Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen boekt knappe zege in Utrecht en verstevigt plek 8

Door Redactie 22 reacties

Met de 3-1 overwinning in en tegen Utrecht heeft FC Groningen een prima prestatie geleverd en uitstekende zaken gedaan op de ranglijst. Het kwam al snel op een 0-1 voorsprong door een benutte penalty van El Hankouri en binnen tien minuten (vanaf het beginsignaal), stond het 0-2 door De Leeuw. Kort na de pauze scoorde Ramselaar de 1-2 en bleef het lange tijd spannend. In de slotfase gooide Strand Larsen de wedstrijd definitief in het slot hetgeen resulteerde in de 1-3 eindstand. 

eerste helft
Had doelman de Keijzer niet binnen een paar minuten rood moeten krijgen bij het duel met De Leeuw in de eigen zestien? Scheidsrechter Higler die in woord en gebaar duidde dat De Leeuw niet zoveel theater moest maken, werd naar de VAR camera gedirigeerd. De kaart bleef uit maar de bal ging op de stip. El Hankouri mocht aanleggen en schoot de Groningers op een 0-1 voorsprong. Binnen tien minuten stond het 0-2 door een goal van De Leeuw op aangeven van Strand Larsen. Een droge knal in de benedenhoek. Wat een droomstart! Tussen de bedrijven door probeerde de thuisploeg zeker wat terug te doen maar de Groningers hielden de rijen goed gesloten.

Douvikas die geheel vrij voor het doel stond kreeg geen controle over de bal waardoor de kans om de aansluitingstreffer te maken uitbleef. Kort daarna keerde Leeuwenburgh een stuitbal van Timber. In de fase die volgde stokte het Utrechtse aanvalsspel en kwamen de Groningers niet in de problemen. Het uitvak liet zich goed horen. 

Na een ruim half uur een grote kans voor Van de Streek op aangeven van Balk. Leeuwenburgh verrichtte redding. In een andere situatie kreeg Meijer geel na een correcte sliding op de bal. Doufikas mocht aanleggen voor een vrije trap, de bal vloog ruim over het doel van Leeuwenburgh. De thuisploeg zette stevig aan. Er werd zes minuten tijd bijgeteld. 

tweede helft
De tweede helft was nog niet koud begonnen toen de 1-2 erin lag. Een voorzet van de net ingevallen Almqvist werd niet goed weggewerkt door Leeuwenburgh waardoor Ramselaar de rebound benutte. Na de spelhervatting ontsnapte Utrecht aan de 1-3 waarbij De Leeuw op de paal kopte en Strand Larsen de teruggekomen bal miste. 

Het spel van de gasten werd slordiger met veel onnodig balverlies. Daarentegen nam de rood-witte druk toe. Er waren mogeljkheden voor Ramselaar en Douvikas. Een corner van Mahi werd hard en doelgericht ingekopt door Douvikas. Leeuwenburgh reageerde zeer adequaat en voorkwam de 2-2. De Leeuw, Suslov en Dankerlui werden een kwartier voor tijd gewisseld voor Postema, Bogarde en Abraham. 

Het bleef lang spannend. Zou Utrecht op gelijke hoogte komen, kon Groningen stand houden? In de slotfase lanceerde FC Groningen een aanval waarbij Strand Larsen de bevrijdende 1-3 tegen het net schoot. Het thuispubliek droop massaal af en het uitvak vierde feest.

Maar liefst acht (!) minuten bedroeg de extra speeltijd. Postema was nog dichtbij de 1-4 maar stuitte op de Keijzer. 

Na dit weekend ligt de competitie tijdelijk stil. Op zaterdagmiddag 2 april speelt FC Groningen thuis tegen Ajax.

Opstelling FC Utrecht: De Keijzer, Van de Maarel, St.Jago, Van De Hoorn, Van De Kust, Van Overeem, Van De Streek, Ramselaar, Timber, Douvikas, Balk                               

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh, Dankerlui, Te Wierik, Kasanwirjo, Van.Hintum, Meijer, Suslov, De Leeuw, Duarte, Larsen, El Hankouri 

Reacties:
Oeleoptak20-03-2022 om 14:59

Hoewel de tegengoal vooral aan de keeper lag moet ik zeggen dat hij ook een paar prima reddingen had. De FC speelde na dit gebeuren aanzienlijk minder. Maar over alles genomen verdiend gewonnen. 

Nachtwacht20-03-2022 om 15:03

We moeten niet te kritisch zijn. Ik heb me prima vermaakt en heb twee knappe goals gezien. Verder alle spelers vol in de strijd. Geen speler die onvoldoende scoorde. Keeper wel een slippertje, maar ook knappe reddingen. Behalve Unnerstal en Okoye zie ik weinig keepers die echt punten pakken. Wat ik knap vind, en alle credits daarin voor Buys, dat er wel weer een team staat

kees20-03-2022 om 15:59

Tja...is ditmaal wonderwel gelopen, die uit-wedstrijd in Utrecht...

Naar mijn idee had er veel eerder in het seizoen voor deze speelstijl gekozen kunnen worden.  Hoe pijnlijk was het zo vaak eerder dit jaar in de competitie dat het wel lijkt alsof er helemaal geen kwaliteit stond/staat ?.  hoe ellendig voor FC fans dat er in sommige wedstrijden helemaal geen schot kwam op doel van tegenstander.? zelfs kenners als Mennega, die beweerden dat JSL geen goede voetballer is..."wat komt er dan terecht van  de beleden ambities om te stijgen op de ranglijst?  en "waar l;igt de oorzaak dat ze soms zo flets spelen bij FC Groningen..

 

 Nu weet ik get...een  ding is zeker:  terugval wordt niet meer getolereerd,  Ajax zullen we thuis wel even "pakken" zeggen sommige supportrers en: Buys is straks weg, maar de FC - maar ambities voor Europees voetbal, die blijven !!  

na-schrift:  Twee maanden geleden was de top 6 van de ranglijst ED  al "als vanouds"... enkel plekje hoger of lager... kijk naar Twente, AZ  en Feyenoord.

De trainer is zo goed als zijn spelersmateriaal dat hij tot zijn beschikking heeft... is een bekend gezegde.  ik voeg daar bij een eigen waarheid: tegenhouden  is makkelijker dan winnen... vandaar een goede prestatie vandaag   

Bombarda779120-03-2022 om 15:09

Wat een slechte trainer zeg die Buiijs... schreeuwlelijkerd, 1-3 bij Utrecht winnen... toch niet normaal zeg... wet een waardeloze gast

Dijk20-03-2022 om 15:20

Goed gezien 

marcelfcg20-03-2022 om 15:34

Uhh Dijk, je weet dat de reactie van Bombarda een heel klein beetje cynisch bedoeld is?

Johan20-03-2022 om 15:20

Mooie pot weer gezien. Keeper en Dankerlui kunnen me niet bekoren. El Hankouri speelde ook een uitstekende wedstrijd evenals JSL. 

appie happie20-03-2022 om 15:38

Eerste heft 6 extra 2de helft 8 extra totaal 104 min speeltijd.

Ik vind het een knappe overwinning..moet gezegd dat Utrecht ook niet geweldig was..

Ajax is over 2 weken aan de beurt..en ajax krijgt het echt wel moeilijk..

JSL motm voor mij..

Marco20-03-2022 om 15:40

Prachtige overwinning.

Goed opjagen door De Leeuw, wat een strafschop opleverd. Goede voortrek van Meijer wat zorgt voor de 2-0. In de fase daarna had Groningen het al moeten beslissen. El Hankouri die zich knap op het middenveld man passeert maar een slechte pass op Larsen gaf; Dankerslui gaat goed langs zijn man, heeft dan alle tijd en ruimte voor een goede voorzet, geeft een slechte voorzet waardoor het spannend blijft.

Tweede helft voetbalde Utrecht beter. Recht achterin blijft het zeer kwetsbaar bij Groningen. Larsen liet met zijn doelpunt zien, klaar te zijn voor een volgende stap in zijn carrière.

 

 

Stadjer8120-03-2022 om 15:42

Goede zege, een stuk beter dan thuis tegen NEC. Uit bij een hoger geklasseerd Utrecht. Het lijkt erop dat we uit meer punten pakken dan thuis dit seizoen. 

 

Leeuwenburgh blijft onbetrouwbaar hoor. Padt had nu zeker een punt of 5 meer gepakt dit seizoen. Misschien terughalen als hij bereid is om in te leveren, geen idee hoe hij er voor staat in Ludogorets.

appie happie20-03-2022 om 16:00

Paar weken geleden nog met Padt gesproken..terugkeer zit er niet in volgens hem.

m o i20-03-2022 om 15:50

100% meer gekregen dan ik vooraf had verwacht. Knappe prestatie. 

Herman Badkuip20-03-2022 om 15:54

Heb vanmiddag weer een heerlijke wedstrijd gezien tussen FC Utrecht en FC Groningen.....heb, net als de 541 supporters in ons sfeervak én veel supporters thuis, écht genoten van de inzet van de mannen van Danny Buijs en Adrie Poldervaart! Ook de spelers, die later in de wedstrijd invielen, hebben geknokt voor wat ze waard waren! Natuurlijk kreeg FC Utrecht in de loop van de wedstrijd steeds meer kansen op een doelpunt, ze speelden thuis en stonden goed onder druk. Slim een penalty versiert door de ervaren Michael de Leeuw, al werd hij ook écht geraakt door keeper de Keijzer. Tweede goal van FC Groningen was een goed opgezette aanval via Mo el Hankouri en Bjorn Meijer op links, balletje op Jörgen Strand Larsen, die op zijn beurt de bal perfect neerlegde voor Michael de Leeuw! Ook ons derde doelpunt was een prima aanval en goed afgemaakt door JSL....Jammer dat er nu een interlandbreak volgt, want FC Groningen heeft de laatste weken echt de smaak te pakken en ze zitten in een geweldige flow! Heb wel heel veel zin in de thuiswedstrijd tegen Ajax, ben er op zaterdag 2 april samen met mijn broer ook weer bij op de Koemantribune....Denk dat de Amsterdammers het nog moeilijk gaan krijgen in de Euroborg! 

m o i21-03-2022 om 08:22

Ik heb voor 2 april een 2-3 voorspeld in de voorspelcompetitie. Gewoon omdat dat nu al drie wedstrijden zo gaat bij de koploper. Dan hebben we in ieder geval spektakel gezien. En alles wat we meer krijgen is dan meegenomen 

Euroborg21-03-2022 om 09:35

Hey Moi, maak er maar snel 3-2 van voor FCG, want Ajax gaat in de Euroborg niet winnen hoor!

Euroborg20-03-2022 om 16:15

Heel jammer dat er tijdens de wedstrijd een aantal posters zijn, die ontzettend negatieve reacties insturen.....zal de emotie zijn óf moeilijk te verwerken teleurstelling. Zou bij de volgende wedstrijden eerst even afwachten hoe de wedstrijd verloopt, alvorens te reageren op een manier, waar de honden géén brood van lusten! Ook ik heb net als mijn broer Herman genoten van de strijdlust van het team van Danny Buijs! Onze geweldige trainer heeft zijn team weer goed neergezet en ook zijn wissels waren weer heel sterk, net als in de thuiswedstrijd tegen NEC! Ons FCG heeft weer de traditionele voorjaarsflow, denk dat zij in de laatste wedstrijden van dit seizoen niet veel punten meer gaan morsen! Belangrijk blijft uiteraard de concentratrie én strijd van de laatste weken vast te houden....Vond vanmiddag Nana Kasanwirjo weer ijzersterk, ook keeper Peter Leeuwenburgh keepte sterk en hield veel Utrechtse schoten tegen, op een klein slippertje na....Mo el Hankouri, vaak geslachtofferd op deze site, verdient ook alle lof voor zijn enorme inzet en het koelbloedig benutten van de penalty! En wat hebben wij toch een geweldige spits in een Strand Larsen, laten wij nog maar even goed genieten van deze Noor, want na dit seizoen gaat hij voor minstens 10 miljoen euro de deur uit!  

Nachtwacht20-03-2022 om 19:50

Viel me laatst al op, maar grappig dat Herman en Euroborg de leestekens als accent aigu en het uitroepteken op dezelfde manier gebruiken. Zit in de genen zullen we dan maar denken

Herman Badkuip20-03-2022 om 20:11

Klopt Nachtwacht, maar Euroborg is dan ook mijn tweelingbroer.....we hebben veel gelijkenissen én zijn allebei échte FCG-supporters! 

kees21-03-2022 om 08:52

@ Herman Badkuip

Dragen jullie dan ook hetzelfde groen-witte jurkje ?   (   grapje,  hoor )

appie happie21-03-2022 om 09:17

Kees toch !!!

Ik vond tijden geleden al dat er een " luchtje" aan onze Herman Badkuip zat..er deugt iets niet!! 

Mijn vermoeden is schizofrenie..wat ook nog een werkelijlheid wordt,Euroborg,Truus de Wit,Herman Badkuip!! Éen en dezelfde persoon..oja dan was er ook nog een dichter,ik verdenk dat deze persoon ook " familie" is..

Euroborg21-03-2022 om 09:42

Nee Appie, je moet wél goed lezen hoor....Truus is de vrouw van Herman én Herman is mijn tweelingbroer....Herman en ikke zijn dus niét dezelfde persoon ! Maar ze halen ons wel vaak door elkaar hoor.....En Kees, niet van die stoute opmerkingen hoor....We komen wel in het groen-wit naar de Euroborg op 2 april, maar dragen géén jurkje hoor...Dat gaat ons iets té ver! 

Herman Badkuip21-03-2022 om 09:49

Trouwens FC Groningen is een échte familieclub, zie Appie Happie ook vaak met zijn KindvanAppieHappie op de tribune staan.....en zijn kind doet 't ook niet verkeerd in de Voorspelcompetitie! 

Euroborg21-03-2022 om 10:05

Volgens mij was de Boerenmacht.nl een échte voetbalsite met nieuws én reacties op de FCG,

maar het lijkt steeds meer op een roddelsite als de Story óf Privé!

Maar dat geeft allemaal niets, want wij doen elkaar géén pijn,

we houden met z'n allen van ons cluppie én dat is fijn!

Ik geniet steeds van alle posts, of ze nou realistisch zijn, negatief óf positief,

alle posters doen hun best en ik heb ze allemaal even lief! 

Fijn dat wij de wedstrijden van FCG weer live in de stadions mogen beleven,

hoop dat onze spelers van FCG in de laatste 7 duels nog even alles zullen geven!

 

 

 

 

appie happie20-03-2022 om 16:23

.

Herman Badkuip20-03-2022 om 16:34

Wij moeten lucky Ajax maar eens goed aanpakken over twee weken Appie! Vind 't wel lekker hoor dat Anthony niet meedoet....Trouwens prima vrije trap van oud-Groninger Dusan Tadic.....De tweede gele kaart voor Anthony was eigenlijk bestemd voor Dusan Tadic met zijn rare actie....

appie happie20-03-2022 om 16:59

Klopt Tadic   aansteller  1ste klas...Antony is ( nog) niet zo slim..

m o i21-03-2022 om 08:27

Ik vond het prima dat voor het theater een tweede gele kaart werd getrokken. Tadic had ook eentje moeten krijgen voor het om duwen van Antonie. International laat de arbitrage veel te vaak het voordoen van een ernstige blessure lopen, terwijl je daar ook gewoon geel voor kunt geven. Moeten ze het natuurlijk wel bij het rechte eind hebben en niet zo pedant als de scheids gisteren aan de Leeuw gaan uitleggen dat hij een schwalbe maakte. 

Alf20-03-2022 om 16:37

Prima resultaat van de FC. FSL speelde ijzersterk. Minder was het dat het de FC niet lukte de bal lang in de ploeg te houden. Daardoor stond de FC veel onder druk. Abraham viel goed in, waardoor we wat beter onder de druk vandaan kwamen.

Probleem verdedigend lag bij de FC vooral rechtsachter. Utrecht had daar vaak een mannetje vrij in de eerste helft. Misschien dat Suslov net wat anders verdedigend moet spelen. Verder erger ik me aan de domme kaarten van Ter Wierik en helemaal die van Dankerlui. Dat kan uiteindelijk beslissend zijn. Gelukkig kwamen we er goed mee weg. Duarte was wat onzichtbaar, maar dat kan ook door de speelwijze van Utrecht geweest zijn.

Utrecht heeft vooral een heel brede selectie. Bijv. dat je spelers als Gustavson en Mahi nog kunt laten invallen zegt wel wat. Maar individueel zijn ze niet beter.

Al met al een leuke wedstrijd gezien. We doen nu echt serieus mee om plek 8. Wie had dat gedacht met kerst?

Bas3820-03-2022 om 18:10

Mooie 3punten maar kijk alsjebliefd naar een andere keeper deze man is gewoon waardeloos

Herman Badkuip21-03-2022 om 09:51

Hoe kom jij daar nou bij Bas38, onze keeper Peter Leeuwenburgh is één van de beste keepers in de eredivisie....vind alleen Unnerstall en Bijlow beter!

Bombarda779120-03-2022 om 18:12

Echt een geweldige prestatie! En wederom vastgehouden aan de basis, met 1 wijziging die je Buijs niet kwalijk kunt nemen. Inmiddels heeft Buijs het ongelijk van Fledderus mbt Abraham wel bewezen. Het zal best een leuke speler zijn, maar het is geen twee miljoen waard. Lekkere serie: laatste vijf duels, elf punten. 

Herman Badkuip20-03-2022 om 20:26

Nog zeven spannende wedstrijden in de eredivisie én daarna kunnen we de balans gaan opmaken....Het kan nóg heel spannend worden om de plekken 6,7 en 8 voor de playoffs Europees voetbal. Ook helemaal in de kelder van deze competitie is nog niets beslist, er zijn zeker nog 4 teams, die nog in onzekerheid verkeren! FC Groningen heeft nog 4 thuiswedstrijden  [Ajax - Heracles - Sparta en Cambuur] en 3 lastige uitwedstrijden [Heerenveen - RKC en Twente]. FCG staat nu op plek 8 met 36 punten, daaronder volgen op korte afstand Cambuur [33 pnt.] en NEC [32 pnt.] Op 6 punten achterstand staan Heerenveen en Go Ahead. FCG in de huidige vorm moet zeker de 8ste plek kunnen halen en heel misschien is er nog meer mogelijk.....We gaan 't wedstrijd voor wedstrijd bekijken, blijft allemaal heel spannend! Eerst thuis tegen koploper Ajax in een uitverkochte Euroborg op zaterdagmiddag 2 april!

Metworst20-03-2022 om 21:33

top middag gehad. Heerlijke overwinning, en ik moet zeggen dat ze allemaal hun bijdrage hadden, maar jsl, de Leeuw en Kasanwirjo in uitstekende vorm vandaag. Ook Hankouri was prima vanmiddag, geef ik toe. keeper 1 fout, gelukkig geen Crusiale. 

Buijs heeft vanmiddag prima strijdplan gehad en ook goed gewisseld. 

Maar ook alles weer in perspectief, Utrecht was niet top, maar tussen de 2e en 3e goal beter dan onze FC. 

Fan op afstand21-03-2022 om 14:22

Off topic. Van Hintum geen nieuw contract. Ergens wel jammer. Had nog wel een seizoen mogen blijven. Liever gezien dat Te Wierik de deur achter zich dicht zou trekken. Denk echter dat de verjonging ingezet gaat worden. En misschien neemt Wormuth wel wat jonge spelers mee richting de FC.

val21-03-2022 om 14:28

Het is opvallend hoe snel de publieke opinie van mening verandert. Wanneer je nu de reacties leest van diverse analisten en FC volgers dan is de 8e plek al nagenoeg zeker. Een typische vorm van scorebord journalistiek. Vorige week onterecht gewonnen van Nec en gisteren de winst op een FC Utrecht dat al tijden niet in goede doen is. Persoonlijk denk ik dat de 8e plaats vasthouden nog heel moeilijk gaat worden. Verder breekt er een spannende periode aan op de transfermarkt. Voor 1 april resp. 1 mei en wellicht ook nog voor 1 juni zullen er door FCG nog belangrijke knopen moeten worden doorgehakt. Wat gebeurt er met de aflopende contracten van de Leeuw, van Hintum en Jan de Boer? Worden de opties tot koop voor Tounekti en Mortensen gelicht? Verwacht mag worden dat de Leeuw nog 1 jaar verlenging krijgt en er afscheid zal worden genomen van van Hintum. Zijn opvolger is immers al in beeld. Niet aannemelijk is dat er verder zal worden gegaan met Bogarde (huur). Een terugkeer van Lundqvist is vrijwel zeker omdat hij nauwelijks speelt bij Panathinaikos en bij een degradatie van Willem 2 komt ook Dammers nog terug. De terugkeer zal FCG financieel ook behoorlijk raken omdat er aantrekkelijke transfersommen zijn overeengekomen (Lundqvist 1 miljoen en Dammers een bedag boven 0,5 miljoen). Vanuit de eigen jeugd zal in de voorbereiding van het volgende seizoen ongetwijfeld Valente een kans krijgen zich te bewijzen. 

kees21-03-2022 om 15:21

je hebt gelijk ( gekregen ):  Van Hintum krijgt geen extra jaar bij FCG , en is "teleurgesteld"...zo is het nieuws vandaag.  Lundqvist en mogelijk Dammers komen weer op de loonlijst, en dat geeft beperkingen voor hernieuwde contracten / andere spelers.

Ook over de eindklassering met POffs europees, heb  je waarschijnlijk gelijk: ik plaatste eenzelfde bedenking hierboven ( 20-03 /  15:59 )over dat opgelaaid optimisme... zelfs winnen van Ajax wordt als reële mogelijkheid gezien, en "alles is nog mogelijk" volgens de gebroeders (?) Euroborg/H. Badkuip..   

Ben net a;s jij benieuwd of  De Leeuw nog blijft; Jan de Boer heeft immiddels weer vrede gesloten met de FC wat waarschijnlijk tot een verlenging zal leiden.  Te Wierik vind ik discutabel in deze vorm; Leeuwenburgh gaat iets beter keepen, en Bogarde hebben we niet gezien, maar dat wil niet alles zeggen...  en  dan heb je nog niet genoemd de mogelijkheid dat Wormuth zelf een achterspeler mee wil nemen... en een hulptrainer uit Almelo lijkt ook nog mogelijk na het "njet" van Maduro

 

Beloof me, @ val.. dat je over een week of 3, 4, hierover weer een update plaatst?  Graag ! 

alexvl21-03-2022 om 15:08

Van Hintum eind vh seizoen weg.
Had van mij nog jaartje mogen blijven; mentaliteit 1 van de betere

 

 

Euroborg21-03-2022 om 15:48

Zal wel te maken hebben met de mogelijke komst van Mats Knoester van Heracles.....Voor Mike te Wierik zal FCG vermoedelijk ook wel een vervanger zoeken, we hebben natuurlijk Nana Kasanwirjo én misschien ook Wessel Dammers bij degradatie Willem II ! Michael de Leeuw kan in de huidige vorm nog makkelijk een jaartje mee.....

brummie21-03-2022 om 16:40

Er is genoeg reden tot optimisme.  Er is al zoveel negatief geschreven op dit forum dit seizoen. Laten we met z'n allen genieten van de mooie overwinning  op Utrecht uit en resultaten van de afgelopen weken.

Je moet wel een hele grote zuurpruim zijn om bij deze overwinning kritische kanttekeningen te plaatsen. 

Na de de  winterstop  is geleidelijk aan FC steeds beter gaan draaien. Een vast elftal ( spelers minder blessures en steeds fitter)  en resultaten zorgen voor vertrouwen. De jongste selectie van de eredivisie nu op plek 8 mag met recht een mooie prestatie genoemd worden. 

Op site VI staat nu  een mooi stuk over de FC,  waar de prestaties terecht op conto komen van de vertrekkende technische staf.

Plaats 8 is inderdaad  nog niet zeker,  maar we zijn nog volop in de race. Met leuke  tegenstanders zoals Heerenveen uit en Cambuur, Heracles en Sparta thuis nog voor de boeg is het zeker niet onmogelijk om playoffs te halen. 

Bart van Hintem heeft het erg goed gedaan bij FC. Sympathieke speler, maar op een gegeven moment moet je doorselecteren.  Hopelijk Balker als CV volgende seizoen ook terug. 

kees21-03-2022 om 20:14

Balker is een speler "van glas"... verschillende  en langdurige blessures gehad sinds 2020;  dat zou toch een reden kunnen zijn om zo'n speler niet terug te willen. Verder is er nog een eeuwige waarheid: de kost gaat voor de baat.  dwz goede ( en dus duurdere spelers ) kan de FC G nu beter gebruiken dan ex geblesseerden of transfervrije spelers die elders op een zijspoor zijn geraakt.  Die eerste categorie kosten 1  1/2 x zoveel als de tweede, maar dat betaalt zich meestal uit in voetbalfinesse. 

  

brummie21-03-2022 om 20:52

Balker ligt nog tot 2024 plus optie extra jaar nog onder contract. Lijkt me niet eenvoudig om contract te verbreken. Daarnaast doet hij al gedeeltelijk mee met groepstraining O21. Hij hoopt dit seizoen nog speelminuten te mogen maken in het 1e elftal. 

Balker is en wordt verder erg betrokken bij het 1e elftal. Verdiend gewoon na zijn zijn herstel een kans bij de FC. 

BROMBEER22-03-2022 om 18:19

De allom op dit forum geprezen  mark jan fledderus blinkt ook inzake het afscheid van op en top prof bart van himtum in een vieze gore vorm van achterbaksheid. Eerst werd er van een aantal clubmensen op kantoor op een slinkse manier afscheid genomen, toen was de scouting aan de beurt ten faveure van een broekie van amper 20, hierna werd de technische staf een mens in de rug gedrukt, daarna een aantal  jeugdtrainers  en nu dus op en top prof bvh. Wie stopt de eigengereide egocentrisch zelf ingenomen hufter met een falend aan en verkoopbeleid voordat hij de hele club om zeep heeft geholpen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!