Terug

Deel deze pagina:

Adrie Poldervaart wordt hoofdtrainer De Graafschap

Door Redactie 4 reacties

Lang gewacht maar toch geworden! Volgens de Gelderlander wordt Adrie Poldervaart de nieuwe hoofdtrainer van De Graafschap en volgt (interim) coach Jan Vreeman op. De Superboeren wilden Poldervaart een jaar terug al overnemen maar FC Groningen vroeg een te hoge afkoopsom. De Doetinchemse club contracteerde destijds Reinier Robbemond die medio maart werd ontslagen. Voor Poldervaart fantastisch nieuws dat hij als hoofdtrainer alsnog bij de Superboeren aan de slag kan, nadat hij in januari te horen kreeg dat er voor hem bij FC Groningen geen toekomst meer is.

Update: VI bericht dat Poldervaart een contract aangaat met de duur van 2 jaar. 

Wij wensen Adrie heel veel succes!

Reacties:
Herman Badkuip09-05-2022 om 22:01

Fantastisch nieuws voor assistent-trainer Adrie Poldervaart, hij wordt de nieuwe hoofdtrainer van de Graafschap uit Doetinchem! Tis hem van harte gegund, hij heeft zich vier jaar lang, samen met hoofdtrainer Danny Buijs geweldig ingezet voor ons FC Groningen! Misschien komen wij de Superboeren volgend seizoen tegen in de eredivisie.....vanavond speelden ze in de voorronde van de playoffs voor een plek in de eredivisie. Ze speelden thuis tegen Eindhoven met 1-1 gelijk en over vier dagen volgt de return in Eindhoven....

Tanner_05010-05-2022 om 00:15

Superboeren... fantastische bijnaam

val10-05-2022 om 09:06

De vraag is of dit voor hem een goede keus is. Lijkt mij wel een goede veldtrainer maar dan ben je nog geen goede coach. Meer geschikt als assistent. 

 

Euroborg10-05-2022 om 14:11

Bij Excelsior Rotterdam waren ze erg tevreden over hem als hoofdtrainer in de periode voor Groningen.....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!