Terug

Deel deze pagina:

OG Clean Fuels nieuwe hoofdsponsor FC Groningen

Door Redactie 5 reacties

Algemeen directeur Wouter Gudde toont zijn dankbaarheid en trots met de nieuwe hoofdsponsor OG Clean Fuels. Vanaf dit weekend speelt FC Groningen thuis tegen Ajax met het logo van de nieuwe hoofdsponsor op het wedstrijdshirt. Het contract gaat per 1 juli in en geldt voor drie jaar. Het eerste jaar levert dit voor FC Groningen een bedrag van 1.2 miljoen euro op, het tweede jaar 1,35 miljoen en het derde jaar 1,5 miljoen euro. Bij de presentatie werd het uit en thuis shirt voorzien van het nieuwe logo, overhandigd aan de directie van OG Clean Fuels.

Op de vraag van Stefan Bleeker van RTV Noord (verlies van 925.000 euro faillissement Office Centre) zegt Gudde dat dit verlies blijft staan en de club dit met eigen middelen zal opvangen. Gudde verwacht dat dit boekjaar met winst wordt afgesloten en legt uit waarom vanaf dit weekend met het logo van de nieuwe hoofdsponsor wordt gespeeld. 

Reacties:
grunn196729-03-2022 om 18:11

Knap werk van Gudde en de commerciële afdeling.

 

Herman Badkuip29-03-2022 om 18:31

Héél goed geregeld tussen FC Groningen en de directie van OG Clean Fuels, belooft een fijne samenwerking te worden met de nieuwe hoofdsponsor! Een contract voor de komende drie jaar met flinke, geldelijke tegemoetkomingen én als 't beide partners bevalt, misschien nog wel voor een langere periode....Oók een ondersteuning voor het damesvoetbal van FCG is al toegezegd door de directie van OG Clean Fuels! Fijn dat de nieuwe hoofdsponsor al vanáf komende zaterdag 2-4 tegen Ajax op de borsten van onze spelers zal staan! Een hele, mooie geste van de directie van FCG, waaruit wel blijkt, hoe blij zij zijn met de nieuwe hoofdsponsor met noordelijke roots [Groningen en Friesland] én een landelijke én internationale uitstraling! FC Groningen én OG Clean Fuels samen voor een groene toekomst! 

Euroborg29-03-2022 om 18:37

Kijk vóóral uit naar de komende wedstrijden tegen onze opponenten uit Friesland, SC Heerenveen en SC Cambuur....de directeur van onze nieuwe hoofdsponsor woont zélf in Leeuwarden én heeft een hoofdkantoor in de nabijheid van het Abe Lenstra stadion, máár heeft er bewust voor gekozen om hoofdsponsor van FC Groningen te zijn! 

brummie29-03-2022 om 19:03

Petje af voor directie voor het binnenhalen van OG clean fuels als hoofdsponsor. Met deze meerjarige deal is een bedrag gemoeid waar menig club jaloers op zou zijn. Bovengemiddeld hoog.

A Matter of Honor29-03-2022 om 21:02

Logo staat heel mooi op de shirts, vooral het uitshirt vind ik geweldi, paars met goudopdruk, klasse. En nu knallen met deze nieuwe sponsor.

m o i29-03-2022 om 21:50

Mooi ook de reacties bij VI van Gijp en Derksen op de shirts waar Oranje en Denemarken het veld opkwamen zaterdag. Mijn idee! 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!