Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen en Suslov naderen akkoord over nieuw contract

Door Sven Heikens 11 reacties

FC Groningen en Tomas Suslov zijn in vergevorderd stadium betreffende een nieuw, verbeterd en opengebroken contract, aldus Voetbal International. Met het openbreken van Tomas' contract zou het een beloning zijn voor de ontwikkeling van de jonge Slowaak, daarnaast biedt het Groningen meer opties wanneer clubs zich gaan melden voor Suslov.

 

Reacties:
Holwierde14-01-2022 om 11:20

Goed bezig en nu ook maar aanvoerder maken .

Dijk14-01-2022 om 12:02

Kan niet eens nederlands

A Matter of Honor14-01-2022 om 13:35

So what????

Euroborg14-01-2022 om 11:30

Dikverdiend voor Tomas Suslov, veel topclubs in Nederland en het buitenland zitten voor ons Slowaakse talent op het vinkentouw! Laten wij met z'n allen dit seizoen nog maar even genieten van zijn voetbalkwaliteiten, want Tomas Suslov gaat na dit seizoen ongetwijfeld een mooie stap binnen Europa maken met een miljoenenrecord voor FC Groningen!

brummie14-01-2022 om 11:31

Fijn dat inzet en ontwikkeling voor Suslov beloond wordt. Credits gaan ook zeker naar Buijs en TS die met Suslov continu aan de slag zijn. En vertrouwen geven aan zo'n jonge speler.

Herman Badkuip14-01-2022 om 11:40

Zeker weten, de rol van de trainers van FCG en de technische staf moeten niet onderschat worden! Tomas Suslov maakt een geweldige ontwikkeling door, zal echter ook een aantal mindere kwaliteiten nog sterk moeten verbeteren voor een toptransfer naar de Europese topclubs! Zijn scorend vermogen voor een aanvallende middenvelder moet omhoog én daarnaast moet hij in elke wedstrijd laten zien, dat hij de onbetwiste leider van FCG is! Tomas Suslov heeft nog een maand of vier om te bewijzen, dat hij kan uitgroeien tot een stabiele factor mét leiderskwaliteiten in een team! Als ik Tomas was zou ik ná FCG kiezen voor een Nederlandse topclub als Ajax, vóórdat hij de grote stap naar de Europese top kan maken. Laten wij eerst nog maar even blijven genieten van zijn bravour én inzet bij FCG!

Dijk14-01-2022 om 12:07

Zal nooit de onbetwiste leider worden. En de Nederlandse top is veel te hoog gegrepen. Stabiele factor dankzij schreeuwlelijk Buys. Maar snel verkopen deze topper. Denk aan opvolger van de F.Jong bij Barcelona. 

A Matter of Honor14-01-2022 om 13:45

Stabiele factor dankzij Buijs? Laat me niet lachen man. Hoe kan je iemand stabiel noemen, dankzij. Die schreeuwlelijk langs de lijn is zelf niet eens een stabiel mens. Belachelijkere trainer moet er nog uitgevonden worden. Is nog erger dan die trainer van Athletico Madrid.........Diego Sirmione. 

Groen hart14-01-2022 om 17:49

Ajax  dan maar PSV !

Marco14-01-2022 om 14:15

Verstandige jongen en zaakwaarnemer. 

Speler kan zich op veel gebieden nog sterk verbeteren. Misschien eens wat beelden van Wesly Snijder kijken van de wedstrijden van hem in de euroborg.

Zowel het aanbieden, bewegen zonder bal en het 1x raken zit veel verbetering in. Suslov wil altijd maar met de bal aan de voet tribbelen. Haalt alle snelheid en verrassing uit de aanval en zorgt ervoor dat Suslov vaak in fysieke duels komt. 

 

Euroborg14-01-2022 om 14:52

Heb wel een beetje meedelijden met A Matter of Honor, dat hij nog zo'n vier maanden moet dealen met Danny Buijs.....sterkte AMOH! Misschien supporter worden van Atletico Madrid, de club van jouw favoriete trainer Don Diego Simeone?

A Matter of Honor14-01-2022 om 20:14

Bedankt voor jouw steun Euroborg, ben ik nodg voor de komende maanden want het valt niet mee om deze geweldige trainer nog vier maanden te moeten dulden. Ik zal de dag vieren als die knaap opsodemieterd want je hoeft niet veel verstand van voetbal te hebben om te zien dat onze club met deze trainer falikant naar de kloten gaat. Elke andere trainer die na hem komt zal het niet slechter kunnen doen als deze figuur. Overigens is de trainer van A.Madrid geen DON Diego. Don is in Spanje een adelijke titel en die trainer heeft niet deze adelijke titel maar dat kan jij waarschijnlijk niet weten. Hier komt dus de hoogte van het IQ om de hoek kijken.  

Euroborg14-01-2022 om 20:44

Beste AMOH, één van de betekenissen van DON is inderdaad een adellijke titel, maar de andere betekenis van DON is LERAAR en dat kun je alleen maar weten als je onderwijs hebt genoten.....   En ja inderdaad, Diego Simeone wordt internationaal geroemd, omdat hij een MEESTERLIJKE trainer is! 

A Matter of Honor14-01-2022 om 21:12

Een meesterlijke trainer, dat maak jij ervan, maar voor mij is het net als die schreeuwerd van de FC,............een waardeloze knaap.

Het woorje Don/ Donà is afgeleid vanuit het latijnse woord Dominus wat betekend "Heer/Mevrouw" en wordt gebruikt als aanspreektitel voor adelijke en voorname personen en ook vor o.a leraren. Hier wordt niet gesproken over "meester" zoals jij beweert, dus dat snijdt geen hout die bewering. En als je inderdaad een beetje onderwijs hebt genoeten moet je weten dat niet iedere leraar een meester is

grunn196714-01-2022 om 15:50

Dit is goed nieuws  

Metworst14-01-2022 om 16:57

Dat is mooi, verstandig besluit van de club om dit te doen i.v.m. hogere transferwaarde, en goede waardering voor Thomas.

Hij gunt de fc ook wat dus, maar hij zal hierdoor  niet langer blijven. Hopen op nog een mooi half jaar van hem, als we erg veel mazzel hebben  heel mischien nog een halve of hele seizoen langer.

Hoekie14-01-2022 om 17:36

Suslov is nu al met afstand de beste speler van de FC. De FC doet er heel verstandig aan zijn contract nu al open te breken en te verlengen met een flinke salarisverhoging. Deze speler wordt alleen maar beter en gaat als hij zo blijft doorgroeien en zijn theater stukjes achterwege laat een record transferbedrag opleveren.

Ook het aantrekken van een verdedigende centrale middenvelder Bogarde lijkt mij een goede zaak. Trainer Buijs heeft als dat goed gaat geen alibi meer om het elftal steeds door elkaar te husselen. Natuurlijk zullen er ook dan op dit forum een paar criticasters altijd blijven mopperen op deze trainer.

Bij een club, school of in het dagelijkse leven zijn er blijkbaar altijd personen die irritatie opwekken en dus gepest moeten worden. Voor de een is dat Mark Jan Fledderus en voor de ander is dat v.d. Looi, Buijs of zelfs Nijland. De website Boerenmacht is in een tijd van korte lontjes een medium bij uitstek alle frustraties kenbaar te maken.

Als een poster op deze website met de regelmaat van een klok alleen maar zijn frustraties de vrije loop laat, helemaal niets positiefs kan ontdekken of benoemen, dan vraag ik mij af wat hij of zij wil bereiken door zijn frustraties steeds hier te delen. Ik vind het niet erg dapper om lekker anoniem hier van alles te roepen en als er een bijeenkomst is bij de FC waar je bovengenoemde personen rechtstreeks kunt aanspreken er dan bijna niemand is die dan de confrontatie aangaat. 

A Matter of Honor14-01-2022 om 20:38

Ook ik vind het een prima zaak dat Thomas Suslov zijn nieuwe contract gaat ondertekenen. Een speler die, wonderbaarlijk, onder de huidige trainer een goede ontwikkeling doormaakt. Goed voor de club ook, financieel gezien.  En, ach ja Hoekie, voor wat betreft die criticasters, Boerenmacht geeft ook die mensen een podium om hun frustraties te uiten naar van alles en nog wat , wat met de club te maken heeft. Ja, en wil je dat niet lezen, heel eenvoudig, dan sla je het toch gewoon over, maar dat valt voor jou natuurlijk moeilijk te realiseren, anders kan jij met jouw "ge-papegaai" niet meer mee doen.

groeten.

appie happie14-01-2022 om 18:06

Ik heb zin in een sappige voorbeschouwing..

b.raatjes196614-01-2022 om 18:29

Uitstekend gedaan fc Groningen hij wordt steeds belangrijker voor ons

appie happie14-01-2022 om 18:44

Wie?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!