Terug

Deel deze pagina:

Joey Pelupessy derde aanwinst FC Groningen voor komend seizoen

Door Sven Heikens 37 reacties

Joey Pelupessy is na Musampa en Oratmangoen de derde aanwinst van FC Groningen voor komend seizoen. De 28-jarige verdedigende middenvelder komt over uit Turkije en tekent een contract voor 3 seizoenen in de Euroborg. Pelupessy speelde eerder voor Sheffield Wednesday en Heracles Almelo en is zodoende een bekende van technisch directeur Fledderus. Fledderus zegt over de nieuwe aanwinst op de clubsite: Joey is een ervaren speler en in een leeftijdscategorie waarin het voor ons moeilijk is om kwaliteit te vinden én vast te leggen. Ik ben dan ook enorm blij dat we Joey hebben weten te contracteren. Hij heeft ervaring in de Eredivisie én in het buitenland, is een persoonlijkheid zowel op als buiten het veld en voegt specifieke kwaliteit toe aan ons middenveld".

Reacties:
Euroborg25-04-2022 om 15:59

Joey Pelupessy is alweer onze derde versterking voor het komende seizoen, door MJF voor niets opgepikt in Turkije! Ben ontzettend benieuwd naar zijn kwaliteiten, vond hem bij Twente en Heracles écht een geweldige middenvelder! Wat mij betreft mogen er nog wel meer spelers met Wormuth uit Almelo meekomen, denk aan Knoester en Fadiga, spelers met een vechtersmentaliteit! 

Nachtwacht25-04-2022 om 16:00

Ik heb hem niet meer scherp op het netvlies, maar dit kon nog wel eens een belangrijke aankoop blijken

Welkom Joey

Alf25-04-2022 om 16:02

Lijkt me een prima versterking. Zorgt voor balans in het elftal. Ook qua ervaring. Hebben we dan eindelijk de opvolger van Matusiwa! :) Matuta zal alleen wat minder blij zijn.

A Matter of Honor25-04-2022 om 16:31

Gelukkig kunnen beide spelers op meerdere plaatsen spelen in de verdediging, dus kunnen ze beide tegelijk in het team spelen.

Holwierde25-04-2022 om 16:46

Knoester en Fadiga moeten ze inderdaad nog even halen.

Knoester is transfervrij .

Fadiga heeft nog een contract voor een jaar .

Roelofsky25-04-2022 om 17:14

Mooie aanwinst Joey Pelupessy gaan we een hoop plezier aanbeleven als versterking op het middenveld....

Herman Badkuip25-04-2022 om 19:07

Tis toch geweldig dat Mark Jan Fledderus al drie nieuwe spelers voor het komende seizoen heeft gehaald.....Met de komst van Joey Pelupessy speelt hij waarschijnlijk in op een mogelijk vertrek van Laros Duarte óf Neraysho Kasanwirjo! Volgens mij komt Mats Knoester in het nieuwe seizoen ook bij FC Groningen spelen, trainer Wormuth zou hem graag mee willen nemen....Noah Fadiga speelde gistermiddag een foutloze partij tegen FCG en zou ik ook graag zien op de plek van Damil Dankerlui! 

Metworst25-04-2022 om 19:44

We moet ook geen Heracles 2.0 worden hoor.  Tegen het FC van gisteren kon iedereen van de tegenstander eenvoudig een ruime voldoende halen. Dat was niet echt een graadmeter. 

A Matter of Honor25-04-2022 om 20:13

Laros Duarte staat in de belangstelling van VFB Stuttgart.

Herman Badkuip25-04-2022 om 21:23

Hoop wel dat onze spelers iets hebben meegekregen van de tomeloze inzet van de spelers van Heracles Almelooooo!  Zullen ze nodig hebben in de laatste wedstrijden tegen RKC [zónder spits Odgaard], Sparta Rotterdam [zónder Henk Fraser], FC Twente [mét Ron Jans] én Cambuur [zónder Bangura]......

Dijk26-04-2022 om 19:21

Hoe weet jij jou wat Fledderus heeft gehaald heb jij Pelupessy zien spelen in Turkije. Musampa wekelijks gevolgd in de kkd. Of de nieuwe man van GAE. En badkuip de laatste wedstrijden wordt nog erger dan Almeloooooo. Want je vriend Buys gooit het systeem om waar de jongens niet aan gewend zijn op zo te spelen. 4 nederlagen erbij want RKC angstgegner Sparta die wil niet degraderen Jans met zijn club wil zo hoog mogelijk boven de fc eindigen en Cambuur gaat winnen want die willen kampioen van het Noorden worden. Badkuip droom maar lekker verder met je finales.

b.raatjes196625-04-2022 om 19:09

Een mooie aankoop 

BROMBEER25-04-2022 om 21:15

Dat bedoel ik metworst, en weer een echte clubman weggejaagd door onze fantastische directie, en ook hij gaat met een wranggevoel weg, maar hij zal het ook wel fout zien of niet amoh

Herman Badkuip25-04-2022 om 21:25

Teammanager van FC Groningen lijkt mij écht iets voor jou Brombeer!

A Matter of Honor25-04-2022 om 22:14

Dan kan je beter gelijk de hele boel opdoeken als je zo'n gek aanstelt.

BROMBEER25-04-2022 om 22:33

Ja ja , dit achterbakse gedrag vam fleddie en zijn vriendjes past jullie wel zeker, zondagsmorgen samen ff pepermuntje ophalen mrt jullie scheve koppen sjappies

Dijk26-04-2022 om 08:48

appie happie26-04-2022 om 00:07

Nou kan die wel weer dames......

Ik snap brombeer wel..

 

Badkuip regeer ik eigenlijk niet meer op.

Euroborg ook niet,daar deugt gewoon iets ergens niet bij die 2..

 

Aan de ene kant is Fleddie een held( transfers) en aan de andere kant wil hij het Proviciale er af halen.hij wil van de FC een "grotere" club maken en dat gaat soms niet over rozen..dan maak je hier en daar vijanden.

Ik snap amoh ook wel..

26-04-2022 om 04:20

en ik voel mij vereerd dat ik niet in jouw lijstje met anti-helden voorkom, @ Appie !

een trollen-leger is het laatste wat we op BM willen... maar ondanks de nep-of alias-accounts, verbeeld ik mij toch dat er meestal nog echte mensen, dwz. voetballiefhebbers hier posten, en we niet in de valkuil lopen van één waarheid die de ander weggedrukt (in mijn eigen woorden: " hou je smoel " )net als op andere voetbalmedia wel gebeurt, en narratives die verkocht worden als schijnwerkelijkheid...nepnieuws over onze club FC Groningen? help! 

Dieptepunt van het .laatste 2 jaar op TS vlak, was toch wel de constatering dat ja alles hetzelfde leek te blijven bij FC Groningen: te wisselvallig in prestaties, te krap in het geld en sponsors, qua mentaliteit meer en meer een mainstream-voetbalclub uit de provincie geleid door Gudde en het té prominente handelshuis, vanwege het snelle geld..waar supporters  die bij de wedstrijd zijn, collectief voor de gek gehouden worden?

Hoogtepunt was er ook toen  Jans en Robben weer even bij de club kwamen en men in elkaar weer om ieders uitspraken.... geloofde/vertrouwde ...

Tja...je kan niet alles hebben

 

 

appie happie26-04-2022 om 08:29

Van oudsher @ Kees jij en Amoh ( ik denk dat het Robroy is) zijn net als ik hier al jaren actief.(2008 dacht ik)Ik vergeet vast nog  mensen,die hier ook al zolang zijn.

En idd waasrschijnlijk juiste benaming Trollen..wat sommige betreft..ik heb er niks mee..je weet  bijna van te voren wat er wordt gezegd.En dan die zg perfectie met al die namen van spelers tot op de letter nauwkeurig..jakkes

.ik lees het meestal ook niet eens..maar goed ik ben ook niet heilig..zeg ook wel eens rare dingen.

 

Op naar morgen een fijne Koningsdag iedereen.

En wees een beetje lief voor elkaar..

 

...

Euroborg26-04-2022 om 09:29

Tis toch te gek voor woorden, dat de oude garde gaat bepalen wat én waarover de posters op deze Boerenmachtsite mogen praten.....Net alsof die oude Drollen, zal ze ook maar een bijnaam geven, het allemaal zo goed weten! Belachelijk hoor, nou als we zó kleinzerig zijn op deze site, dan wil ik mij daarvan distantiëren! Overweeg om met mijn goedbedoelde posts ná dit seizoen te stoppen en wens alle huidige én toekomstige posters véél succes in de toekomst! ps. oja Appie Happie.... sorry dat jij je gestoord hebt aan mijn bijna perfecte taalgebruik....Kop d'r veur, Forza FC Grunn! 

27-04-2022 om 15:32

wat een gedoe om niks...  net die dichtverzen van Andries  

appie happie26-04-2022 om 10:30

Euroborg,

Je hoeft om mij niet te stoppen hoor..jou/ jullie goed bedoelde posts zijn waarschijnlijk voor vele hier waardevol..

En ik heb geen hekel aan jou/ jullie...maar spring eens uit de ban...word eens kwaad...

En " wij de oude garde" bepalen helemaal niks hier..

Toch een fijne dag verder..

Rob197026-04-2022 om 10:41

Wij zitten allemaal wel eens in een stopdipje, maar laten we gewoon doorgaan met posten van wat een ieder van het hart wil. Positief of negatief, moet allemaal kunnen, als het maar over "onze" FC gaat.

Op naar een mooie koningsdag en nieuwe aanwinsten, want dat er nog wat bij moet, was zondag wel te zien.

Ik hoop dan ook niet, dat Duarte ons al weer gaat verlaten. Met Pelupessy, heb je 2 volwaardige eredivisiespelers, waarbij je eindelijk het middenveld in evenwicht hebt. Kasanwirjo ook nog niet laten vertrekken, en hem lekker in het centrum laten spelen. In het boekje van Fledderus zouden nu toch wel de nodige namen voor een rechtsback moeten staan, na het vertrek van Zeefuik, is dat toch echt behelpen geweest. Verder is het afwachten wat er nog gaat komen. 

Marco26-04-2022 om 11:35

Als spelers in belangstelling komen van grotere clubs willen ze weg. Dat ze nog lang onder contract staan maakt speler weinig uit. Het salarishuis van Groningen is, anders dan bij Vitesse, Utrecht, AZ en Feijenoord, niet bijzonder concurrerend. In het buitenland liggen in sommige competities de salarissen nog vele malen hoger. Dan gaan spelers weg. 

Voor Groningen zaak dat we ons kwalitatief goed versterken en doorgroeien. Dit is heel moeilijk. Willem II speelde vorig seizoen nog Europees voetbal, en Sparta haalde de play-offs. Na de verkoop van hen beste spelers moeten beide clubs vrezen voor degradatie omdat ze slecht hebben ingekocht. 

Zeker concurrenten met als Utrecht, NEC, Emmen, waar rijke voorzitters er wel wat bijleggen , is het voor Groningen zaak kwaliteit te halen. 

 

26-04-2022 om 12:57

dáár liggen nu kansen met de gunstig lijkende transfersaldo's...  Komt meteen de penningmeester ( Mulder)  om de hoek :  geld apart zetten of meteen een of twee klasbakken contracteren voor een jaar...  Verder is in laatste 6 jaar een goed begin gemaakt met de jeugdopleiding.  dan maar een paar jonkies in het veld... en salarissen ( budget ) moeten voor sommige spelers omhoog.

Maar ook zullen er financieel nieuwe tegenvallers komen, spelers die de verwachtingen  niet waarmaken..enz.enz...dus voorzichtigheid geboden.   

Nachtwacht26-04-2022 om 13:23

Laten wij elkaar niet de maat nemen en genieten van de nieuwe fase voor de FCG

Om een nieuwe fase in te gaan is het belangrijk dat er zaken veranderen en soms hoort het daarbij dat je afscheid neemt van bepaalde mensen.. nieuwe energie, nieuwe denkwijzen... Ik ben voor. We hebben een mooie club, maar het gaat ook professionele business

A Matter of Honor26-04-2022 om 13:57

Ben blij met Gudde en Fledderus, brengen tenminste de nodige professionele waarden omhoog. Dat niemand ziet dat de "periode Nijland" hoofdzakelijk "gerommel in de marge" is geweest. Natuurlijk Nijland heeft veel betekend voor de FC-Groningen maar heeft zichzelf daarbij niet vergeten. Het is dat de trainersperiode van Ron Jans en later zijn functie als TD nogal succesvol is verlopen anders had de FC-Groningen allang in de KKD gespeeld, dat is zeker. Het is nu zaak dat we vooruit kijken en dat we met nieuw elan en een nieuwe trainer een weg inslaan die onze club naar een hoger plan brengt en daar enige stabiliteit in houd. De zeven magere jaren liggen (hopelijk) achter ons, nu op naar de zeven vette jaren!!!!!

marcelfcg27-04-2022 om 18:17

val26-04-2022 om 17:07

FCG laat zowel binnen als buiten het veld nog te weinig volwassenheid zien. De wedstrijd tegen Heracles was een bevestiging van hetgeen al langer bekend is. Een aantal spelers zijn niet in staat een volgende stap te zetten in de voorgenomen ontwikkeling naar een hoger niveau. Dankerlui, Te Wierik (met zijn onbezonnen acties blesseerde hij zichzelf), Bogarde, El Hankouri en de Leeuw laten te weinig kwaliteit zien. Duidelijk is dat er door moet worden geselecteerd. Ook de verhuurde spelers die eventueel terugkomen hebben niet de kwaliteit om FCG te versterken. Voor Daniël van Kaam (wel eerst zijn contract verlengen) en Postema is een verhuur verstandig om ze volgend jaar veel wedstrijden te laten spelen. Afgelopen zaterdag ging het onder 21 team, met veel 1e jaars, fysiek ten onder tegen Willem 2. Van deze groep hebben enkele spelers (o.a. Valente en Blokzijl) wel de potentie om verder te groeien. Dit betekent werk aan de winkel voor Fledderus om, buiten de 3 reeds aangetrokken spelers, de selectie met name kwalitatief te versterken. Buiten het veld vallen zaken op die als buitenstaander moeilijk te begrijpen zijn. Het vertrek van Mathijs zou waarschijnlijk met een duidelijke leiding niet op deze manier zijn gebeurd. Ook het vertrek van de teammanager Bolt valt in de categorie "waar gaat dit over? ". Een week vervanging in de voorbereiding zou toch te regelen moeten zijn. Er lopen zoveel mensen rondom de 1e selectie en dan nog kan Bolt niet 1 week worden gemist. Hoe waardevol vindt je hem om dit niet mogelijk te maken? Het feit dat Gudde het woord voert in deze kwesties is ook veelzeggend. Normaal zaken die Fledderus zou behoren te doen; hij valt de laatste tijd wel op met het geven van complimenten (scouting en jeugdopleiding). Het charme offensief is door hem ingezet om niet langer de "de kop van jut" te zijn. Het doel "word groter" is niet alleen op de spelers/personeel van toepassing maar ook op de directie.

Dijk26-04-2022 om 19:19

Helemaal mee eens val je moet je diep schamen als fcgroningen niet eens Bolt een vakantie gunt met je kinderen.  Als Bolt de vraag had gesteld hadden ze moeten zeggen Bolt je krijgt 3 weken vrij dat verdien jij. Want alles wat jij voor de fc doet verdient WAARDERING Bolt jij mag zelfs de vakantie uitkiezen en ik mjf en egudde doen elk 1  1/5 week jou werk dan zien wij mooi hoe Wormuth het doet en de nieuwe selectie spelers is het wat ? Tenslotte waar mjf helemaal lyrisch van is. Kijk mjf heeft vorig jaar een keeper uit Zuid Afrika gehaald en er gelijk 2 weken vakantie gehouden nou wie is er nou niet tevreden over grabelaar Leeuwenburg. Ja Fledderus ben je vergeten zeker. Nee ik heb de beurs. 

26-04-2022 om 19:27

@ val

heel goed vervolg op mijn post  26-04, 12:57

Vraag mij ook af wie straks de shirts klaarlegt, het trainigscomplex 's ochtends opent en de was doet, en de bus regelt enz. enz., na die vakantieweek en einde baan van de elftalbegeleider. De man moet i.pl.v. zijn congé, een Bonus krijgen (!)  bij zijn vertrek voor zovele jaren trouwe dienst aan FC Groningen.

Valt mij juist op dat Gudde en Fledderus en Mulder zo weinig zichtbaar zijn als er communicatieproblemen zijn..."geen vuile was buiten hangen" zal het misschien wel zijn...   

 

 

Dijk26-04-2022 om 19:37

Kees mjf is al aan het oefenen met strijken. 

A Matter of Honor26-04-2022 om 19:48

Ik beweer niet dat het zo is maar kan mij voorstellen dat er wel eens iets meer gebeurd zou kunnen zijn. We hebben nu alleen het verhaal van Bolt gehoord/gezien en wil nu ook wel eens de mening van de andere kant horen.

27-04-2022 om 10:38

@ AMOH

 

 Poldervaart wilde vorige jaar hoofdtrainer worden, en kreeg daarvoor geen toestemming.  Het zou gaan om een luttele transfersom ( maar plm 50.000 die FCG voor hem wilde ontvangen... zou het daarop stokken?  ;  Nog geen half jaar later moet Poldervaart weg , tegelijk met Buys en blijft Arts die zonet een driejarig contract tekende....   

 

BROMBEER28-04-2022 om 09:50

@ VAL - Je slaat met je verhaal de spijker op zijn kop en super onderbouwd.

Metworst26-04-2022 om 21:22

Ik kan mij niet voorstellen dat dit alleen om een week vakantie gaat. Daar kom je op een of andere manier toch met elkaar uit. Een weekje in de meivakantie bijvoorbeeld of stuur ze met de kerst weg. Iederen die vindt dat ze hem maar gewoon op vakantie in de voorbereiding moeten sturen ben ik het niet eens. Dit gaat om profvoetbal hoor, hij is onderdeel van het team. Je laat dan ook geen speler met vakantie gaan.

Na het jank verhaal in de media begrijp ik de keuze om hem te lozen. Gaat hij maar lekker gymleraar worden, kan hij in de schoolvakanties ook op vakantie. 

 

 

 

 

 

Herman Badkuip26-04-2022 om 23:08

Natuurlijk moet er véél meer spelen dan het weekje vakantie met zijn kinderen, dat hem door Gudde en Fledderus niet gegund zou zijn! Teammanager Bolt moet niet zo zeuren in de media, draag 't als een grote kerel en ga snel iets anders doen bij een amateurclub of zo! Je werkt wel bij een professioneel voetbalbedrijf, dat zakelijk geleid wordt door een geweldige algemeen directeur Wouter Gudde...Als alle voetballers én trainersstaf tijdens de zomervakantie én voorbereiding op het nieuwe seizoen aanwezig moet zijn, dan geldt dat óók voor een teammanager! Een ieder, die géén vakantie kan opnemen in de zomervakantie, omdat zijn werknemer eist, dat hij aanwezig is op het werk, kan eenvoudig een verlofregeling treffen met de basisschool/middelbare school voor een periode buiten de zomervakantie! En voor zijn kinderen kan hij heel gemakkelijk oppas regelen, dat moet écht géén probleem zijn.....

Dijk27-04-2022 om 08:17

Badkuip Bolt is een grote kerel en ga iets anders doen bij een amateur clubs. Juist als je bij een organisatie als fc groningen bent was het heus een week vrij ingezeten voor Bolt. Maar wat jij hier staat te praten poep. Kruip lekker Mjf en Gudde in de r. Zoveelste gevalletje communicatie bij de fc. Buys Poldervaart, Hintum,  Mattijs mensen die zich weet niet hoeveel jaar hebben ingezet voor de fc en nu de groeten te horen krijgen. Net of jij ook directeur of technisch directeur bent alles goed breien voor deze heren. En als alles zo eenvoudig was en heel gemakkelijk oppas te regelen was dan was er geen probleem je praat elke keer p--p. Op dit forum bah Badkuip zogenaamde supporter kop dr veur. Laat me niet lachen. 

 

 

marcelfcg27-04-2022 om 18:24

Eens. En daarbij komt dat deze zomer een geheel nieuwe technische staf wordt gevormd.

Daar dien je als teammanager gewoon bij te zijn.

ik zou Bolt af willen raden ijscoman te worden. Die kunnen ook al geen vrij krijgen in de zomer.

27-04-2022 om 08:40

Ik had net besloten, uit ergernis, om niet meer op Badkuip of Euroborg te reageren, omdat het nivo van de reacties zo zelfingenomen en niks met FC groningen te maken heeft. De antecedenten van deze twee zijn op z'n zachts gezegd ongeloofwaardig... ( oudere fans?, bazige toon, al die zo genoemde "geweldige mensen in het bestuur en TS",  broers?, en in het westen wonend? )... Het lijkt heel veel op een werkwijze om deze site monddood te maken , net als die podcast "kon veel minder" die door Gudde openlijk werd omarmd ( "ik luiister graag naar die jongens" ) en aangestuurd wordt...niet erg onafhankelijk (meer) dus .

Maar ook hierover heeft @val al een korte opmerking gemaakt.

Gudde en Fledderus worden goed betaald voor hun werk , maar zijn in hun autoriteit niet groter dan de club

Maar omdat @ Dijk hier al de vinger op de zere plek legde vwb het nivo van reacties , laat ik het verder maar: 

wat mij betreft een paar onsjes minder klèf , Badkuip !  en terug naar het voetbal .

Dijk27-04-2022 om 09:31

Kees inderdaad de zogenaamde broers euroborg en badkuip inderdaad altijd maar de positieveling zijn maar wanneer iemand bij de club weg moet ligt het aan hun zelf . Bah sneu zulke supporters. Euroborg ging er al mee stoppen nu badkuip de groeten. Zelf ingenomen mannetje.  

marcelfcg27-04-2022 om 18:28

Waarom heb je er zoveel moeite meer Kees?

Toch niet omdat het niet in jouw straatje past?

27-04-2022 om 19:26

 @ marcelfcg

ik weet niet of jij wel eens andere voetbal-blogs hebt gelezen, maar in intenties zijn ze niet vaag, maar wel vaak snel "aangebrand van toon, en vijandig/persoonlijk jegens een andere mening/zienswijze...over voetbal., en schelden en andere uitingen van  hooliganisme liggen in het verlengde.

Ik heb al die jaren dat ik BM bezocht, geprobeerd om anderen steeds alle licht in de ogen te gunnen, ook als het vol met kromme redeneringen of met onbegrijpelijke ging...  

Maar het blind volgen van "een" directeur of TD, trainer of wie dan ook, spelers incluis, ook mals het slecht gaat, dat komt bij mij vreemd over, want of je een ander pruimt of niet... volksverlakkerij is waardeloos en elidt to frustraties en helaas voel ik mij in dat geval aangesproken ( - om hierop  te reageren )

 

 

campesino27-04-2022 om 09:52

Serieus, een week vakantie in de voorbereiding? Dat is toch totaal niet profesioneel. Dan had je een Ander beroep moeten kiezen. En dan een beetje zitten janken. Totaal geen respecto voor. Hoewel mensen die in de horeca werken zouden wel eens vakantie willen in augustus of met kerst en feestdagen? 

Groningen is toch geen vrijwilligersclubje? 

Beetje profesioneler Heren.

Lijkt me meer dan prima 

ChiChi27-04-2022 om 11:03

Volgens mij speelt er meer!!!!

In de tijd dat de spelers vakantie hebben kan hij toch met de kinderen een weekje vakantie nemen.

Is geen school die tegen zoiets nee zegt. Er zijn zoveel beroepen die in het hoog seizoen geen vakantie kan krijgen!!!!

Zielig mannetje die Bolt om dan direct jankend naar de pers te lopen.

Mooi weg wezen.

Tevens Buys direct op non-aktief zetten en Poldervaart de laatste vier wedstrijden laten doen.

Buys is niet meer in staat om de spelers te motiveren en dan elke keer na afloop van een wedstrijd die obligate praatjes!!!!  Niet om aan te horen.

Herman Badkuip27-04-2022 om 11:13

Zou mij niets verbazen als Kees en Dijk broers van elkaar zijn, ze praten elkaar alleen maar na én als ze er niet meer uit komen gaat het al gauw over poep en reet...En als er dan iemand op deze Boerenmachtsite iets verkondigt, wat niet écht in hun straatje past, dan is hij óf zij géén echte FC Groningen-supporter? Nou ik heb echt schijt aan beide broers! Lees met véél genoegen de respectvolle posts over het wel en wee van mijn cluppie FC Groningen van andere posters en óók de reacties op die posts, van mensen, die het niet gelijk in de persoonlijke sfeer trekken....Maar goed mensen, zand erover, laten wij 't weer eens over voetbal hebben de komende dagen! Fijne Koningsdag allemaal en laat 't gezonde verstand zegevieren!

Dijk27-04-2022 om 11:46

Papagaai Badkuip. Ik durf te zeggen dat Kees geen broer van mij is. Nep supporter badkuip eerste klas.  

27-04-2022 om 19:34

we hebben niet dezelfde moeder, maar over vaders kan ik niet specifiek zijn 

A Matter of Honor27-04-2022 om 23:12

Moeten we toch maar even een DNA testje doen, je weet maar nooit.

Nachtwacht27-04-2022 om 11:36

Wij willen dat de club groeit. Ik ben blij dat een Fledderus en een Gudde keuzes durven maken in het belang van de club. Het kan nodig zijn koninkrijkjes die onder Nijland zijn ontstaan "op te heffen". Ook als dat ten koste gaat van verder sympathieke mannen. 

Bolt heeft zelf de vakantie de wereld ingeslingerd. Het getuigt van respect dat Gudde het oppervlakkig houdt. 

Misschien verwachten ze meer energie van Bolt, zijn ze ontevreden over zijn omgang met jongere, Zweedse of juist oudere spelers, heeft Bolt een dubieuze rol gespeeld in het contact met Buys of hebben ze gemerkt dat Bolt met de pers praat. Voor hetzelfde geld is er een onderstroom bij de club, die niet mee willen in de nieuwe visie van de directie. We kennen de punt en de komma niet. 

27-04-2022 om 12:41

ik zou er niet van oipkijken als het ....zoals zo vaak... om geld gaat... bijv. of er  wel/niet ontslagvergoeding ( incl familievakantie) is inbegrepen... maar wat doe je eraan .

Denk dat het temperament van Gudde èn Fledderus  ( en Buys trouwens ook, een goede verstandhouding kan verstoren... maar ik laat het nu voor wat het is... Vlag uit op Koningsdag en een tom pouce op het bord.  

Nachtwacht27-04-2022 om 12:47

Ik doe mee Kees.... vlag hangt 

A Matter of Honor27-04-2022 om 16:31

Laten we er maar over ophouden lui. We hebben allemaal ons zegje gezegd, onze meningen geventileerd en het gaat allang niet meer over deze topic n.l de contractering van Joey Pelupessy. Is toch veel belangrijker dan het "ge-emmer"over ene Bolt...................trouwens mijn broer doet ook mee aan deze topic.............ra,ra ......wie ben ik.

marcelfcg27-04-2022 om 18:32

The return of Rob Roy 

A Matter of Honor27-04-2022 om 23:09

.

27-04-2022 om 20:51

a.hum... 

Pelupessi lijkt mij wel een goede speler achterin, leeftrijd mee, ervaring in grote competitie.  

De selectie, daarin gaat nog veel veranderen, vooral vertrek van ouderen

Duarte mogelijk naar Vfb Stuttgart ( spelerswaarde selectie 160 Mio )  zal minstens  5 mio  moeten opbrengen, wil Gr. hem laten gaan.

Ben erg benieuwd hoe Wormuth het XI-tal laat spelen komende seizoen..als het maar "swingt".

appie happie28-04-2022 om 07:53

Hopelijk gaat het een x swingen Kees..we zijn de laatste jaren niet echt verwent..

Buijs speelde altijd vanuit de verdediging en ging er iemand te ver mee naar voren ,werd hij wel terug geschreeuwd...voor Buijs hoop ik dat er een club komt..Zal niet makkelijk zijn denk ik..

Wat onze nwe trainer betreft ik denk ook niet dat deze nou echt zegt,ok vooruit spelen,maar dat moeten we afwachten..

Spreekt hij Nederlands? Of is hij net als Schmidt een Engels sprekende Duitser? Dat doet me altijd denken aan edn hele slechte oorlogsfilm..

Hoedanook het kan bijna niet slechter,qua spel...

Metworst27-04-2022 om 23:02

Ja MOH daar heb je gelijk in. 

Ik heb er het volledige vertrouwen in dat dit een prima aanwinst is. Naast deze jongen kun je wat spelers met meer frivoliteit opstellen. Onze nieuwe aanvoerder?  En het mooie is ook weer transfervrij, dat betekend dat er geld over is voor wat gerichte aankopen. En wat mij betreft kijken we ook nog even verder in de keuken van  (transfervrije of betaalbare jeugdspelers )  Ajax, PSV of Fijenoord

ChiChi28-04-2022 om 17:36

Dachten we van Dammers ook!!!!!

Dus eerst zien en afwachten.

Fan op afstand28-04-2022 om 18:31

Hoeveel spelers zijn eigenlijk uitgeleend en komen dus terug?

b.raatjes196628-04-2022 om 20:33

Kian slor en JOËL VAN KAAM 

b.raatjes196628-04-2022 om 20:33

Kian slor en JOËL VAN KAAM 

Herman Badkuip28-04-2022 om 20:51

Volgens mij Kian Slor en Joël van Kaam bij Emmen, Patrick Joosten bij Cambuur én Wessel Dammers bij Willem II....Dammers heeft een optie, dat hij alleen terugkeert bij FCG bij degradatie van Willem II naar de KKD-competitie....

De Rookmagiër28-04-2022 om 21:52

En laten we Ramon Pascal Lundqvist niet vergeten. Die is momenteel verhuurd aan Panathinaikos. De Grieken hebben een optie tot koop, terwijl FC Groningen zijn contract heeft verlengd tot 2024.

Metworst29-04-2022 om 07:35

Dat is ook zo, Lundqvist zou zomaar prima in de speelwijze van Wormut kunnen passen.

Metworst29-04-2022 om 07:33

FC Groningen, sc Heerenveen  en Arhus hebben belangstelling in Hammarby's 19 jarige talent Mayckel Lahdo. Een linksbuiten, ik heb geen idee hoe serieus dit is, maar lijkt dan einde verhaal voor Joosten.

IK hoop zelf dat MJ ook een poging waagt voor Youri Regeer van Ajax, die loopt uit zijn contract. Maar met  het halen van Pelusessy zal dat er mogelijk niet meer inzitten. 

corinti29-04-2022 om 13:11

Sam Schreck ook verhuurd,wordt nog dringen op het middenveld

Nachtwacht29-04-2022 om 16:37

Zou zo maar kunnen zijn dat een speler als Schreck ineens de pannen van het dak speelt onder een Duitse trainer, en met andere spelopvatting... al denk ik eerlijk dat geen van de verhuurde spelers goed genoeg is voor de basis. Hopen dat Cambuur Joosten koopt

Fan op afstand29-04-2022 om 16:54

Kom dus al snel op een man of 6. Ga er vanuit dat we toch een redelijk aantal verkopen gaan zien deze zomer want anders wordt de bus wel erg vol. Heb daarnaast ook niet echt het gevoel dat velen van deze uitgeleenden ondertussen zoveel indruk gemaakt hebben dat ze bij de selectie komen. Zou betekenen dat Fledderus werk te doen krijgt deze zomer met niet alleen aankopen maar ook verkopen. Want ze hebben ondertussen al 3 spelers aangetrokken voor het nieuwe seizoen en nog maar 1 speler verkocht. Ook heeft de FC zelf ingehuurd. En ik lees ook dat de FC achter een Zweedse speler aan zou zitten. Ben wel eens benieuwd hoe deze zomer de hazen gaan lopen.

Herman Badkuip29-04-2022 om 17:06

Denk zo maar dat wij Wessel Dammers als centrale verdediger nog wel kunnen gebruiken, doet 't niet verkeerd bij Willem II.....en Patrick Joosten speelt bij Cambuur beter dan het laatste jaar bij FC Groningen! Van de andere verhuurde spelers ben ik benieuwd hoe ze er voor staan, ze moeten zich in de voorbereiding maar bewijzen bij Wormuth....

Nachtwacht29-04-2022 om 18:23

Vind Joosten bij Cambuur geen verpletterende indruk maken. Is grote delen van de wedstrijd onzichtbaar. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!