22-12-2021 om 17:17

Name dropping kan beginnen. Ik pleit voor Frank Wormuth.

Prima trainer, draagt zijn club prima uit in de media, communicatief sterk, tactisch goed en een bekende van Fledderus.

Een hoop plussen dus. En als je in Almelo wilt werken wil je dat zeker in Groningen.

ollie22-12-2021 om 17:28

Ik zeg Ronald Koeman. 

appie happie22-12-2021 om 17:28

Almelo is dichter bij Duitsland dan Groningen

Ik gok op v Wonderen Kees !!

Rustige vent..hoog gespeeld zelf...

Ach ik zeg ook maar wat...komen ze straks aan met weer een " amateur"..

brummie22-12-2021 om 17:37

Je weet wel dat van Wonderen het liefst 5-3-2 speelt vanuit een gesloten defensie?  Zou hem bij FC wel aan het werk willen zien trouwens. 

1. Van Wonderen

2. Wormuth

3. Jonk

BROMBEER22-12-2021 om 17:53

Hij is gewoon in de steek gelaten door gusde en fledderus met deze volledig is dis balans zijnde selectie.   En dan zeggen dat ze geen twee eenheid zijn, hij heeft gewoon een wanprestatie geleverd deze zomer, hij kon niet voetballen en hij is technisch directeur nog veel slechter die halve duitser

grunn196722-12-2021 om 18:20

Kan Fledderus zijn volgende wanprestatie leveren, een verkeerde trainer aanstellen?

Deze man heeft aangetoond dat hij totaal ongeschikt is voor de functie TD bij de FC.

RVC grijp in voordat deze onnozele nog meer schade aanricht !!!

Bikkel 22-12-2021 om 18:46

Nou zeg maar, wie moet de opvolger worden?als de selectie niet versterkt wordt gaat geen enkele trainer het beter doen! Maar zo heeft een groot deel hun zin.... een andere trainer! Ik vindt het jammer... hou wel van dat fanatieke! Beter dan als een zoutzak aan de kant zitten...

 

 

Bikkel 22-12-2021 om 18:46

.

 

 

BROMBEER22-12-2021 om 18:49

Eerst volgende thuiswedstrijd massaal achter danny  en zijn team staan, in beeld en geluid. En de tyfus voor fleddie en gudde.

Euroborg22-12-2021 om 19:01

Ontzettend jammer dat Danny Buijs én FC Groningen na dit seizoen uit elkaar gaan ....Heb bijna vier seizoenen lang genoten van deze enthousiaste trainer en ik hoop, dat er voor hem een geweldige eredivisie- of buitenlandse club komt! Maar dan moet Danny Buijs met FC Groningen ná de winterstop eerst flink aan de bak om de playoffs Europees voetbal te halen. En in mei de KNVB-beker winnen in de Rotterdamse Kuip. Voor FC Groningen lijkt mij dat de huidige trainer van Sparta, Henk Fräser, een prima opvolger is voor Buijs...

BROMBEER22-12-2021 om 19:45

Fraser gaat hem niet worden,  fledderus wil volgers geen leiders

Johan22-12-2021 om 19:04

Er is geen trainer die meer rendement uit deze selectie haalt. Wat mij betreft 1 voor 12 voor onze TD. 

Nachtwacht22-12-2021 om 19:14

Voor zover je het als buitenstaander kunt zien, lijkt het mij dat Gudde en Flederus goed werk leveren. Financieel gezond worden, inzetten op jeugd en zorgen voor kapitaal op het veld. 

Ik hoop dat de technische staf zoekt naar iemand die kan zorgen voor een team dat uitstraalt blij te zijn dat ze voor Groningen mogen spelen. Wat dat betreft geniet ik van Cambuur, ook afgelopen zondag in de derby. Ik hoop ook op een trainer die aanvallend en opportunistisch wil spelen. Ben wel benieuwd hoe oud Groningen-speler Michael Reiziger het hier zou aanpakken qua spelopvatting.

Erwin Koeman lijkt mij door de werkzaamheden van zijn zoon niet handig. Anders zou hij mijn voorkeur hebben

Euroborg22-12-2021 om 19:22

Geen verkeerde optie Nachtwacht.....Michael Reiziger zijn ze bij Ajax heel tevreden over....Ook de suggestie Ronald met Erwin Koeman lijkt mij wel wat....

alexvl22-12-2021 om 19:27

Reiziger? Interessante optie.
Wim Jonk, De Jonge en Fräser ook.

Qua spelopvatting zie ik het liefst Jonk of De Jonge.
Reiziger heeft bij de Fc gespeeld dus zal veel krediet hebben.
Fräser vind ik al jaren een goede rustige trainer die veel uit zijn spelers haalt en realistisch is.

Kees van Wonderen zie ik t hier niet echt doen. Ongeacht zijn capiciteiten. Het is wel Groningen en ik weet niet of hij kan wennen aan Groningse mentaliteit. Veel trainers hebben geprobeerd hun eigen gezicht wel ff te lqaten zien in Groningen maar die zijn snel vertrokken; Jacobs, Vonk en Maaskant. Zo'n figuur aub niet weer.

Wie t ook wordt hij moet iig Robben naast zich hebben denk ik. Ras Groninger die uiteindelijk de trainer moet worden.
Lukkien zal t denk ik niet worden.

Qua mentaliteit en nostalgie vind ik naam Jan van Dijk gewoon bij de FC passen.Sapmeer22-12-2021 om 20:06

Gewoon Wim Jonk nemen,we roepen al jaren om aanvallend voetbal

Ronnie 22-12-2021 om 20:55

Het is niet heel raar als een club na 4 jaar eens een andere trainer wil. Buijs heeft zijn start als hoofdtrainer bij de fc gehad en kan nu verder.

Er komt nu ook steeds meer naar buiten en Buijs houdt zijn mond niet meer om de lieve vrede te bewaren. Dat waren wel signalen dat het niet goed zat tussen Buijs en Fledderus. Overigens heeft Buijs voor een deel zeker gelijk, het elftal heeft te weinig kwaliteit.

Over zijn prestaties kunnen we zeggen dat hij vooral verdedigend speelt, goede eindklasseringen heeft gehaald, maar ook dat het voetbal niet altijd even leuk was om naar te kijken.

Wat mij vooral stoort in dit hele verhaal is Fledderus. Deze mededeling had ook na kerst gedaan kunnen worden. Ook naar Poldervaart was dat wel zo netjes geweest. Aan de andere kant, er is nooit een juist moment voor een slechtnieuws boodschap. Wat helaas wel opvalt is dat Fledderus qua communicatie niet een al te beste naam heeft. Arrogant, hautain en dat door meerdere mensen.

Ik kan hem alleen beoordelen op zijn daden als TD en hij is tot op heden matig succesvol geweest. Het stuk van Wim Masker beschrijft precies wat ik bedoel. Joosten, Duarte, Dankerlui zijn allemaal reservespelers bij clubs die gelijkwaardig zijn aan Groningen en maken ons niet beter. Masker beschrijft precies waar behoefte aan is. Volwaardige, direct inzetbare spelers op links en rechtsback en een nummer 6. 

Voor nu is het helder dat Buijs vertrekt. Ik denk zelfs dat de bom nog voor de herstart van de 2e competitiehelft gaat barsten want Buijs gaat zijn mond niet meer houden, idem Poldervaart en Fledderus zal de gebeten hond zijn. 
We gaan met elkaar nog een roerige tijd tegemoet en dat levert nooit punten op. Ze snel mogelijk proberen de rust te herstellen en in de winterstop spelers huren of aantrekken is eigenlijk de enige oplossing voor Fledderus. Anders moeten we toch ook maar eens een deurtje verder kijken naar een nieuwe TD. 

Rob197022-12-2021 om 21:38

Van de laatste trainers die wij na Jans hebben gehad, waren op Faber na, allen beginnende trainers. Maaskant leek veel veel ervaring te hebben, maar dat was alleen in gebakken lucht. Het voordeel, ze zijn niet te duur, maar het grootste nadeel, ze missen toch wel veel ervaring. In het verleden zat er veel voetbalervaring binnen de club met mannen als Koeman, Veldmate, Fransen, enz. eigenlijk een fantastische aanvulling. 

Deze situatie is aardig gewijzigd, waardoor ik mij kan vinden van een iets meer ervaren trainer, waar Wormuth mij ook zeker aanspreekt. Een trainer die in ieder geval alle tegenstanders in de eredivisie kent. Tevens vind ik hem kundige taal uitslaan, correcte uitstraling in woord en beeld, herkenbaar voetbal speelt met telkens nieuwe spelers, maar is in succes nog niet altijd succesvol. Echter wie weet komen ze met heel andere namen uit de hoge hoed, waarbij ik ook het vermoeden heb, dat de lijntjes hiervoor al lang zijn uitgezet. 

Dat de trainers van de afgelopen jaren het er redelijk slecht vanaf kwamen op boerenmacht heeft natuurlijk ook met de prestatie’s of amusementswaarde van het team te maken. Wat wel opvallend is, dat de kritiek op deze trainers niet zo onterecht is geweest als ik de verdere loopbanen van deze trainers bekijk. Ik gun Buijs een betere carrière, maar ik verwacht het niet. Dat poldervaart ook gaat betekent echt een frisse wind met nieuwe gezichten. Hopen dat Buijs een mooie club vindt en hij dan ook Arts gaat betrekken in zijn nieuwe club. Alle drie zijn ze verantwoordelijk voor de prestatie’s, en die zijn op dit moment erg matig. Op vorig seizoen na, is het nooit bijzonder geweest. Ik ben nog steeds overtuigt van deze selectie, wel iets uit evenwicht, maar dat kun je Fledderus niet geheel in zijn schoenen schuiven. Ik denk dan ook dat er meer uit deze selectie gehaald kan worden dan wat er nu uit komt. 

Het is allemaal afwachten, maar ik mag hopen dat als het volgend jaar beter gaat met de Fc, er niet op dit forum wordt geschreven, dat we de VAR nu wel mee hebben, dat het programma makkelijker was, enz, allemaal redenen die nu aangehaald worden waarom Buijs het zo moeilijk heeft. Het grote probleem blijft, dat hij maar niet voor elkaar krijgt om een vast systeem met vaste patronen de wei in te krijgen. 

Nu tijd voor een vruchtbare winterstop, van mijn kant, iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling en de redactie van Boerenmacht wederom bedankt voor jullie inzet in 2021. Op naar een succesvol 2022. De zeven magere jaren zijn weer om. 

Marco22-12-2021 om 21:38

Buijs verdient een enorm compliment wat hij hier de afgelopen jaren heeft neergezet. Waar menig voorganger al snel met gedoe vertrok, bleef hij de club en supporters trouw. 

Voor beide partijen is het gezond om afscheid te nemen. 4 jaar lang heeft Buijs het maximale er uit geperst, die drive houdt ook een keer op. Om ieder jaar met een middenmoot begroting en een half nieuw elftal met veel onervaren buitenlandse spelers de play offs te moeten halen is een enorme uitdaging. Buijs heeft veel spelers beter gemaakt, en zo naar een grotere club gebracht, waardoor Groningen er financieel weer veel beter voor staat.

Voor Groningen wordt het onzeker of een wisseling verbetering zal brengen. Zou zelf voor Adri Koster of Henk Fraser gaan. 

Euroborg22-12-2021 om 22:20

Denk dat Frank Wormuth de grootste kandidaat is om Danny Buijs op te volgen.....hij reageerde in het interview na de wedstrijd Heracles - Cambuur gemaakt geschrokken toen 't hem gevraagd werd....Hij is na dit seizoen ook transfervrij en MarkJan Fledderus heeft hem zelf naar Heracles gehaald...

frankism22-12-2021 om 22:20

Als nieuwe trainer hoop ik dat ze ook even naar Peter hyballa gaan kijken. 

trainer met emotie en passie, die aanvallend wil spelen, liever plat op z'n bek gaat, dan het niet proberen

 

just my 2 cents 

ollie22-12-2021 om 22:33

Ja die overal ontslagen is.

een trainer de nergens is geslaagd.

een top idee.

appie happie23-12-2021 om 07:04

Neeeeee dan heb je pas een circus..halve gare die pdd noser..

Bikkel 23-12-2021 om 00:26

Wormuth al op gesprek geweest....hoor ik ergens op tv

BROMBEER23-12-2021 om 08:44

Buijs is als een chefkok die een wereldgerecht moet bereiden zonder kruiden

kees23-12-2021 om 10:38

mooie beeldspraak,  in plaats van de sinterklaasgedichten die dit jaar niet kwamen !

Euroborg23-12-2021 om 18:34

Ben jij al met jouw kerstdiner begonnen Brombeer?

Fan op afstand23-12-2021 om 09:22

Zou het een beetje achterbaks vinden als er al met een andere trainer gesproken zou zijn terwijl Buijs officieel nog niet op de hoogte zou zijn dat zijn contract niet verlengd zou worden. Zeg niet dat het gebeurd is. Wat betreft een eventuele opvolger van Buijs zou het mij niets verbazen dat Fledderus met een niet verwachte naam naar buiten komt. 

appie happie23-12-2021 om 09:35

Jonngens  het is een bedrijf....een werknemer heeft toch ook eerst ergens gesolliciteerd voordat hij zijn baan op heeft gezegd.

Een directeur mag voordat hij iemand zijn contract op gaat zeggen toch ook elders informeren.

Ik heb daar geen probleem mee hoor.

En we zijn toe aan een ander voor de groep,makkelijk zat...

Dus...

kees23-12-2021 om 10:47

Tja Appie... de kou in het land,  nog een glühwein ingeslagen?

Vwb de trainerswissel is veel al gezegd, 4 jaar bij dezelfde profclub is een hele tijd,  en als Buys in januari nog doorgaat dan heeft hij meteen een setje zware tegenstanders voor de boeg...ik benijd hem niet  

Ben wel toe aan een trainer die af en toe kan lachen, ook om zichzelf;  en het voetbal zonder publiek moet ook een kéér afgelopen zijn, toch?

We houden de moed erin, een goede Kerst en jaarwisseling, speciaal voor jou en die paar hier op het BM:  old soldiers never die !

 

b.raatjes196623-12-2021 om 17:17

Ik vind dat flederus gelijk heeft in de spel van Danny buijs zit geen structuur in de ene keer met die opstelling dan weer een andre opstelling kijk als je naar ajx of feyenoord of psv kijkt die spelen altijd met de zelfde opstelling of er moet al een blessure zijn kijkt je naar fc Groningen dan is het de ene week die dan de andre die uit ABRAHAM en NGONGE en strand  LARSEN en de leeuw en postema daar kun je veel meer uit halen als je maar een vaste heid erin legt een dammers die het behoorlijk goed deed en dankerlui en kastowirjio en van hinten die het goed kunnen achterin el hankouri is geen verdediger zet hij op het middenveld aan de zijkant heen daar komt hij beter uit de voeten dan in de verdediging dat is hij niet en als dat er niet inzit dan moet je hem daar ook niet mee plagen en Danny buijs doet dat wel je ziet aan el hangkouiri dat hij daar niet uit zijn verf komt hij is dreigende voor in dan achter in daar heb je genoeg spelers voor je hebt ter wierik en dammers en kasiwirjio en van hintem voor dat zijn verdediging en je kunt ook nog een dankerlui op het middenveld laten lopen die kan ook prima de zijkanten bij houden zo wel voorin als achterin het zijn wel mogelijkheden om hier een goed team er van maken kijk voor in word  strand LARSEN en de leeuw niet goed bediend dat zijn aanvallers die moeten in de zestien gebied goed bediend worden daar kun je ABRAHAM of NGONGE goed gebruiken en ook dankerlui en el hangkouri op in zetten die kunnen op de zijkant goed en snel uit de voeten 

Reactie verwijderd door redactie

b.raatjes196623-12-2021 om 17:24

Waarom ziet de trainer dit niet hij zet de poppetjes verkeerd neer en dan maar schelden op de Jongens terwijl je het zelf verkeerd neer zet kijk een spelers een keer op zijn donder geven is niet erg daar worden ze voor betaald maar ga eerst als trainer kijken zet ik de poppetjes wel goed neer en dat gaat concurrent fout altijd weer een verkeerd keuze daarom zeg ik er zit geen structuur in het spel van fc Groningen er moet een trainer komen die dit wel ziet 

b.raatjes196623-12-2021 om 17:29

Begin daar is het eerste mee iedereen een vaste taak geven je zet ook geen vrachtwagen chauffeur in als timmerman of andersom dan weet je bij voorbaat al dat gaat verkeerd of niet snel genoeg zo moet je dat ook in voetbal zien als ik naar de grote clubs kijkt dan is dat er wel waarom niet bij fc Groningen dan kan wel dan moet je als trainer daarop in spelen ga nu vanaf nu de poppetjes eens goed neer zetten dan krijgen we een heel andre fc Groningen te zien met passie en strijd en vecht lust

b.raatjes196623-12-2021 om 18:07

Kijk een SVERKO die kun je als verdediger middenvelder van maken dat is zijn rol ook 

Euroborg23-12-2021 om 18:33

Zo b.raatjes1966 jij gaat wel helemaal los zeg, kan er alleen geen touw aan vast knopen....weinig structuur moet ik zeggen, maar jij bedoelt 't vast goed! 

appie happie23-12-2021 om 19:00

Ik snap precies wat hij zegt..en hij heeft nog gelijk ook..

 

Een dikke .

 

b.raatjes196623-12-2021 om 19:09

Ja zo zie ik het hij moet nu de poppetjes eens goed zetten..dan haal je veel meer uit deze ploeg..je kunt de Leeuw en strand LARSEN al op een eilandje zetten daar komen ze niet uit de verf..zei moeten aanvoer hebben via de zeikanten ..maar die spelers zet je op de bank..ABRAHAM kan stukken beter maar geeft hem de kans ook

b.raatjes196623-12-2021 om 19:16

En el hankouri is geen verdediger daar kan hij niks aan doen..dat is niet zijn sterke punt zijn kracht ligt meer op de zijkanten in de spits of als aanvallende middenvelder dat is zijn kracht..zet hem daar op in ..en gebruik dankerlui wat meer hij heeft zoveel kwaliteit en snelheid haal daar meer uit..ik vind het goed dat er een andere trainer komt misschien met meer inzicht 

b.raatjes196623-12-2021 om 19:20

Waarom halen ze arjan robben niet op als SPITSENTRAINER hij kan zoveel dingen leren aan deze jongens hij moet zich alleen maar bezig houden. Met spitsen en aanvallers daar leren ze van 

Herman Badkuip23-12-2021 om 19:40

Bij de lezers van het DVHN hebben van zo'n drieduizend abonnees maar liefst 926 gekozen voor Dick Lukkien als nieuwe trainer van FC Groningen....Kees van Wonderen kreeg 514 stemmen, Erwin Koeman 393, Frank Wormuth 268, Joop Gall 241,Marcel Groninger 120 en Erwin van der Looi slechts 84 stemmen...Heb zélf een voorgevoel dat 't allang rond is, MarkJan Fledderus heeft altijd al een heel goed contact gehad met Frank Wormuth. Hij heeft hem zélf ook naar Heracles Almelo gehaald. 

brummie23-12-2021 om 20:52

Leuke poll van DVHN , en geeft aan wat er leeft onder deel van supporters. Wel is het zo dat afgelopen jaar Erwin Koeman zelf al heeft aangegeven om met trainerspensioen te gaan ivm persoonlijke omstandigheden.

Uiteindelijk zal directie moeten beslissen en zich niet teveel moeten laten leiden door supporters. Namen als Gall en Groninger kun je geen serieuze kandidaten noemen. Lukkien mag favoriet zijn in deze poll, ik zou het persoonlijk erg middelmaat vinden.  Zie liever iemand die zelf op wat hoger niveau heeft gespeeld. 

Metworst24-12-2021 om 07:40

Dat Buijs zou gaan vertrekken lag wel in de lijn der verwachting. De deze zomer aangetrokken talenten en spelers geven eigenlijk al wel aan dat Buijs niet meer past bij de gekozen richting m.b.t. voetbalvisie van directie/td/ scouting. Maar het is ook wel typisch fcg dat Buijs het seizoen mag afmaken. Niet panikeren en dankbaar voor wat Buijs wel heeft bereikt afgelopen seizoenen met resultaten, vechtlust en ontwikkelen van spelers.

Het is prima om na 4 jaar afscheid te nemen en een frisse nieuwe coach aan te stellen, dat geeft een aantal spelers de gelegenheid zich weer in het elftal te spelen. Uiteraard moet het een coach worden die past in het team (technische staf en directie), maar vooral bij de voetbalvisie en bij de aanwezige/toekomstige selectie.

Ikzelf vindt ook dat Buijs te veel schreewend langs de lijn staat en spelers zoveel corrigeert dat er niet meer op inzicht en intuitie wordt gespeeld maar spelers daarvan zelfs onzeker worden. Uiteraard moet er regelmatig in het veld gecorrigeerd worden waar dat nodig is, maar wel gedoseerd. Ook zet hij vaak de spelers op een positie waar ze niet passen, maar soms ook bij gebrek aan beter (wij hebben geen inzicht in de fitheid en van de inzetbaarheid van de selectie) . Bij  Gudmundson heeft hij dat echter ook juist gezien. Dat moet ook gezegd. En ook dat er veel jonge spelers  onder Buijs zijn doorgebroken.

Hopend op een geweldige 2e seizoenshelft en een mooi afscheid van Danny.

Herman Badkuip24-12-2021 om 10:53

Mooi verwoord hoor Metworst, ben 't helemaal met jou eens! 

b.raatjes196624-12-2021 om 11:57

Dat hoop ik ook en hopen dat hij de poppetjes nu wel goed neerzet

Jantje24-12-2021 om 15:41

Lukkien is wel de beste optie voor de FC. verder hoop ik op een grote schoonmaak . alleen strand Larsen en Ngonge zou ik houden.

De rest komt gewoon tekort.

A Matter of Honor25-12-2021 om 16:57

Dan moet je 9 spelers vevangen en hoeveel zou dat gaan kosten, dacht je, Jantje......volgens mij onrealistisch,jouw voorstel.

no guts no glory26-12-2021 om 22:14

Vind in het algemeen dat Buijs wel erg hard wordt aangepakt. Heeft absoluut het maximale eruit gehaald de laatste 3 jaar. Er is geen trainer die zo goed een team kan smeden. Hij maakt van een groep matige spelers een echte vecht machine. Spelers staan echt bokje voor elkaar. Heeft aantoonbaar veel geld voor de club verdiend door bijv als enige te zien om Gudmonson als linksback op te stellen. ( krijgt daar van Fledderus Kalley voor terug) . Heeft echt het maximale uit de groep gehaald . Een trainer mocht toch altijd de helft van de transfer inkomsten tegemoet zien in zijn nieuwe selectie?  Groningen heeft bijna 12 miljoen geïncasseerd ( Gudmonson, Matusiwa, Lundquist, El Messaoudi ) en er zijn ook nog grootverdieners als Padt en Itakura vertrokken. En wat kreeg Buijs er voor terug ? Pupillen en geblesseerde spelers met een smetje. Respect. . Toch denk ik ook dat het tijd is voor een frisse wind. Snap trouwens niet dat de mensen op dit forum die Buijs zo bekritiseren nu graag van Wonderen zien komen. Onbegrijpelijk, dan snap je er niets van. Is een kopie van Buijs. Als voormalig centrale verdediger denkt hij altijd vanuit een defensieve organisatie. Schiet je niets mee op.  Ik hoop op één man ( mits hij hopelijk mocht herstellen) en dat is Henk de Jonge. Speelt altijd aanvallend en herkenbaar voetbal. En kan ook een goed team neer zetten. Op 2 heb ik Wim Jonk en op 3 en 4  Frank Wormuth en Dick Lukkien. Prettige jaarwisseling gewenst allemaal. 

appie happie27-12-2021 om 09:41

Volgens mij heet hij gewoon Henk de Jong...zonder e..

Die komt niet hoor...is ziek en is gewoon dé man bij Cambuur..en blijft daar voorlopig..

Daarbij ken ik hem ook nog,hij woont vlak bij 2 ,dorpen verder...hij heeft wel iets anders aan zijn kop dan ergens anders trainer worden..

alexvl27-12-2021 om 09:24

1. De Jonge (mits gezondheid t toelaat)
2. Wormuth
3. Jonk
4. Lukkien

grunn196727-12-2021 om 13:39

Ik zou het liefste Jonk willen, met beperkt materiaal bij Volendam spelen ze heel behoorlijk. Jonk wil vooruit voetballen en dat zou een verademing zijn bij de FC. De FC is al jaren een saaie tikkie terug elftal, risicoloos, weinig spectakel. Ligt ook voor een deel aan het aankoop beleid met dit FC heb je niet veel keuze. Je moet een keer een andere weg inslaan. Van mij mogen ze 11de worden met leuk voetbal dan 7de met het oeverloze saai voetbal van de afgelopen jaren. In europa hebben met dit budget niks te zoeken. Wil gewoon een leuk elftal zien spelen en dan ga je maar een x op je bek. (vb Cambuur dit seizoen en die gaan nog wel flink zaken, spelen leuk voetbal) Jonk zou voor mij de aangewezen persoon zijn, je haalt wel iemand binnen die een visie heeft en dat is zijn visie en zo gaat het ook gebeuren en kan ons technisch directeurtje daar wel tegen, ik denk van niet. Ons technisch directeurtje zal wel een trainer zoeken die hij goed kent en die kneedbaar is. Wat is de houdbaarheidsdatum van ons technisch directeurtje, hoeveel geld mag er nog door het afvoerputje wegvloeien. Mijn 2de keuze zou Alfred Schreuder zijn, ook iemand met een duidelijke eigen visie, denk dat dit financieel niet haalbaar is.

alexvl27-12-2021 om 13:40

https://www.vi.nl/nieuws/voormalig-ajax-doelwit-lainez-verpietert-bij-betis-en-staat-voor-belangrijke-keuze 

Iets voor de Fc om te huren? Wellicht met koopoptie?

 

BROMBEER27-12-2021 om 13:47

Laten we ons nu geen illusies maken, ons technisch directeur gaat echt geen eigengerijde trainer met een eigen visie aanstellen, hij is op zoek naar een holmaatje die goed naar hen=m luistert, weg met die gek!

A Matter of Honor27-12-2021 om 14:07

Wie moet hem dan opvolgen, Brombeer? Jans was niet goed genoeg en nu Mark Jan Fledderus ook al niet. Maar wie dan wel, 

Metworst27-12-2021 om 19:39

Niet eens Brombeer, hij zal net als elke td regelmatig een misser hebben.  Maar het is geen gek. Je ziet dat de zomerinkopen wel een creatieve visie betreffen. Alleen hebben ze wat tijd nodig, en dat hadden ze duidelijk gecommuniceerd. Ik zie wel toekomst in deze selectie. En daar moet een coach bij die past bij deze selectie/visie. Mogelijk kijkt Buijs daar anders tegenaaan en wordt daarom niet verlengt.

GroenWit02027-12-2021 om 15:32

Beste wensen voor 2022 allemaal! (Waar is die pagina gebleven?) En ik hoop dat we allemaal weer naar het stadion kunnen in het nieuwe jaar. Waar de inzet minstens zo fanatiek is als op dit forum. Dikke pluim weer voor de redactie van BM. Keep up the good work!

Fan op afstand30-12-2021 om 17:30

Komt Tomasson naar de FC? Per direct weg uit Zweden?

Alvast de beste wensen voor 2022.

Herman Badkuip30-12-2021 om 23:11

Heb begrepen dat Jon Dahl Tomassen dichtbij zijn  gezin in Rotterdam wil werken....FC Groningen zou fijn zijn, maar ik denk dat Sparta Rotterdam meer voor de hand ligt....

kees31-12-2021 om 05:07

De transferperiode begint hier in het Nieuwejaar, morgen,  dus ook voor FC Groningen; De nieuwe trainer zal nog wel even op zich laten wachten, ik verwacht pas berichten hierover later, bijvoorbeeld in februari. Wel is het opvallend dat de hele TS wordt vervangen zoals ik het nu inschat:  Poldervaart gaat ook en Alfons Arts is nog ongewis of hij blijft.  Meestal heeft een nieuwe trainer ook zijn eigen voorkeuren voor de assistentie. Buys maakt dit seizoen af, en we hopen als FC G supporters dat hij het goed doet, dat heeft hij wel verdiend na die mooie eindklassering de afgelopen jaren. 

Ik wens alle  posters een heel mooi jaar toe:  de trainer is het gezicht van de club: een club die met ambities de toekomst tegemoet wil treden....we blijven hoopvol in 2022!

 

 

J.bossinga31-12-2021 om 15:04

fcg word fc rijnmond

Metworst31-12-2021 om 17:57

????, nu al te diep in het glaasje gekeken? 

A Matter of Honor31-12-2021 om 19:25

Gooi d'r nog mor eev'm aine teeg'n aan, Jurrie!!!!

J.bossinga31-12-2021 om 15:04

fcg word fc rijnmond

alexvl01-01-2022 om 08:19

Connectie Gudde en Tomasson?

Euroborg01-01-2022 om 11:19

Volgens mij komt Leo Beenhakker 

 

Nog de allerbeste wensen voor 2022 voor alle posters en de webcrew van Boerenmacht!

A Matter of Honor01-01-2022 om 13:54

Fritz Korbach staat ook nog op het lijstje.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!