Terug

Deel deze pagina:

[Update dinsdag 5 april] Bart van Hintum kiest voor terugkeer PEC Zwolle en tekent 1 jarig contract

Door Redactie 35 reacties

Eerder vanmiddag maakte FC Groningen bekend dat verdediger Bart Van Hintum (35) geen nieuw contract krijgt. Technisch manager Mark-Jan Fledderus is van oordeel mocht er wel een verlenging zijn geweest, dat de rol van Van Hintum (ondanks diens voorbeeldige instelling en fitheid) het aankomende seizoen anders zou gaan worden. Bart Van Hintum zegt dat hij ondanks het teleurstellend bericht, nog graag een jaar door had willen gaan bij FC. Desalnietemin is Van Hintum dankbaar voor de afgelopen 3 jaar en voor de steun die hij en zijn gezin kreeg tijdens moeilijke privéomstandigheden. Van Hintum ambieert om een mooie FC-periode af te willen sluiten en hoopt op een succesvol slot van de competitie.

Update dinsdag 5 april - Bart van Hintum is rond met PEC Zwolle. Na dit seizoen keert de verdediger terug bij zijn oude broodheer. Er is een contract getekend voor 1 jaar met een optie voor nog een extra jaar.

Van Hintum heeft via de Zwolse clubsite laten optekenen dat ondanks de onzekerheid op welk niveau PEC het aankomende seizoen speelt, vertrouwen in de huidige groep heeft dat die zich handhaaft.  "Dat ik nu al een contract teken toont mijn gevoel bij deze club en geeft duidelijkheid voor alle partijen, daar hecht ik waarde aan. Hier wil ik mijn laatste jaren spelen."  

Update dinsdag 29 maart - Volgens VI kan Bart Van Hintum naar PEC Zwolle. Beide partijen hebben inmiddels meerdere keren met elkaar gesproken  met als inzet een nieuwe verbintenis. Mochten beide partijen tot een akkoord komen, is een terugkeer een feit. Bart Van Hintum kwam tussen 2011 tot 2016 eerder uit voor Zwolle. 

Reacties:
Marco21-03-2022 om 18:08

Beetje lastig te beoordelen, wel jammer dat hij vertrekt qua persoon en mooie traptechniek.

Het is logisch dat Kasimiro volgend seizoen laatste man wordt. Tegen Nec zagen we al dat het centrum snelheid te kort komt. Van Hintem zou wel stand in kunnen zijn voor laatste man of links back bij schorsingen en blessures komend seizoen, of hij dit zelf ook wilde is onduidelijk. 

 

Herman Badkuip21-03-2022 om 18:47

Heel jammer voor de sympathieke Bart van Hintum, dat hij na dit lopende seizoen FC Groningen moet verlaten....Maar FCG zal willen doorselecteren met het oog op het komende seizoen en zal ongetwijfeld al een jongere vervanger voor Bart van Hintum benaderd hebben. Vermoed zelfs, dat het om een linkercentrale verdediger van Heracles gaat, Mats Knoester gaat niet verlengen in Almelo en zal waarschijnlijk meereizen met trainer Frank Wormuth naar Groningen. Misschien dat onze nieuwe trainer nog wel een speler uit zijn huidige selectie meeneemt, hoop persoonlijk op rechtsback Noah Fadiga....Hoop voor Bart van Hintum dat hij komend seizoen bij een fijne eredivisieclub terecht komt, misschien dat Heracles iets voor hem is?

Euroborg21-03-2022 om 18:55

Sneu voor Bart van Hintum, dat hij na dit seizoen FC Groningen moet verlaten, hij heeft dit seizoen best nog zijn waarde gehad voor het team van Danny Buijs. Fijne traptechniek met mooie voorzetten staan bij mij nog op het netvlies, maar ook zijn verre inworpen zijn bij iedereen bekend. Kwam de laatste wedstrijden duidelijk snelheid te kort en heeft net als de andere centrale verdediger, Mike te Wierik, zijn beste tijd gehad....Volgens mij heeft FCG de vervanger van Bart van Hintum al bijna in huis, zal binnenkort wel naar buiten worden gebracht door MarkJan Fledderus....Voor Bart van Hintum nog 7 wedstrijden en misschien wel meer....nog even lekker voetballen en misschien pakt hij nog een prijs met zijn huidige teamgenoten? 

roodborstje21-03-2022 om 19:11

jammer in mijn ogen een echte prof

Nachtwacht21-03-2022 om 20:46

Sympathieke kerel, maar het gaat om profvoetbal en doorselecteren. In een verdedigende linie met ook Te Wierik is het voor Bart volgend seizoen mogelijk lastig te belopen. Te Wierik ligt natuurlijk nog langer vast. Zou mooi zijn als van Hintum nog op een andere manier van waarde kan zijn voor de FC

Pietjepal21-03-2022 om 23:03

Veel wedstrijden gespeeld en vaak met een beslissende pass. Ook sterke wedstrijden gespeeld. Uitstekend qua karakter, dat helpt in een groep.

Snooty10.21-03-2022 om 23:46

Achter de hand nog Balker en Sverko en mogelijk komt Knoester dan met Wormuth mee. Een rechterverdediger zal de eerste prioriteit zijn. Matuta ipv El Hankouri en JSL zal wel verkocht gaan worden, zodat er ook een spits gehaald zal moeten worden. Als de rest blijft dan staat er een aardige selectie. 

alexvl22-03-2022 om 12:27

Van Hintum gewoon assistent maken van Wormuth.

Euroborg22-03-2022 om 14:13

Volgens mij is Bart van Hintum nog heel fit én niet uitgevoetbald, zijn vast nog wel aantrekkelijke opties voor hem zoals Heracles, Pec Zwolle of Emmen?

BROMBEER22-03-2022 om 18:39

Ook genaaid door die achterbakse bloedhond

Dijk22-03-2022 om 19:15

Eerlijk transparant MJF. Ongelofelijk hoe jij met mensen omgaat. Niet alleen sneu nooit liet hij de fc in de steek hij was er Bart v Hintum. Wie tekende vorig jaar bij, en toen was hij goed genoeg. En nu keihard mes in je rug we hebben je niet meer nodig . Nou Bart je kan nog makkelijk jaartje mee. Alleen niet bij de fc, jammer Fledderus. 

Herman Badkuip22-03-2022 om 21:05

Vind de reacties van Brombeer en Dijk ongelooflijk triest....beide heren zijn niet bij het gesprek tussen MarkJan Fledderus en Bart van Hintum geweest en weten niets van de gemaakte afspraken tussen MarkJan en Bart! Beetje kortzichtig om dan zó emotioneel te reageren op het nieuws rond het afscheid van Bart van Hintum....Er is nu eenmaal een tijd van komen én een tijd van gaan, Bart van Hintum heeft zich altijd heel professioneel gedragen en voor de FCG altijd ontzettend z'n best gedaan. Dit seizoen hebben we allemaal kunnen zien, dat het centrale duo achterin het in veel wedstrijden niet meer kon belopen. Waarschijnlijk hebben MarkJan Fledderus en de nieuwe trainer Frank Wormuth in een overleg besloten het komende seizoen te kiezen voor andere, jongere opties achterin...Dat gaan we binnenkort nog wel vernemen, wellicht dat Wormuth spelers van zijn huidige selectie bij Heracles meeneemt? Neemt niet weg, dat ik Bart van Hintum met al zijn ervaring, in een andere rol bv. als trainer nog graag bij de FCG had gezien.....Denk dat Bart van Hintum wel voelde aankomen dat hij na dit seizoen afscheid zou nemen van FCG, want hij heeft al contact gehad met andere Nederlandse clubs....volgende week gaat hij al bij een club een contract tekenen!

Hoekie22-03-2022 om 21:50

Herman Badkuip @   Beide heren vinden zichzelf erg dapper dat ze met krachtige taal op dit forum MJF de maat denken te kunnen nemen. Keerzijde is dat het eigenlijk softies zijn die koste wat het kost Bart van Hintum nog een jaartje er bij willen hebben. Zoals Brummie al schreef ; de FC is geen filantropische instelling maar een zakelijke onderneming.  Beide heren hebben blijkbaar nog nooit gehoord van het begrip "doorselecteren" . 

Dijk23-03-2022 om 06:28

Badkuip alles wat jij schrijft een grote interpretatie en net of jij alles weet ? En Hoeki wat nou softi gaat erom hoe je omgaat met mensen de communicatie bij de fc is ronduit slecht o.a. door mjf. Zie de verhalen Danny B, Adrie P, Paul M en Bart v H. Wie smeekte Bart vorig jaar om er een jaar bij aan te plakken mjf. Maar Wormuth komt is Bart niet meer goed genoeg gaat erom wees eerlijk maar dat durft die mjf niet softi.

Hoekie23-03-2022 om 10:02

Alle personen die jij noemt en Brombeer zijn in feite bedankt voor hun diensten omdat MJF en staf de inschatting hebben gemaakt dat een aantal verlengingen niet in het belang is van de FC.  Als je naar de beweegredenen kijkt dan is het niet onlogisch dat je na 4 jaar afscheid neemt van een trainer. Normaal gesproken is de houdbaarheidsdatum al verstreken. Sommige forumleden hadden graag gezien dat er al na een jaar afscheid zou worden genomen, maar dat terzijde. Het is zeer gangbaar dat een nieuwe trainer zijn assistent kiest. Hij moet immers een nieuwe weg inslaan en dan is het niet logisch dat een assistent aanblijft. Paul Mathijs is verontwaardigd, las ik, dat zijn advies in de wind is geslagen en begrijpt niet dat MJF richting ouders en spelers zich niet gaan verantwoorden voor een tijdelijk tekort aan spelers. Erg dom. Bart van Hintum is met 35 jaar aan vervanging toe. Heel normaal. Lijkt mij een beetje op het Sven Kramer effect. In mijn optiek een jaar te lang doorgegaan. Voor Poldervaart vond ik erg jammer dat hij destijds zijn kans niet kreeg en de FC er erg zakelijk in stond maar ook dat is de harde kant van betaald voetbal, gebeurde destijds ook met de transfer van Erik Nevland.

Wat mij bevreemdt zijn de verwijten van jou over fatsoen en communicatie als je zelf taalgebruik bezigt waar de honden geen brood van lusten. De pot verwijt de ketel. 

brummie22-03-2022 om 19:30

Van Hintem geeft zelf aan dat het ook aan Wormuth kan liggen dat hij geen verlenging contract krijgt. Zij hebben met elkaar gewerkt bij Heracles. 

Maar laten we eerlijk zijn, van Hintem heeft het prima gedaan, maar het is tijd voor verjonging gezien zijn leeftijd. Hoe jammer ook. En hij mag teleurgesteld zijn, maar zijn uitingen in de media zijn ook niet bepaald chic. 

Fc is geen liefdadigheid instelling maar een bedrijf. Aangezien FC ook nog eens financiële tegenslagen heeft te verwerken mbt hoofdsponsor failliet, is de keuze ook te billijken. 

Van Hintem geeft aan dat hij (nu!)  al in ver gevorderd gesprek is met een andere club en daar  contract kan ondertekenen. Prima! 

appie happie23-03-2022 om 07:31

V hintum is een prima speler voor Volendam...

Rob197023-03-2022 om 13:31

#brummie, even de automatische correctie aanpassen m.b.t. van Hintum, of je moet klaar zijn met het onderwerp van Hintum.

Wat mij betreft wel, er is genoeg over geschreven, en een ieder moet door. Hij heeft zelf aangegeven dat hij het graag vroeg wilde weten, en dit nieuws is dit weekend los gekomen, daarbij heeft hij ook al bijna alweer een nieuwe club als ik hem mag geloven. Dan heeft hij snel geschakeld, of hij wist het al veel eerder.

Hij speelt in ieder geval een goed seizoen, en dat is voor velen een reden dat het jammer is dat hij vertrekt, maar als Groningen volgend jaar wel meer naar voren speelt, en hij wordt er 3 wedstrijden achter elkaar uitgelopen, dan zijn de rapen ook gaar, en wordt hij ook geslachtofferd. Zijn ervaring en voorbeeldige instelling staat natuurlijk buiten kijf. Fledderus heeft natuurlijk ook vorig jaar al met hem om de tafel gezeten, en weet dan ook wat zijn toekomstplannen zijn. Wat daar besproken is blijft gissen, maar als hij na het voetballen iets heel anders wil, dan is het ook niet verstandig om hem nog een jaar te houden, want dan is het volgend seizoen gebeurd. Te Wierik is er volgend jaar samen met de Leeuw als ervaringsspelers. De rest van de selectie is inmiddels aardig op ervaring gekomen. Suslov, Meijer, Kasanwirjo, Duarte, inmiddels ook al weer gegroeid met de nodige eredivisie ervaring. De echte fijne kneepjes moeten ze nog leren, maar inmiddels weten wij, dat de ervaren middenvelder niet te vinden is in het budget van Fledderus.

 

kees06-04-2022 om 11:47

@ Brummie

 Ik herinner je Nick van der Velden... ( verliet de club einde seizloen 2015 ).  Die vond van zichzelf dat hij nog best een jaartje langer een mooi contract kon krijgen. Toen Nijland hier nee tegen zei, probeerde hij in de zomer een gebruik alnog te mogen maken van de trainingen... en toen dat niet werd goedgevonden, heeft hij zich beklaagd in de pers dat dit stank voor dank was...

Bij Van Hinmtum is een vergelijkbaar patroon zichtbaar:  privé omstandigheden heeft de club prima meegholpen, en sportief was er niet veel op aan te merken op deze speler, maar als de speler het laatste woord wil hebben als "recht" dan gaat het mis.

 Veldwijk heeft dat pas veel later na zijn vertrek ingezien, en zegtg daar nu spijt van te hebben. 

Alf22-03-2022 om 20:32

Er is niks mis mee om zakelijk tot de conclusie te komen dat een contractverlenging niet in het belang is van FC Groningen. Heeft niks met naaien, bloedhonden en messen in de rug te maken. Dat zou het pas zijn als beloftes niet worden nagekomen.

Hoekie22-03-2022 om 20:50

Dat Bart van Hintum het 3 jaar fantastisch heeft gedaan en ook nog eens een sympathieke vent is, mag geen belemmering zijn voor de FC om door te selecteren. Het besluit niet met hem verder te gaan is vrij logisch. Het moge duidelijk zijn  dat deze boodschap niet leuk is te ontvangen maar ook niet om deze boodschap over te brengen. Ik wens van Hintum nog een mooie club om daar nog een jaartje te ballen.

Dat MJF een zakelijke afweging maakt en inschat dat er spelers met meer potentie op zijn plaats kunnen spelen is  de baan waarvoor hij is aangesteld. Dat sommige forumleden daar moeite mee hebben weerhoudt hem natuurlijk niet deze keuzes te maken. Zachte leermeesters maken stinkende wonden.  

BROMBEER22-03-2022 om 21:50

Het gaat mij erom hoe hij met mensen communiceert. Kijk als je met 1 iemand niet door de deur kan ok, maar er ziijn maar heeeeeeeeeeeel  weinig mensen bij fcg die positief  over mjf  praten. 

A Matter of Honor22-03-2022 om 22:53

En dat geeft jou het recht hem uit te maken voor achterbakse bloedhond..........................., vreemde redenering, vind je niet??..

kees23-03-2022 om 12:12

Ach..   er speelt zó veel achter iedere transfer of contract, dat je niet van buitenaf simpel kan oordelen!

 Verder is het taalgebruik van Brombeer natuurlijk ver onder de maat. 

MarkJan Fledderus is een lepe td die niet schuwt en ook niet altijd via de voordeur binnenkomt.  Bij zijn aanstelling noemde Gudde hem "een ratje"... nou er zijn weinig mensen die dit als een compliment zien.  Recente aanvaringen met o.a. Fräser en eerder Buys  laten wel wat zien dat deze TD niet graag met lege handen staat.  

De trend was bij Flkedderus dat hij zo lang mogelijke contracten wil ( itt Nijland die met kortere periodes werkte ) dat heeft ook een nadeel:  spelers die tegenvallen of regelmatig geblesseerd raken die moet je weer zien te lozen, bijvoorbeeld verhuren of doorlopend laten betalen door de verzekeringsmaatschappij... Maar goede spelers zijn duur, en een  wonder als bij herstel van Gudmundsson komt niet altijd langs...

De budgetmogelijkheden ( zeg maar het spelersbudget ) is bij FC Groningen beperkt:  Buys had het vorige jaar nog over " liever een kleinere en betere selectie " dan met 23 spelers te moeten trainen.  Verder is het zeker niet onlogisch  dat Wormuth een wensenlijstje heeft neergelegd bij zijn maar liefst 3 jarige contract.  

Nu is het biuj FC G nog vooral pieken op momenten van de competitie, en een inhaalrace kan nog steeds;  maar dat betekent ook dat de prioriteiten en versterkingen op posities  steeds verschuiven en naar andere spelers gaan. Bogarde is op die manier voor de zekerheid erbij gehaald, maar vertrekt weer in de zomer.  Matuta en Abraham zijn voor de langere termijn.  en over Leeuwenburgh en Te Wierik is naar mijn idee het laatste woord nog niet gezegd.   Als er een klapper komt met vertrek van JSL dan wordt er weer doorgelecteerd !   

Bombarda779123-03-2022 om 19:53

En wat geeft jou dan het recht om Buijs een schreeuwlelijkerd te noemen? Das toch precies hetzelfde? Oh wacht ik weet het al, jij bent al 'supporter' sinds de GVAV tijd... stom van me natuurlijk. 

En daarnaast mocht toch iedereen zijn mening hebben meneer a matter of honour? 

Dus beetje vreemde redenering, vind je niet? 

A Matter of Honor26-03-2022 om 23:48

En daar is Bombarda met zijn ongenuanceerde onzin. Man doe eens iets zinnigs in plaats hier onzin uit te kramen, zielepoot. Of hoor jij ook bij die TOKKIE familie die menen overal commentaar op te moeten leveren.Overigens is het meermalen bewezen dat Danny Buijs een schreeuwlelijk is, langs de lijn, tijdens een wedstrijd maar Brombeer kan zijn bewering van "achterbakse bloedhond " echt niet waarmaken, die lult maar wat uit zijn nek en probeert zo de "stoere jongen"uit te hangen, iets dat a-sociale lui wel meer doen om op te vallen.

Marco22-03-2022 om 23:02

MJF heeft een positie binnen de clubwaar je ook niet iedereen te vriend moet houden. Bij zijn binnenkomst was het een financiële puinhoop en had de club jarenlang boven de stand geleeft, waarbij een aantal zeer goede voetballer voor bodemprijzen zijn vertrokken als vriendendienst. 

Door over een reeks van jaren slim in te kopen en vooral goed te verkopen is de club weer financieel gezond aan het worden, waardoor bijvoorbeeld Larsen deze winterstop niet verkocht hoefde te worden en Suslov een beter contact kon krijgen. Ook haalde hij Robben binnen.

Met concurrenten als Vitesse, 130+ miljoen schuld in 10 jaar tijd, Utrecht met Van Someren die er meer 60 miljoen heeft ingestopt, NEC waar een Marcel van Boekhoorn ook niet naar een miljoentje kijkt, en bij Twente verwachten ze dat altijd de zon zal schijnen; mogen we blij zijn dat MJF hier weerstand tegen biedt door een sober beleid te voeren. Dat vinden zaakwaarnemers en hun vriendjes niet altijd even fijn. Clubmensen mogen blij zijn met MJF. 

 

ChiChi23-03-2022 om 09:09

Volledig met Marco eens.

Gewoon door selecteren!!

Ik walg van die mensen (v.Hintum, Matthijs etc.) die als kleine kinderen naar de pers lopen, als ze hun zin niet krijgen).

Hoekie23-03-2022 om 10:09

Marco@ Mee eens. Zie mijn post 10.02 uur.

grunn196723-03-2022 om 12:22

Als we toch aan het doorselecteren zijn, kan die hele Zweeds enclave ook wel vertrekken. Abraham is gewoon slecht, kan het niveau niet aan (op basis waarvan is dit jongetje gehaald voor 2 miljoen), Iandrust is alleen maar geblesseerd (was hij ook al in Zweden, een gevalletje Balker) en dan hebben we Kalley ook niks van gezien. Ik zou zeggen op de boot naar Stockholm oftewel doorselecteren als we nu toch bezig zijn en de TD een uitgaansverbod geven in Zweden, kost teveel centjes.

Herman Badkuip23-03-2022 om 13:44

Laat onze Zweedse talenten maar rustig rijpen hoor, komt vast wel goed! Jørgen Strand Larsen . Bjorn Meijer en Laros Duarte moesten ook wennen aan hun medespelers en het niveau....

Hoekie23-03-2022 om 12:37

grunn 1967 @ Erg kort door de bocht. Abraham en Kalley zijn 19 jaar en hebben net als Matavz destijds meer tijd nodig. Beide voetballers nu al afschrijven zou erg dom zijn. Je zou niet de eerste persoon zijn die zich schromelijk vergist in de doorgroeimogelijkheden van een speler. Nog niet zo super lang geleden werden ook Hateboer en Bacuna op dit forum als brandhout bestempeld. 

brummie23-03-2022 om 13:53

Situatie van Hintem is niet te vergelijken met onze 'Zweedse enclacve'. Deze hebben allemaal een doorlopend contract, waar die van Hintem dit seizoen eindigd. 

 

A Matter of Honor23-03-2022 om 14:36

Dat een voetballer als van Hintum teleurgesteld is in de hele situatie is best te begrijpen. De man is fit en supergemotiveerd en wilde graag nog een jaartje door. Echter, als je 35 jaar bent is de snelheid er een beetje uit of je moet Christiano Ronaldo heten die op zijn 37 ste (!) de honderd meter nog binnen de tien seconden loopt. De sleet heeft zich bij van Hintum ingezet en daarvan zijn ze zich bij FC-Groningen duidelijk bewiust en daarom is besloten deze speler de vrijheid te geven om nog een andere club te zoeken. Bij de club wordt doorgeselecteerd en zo volgt de ene speler de andere op, zo zit het voetbal nu éénmaal in elkaar. We hebben in het verleden wel meer van deze "gevalletjes" meegemaakt, niks nieuws onder de zon dus. Maar om je als "gewezen" speler zo in de media te beklagen is niet zo netjes en dat verdiend een club als FC-Groningen zeker niet. Ik vind, en dat is persoonlijk, dat een club als FC-Groningen in onderhavige geval zich best wel fatsoenlijk heeft opgesteld.

Heiky23-03-2022 om 15:06

Even wat anders: volgt iemand Panathinaikos en weet iemand of Lunqvist het daar goed doet? Was m al bijna weer vergeten maar die komt volgend seizoen toch ook weer terug?

Euroborg23-03-2022 om 17:06

Ramon Pascal Lundqvist wordt dit seizoen nog verhuurd aan Panathinaikos, als de Griekse club de optie tot koop niet licht, komt hij terug naar FC Groningen. Heeft meen ik nog een contract tot juni 2023 bij FCG, hij heeft vóór zijn huurperiode naar Griekenland zijn contract bij FCG verlengd! Ben benieuwd of hij komend seizoen terugkeert in de selectie van Frank Wormuth....Denk niet dat grunn1967 daar blij mee zal zijn, want dan wordt de Zweedse enclave nog groter....

brummie23-03-2022 om 15:12

Lundqvist heeft weinig speelminuten gemaakt bij Pananthiakos. Geen enkele basisplek, 1 goal en vaak buiten de wedstrijdselectie. 

Zeeman24-03-2022 om 13:17

Goed nieuws, nieuwe hoofdsponsor voor de FC, nml OrangeGas, schijnt bijna rond te zijn.

Euroborg24-03-2022 om 18:51

Zou misschien wel fijn kunnen zijn voor FCG, een hoofdsponsor met een schone uitstraling....ben benieuwd of 't allemaal rond komt én of de voorwaarden goed zijn?

Bayern 26-03-2022 om 20:36

Ik heb eerlijk gezegd 10x liever van Hintum dan Te Wierik. Van Hintum mist ook snelheid net als te Wierik. Maar daar waar van Hintum nog een hele goede trap, een goed positiespel (waarmee hij zijn gebrek aan snelheid goed compenseert) heeft, en geen achterlijk idiote kaarten pakt de hele tijd. Mist dat alles bij te Wierik. Ik heb ook steeds meer het idee dat het de vorige periode dat hij hier speelde vooral de spelers om hem heen de boel oplosten waardoor hij beter leek dan hij was.

Herman Badkuip05-04-2022 om 17:14

Fijn voor Bart van Hintum, dat hij een contract heeft getekend bij zijn grote jeugdliefde PEC Zwolle. Hoop dat hij daar nog een geweldig seizoen gaat draaien en misschien komen wij hem nog wel tegen in de eredivisie....Wens hem én zijn gezin een fijne en gelukkige toekomst bij PEC Zwolle!

Euroborg05-04-2022 om 17:28

Jammer dat hij weggaat bij FC Groningen, had hem nog graag een seizoen zien voetballen bij FC Groningen....en daarna verder in de trainerstaf. Maar goed de nieuwe trainer Frank Wormuth schijnt niet met hem door één deur te kunnen, dus moest Bart van Hintum zijn biezen pakken.....

b.raatjes196605-04-2022 om 21:31

BOGARDE weten we nog niet dat hij blijft ik hoop van wel dat is nog afwachten 

Jantje05-04-2022 om 22:03

Ik hoop dat er er nog meer spelers vertrekken. en dat er een heel nieuwe elftal staat volgende jaar. ik vind nog steeds het spel erg matig. nog steeds vind ik dat er maar weinig idee in spel zit. wil je verder groeien dan gaat dit niet lukken met de meeste spelers van nu. vooral de doelman vind een dramma.

Sapmeer06-04-2022 om 08:54

Odgaard van RKC is een goede opvolger voor Strand Larssen, wordt nu gehuurd van Sassuolo.contract loopt in juni af. is 23 jaar.

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Euroborg06-04-2022 om 09:19

Odgaard is een aardige optie, maar ik zou vól voor onze Grunniger Thijs Dallinga van Excelsior gaan....heeft snelheid, goed in de combinatie, is altijd rustig en, niet onbelangrijk, scoort altijd zijn goaltjes! Volgens mij zou hij samen met Romano Postema in de voorhoede goed kunnen functioneren! 

Sapmeer06-04-2022 om 10:03

Ben het met je eens Euroborg,maar ik betwijfel zeer of Dallinga terug wil naar de FC

Holwierde06-04-2022 om 11:54

Romano Postma zie ik echt geen eerste spits worden voor de FC.

En heel mooi voor Dallinga dat hij nu veel scoort voor Excelsior ,maar ik denk niet dat hij het goed gaat doen bij de FC

 

Herman Badkuip06-04-2022 om 12:51

Zie het wel zitten hoor...twee echte Groningers als spitsenduo net als JSL en Michael de Leeuw in dit seizoen! En of ze gaan scoren kun je nooit met zekerheid zeggen, maar geldt dat niet voor elke nieuwe spits? Heb er wel vertrouwen in, want ze hebben allebei veel kwaliteiten en de potentie om te kunnen slagen bij FCG! 

b.raatjes196606-04-2022 om 12:12

Strand LARSEN is nog lang niet weg feyenoord heeft het geld niet fc Groningen moet meer dan 8 miljoen vragen dat heeft feyenoord niet

Herman Badkuip06-04-2022 om 19:47

Als ik MarkJan Fledderus was, zou ik eens bij Jeffrey Gouweleeuw [30-jarige centrale verdediger bij Augsburg] gaan polsen óf hij het komende seizoen niet weer in de eredivisie bij FC Groningen wil gaan voetballen....Een zeer ervaren rechter-centrale verdediger, heeft in Nederland gespeeld bij ADO'20 Heemskerk,  SC Heerenveen en AZ Alkmaar en speelt nu al weer zo'n 4 jaar in de Bundesliga bij Augsburg. Misschien heeft hij zelf wel plannen om terug te keren naar Nederland.....Zou een uitstekende vervanger zijn van Mike te Wierik, die zijn langste tijd wel gehad heeft en een prima combinatie met een Mats Knoester van Heracles....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!