Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wil contract van Bjorn Meijer openbreken en verlengen

Door Redactie 11 reacties

RTV Noord berichtte eerder op de dag dat FC Groningen het contract van Bjorn Meijer wil openbreken en verlengen. In september tekende Meijer zijn eerste profcontract dat na dit seizoen nog een jaar doorloopt. Daarna kan FC de optie lichten op nog een jaar. De ontwikkeling van Meijer gaat dit seizoen als een sneltrein. Technisch manager Mark-Jan Fledderus vertelt dat de club diens contract snel wil verlengen en dat beide partijen voor deze periode al een tijdje met elkaar in gesprek waren. Fledderus spreekt de hoop uit om snel met Meijer tot overeenstemming te komen en de talentvolle vleugelverdediger daarbij de waardering te kunnen geven, voor zijn goede prestaties van dit seizoen.

Reacties:
Hoekie08-03-2022 om 20:17

Bjorn Meijer heeft alles in zich om een van de beste vleugelverdedigers van Nederland te worden. Hij is nog maar 18 jaar en heeft een geweldig inzicht en dito traptechniek. De FC doet er goed aan hem gelijk voor 5 jaar vast te leggen. De uitspraak "daar zit een goeie kop op" is bij hem van toepassing. Niet te lang mee wachten a.u.b. 

Metworst08-03-2022 om 20:20

Dat zou mooi zijn, ik hoop dat hij zijn hoofd niet op hol laat brengen door de positieve aandacht die momenteel over over hem heerst (en wel terecht is door zijn goede vorm). En dat hij, zijn naasten en zaakwaarnemer voor een geleidelijke weg kiezen. Lekker veel speeltijd opdoen en over een jaar of 2 a 3 een volgende stap maken, en dat is nog vroeg genoeg. Daarbij zal hij ook nog wel de gebruikelijke dip krijgen die jonge spelers meestal doormaken. En dat kan ook hier in grunn.

Lekker bezig Bjorn.

Herman Badkuip08-03-2022 om 20:46

Logisch dat FC Groningen het lopende contract van Bjorn Meijer wil openbreken én waardevol verlengen met een paar jaar! Van hem gaan we nog een hoop plezier beleven én over twee jaar gaat Bjorn Meijer naar een topclub in Nederland! Verwacht hem binnenkort bij Jong Oranje en na het WK 2022 in het grote Oranje bij Ronald Koeman! Succes Bjorn, je verdient 't!

Euroborg08-03-2022 om 20:49

Heel slim van FCG om Bjorn Meijer, een echte Grunniger, een langlopend contract aan te bieden! Hoop dat hij zich goed blijft ontwikkelen met uiteraard de onvermijdelijke dipjes! Heel veel succes bij FC Groningen en over een paar seizoenen bij een geweldige topclub! 

Alberto108-03-2022 om 21:59

Heel verstandig, hoop dat ze er snel uitkomen. 

A Matter of Honor08-03-2022 om 22:38

Goed bezig Mark Jan Fledderus., succes bij de poging om het contract van Bjorn Meijer te verlengen.

Alf09-03-2022 om 00:30

Hij lijkt me een intelligente speler die zich vast realiseert dat hij blij mag zijn dat hij op zo'n jonge leeftijd al zoveel ervaring op mag doen. Hopelijk laat hij zich niet door een zaakwaarnemer verleiden tot een buitenlands avontuur, waar vooral de zaakwaarnemer beter van wordt. Te vaak belandt een jonge talentvolle speler daar dan op de bank.

grunn196709-03-2022 om 12:16

Zou goed voor zijn ontwikkeling zijn om nog 1 of 2 jaar iin zijn eigen omgeving te blijven.

Psv of Ajax zijn ook niet blind en kunnen dit als een buitenkansje (goedkoop) zien.

 

brummie09-03-2022 om 15:15

Verlenging gaat vast goedkomen. Laatste week in de media veel lof over onze FC. Mooi om te horen en te zien. O.a. verhaal van Reon Boeringa dat FC na de top 4, meeste kapitaal op het veld heeft staan vanwege alle jonge talenten. 

De weg van speerpunt eigen jeugdopleiding en kansen geven aan jonge talenten werpt zijn vruchten af. Complimenten voor TS & TD!  Kunnen we met z'n allen trots op zijn.  

Herman Badkuip09-03-2022 om 16:31

Veel jonge talenten in de selectie van FC Groningen, die in de toekomst veel geld gaan opleveren voor de clubkas....Hoop wel dat onze talenten de kans krijgen om een aantal jaren te rijpen in het eerste van de FCG! De zaakwaarnemers moeten ook inzien, dat een té snel vertrek naar een topclub óf club in het boet'nland niet altijd goed is op hele, jonge leeftijd! Ook in de selectie van de jeugdteams FC Groningen zitten grote talenten [Nikolas Talo, Pim Betzema, Yannick Hettinga, Nathan Holder, Luciano Valente, Max Hamelink, Jens Schraven, Sebastian Tounekti, Tika de Jonge, Alex Mortensen en Lucas Gomes], die volgend seizoen vast en zeker op de deur van trainer Frank Wormuth gaan kloppen...We kunnen zeker trots zijn op onze jeugdopleiding én zeker complimenten voor onze TD en TS, die onze jeugd de kansen geeft én in de toekomst gaat geven! Trainer Frank Wormuth weet wat het is om met jeugdspelers te werken, dus dat zit volgend seizoen wel goed! 

Dijk10-03-2022 om 07:44

Paul Simonis assistent van Wonderen GAE schijnt de assistent van Wormuth te worden. Meerdere gesprekken zouden al zijn geweest met MJF. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!