Terug

Deel deze pagina:

OrangeGas nieuwe hoofdsponsor FC?

Door Redactie 7 reacties

Eerder vandaag bracht RTV Noord naar buiten dat er een grote kans is dat OrangeGas mogelijk de nieuwe hoofdsponsor wordt van FC. OrangeGas (schone brandstoffen) dat vanaf 2011 al sponsor is van de Trots van het Noorden (de FC directie reed destijds in auto's van het bedrijf, heeft tankstations in Nederland, Duitsland, Zweden en Italië. OrangeGas dat per 1 april verder gaat onder de naam OG Clean Fuels, heeft ambitie om de komende jaren uit te breiden naar meer landen. 

Intentie is om de komende week de laatste plooien glad te strijken. Algemeen Wouter Gudde zegt daarover dat beide partijen in een ver gevorderd stadium zijn. 

Als alles goed gaat kan FC Groningen in de thuiswedstrijd tegen Ajax aantreden met de naam van de nieuwe hoofdsponsor op het shirt. Dat betekent dat FC minder verlies zou lijden dan de eerdere prognose van 1 miljoen euro vanwege het faillissement van Office Centre. 

Reacties:
b.raatjes196624-03-2022 om 19:34

Prima 

Herman Badkuip24-03-2022 om 22:18

Als deze hoofdsponsor ruim voldoende geld in het laatje brengt én de afspraken zijn voor alle partijen duidelijk, dan spelen de mannen van Danny Buijs op zaterdag 2 april met OG Clean Fuels op de borst! Daar kan toch niemand tegen zijn? En dan kunnen wij het verwachte verlies van de vorige hoofsponsor Office Centre binnen de perken houden! Alleen maar goed voor ons FC Groningen! 

Marco25-03-2022 om 10:32

Goed nieuws dat er een nieuwe hoofdsponsor is. 

Misschien kan Groningen in de landen waar de hoofdsponsor actief is wat activiteiten ontplooien (oefenwedstrijden, scouting etc.)

 

 

 

Euroborg25-03-2022 om 19:16

Altijd goed hoor een nieuwe hoofdsponsor met een schone uitstraling, als ze maar genoeg geld meebrengen voor FC Groningen! Leuke optie van Marco, scoutings-activiteiten ontplooien en oefenwedstrijden spelen in de landen, waar OG Clean Fuels actief is óf actief gaat worden!

Euroborg26-03-2022 om 20:02

Off topic.....Thijs Dallinga blijft maar doorgaan, vanavond thuis tegen Helmond Sport scoort deze Grunniger alweer zijn 31ste doelpunt in de KKD-competitie voor zijn club Excelsior Rotterdam! Wanneer lezen wij dat FC Groningen dit scorende fenomeen heeft binnengehaald? Tis toch een zekerheidje dat Jörgen Strand Larsen ons na dit seizoen gaat verlaten, zijn opvolger loopt [nog] rond in Rotterdam!

val26-03-2022 om 23:03

Het is knap werk wanneer FCG erin slaagt zo snel weer een hoofdsponsor te vinden. Het is een bedrijf uit de regio met nationale en internationale groeiambities. Orange Gas Clean Fuels heeft een 2-hoofdige directie en ABN Amro heeft met 55% een meerderheid van de aandelen. Wanneer het contract per 1 april ingaat kan FCG dit seizoen het verlies aan (hoofdsponsor) inkomsten beperken tot netto 500 a 600/k .

Roelofsky29-03-2022 om 13:57

Prachtig een nieuwe sponsor.... ze zijn toch ook op zoek naar een assistent trainer zou dat niks voor Arjen Robben zijn.....?? lijkt mij geweldig.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!