Terug

Deel deze pagina:

(update 7-april) Club Brugge meldt zich bij FC Groningen met miljoenenbod op Meijer

Door Sven Heikens 69 reacties

Voetbal International komt met het nieuws dat Club Brugge zich bij FC Groningen heeft gemeld voor Meijer. De Belgische topclub zou inmiddels al een miljoenenbod hebben uitgebracht op de pas 19-jarige linksback.

 

Update (7-april) - Volgens Voetbal International heeft FC Groningen ook een verhoogd bod à 4.5 miljoen euro van Club Brugge van de hand gedaan.

Update (2) - FC Groningen heeft een voorstel van Club Brugge inmiddels afgewezen. De Belgische topclub was bereid 3,5 miljoen euro te betalen voor Bjorn Meijer. Een vervolgbieding ligt in de lijn der verwachtingen. (bron: twitter Reon Boeringa VI).

Update (1) - Technisch directeur Mark-Jan Fledderus bevestigt aan RTV Noord dat FC Groningen de onderhandelingen over een nieuw contract met Bjorn Meijer heeft stopgezet en dat er concrete interesse is. Het gaat om een miljoenen aanbod (Fledderus noemt niet de naam van de belangstellende club) van naar verluidt Club Brugge. Tevens heeft Meijer aangegeven dat hij klaar is voor een volgende stap. Het is met name door zijn razendsnelle voetbal ontwikkeling dat Meijer weinig happig meer is om zijn huidige contract open te breken. De vleugelverdediger is van oordeel als hij op een hoger niveau wordt uigedaagd, dat hij zich wederom snel kan doorontwikkelen. 

Fledderus zegt dat er nu bepaald moet worden of Meijer deze zomer zal worden verkocht of een jaar later. Er is een bepaald bedrag genoemd en als (naar verluidt Club Brugge) dat wil betalen valt er over te praten. Komt dat bedrag er niet, dan blijft Bjorn Meijer ook volgend jaar voetballen bij FC. Het contract van Meijer loopt na dit seizoen nog twee jaar door.

Reacties:
appie happie04-04-2022 om 09:48

1.5 is ook een miljoenenbod!!!wie weet wat het " echte" bod is?

 

Zou wel echt heel erg jammer zijn..hebben we eindelijk weer een mooie LB...Strand-Larsen gaat ook neem ik aan..Hebben we straks 10 miljoen...MJF mag weer op zoek...dat is zijn werk..

Duarte pakt goed uit..

Abraham zit er aan te komen.

Irandust gaat hopelijk zonder pijntjes de komende tijd.

Ach is ook wel weer leuk,transfertijd..

En misschien heeft Ajax nog wat in de aanbieding..

Hoekie04-04-2022 om 10:00

Op 8 maart maande ik de FC om supersnel werk te maken van een contractverlenging omdat hij anders snel vertrokken zal zijn. Helaas nog niet gelukt en waarschijnlijk nu al niet meer te houden voor de FC. 1.5 miljoen is natuurlijk een schijntje. Een bedrag van 8 a 10 miljoen euro is op termijn een reeel bedrag. Hij wordt de beste linksback van Nederland. Nu verkopen betekent een fractie van dat bedrag. Onder de 6 miljoen niet verkopen. De FC moet hem een contractverlenging aanbieden dat minimaal gelijk is aan dat van Suslov.

 

brummie04-04-2022 om 10:08

@ Hoekie, je hebt helemaal gelijk. Maar je weet niet hoe het kamp/zaakwaarnemer Meijer erin staat. Het voordeel is dat Meijer uit eigen jeugd komt en inkomsten pure winst zijn. 

Rob197004-04-2022 om 12:43

Hij heeft in principe een contract tot 2024, genoeg tijd om nog van te genieten of voor een mooie verkoop. Spelers met zijn potentie zijn er niet zoveel, en zal toch echt wel voor een mooi bedrag verkocht worden.

In de voorbereiding speelde hij tegen Gladbach, 2 internationals helemaal uit de wedstrijd, toen was het al te zien dat hij kan verdedigen. Misschien had Fledderus toen toe kunnen happen, maar dat weet je nooit, hie Meijer er zelf in stond. Met een contract tot 2024 ben ik echt niet bang dat hij gratis de deur uit zou lopen, en zo kan Fledderus ook wel gedacht hebben.

marcelfcg04-04-2022 om 20:23

Helemaal eens. Na de interesse van Birmingham City had Fleddie toe moeten slaan.

Dit is naar mijn idee ook Buijs aan te rekenen. Die wilde een nieuwe linksback.

brummie04-04-2022 om 10:01

Meijer ligt nog 2 jaar vast. Helaas zijn de gesprekken gestaakt m.b.t. opwaardering en verlenging contract van Meijer. Bij een club als FC is het altijd zo dat de beste spelers verkocht gaan worden. Dat betekend ook dat FC goed bezig is met jonge talenten. Spelers zitten tegenwoordig niet meer lang bij een club. Het is niet anders. 

Duarte ontwikkeld zich ook enorm. Men was op dit forum nogal kritisch bij zijn aantrekken (wisselspeler Sparta), zo zie je maar weer. 

 

Hoekie04-04-2022 om 10:17

Duarte ontwikkelt zich inderdaad ook erg goed. Duarte werd  hier als grote miskoop weggezet. Hoe haal je het in je hoofd een wisselspeler van Sparta naar Groningen te halen was de veel geschreven zin. Zaterdagavond een prima pot voetbal gezien maar had geen zin om een stukje te plaatsen tussen de azijnzeikers die Buijs en Fledderus voor alles en nog wat uitmaken. Het lijkt soms wel een wedstrijd wie de meeste stupide taal kan uitbraken. Zie al geruime tijd de normen op dit forum vervagen. 

A Matter of Honor04-04-2022 om 11:59

Ook moraalridders te over op dit forum. De waarheid ligt vaak in het midden, als je het wilt zien, tenminste.

Hoekie04-04-2022 om 12:07

Amoh @ Ik vind het niet normaal dat er woorden als debiel, klootzak en andere vuilspuiterij gebruikt worden. Heeft met fatsoen te maken. Heeft niets met de waarheid te maken maar met respect. 

Rob197004-04-2022 om 12:35

Als je je in Duarte verdiept, krijg je alleen maar positieve geluiden uit alle windstreken te horen. Bij alle clubs waar hij gespeeld heeft, is zijn potentie geprezen. Op dit moment staat hij op de juiste plek en laat hij zijn kwaliteiten zien. Als je maar vertrouwen en de mogelijkheid krijgt, dan komt dat vanzelf. 

Matusiwa, ontwikkelde zich goed, Duarte nu ook. Iedereen schreeuwde moord en brand bij het afscheid van Gudmundsson, en binnen een half jaar is hij vervangen door Meijer, die deze zomer ook al weer vervangen kan gaan worden.

Dit heeft allemaal met talent en kwaliteit te maken Een echt talent komt bovendrijven als hij maar de kans krijgt. Abraham, wordt ook nog wel eens snel afgeschreven, maar zijn versnelling bij de goal van Strand Larsen was voor iedere speler van Ajax een tandje te hoog, ook hij gaat er wel komen. Daarom hebik ook zoveel problemen met het opstellen van Hankouri, hij loopt inmiddels heel lang bij de club, en heeft deze ontwikkeling niet gemaakt, en zit daardoor wel andere spelers in de weg, die zich hierdoor niet kunnen door ontwikkelen. Je kunt bij Meijer zien hoe snel het kan gaan. 

 

A Matter of Honor04-04-2022 om 13:38

@Hoekie,

De waarheid is dat het tegenwoordig heel normaal schijnt te zijn dat je zulke woorden worden gebruikt, zoals jij schets. De moraal van heel veel mensen is de laatste 10/15 jaar met sprongen onderuit geduikeld. In verband met een handicap kan ik niet meer in de Euroborg komen, maar herinner mij dat het vroeger in het Oosterpark ook wel eens te keer ging op de Zaagmulderwegtribune maar niet in die mate zoals het tegenwoordig gaat. Als ik op ESPN naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag zit te kijken en de tweede helft begint en dat er dan gelijk met vuurwerkbommen wordt gegooid en rookbommetjes de wedstrijd doet lamleggen, dan hoef ik niet meer naar mijn club te kijken en schakel ik naar een andere wedstrijd die mij veel meer voldoening geeft. Mijn conclusie moet dan zijn dat de clubs, ondanks dat er bijna overal camera's hangen, er veel meer aan moeten doen, om dit soort, ik noem het maar "schorem", buiten de poort te houden. Hoe???? Misschien meer detectiepoortjes of foulleren en mensen zonder clubkaart of seizoenkaart geen toegang te bieden. Ik weet,het zal de nodige ophef geven maar dat er iets moet gebeuren mag duidelijk zijn. 

Groen hart04-04-2022 om 10:08

Meijer wordt groter dan Virgil van Dijk . Geweldige speler .

hertopwil04-04-2022 om 20:03

Hij is zeker een potentiële Oranje klant,en hij kan v Dijk wel evenaren  . Maar of hij beter wordt. 

Euroborg04-04-2022 om 10:14

Zou het ontzettend jammer vinden als Bjorn Meijer ons na dit seizoen alweer gaat verlaten, maar het is inderdaad wél de realiteit van het huidige betaalde voetbal....Wat goed is komt snel én wordt snel weer verkocht door een opleidingsclub als FC Groningen. Tis hélaas niet anders....Maar er komen altijd weer andere jeugdspelers naar boven drijven óf misschien neemt onze nieuwe trainer Wormuth zijn Italiaanse linksback Giacomo Quagliata wel mee naar het noorden. Gelijk met Mats Knoester én rechtsback Noah Fadiga....Zou tegen MarkJan Fledderus willen zeggen,dat Bjorn Meijer, onze toekomstige Nederlands elftalspeler op links, niet voor minder dan 10 miljoen mag vertrekken! Anders krijgen wij er later nog spijt van.....

brummie04-04-2022 om 10:24

@hoekie,

Ik heb ook zaterdag (voor het eerst) na een wedstrijd niet eens de moeite genomen om  iets te plaatsen, of uberhaupt te lezen wat er geschreven is na deze wedstrijd. Vond het ook een prima pot van de FC ,en winst van Ajax was voor mij  goed te relativeren. 

Snooty10.04-04-2022 om 10:59

Betreur ook dat Bjorn Meijer ons nu al gaat verlaten. Maar inderdaad als het grote geld zich meldt wat is dan wijsheid......Zouden Poll en/of Kalley de linksachter positie kunnen invullen of wordt het Sverko? We gaan het zien. 

Fan op afstand04-04-2022 om 10:56

Helaas moet onze FC het nog steeds hebben van de verkoop van goede spelers. Heel erg spijtig maar hopelijk komen er betere tijden. Dat Meijer daar 1 van is komt eigenlijk niet als een verrassing. Jammer zou het wel zijn maar hoever moet je gaan als FC tijdens contractbesprekingen? En wat wil de speler? Gewoon een lastig verhaal. En Duarte wordt hier ook al genoemd. Denk dat daar binnenkort ook melding van gemaakt wordt dat er interesse in hem is. Lees bijvoorbeeld dat Mitsjo van AZ weg wil en hoorde Bruggink een tijdje geleden al aangeven dat AZ zich eens achter de oren zou moeten krabben aangaande de aankoop van Duarte. Tja en dan Larsen. Die werd gisteren door Mario Been als spits zijnde de hemel in geprezen. Dus we gaan voor de zoveelste keer een hete zomer tegemoet vrees ik wat betreft uitgaande transfers. Maar hoop dat dit echt het laatste of anders 1 na laatste jaar is dat de FC genoodzaakt is dit te doen. Voordeel is dat eigen jeugd makkelijker een kans kan krijgen, net zoals Meijer. Maar het is en blijft zonde.

b.raatjes196604-04-2022 om 11:49

Gewoon hier laten

marcelfcg04-04-2022 om 20:30

Zo is dat. Regel jij het even.

Marco04-04-2022 om 11:56

Door het goede sportieve en financiele beleid van de club de afgelopen jaren is de acute noodzaak tot verkoop minder urgent geworden. Wel lopen contracten af, waardoor tijdig verkopen nodig blijft.

Het was dapper van Buijs dat hij Meijer in de basis zette in de thuis wedstrijd van PSV; inmiddels is Meijer een sterkhouder. Waar zijn plafond ligt is nog onduidelijk. 

Door de verkoop van Gudmonnson weten we wat een back kan opleveren. Groningen kan nog wachten tot de volgende winterstop met verkoop. Op zich is Club Brugge wel een geschikte club voor een vervolgstap in de voetbalcarriere van Meijer. Waarschijnlijk hebben meer clubs interesse en veel geld voor hem over. 

corinti04-04-2022 om 12:06

opportunisme ten top weer in de voetballerij.Een speler die het 3(!) maanden goed doet,weg wil/gaat naar het buitenland.

Van Basten opperde ooit dat een speler ongeveer 100 wedstrijden bij zijn club of in ieder geval NL zou moeten spelen voordat ie nr het buitenland gaat.

Als het al niet lukt om een jeugdspeler bij de club te houden, dan is of het aanbod van de FC een lachertje of Meijer ziet al goud voor zijn ogen blinken.

Laat hem nou eerst mij eens volgend seizoen volledig bewijzen..  

Roelofsky04-04-2022 om 12:11

Zag een bedrag van 5 miljoen voorbij komen op VI...Moet minstens 10 miljoen opbrengen. Lijkt mij nog niet verstandig om nu al toe te happen... Volgens MJ hebben meer ploegen interesse dus mooi tegen elkaar op laten bieden... Zou volgens mij beter voor Meijer zijn als hij nog even bij de FC blijft maar ja laat zich waarschijnlijk de kop gek maken door een gebakken lucht blazer (zaakwaarnemer)...

Succes Bjorn

grunn196704-04-2022 om 12:50

Hij moet niet naar Belgie gaan, k#t competitie waar de telstar van Belgie bovenaan staat, toch niet serieus te nemen. Nog mooi een 1 jaar of een 1/2 jaar blijven en dan naar Psv. (Arjen Robben route) Ik hoop dat Meijer zijn verstand gebruikt. In potentie een Nederlands elftal speler, sterk, snel, kan een voorzet geven en zit een goeie kop op.

 

campesino04-04-2022 om 13:01

Meijer is gewoon veels te goed voor Groningen. Hij zou ontzettend dom zijn hier nog een jaar te blijven. En dat heeft niet alleen met geld te maken. Jammer voor Groningen maar zulke talenten kan en wil je niet behouden. En ik denk dat het aan MJF wel toevertrouwt is, hier een gunstige deal voor Groningen uit te slaan. 

brummie04-04-2022 om 14:43

Meijer geeft zelf aan nu al klaar te zijn voor stap hoger. Fc was al een behoorlijke tijd in gesprek met hem & zaakwaarnemer. Maar nu er interesse op gang komt zijn gesprekken gestaakt. Meijer heeft veel potentie, maar hij zal niet de eerste zijn die te vroeg vertrekt naar het buitenland.

Gezien zijn leeftijd is de kans ook groot dat het ook een keer wisselvalliger gaat worden. 

 Vind na 3 maanden eerste elftal 'miljoenen' voor Meijer een erg hoog bedrag. Als de berichten van 5 miljoen kloppen, kan het me niet voorstellen, direct verkopen! Zijn huidige marktwaarde zie ik niet hoger dan 1,5 max 2,5 miljoen. Gezien zijn prestaties  tot nu toe, en contractduur. 

 

 

Herman Badkuip04-04-2022 om 14:46

Tsja de echte voetballiefhebbers zijn niet blind....dat zo'n geweldig talent als Bjorn Meijer niet lang bij FC Groningen kan blijven, weten we allemaal! Of het verstandig is van deze jonge speler met ontzettend veel potentie zullen we pas later kunnen beoordelen.... De topclubs in Nederland zitten waarschijnlijk, net als bij Virgil van Dijk, weer te slapen óf komen zij ook met een uitstekend bod? Persoonlijk denk ik dat hij wel bij Ajax of PSV zou passen...Wellicht dat er nog een Engelse óf Duitse topclub voor hem op de markt komt, we gaan 't allemaal wel beleven! Als ik MarkJan Fledderus was, zou ik eerst even in de eigen achtertuin gaan kijken voor een nieuwe linksback [Thomas Poll, Marin Sverko óf Yayha Kalley] vóórdat ik ging gluren bij de buren! Verwacht voor deze jonge Bjorn Meijer minstens het bedrag dat Gabriël Gudmundsson heeft opgebracht en misschien nog wel meer...Laat de clubs maar lekker tegen elkaar opbieden, eerst nog even 6 óf meer wedstrijden genieten van onze Bjorn!

A Matter of Honor04-04-2022 om 15:03

Jammer als de "Stenman" van FC-Groningen na dit seizoen al zou vertrekken. Beter zou zijn om hem nog een jaartje hier te houden en zien hoe hij zich verder ontwikkeld, dan kan hij volgend jaar ook nog voor een mooi bedrag naar een mooie club in het buitenland.

Rob197004-04-2022 om 15:45

Verkopen aan een topclub, die hem dan nog een jaar bij Groningen wil stallen. Voor alle partijen een goede optie, en daar zal hij zeker niet minder van worden.

Metworst04-04-2022 om 20:18

Ja datzelfde zat ik ook te denken Rob. winwin situatie

Euroborg04-04-2022 om 17:34

@ Rob1970  Zou inderdaad ook een mooie optie zijn .....

appie happie04-04-2022 om 17:39

3.5 miljoen inmiddels afgewezen..

kees07-04-2022 om 15:22

@ appie happie

....en een tweede officiële verhoogd bod van Brugge ( van 4,5 Mio ) óók...  MJF wil 6 miljoen voor Meijer ontvangen... zo staat het in de media

Hoekie04-04-2022 om 18:39

Heel goed dat Fledderus het bod van 3,5 heeft afgewezen. Zelfs een blind paard kan zien dat Bjorn een toptalent is en de potentie heeft een van de beste linksbacks van Nederland te worden. Brummie @ Je hecht m.i. te veel waarde aan sites zoals "Transfermarkt". We moeten af van dat Calimero-gedrag en een voorbeeld nemen aan AZ die stevige transfersommen vraagt voor zijn spelers. Beneden de 5 miljoen niet verkopen. 

appie happie04-04-2022 om 18:57

Eens Hoekie   voor Björn 5 mio en 15% doorverkoop..( en over dat hele bedrag)

Maar da Strand-Larsen in de zomer ook weg voor 8 mio..dan kunnen we weer wat halen..ook leuk...

Fledderus kriegt het  nog drok ja.

Euroborg04-04-2022 om 19:09

Gaat de goede kant op....schijnt dat Ajax afgelopen zondag ook gezien heeft dat er bij FC Groningen op linksachter een groeibriljantje rondloopt! Ook de Amsterdammers gaan straks meebieden, bedrag onder de 10 miljoen zou een lachertje zijn! Dat wordt nog een hete zomer voor MJF, Jörgen Strand Larsen niet voor minder dan 10 miljoen, Laros Duarte krijgt óók steeds meer belangstelling én Tomas Suslov én Nereysho Kasanwirjo schijnen ook erg gewild te zijn!

m o i04-04-2022 om 19:35

Euroborg, het lijkt er op dat het model van spelers opleiden of kopen en beter maken, het lot is van de FC. Zou wel beter zijn als de sterkhouders niet slechts een paar dagen voor de transfer deadline vertrekken, want dan kan je zelf niks meer doen en zit je met een seizoenstart zoals de FC deze keer heeft gehad. Zeker voor spelers die nog een doorlopend contract hebben moet je als club een marge van 3 a 4 weken tot de deadline aanhouden om de vervangende spelers die al op lijstjes staan binnen te halen. 

b.raatjes196604-04-2022 om 19:28

Wij moeten niet te snel verkopen er moet eerst wat voor terug komen dan pas kijken en ook aan de nieuwe trainer vragen wat hij wil

hertopwil04-04-2022 om 19:54

Kallon en Tasvan halen voor voorzetten op Larsen te geven.

En zorg er voor dat de jeugd spelers niet te snel in de diepe duiken. En dan weer op de bank terecht komen.

En ik weet ook niet in hoeverre MJF hier achter zit, want het is wel een echte FC Grunn speler.

Ik hou mij hart vast wat er nog meer gebeurt  door MJF

kees04-04-2022 om 20:25

Tja, ik ben toch wel verrast..  Herinneren wij ons niet die plotse verkoop van Ludovit Reis in 2019 naar FC Barca- B... 

En een half jaar geleden was er nog sprake van linksback Kalley en de CV/linksback Sverko ( behalve ook een nodige betere rechtsback ) 

Nu zal Meijer toch ook zelf inzien dat hij nog maar kort in het eerste speelt... en ongeacht of hij een beter en langer durend contract zal willen accepteren.. het gaat dan alleen om het geld, en niet om zijn eigen ontwikkeling! 

FC Groningen is erg bezig met waarde te creeëren.  Het spel wordt beter en de spelers lijken in het veld wat "bevrijd" van de coronatijd en ook wat los te komen van behoorlijk wat middelmatige prestaties:  het scoren gaat nu beter - nu nog de Leeuw... Abraham wordt steeds iets minder flets, en had een fatastisch overzicht bij die assist op JSL /eerste goal tegen Ajax.

Maar het kan nog veel beter, daar ben ik van overtuigd.   

Jonge spelers die weggekocht worden bewijzen zichzelf vaak niet een dienst;  Straks krijgt ie heimwee, of zit ie op de bank.  Kijk naar Te Wierik... je moet het in die nieuwe situatie allemaal wel geestelijk aankunnen, bedoel ik maar  !

Als ie 21 jaar oud is, is ie nog jong voor een topclub/ buitenlandse  liga

 

marcelfcg04-04-2022 om 20:36

Hier heb je helemaal gelijk in Kees.

Tijd voor een goed vaderlijk gesprek.

 

A Matter of Honor04-04-2022 om 20:48

Aan wat voor avontuur begin je dan als achtien jarige vraag ik me dan af. Het is in het verleden bij diverse cliubs bewezen dat er over het algemeen niet veel van terecht komt als zo'n jongen op die leeftjid in een vreemde omgeving zijn ding moet doen n.l voetballen. Meestal beland zo'n speler in het gunstigste geval op de bank en staat verder zo zijn ontwikkeling stil. Ik denk dat in het geval Meijer, geld een belangrijke rol zal spelen waarbij zijn zaakwaarnemer dollartekens in zijn ogen heeft en die jongen zo duur mogelijk bij een club wil onderbrengen en daar zelf veel profijt van gaat krijgen. FC-Groningen zal even dieperi n de buidel moeten tasten willen ze deze speler nog een tijdje aan zich binden.

Metworst04-04-2022 om 20:49

Tsjonge het kan verkeren. Pakweg dit seizoen debuteren en nu 3 maanden goed presteren en miljoenen waard zijn, toch  ook een verdienste van de hele cub en (jeugd) beleid. Na het afkopen van de investeerders zou het snel verkopen van spelers niet meer noodzakelijk zijn. Maar wat doe je als een speler weg wil om een financiele stap te maken? 

Ik hoop net als een paar hierboven al opperden op een verkoop i.c.m. een jaar langer blijven. Maar ik denk dat Bjorn in zijn hoofd al een stap verder is. Kalley is natuurlijk voor die positie gehaald, wellicht kan hij de stap maken en hoeven we alleen naar een backup voor die postitie te zoeken. 

Bombarda779104-04-2022 om 20:54

Destijds zeiden we ook allemaal van Hans Hateboer dat ie nog maar even moest blijven bij de FC... en zie nu, de man is multimiljonair. Verwacht maar niet dat Meijer gaat bijtekenen, wat een Van Basten of wie dan ook zegt. Bij Brugge valt ontegenzeggelijk meer te verdienen. Mooi dat de jeugdopleiding weer een geweldige speler heeft voortgebracht! Hoofdprijs pakken en doorschakelen naar nieuwe linksback. 

b.raatjes196604-04-2022 om 21:31

Niet minder dan 6 miljoen weg doen maar meer dan 6 miljoen hij heeft nog een 2 jarig contact dus fc Groningen hoeft hem niet te verkopen alleen bij een hoge bod niet minder

kees04-04-2022 om 22:13

ik herinner jou eraan dat voor Groningse begrippen 1 tot 1,5 miljoen zo'n beetje het plafond was voor een verdediger/wing back.  Dat moet je ook zien samen met het salaris wat zo'n speler hier kan verdienen... Tim Handwerker ging bij Groningen beter voetballen, maar verkoos toch een Duitse club vanwege toekomst.  En het lijkt lang geleden, maar Ko Itakura mis ik toch ook ( evenals Padt ) vanwege zijn geweldige en correcte tackles.  

Het lijkt mij dat de tijd is aangebrioken dat top spelers ( ED niveau ) ook bij FC Groningen een concurrerend EN aan subtopclubs een even goed salaris gaan verdienen, overeenkomend met de  status van die paar spelers die boven de middelmaat uitsteken.  En dan moeten die spelers het wel meteen laten zien.

 Draai je deze redenering om:  "transfer naar FC Groningen aantrekkelijker maken door beter salaris (!)" -  dan bijv bij SC Heerenveen ... dan hoeft Meijer toch na dit seizoen  helemaal niet weg ( vanwege het geld ) en kan Meijer over een jaar alsnóg een prachttransfer maken.

Ik hoop daarom vurig  dat het spelersbudget hiermee omhoog gaat... 20% erbij minstens... want dan kunnen we ook wat minder vaak ex-geblesseerde spelers halen of tijdelijke spelers van reserve niveau.   En moet je kijken hoe dit comercieel ( met sponsors en seizoenkaarten ) voor de FC G  een succes kan worden  ...   

 

hertopwil04-04-2022 om 22:29

Ook Duarte staat op de lijst om te gaan.

STUGART  OF FRANSE PLOEG.

kees04-04-2022 om 22:30

wel ja...  denken ze nu al die POffs Europees gehaald te hebben 

Fan op afstand04-04-2022 om 23:15

Inderdaad. Volgens AD waren scouts van VFB Stuttgart en Stade Rens op de tribune voor Duarte.

appie happie05-04-2022 om 07:45

Complete leegloop/ verkoop..Duarte,Meijer,Strand-Larsen en Suslov..toch samen goed voor 20 miljoen schat ik zo..

Maarja dan kun je weer opnieuw beginnen.

 

Fuck de VAR.

Euroborg05-04-2022 om 11:12

En met de verkoop van Nereysho Kasanwirjo komt er misschien nog eens 5 miljoen bij.....

Rob197005-04-2022 om 07:49

Helaas zitten wij in deze fase, dat er veel belangstelling is, en daardoor iedereen snel weer vertrekt, maar ook daar komt eens een kentering in, alle spelers leveren wel serieus geld op, en dat kan op den duur geïnvesteerd worden in hogere salarissen en nieuwe spelers.

Gudde is druk bezig om de Fc gezond te maken, en als dat klaar is, dan kun je net als AZ in het verleden met hun goede verkopen voortborduren door spelers jong te kopen en weer goed te verkopen. Met een gezonde club, kun je veel meer, en kun je ze op den duur langer aan je binden, en wordt Groningen vanzelf een stabiele club, met een selectie die successen kunnen gaan boeken.

 

b.raatjes196605-04-2022 om 09:36

Ze zijn nog lang niet weg allemaal geruchten ze moeten flink wat geld op leveren dat moet eerst voor dat de spelers met een nieuwe clubs gaat praten en er zijn nog kleine clubs die zich melden die hebben dat geld niet dus geen paniek saaien 

b.raatjes196605-04-2022 om 10:13

DUARTE is meer dan 8 miljoen waard hij heeft nog 4 jarige contact 

Alf05-04-2022 om 10:29

Jammer als Meijer weg zou gaan. Ik vraag me af bij welk bedrag Fleddie gaat denken 'Daar kan ik geen nee tegen zeggen'. 6 Miljoen?

Voor Duarte verwacht ik max. 2 miljoen. En Stand-Larsen? 9 miljoen? Bij een begroting van de FC (zo'n 18-20 miljoen uit het hoofd) zijn dit echt flinke bedragen. Om quitte te draaien schat ik in dat de FC zo'n 2 miljoen jaarlijks netto aan transferinkomsten nodig heeft. En in dit coronajaar het dubbele.

appie happie05-04-2022 om 10:36

Duarte 2 mio !!! Ik denk 5 of 6..

campesino05-04-2022 om 11:25

Meijer lijkt me niet te houden, maar Duarte voor 2 miljoen, als je hem voor bijna een miljoen gehaald hebt? Dan denk ik dat MJF hem aan zijn kontrakt houdt, met als matisuwa destijds.  

We waren het er wel over eens dat MJF goed kan verkopen, maar uiteindelijk zijn de aankopen ook zo slecht nog niet. Kansanwirjo, Duarte dikke prima. Abraham komt er ook nog wel. Alleen die keeper he, daar ben ik nog niet van overtuigd.

Maar deze zomer valor hij niet te benijden. Bijna de volledige basis tegen AJAX moet vervangen worden:

Dankerlui, van hintum, hankouri op zeker. Meijer, strand larsen vrijwel zeker. En mogelijk Duarte, suslov ook. Dan houd je Ter wierik, kansanwirjo, de leeuw en Abraham over. 

Een helse klus

kees05-04-2022 om 12:18

het wordt deze zomer een situatie van  "EN  --- ÈN"

play offs hálen, daarna play offs winnen, dan een selectie meteen klaar hebben staan om ook wedstrikjden op dat niveau te kunnen winnen... 

Betekent dat er maar bescheiden gecashed kan worden dit seizoen... laat JSL nog maar een seizoen blijven,  Duarte en Kasanwirjo idem.  Meyer en Suslov gaan wel wg maar zijn vervangbaar.  Leeuwenburgh nog een seizoen houden... en natuurlijk te Wierik, Van Hintum en de Leeuw  zien te lozen/verhuren...ongeacht of ze nog een doorlopend contract hebben.

 

Koop je van het gelkd dat de transfers opbrengt, twee goede kwaliteitsspelers dan staat er volgbend jaar weer een stiuge selectie, die...als ik eerlijk ben... voor Buys een Godsent zou betekenen in de afgelopen winter.  De grote verkoopgolf van vorige zomer heeft hem beperkt in zijn mogelijkheden dit seizoen.

Ik hoop dat hij een mooie club krijgt, ben niet overtuigd dat dit vanzelf gaat, dus wat lobbywerk moet de komende 2 maanden wel door de club verricht worden... dat heeft hij verdiend ( maar ik ben overgens blij met die nieuwe trainer, Wormuth  

FC Groningen een opvolger van AZ?  ik zou het prachtig vinden !

Marco05-04-2022 om 12:36

Is de prijs van succes dat we ieder seizoen met een half nieuw elftal moeten beginnen. Wanneer we er in blijven slagen om goed te verkopen en weer nieuwe sterkhouders te krijgen, dan kunnen we blijven aanhaken voor play-offs. 

JSL zullen ze actief opzoek moeten naar club die een Wout Weghorst /Marcus Berg prijs wil betalen, 11 miljoen. Clubs in Duitsland en Frankrijk hebben al snel 30-50 miljoen te besteden in de zomer, dus een dergelijke club moet wel te vinden zijn. Meijer voor een Gudmundson prijs, anders nog even hier houden. Vindt Meijer verdedigend ook een stuk beter dan Gudmundson.

Denk dat Groningen doelpunten moet gaan inkopen. Onze middenvelders scoren al weinig. JSL zorgt voor veel doelpunten en Meijer voor assists. Doelpunten maken toch of het verschil of je 8ste of 12de eindigd.

 

 

 

 

Zeeman05-04-2022 om 15:11

Dus als ik het allemaal zo lees, heeft Fleddy het nog niet zo gek gezien met al zijn aankopen, natuurlijk zit er altijd wel een miskoop tussen, maar met het merendeel heeft hij het toch goed gezien of niet soms?

En met Gudde hebben wij ook een prima directeur, die alles goed overziet, hij heeft de financien prima op orde.

Al met al gaat het toch niet zo slecht als menigeen dacht en  zei , dus de volgende keer iets voorzichtiger zijn met kommentaar op deze heren aub.

Roelofsky05-04-2022 om 15:32

Inderdaad Zeeman we hebben een prima Technisch Directeur mag ook weleens gezegd worden...

Herman Badkuip05-04-2022 om 17:09

Wij mogen onze handen dichtknijpen met onze algemeen directeur Wouter Gudde en technisch directeur MarkJan Fledderus, heb altijd al 't volste vertrouwen in beide heren gehad hoor! En ook al vertrekken er straks een aantal spelers, er zullen met al die miljoenen die zij gaan opleveren voor FCG, best weer goede spelers voor terugkeren! Als 't maar niet op het eind van de zomertransferwindow gaat gebeuren....., maar dat komt wel goed! 

A Matter of Honor05-04-2022 om 22:58

Als ik het goed begrijp moet de scouting er weer een tandje bij doen, want er staat weer veel te gebeuren. Ik wens de heren veel wijsheid toe.

alexvl06-04-2022 om 15:01

Zeefuik speelt nauwelijks in Engeland, Bij Hertha krijgt ie geen kans meer.

Wellicht iets om zijn carriere weer boost te geven? Hier publiekslieveling

FC NL05007-04-2022 om 11:19

Volgens Reon Boeringa van VI die de FC volgt hebben ze een verhoogd bod van Brugge op Meijer wederom afgewezen/afgeslagen.

 

Bron : Het transferspel rond een toptalent met een vakkenvullerscontract - Voetbal International

FCG_far away_107-04-2022 om 16:31

Dat is toch een behoorlijk bod wat er nu afgeslagen wordt.

MJF zal er heus wel uit komen met Club Brugge.

Wel goed hoor, zo'n bedrag vragen en waarschijnlijk ook krijgen, voor een 19 jarige met 21 wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland

Hoekie07-04-2022 om 18:13

Laat Fledderus maar schuiven. Dapper dat hij tegen een aanzienlijk bod nee durft te zeggen. Onze notoire Fledderus-pisser is al een tijdje enorm rustig. Niet erg lang geleden hier nog als degradatieploeg aangemerkt en nu is er belangstelling voor een viertal spelers en worden er totaalbedragen genoemd van meer dan 20 miljoen euro. Betekent ook dat Buijs en staf er toch weer in slagen na de leegverkoop in de zomer een elftal op te bouwen  die niet alleen een flinke marktwaarde vertegenwoordigen maar gaandeweg ook beter is gaan spelen. 

Herman Badkuip07-04-2022 om 19:19

Laat Mark-Jan Fledderus inderdaad zijn gang maar gaan, groeibriljant Bjorn Meijer is een gewilde linksback voor vele clubs, niet alleen het Belgische Club Brugge! Oók Ajax schijnt belangstelling te hebben, ze hebben afgelopen zaterdag wel gezien dat Bjorn Meijer géén kind had aan Steven Berghuis! De rollen waren omgedraaid, Steven Berghuis moest achter Bjorn Meijer aan en niet andersom....Laat de internationale voetbalwereld maar lekker opbieden, voor minder dan 7 miljoen euro zou ik Bjorn Meijer niet laten gaan!

Euroborg07-04-2022 om 19:28

Zegt toch wel iets over Bjorn Meijer, een 19-jarige voetballer met slechts 19 wedstrijden voor FC Groningen én veel internationale clubs hebben zijn talent al opgemerkt! Vind het persoonlijk jammer, dat hij ons na dit seizoen alweer gaat verlaten, had hem zelf nog wel één volledig seizoen willen meemaken bij FCG.....Hoop dat supertalent Bjorn Meijer zich niet gek laat maken door zijn begeleiders, zijn tijd komt écht nog wel...Eerst nog even rustig doorrijpen bij FCG én Jong Oranje, misschien mee met het grote Oranje naar Quatar en daarna de overstap maken naar Ajax, PSV óf Feijenoord óf een Engelse óf Duitse topclub! 

b.raatjes196607-04-2022 om 20:28

Ik weet het niet flederus wil 6 a 7 miljoen euro voor meijer dat is goed nieuws niet te goedkoop weg doen het is altijd zo geweest fc Groningen heeft weer een goede speler dan willen de andre clubs hem goedkoop ophalen dus flederus laat hem niet minder dan 6 miljoen euro weg doen ajax psv en feyenoord doet het ook 

A Matter of Honor07-04-2022 om 20:46

Ik weet het ook niet. Een prima speler uit de eigen jeugdopleiding die na een half jaar Eredivisie vind dat hij "een stap  hogerop" kan maken getuigt van ambitie maar of het verstandig is...............ik betwijfel het.

Euroborg07-04-2022 om 21:08

De snelle ontwikkeling van Bjorn Meijer heeft iedereen verbaasd, zélfs de technische staf van FCG heeft dit niet aan zien komen! Yahya Kalley moest de opvolger worden van Gabriël Gudmundsson, maar 't is allemaal anders gelopen.....Jammer dat FCG hem niet eerder een mooie contractaanbieding heeft kunnen doen, dan was Bjorn Meijer ongetwijfeld nog een seizoen gebleven. Maar of 't verstandig is om FCG nú achter zich te laten, zal de toekomst moeten uitwijzen....Hoop dat FCG minstens een Gudmundsson-bedrag uit het vuur weet te slepen en wens Bjorn Meijer een geweldige toekomst!

b.raatjes196608-04-2022 om 00:12

Nou ik denk dat meijer nog wel blijft zolang er nog geen akkoord is flederus wil 6 a 7 miljoen hebben en 4.5 miljoen euro komt nog niet eens in de buurt dus club Brugge moet flink in de buidel tasten dit zal wel te duur worden straks

Metworst08-04-2022 om 08:50

Het probleem is nu dat er geen opening meer is op een langer verblijf.  En Bjorn zelf denkt dat hij deze stap naar Brugge wil maken. Dus sprake van een bidding war zal niet gebeuren. Hij zal niet met andere clubs willen praten, dan zal zón club toch ook niet gaan bieden met een mega bod. Een beetje vergelijkbaar met destijds Zeefuik die alleen naar duitsland wilde terwijl er een beter bod uit engeland was.  MJ zal nu trachten de prijs nog op te drijven en een mooie transfer naar Brugge te realiseren. Als dat niet lukt zit je met een teleurgestelde speler in het beslissende deel van de competitie. 

Ik vindt het overigens zeer kwalijk dat clubs en makelaars tijdens de competitie op spelers gaan bieden/ het hoofd op hol brengen. De focus zal straks meer bij de transfer dan bij de eigen club liggen. Je ziet dit ook bij Ajax waar diverse speler de focus niet meer hebben en dat ten koste gaat van prestaties. MJ zal aan de andere kant ook het ijzer smeden als het heet is. (Bjorn in nu hot, dan maar uitbuiten)

b.raatjes196608-04-2022 om 09:25

Fc den moet gewoon 6a7 miljoen euro vragen zo niet blijft hij bij fc Groningen 

brummie08-04-2022 om 09:33

We hebben ook niets aan een gefrustreerde speler. Dat hij en zijn zaakwaarnemer denken na 11 wedstrijden in de basis bij FC, nu al toe te zijn aan een stap hogerop, geeft ook te denken. 

Vraagprijs is 6 a 7 miljoen, maar begreep uit de media dat Fledderus 5 miljoen wil. Wat mij betreft een meer dan uitstekende prijs voor Meijer.

 

Hoekie08-04-2022 om 12:40

Ik begrijp uit je eerdere post dat jij bij 2,5 miljoen al om was gegaan. Gelukkig ziet Fledderus wel de enorme potentie van Meijer en handelt hij daar naar. Helaas is de contractverlenging niet gelukt en is 5 miljoen een mooi bedrag maar als ik zie wat clubs willen betalen voor een toptalent is dit marktconform en zeker niet de hoofdprijs. Ik schat in dat gelet op de contractduur dat 5,5 miljoen een reeele kans maakt, met een doorverkooppercentage als wisselgeld. 

opa08-04-2022 om 10:34

Zijn de bedragen die genoemd worden wel de juiste bedragen die geboden zijn, ik herinner mij de bedrag die nog die voor Doan betaald die heel veel lager was dan overal werd gesuggereerd

opa08-04-2022 om 10:34

Zijn de bedragen die genoemd worden wel de juiste bedragen die geboden zijn, ik herinner mij de bedrag nog die voor Doan betaald die heel veel lager was dan overal werd gesuggereerd

Alf08-04-2022 om 12:50

Een bod van 4,5 miljoen begint toch aardig in de buurt te komen van een bod waar je geen nee tegen kunt zeggen. Met Doan speelde mee dat er externe partijen hadden meebetaald aan het aantrekken van Doan en dus ook bij verkoop hun deel kregen. Dat speelt niet bij Meijer.

brummie08-04-2022 om 13:42

@hoekie,

Ik was inderdaad al om bij 2,5 miljoen. Puur gezien zijn prestaties (11 wedstrijden basis) tot nu toe. Uiteraard heeft  Bjorn Meijer heel veel potentie, maar is ook nog erg jong en moet ook nog veel leren.  

Uiteraard zou ik heel blij zijn als er 5 miljoen of meer gecashed wordt. Zou dat zeker als de hoofdprijs zien. Er zijn heel weinig of geen voorbeelden van spelers die na 11 wedstrijden basis  in het 1e, voor zo'n hoog bedrag verkassen. En daarbij is hij ook nog niet eens een speler bij een van de topclubs in Nederland.  Neemt niet weg dat Meijer bij verkoop een mooi voorbeeld van, en uithangbord van onze jeugdopleiding wordt. 

Er is veel kritiek geweest op fledderus, onterecht in mijn ogen. Sinds zijn komst in 2019 voor zo'n 30 miljoen verkocht. En deze zomer met de zekere verkoop van JSL, Meijer en evt. Duarte zal dit bedrag nog behoorlijk gaan toenemen. 

 

A Matter of Honor08-04-2022 om 14:41

We kunnen wel net doen als het schip met goud is gearriveerd en ons allemaal rijk rekenen, maar wat blijft er allemaal aan de strijkstok hangen? Het zijn heus niet allemaal netto bedragen die hier de revue passeren.Er zal hier en daar echt nog wel een "investeerder" zijn hand ophouden om een paar eurootjes te vangen.

appie happie08-04-2022 om 15:29

Zijn geen investeerders meer...al dat soort figuren zijn uitgekocht vorig jaar..voorzover ik weet.

A Matter of Honor08-04-2022 om 17:30

Voor zover jij weet ja, maar de vorige en de huidige directie zijn niet in hun eerste leugen gestikt.. Jij zou toch ook moeten weten, Appie, het voetbalbedrijf kent ook zijn duistere kant. Er wordt veel " afgerommeld" , daar weet ene Nijland wel van meete praten.

brummie08-04-2022 om 19:14

Meijer komt uit eigen jeugdopleiding. Daar komt geen investeerder aan te pas. 

Daarnaast heeft directie qua investeringen alles afgekocht. 

b.raatjes196608-04-2022 om 15:04

Ga nu geen rare dingen roepen de clubs moeten er eerst uit komen en dat is nog lang niet zo ver de vraag prijs is er nog lang niet zolang is meijer nog van fc Groningen 

b.raatjes196608-04-2022 om 15:34

Club Brugge moet met een hogere bod komen dan moet fc Groningen het nog accepteren dan pas is het rond voor zelfde geld komt er geen deal dan blijft meijer bij fc Groningen zo simpel is het en dat weet hij zelf ook wel eerst de clubs onderling moet eruit komen dan pas de speler zo liggen de zaken er voor 

b.raatjes196608-04-2022 om 16:26

Ik vind alleen jammer dat club Brugge hem de kop gek heeft gemaakt..ik vindt eerst de clubs onderling moeten er uit komen dan pas bekend maken ..niet eerst de speler benadelen andersom eerst met de club dat gebeurt jammer genoeg veel vaker dat moet afgelopen zijn eerst de clubs onder elkaar dan pas de speler benaderen 

b.raatjes196608-04-2022 om 16:26

Ik vind alleen jammer dat club Brugge hem de kop gek heeft gemaakt..ik vindt eerst de clubs onderling moeten er uit komen dan pas bekend maken ..niet eerst de speler benadelen andersom eerst met de club dat gebeurt jammer genoeg veel vaker dat moet afgelopen zijn eerst de clubs onder elkaar dan pas de speler benaderen 

b.raatjes196608-04-2022 om 16:26

Ik vind alleen jammer dat club Brugge hem de kop gek heeft gemaakt..ik vindt eerst de clubs onderling moeten er uit komen dan pas bekend maken ..niet eerst de speler benadelen andersom eerst met de club dat gebeurt jammer genoeg veel vaker dat moet afgelopen zijn eerst de clubs onder elkaar dan pas de speler benaderen 

b.raatjes196608-04-2022 om 16:26

Ik vind alleen jammer dat club Brugge hem de kop gek heeft gemaakt..ik vindt eerst de clubs onderling moeten er uit komen dan pas bekend maken ..niet eerst de speler benadelen andersom eerst met de club dat gebeurt jammer genoeg veel vaker dat moet afgelopen zijn eerst de clubs onder elkaar dan pas de speler benaderen 

b.raatjes196608-04-2022 om 16:26

Ik vind alleen jammer dat club Brugge hem de kop gek heeft gemaakt..ik vindt eerst de clubs onderling moeten er uit komen dan pas bekend maken ..niet eerst de speler benadelen andersom eerst met de club dat gebeurt jammer genoeg veel vaker dat moet afgelopen zijn eerst de clubs onder elkaar dan pas de speler benaderen 

Nachtwacht08-04-2022 om 16:37

Groningen doet niet anders. Kijk maar naar die middenvelder van Sparta, Harioui. Zo wordt het spel nou eenmaal overal gespeeld. De nare spelletjes zitten deels ook bij de zaakwaarnemers, die hun prive-vermogen willen opkrikken.... ten koste van een jonge jongen als Meijer. Dat is het echte probleem. 

Fan op afstand08-04-2022 om 16:27

Lees op verschillende voetbalsites dat "fans" van onze FC zich via sociaal media richten tot Meijer en blijkbaar druk (willen) uitoefenen op Meijer om toch maar bij de FC te blijven. Moet toegeven dat ik niet weet in welke vorm en bewoording maar blijkbaar wel op een manier die bij Buys niet in goede aarde valt. Hij reageert er in ieder geval op. Valt Buys te prijzen en ik vind het jammer dat dit gebeurt. Het is de beslissing van Meijer wat te willen doen en ik denk dat je dat moet respecteren . Of je het er nu wel of niet mee eens bent. Daarnaast hoor ik geen fans die negatief reageren op de aankopen van onze FC van spelers van ongeveer dezelfde leeftijd. Dit soort aan- en verkoop van spelers van deze leeftijd hoort nu eenmaal bij de huidige voetbalwereld. Dus als hij vertrekt laten we hem al het succes wensen.

Nachtwacht08-04-2022 om 16:39

Volledig eens.... Meijer brengt geld op en helpt daarmee de club. Laten we trots zijn op dit soort spelers. Geldt ook voor een Hateboer bijvoorbeeld. Groningse jongens, die stevig op de poten staan

Herman Badkuip08-04-2022 om 16:52

Zou écht een belachelijke actie zijn van al die zogn. fans van FCG, maar ik denk niet dat Bjorn Meijer en zijn zaakwaarnemers zich daar iets van aantrekken....lijkt mij een jongen, die stevig in zijn [voetbal]schoenen staat! Fijn dat Danny Buijs reageert op dat soort vervelende berichten op de social media en opkomt voor de talentvolle linksback uit zijn selectie! Tis toch geweldig dat onze club FC Groningen deze talentvolle spelers heeft opgeleid én weer kan door verkopen aan topclubs, zodat zij zich nóg beter kunnen doorontwikkelen! Echte Grunniger trots van het Noorden, laten we er nog maar even van genieten, zolang ze nog bij ons zijn!

A Matter of Honor08-04-2022 om 17:41

Danny Buijs kwekt weer eens een keer voor zijn beurt. Laat hij zich maar concentreren op de laatste wedstrijden van de competitie in plaats van de "wereldverbeteraar" uit te hangen. De "kwestie" Meijer is niet zijn pakkie an, maar is voor de directie en de TD om zich hiermee te bemoeien.

PDI08-04-2022 om 18:31

Gun Meijer zijn transfer ajb, wat zou jij doen als je op die leeftijd die! kans krijgt! 
Hoe staat het met de assistent voor volgend jaar? Opvallend stil .... 

Mocht De Graafschap niet doorgaan, weet ik nog wel iemand..... niet twijfelen doen!

Hoekie08-04-2022 om 19:01

Ben het Buijs eens dat hij het opneemt voor Meijer. Als zo'n jongen een mooie transfer kan maken en de FC vangt een mooie transfersom zijn er alleen maar winnaars. Supporters die op social media dat afkeuren vind ik erg kortzichtig en dom. 

brummie08-04-2022 om 19:07

Helemaal mee eens, goed recht van Buijs om het op nemen voor Meijer inzake "supporters" die  op sociale media  deze speler uit maken voor alles en nog wat. Slaat weer helemaal nergens op.

 

 

 

appie happie08-04-2022 om 19:26

Laat die jongen met rust aub..wellicht speelt hij door deze commotie om niks slecht te 0513  terwijl ik die niet wil verliezen.

Ik ga er sws vanuit dat wij op dit moment op alle fronten beter zijn..dus 3 punten zondag..

 

Meijer scoort......weer...

Metworst08-04-2022 om 20:13

Zo is't mien jong. 

Go Bjorn, en Forza fc

Pietjepal09-04-2022 om 17:21

Tsja iedereen lijkt het erover eens dat bij 5,5 miljoen hij weggaat. Dan zijn in 1 klap de corona zorgen voorbij èn hoef je geen gedwongen uitverkoop te doen èn heb je nog maar 1 multimiljoen deal te doen om talenten verbeterde of goede contracten te geven. Daarmee kan je vervolgens volgend jaar hogere transfers eisen. Het is een vicieuze cirkel.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!