Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen tikt 7500 euro vuurwerkboete af bij de KNVB

Door Redactie 24 reacties

Vanwege wanordeijkheden rond de thuiswedstrijd tegen Ajax op 2 april jl. heeft FC Groningen een schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd. De clubsite zegt daarover dat FC het voorstel heeft geaccepteerd waardoor de KNVB afziet van verdere vervolging. FC Groningen benadrukt dat de club het prachtig vindt om positief te worden ondersteund door supporters maar dat het afsteken van vuurwerk daar niet bij hoort. De hoogte van de boetes zullen bij eventuele toekomstige herhaling(en) verder gaan oplopen.  

Laten we hopen dat iedereen zich gaat realiseren dat dit de financiële belangen en het imago van de club enorm schaadt.

Reacties:
Herman Badkuip07-06-2022 om 19:09

Laten wij svp in het nieuwe seizoen géén vuurpijlen meer afschieten in de Euroborg én het kostbare bier gewoon zélf opdrinken ipv de tegenstanders te besmeuren! Denk aan het imago van onze fantastische volksclub en zorg ervoor, dat niet alléén de fanatieke supporters van de Noordtribune, maar óók de gezinnen én opa's/oma's met hun kleinkind[eren] de thuiswedstrijden zónder gevaar kunnen bezoeken!

b.raatjes196607-06-2022 om 19:23

Inderdaad laten we ons nu eens netjes op stellen en trouwens wees nou ook eens een kerel en zeg wij hebben als SUPORTUS onder elkaar ook eens de boete te betalen die vuurwerk heeft afgestoken ook de boete onder elkaar betaald dat is wel zo eerlijk 

m o i07-06-2022 om 19:40

Die "kerels" zijn een stel lafbekken. Ik was erbij, net als de vorige keer doen deze dappere dodo's een maskertje op zodat ze later niet op beelden kunnen worden herkend. Een echte kerel staat voor wat ie doet, voor deze wezels kan ik geen enkel greintje respect opbrengen. En ze verpesten het voor de club en voor wat er verder achter het doel zit. Reken er maar niet op dat ze ook maar één cent betalen, dat geld halen ze liever op door hun neusgat of gieten ze in het keelgat. 

TomOkker09-06-2022 om 18:38

Nou dan kunnen we nu een tikkie naar die gasten sturen me dunkt. Het verrotte is dat hier lezers en schrijvers zijn die exact weten over wie we het hebben.

b.raatjes196607-06-2022 om 19:28

Dus wees nu een kerel sta op en ga naar je vrienden toe die heeft mee geholpen om vuurwerk afsteken dus nu geld inzamelen zodat we fc Groningen niet alleen voor de boete laten betalen dat is niet eerlijk zo maken we de club kapot als dit aldoor gebeurt 

Hoekie07-06-2022 om 20:15

Deze eencelligen hebben geen normbesef en gaan hier gewoon mee door als ze de kans krijgen. Dit is niet de eerste boete die zij onze FC in de maag splitsen en het zal ook niet de laatste zijn. Het zijn inderdaad ook nog eens lafbekken zoals Moi al aangaf. De oproep van b Raatjes 1966 is goed bedoeld maar is te vergelijken met een oproep aan baby's met een luier om er niet in te gaan schijten. Er is een groot verschil: baby's worden zindelijk en deze gasten bevuilen hun eigen nest. 

b.raatjes196607-06-2022 om 21:00

Wat willen we nou fc Groningen kan niet eeuwig de boetes betalen het geld kunnen we beter besteden goede spelers halen en de stadion onderhoud kijken jullie daar wel eens na als de stadion niet meer bestaat als fc Groningen al boetes moet betalen 

Hoekie07-06-2022 om 22:03

De "supporters" die jij probeert aan te spreken zitten niet op Boerenmacht denk ik. Vraag mij af of deze figuren überhaupt door hebben dat deze boetes de FC schaden. 

Herman Badkuip07-06-2022 om 21:51

Off topic#  Daniël van Kaam speelde vanavond een prima wedstrijd in Jong Oranje tegen Gibraltar. Speelde vanaf zijn favoriete stek links op het middenveld en scoorde in de tweede helft de eerste goal van Jong Oranje. Nam alle corners voor Jong Oranje, waaruit vaak gevaarlijke situaties ontstonden.....Jong Oranje won deze belangrijke interland uiteindelijk met 6-0 en moet alleen nog uit a.s. zaterdag tegen Wales winnen om naar het EK te gaan! Heb genoten van het spel van Daniël van Kaam, een speler die wij nog niet moeten af schrijven voor het eerste van FC Groningen!

manus08-06-2022 om 15:59

TOPGrUNN07-06-2022 om 22:19

Nou...als je het interview van Van Kaam na afloop zo hoort wil ie wel weg, al heeft hij nog niet met de nieuwe trainer gesproken.Prima visitekaartje vnaaf met een goal en een assist.

brummie07-06-2022 om 22:26

We hebben het wel over Gibraltar he?! Uiteraard erg leuk voor Daniel,  een assist en een goal.

Denk dat hij op dit moment nog niet het niveau heeft voor de FC als basisspeler. Maar hij is nog jong en zit nog rek in. Zou hem een leuke andere club gunnen mocht hij dit zelf willen. 

Hoekie08-06-2022 om 16:55

Begrijp de reactie van de El positivo Brummie niet zo goed. We hebben het wel over een jonge speler die in Jong Oranje speelt en ook nog eens erg jong is. Speelt een prima partij en dan is het opeens maar Gibraltar. Voor een jonge speler is vertrouwen krijgen erg belangrijk. Een van de minpunten van Buijs is dat hij niet overloopt in het geven van vertrouwen aan van Kaam. Hankouri kreeg het hele seizoen vertrouwen ook al schoot hij met grote regelmaat ballen in de tweede ring. 

Marco08-06-2022 om 05:44

Van Kaam kwam in het play-off uitduel tegen fc Utrecht noodgedwongen linksback te staan. In een moment van onachtzaamheid verloor hij Kerk uit het oog en Groningen werd uitgeschakeld. Buijs rekende Van Kaam de fout zwaar aan en belande zo een jaar op een zijspoor. 

Met Wormuth heeft hij in de voorbereiding een nieuwe kans. Hij is nog jong en kan zeker een gewaardeerde basis speler worden. 

Nevland08-06-2022 om 08:49

Hij kan in potentie de Harrie Winks( Spurs) van FCG worden..

Alf08-06-2022 om 15:10

Lijkt me sterk dat hij vanwege 1 fout een jaar heeft moeten banken.

campesino08-06-2022 om 16:25

Volgend mij zag buijs ( ik krijg zijn naam nauwelijks uit mijn strot) het niet in van kaam zitten omdat hij te vaak risikovol door het midden naar voren speelde, wat regelmatig gevaarlijke counters tot gevolg had. Buijs Wilde dat hij naar de zijkanten passte. Dan is zijn fantasieloze spel bij groningen snel verklaart. Lijkt me typisch een spelers die bij een nieuwe trainer helemaal kan opbloeien

b.raatjes196608-06-2022 om 17:21

Als ik van KAAM was zou ik even wachten kijken wat wormouth wil misschien heeft hij grote verwachting voor hem heeft dus roept nu niet te hard blijft nou gewoon even praat met wormouth zou ik zeggen hij begint straks 

Fan op afstand09-06-2022 om 14:56

Volgens Voetbal Primeur zit de FC achter een speler aan van IFK Goteborg genaamd Vilhelmsson een aanvaller van 18 jaar. Waarom zoeken zo e toch steed spelers in Scandinavië? Ze zijn daarin allang niet meer uniek. Waarom niet weer eens kijken in de Balkan? Of andere markten? Of zijn de reisjes naar het noorden telkens in de aanbieding? Vind dit persoonlijk heel erg jammer. Paar spelers erbij met een andere mentaliteit, wat feller en wat temperamentvoller.

TomOkker09-06-2022 om 18:32

Waar gaat dit over Fan? 

TOPGrUNN09-06-2022 om 16:28

Zal niet alleen om de talenten gaan, nu nog betaalbaar. Slavia Praag zou al 2 miljoen geboden hebben. MJF was eind mei al wezen kijken in Zweden toen ze tegen Elfsborg speelden. Hij speelt daar trouwens samen met een andere bekende van de Fc in de spits, Marcus Berg. Geen verkeerde leermeester lijkt mij.

Holwierde09-06-2022 om 18:22

Adrian Dalmau mag weg bij sparta einde contract ,onze nieuwe trainer kent hem goed ,heeft bij Heracles gezeten deze spits .

TomOkker09-06-2022 om 18:29

Hebben we een spits nodig dan? 

Marco09-06-2022 om 18:49

In de play offs van de nacompetitie gaven de clubs Excelsior en Ado een mooie vuurwerkshow vanaf het veld toen de spelers het veld op kwamen. 

Misschien kan Groningen dit ook gaan doen bij sommige wedstrijden. Wellicht dat ze afspraken kunnen maken met supportersgroepen om dan af te zien van het afsteken van illegaal vuurwerk. 

Nachtwacht09-06-2022 om 22:12

Op ESPN, onder GroningenTV een doc over Paulos Abraham. Mooi ventje... Ik denk oprecht dat hij nog veel gaat laten zien.

Waar een Suslov misschien beter gaat op een felle trainer als Buijs, denk ik dat de Zweedse jongens beter gaan op een rustige trainer.

Herman Badkuip10-06-2022 om 11:38

Ben benieuwd of onze nieuwe trainer Frank Wormuth met zijn trainersstaf de selectie van FC Groningen met alle talentvolle jeugdspelers beter aan 't voetballen krijgt dan Danny Buijs.....Eerst maar eens kijken welke spelers uiteindelijk aan het begin van de nieuwe competitie bij de selectie van FCG horen! Denk dat er nog veel transfers gaan plaatsvinden in de komende zomertransferperiode. Er zullen ongetwijfeld nog spelers gaan vertrekken en er zullen nog andere spelers bijkomen.....afwachten nog maar even. 

hermank196910-06-2022 om 11:59

Dat is altijd afwachten maar je hebt wel te maken met ervaring, ouder iemand en rustiger. Dit zal alleen maar goed zijn voor de jonge garde die stijf van de zenuwen stonden. 

Ook verwacht ik dat o.a. Kaam het vertrouwen krijgt.

 

 

b.raatjes196610-06-2022 om 16:22

Ja natuurlijk hij moet gewoon eerst even afwachten wat wormouth wil met hem die wordt volgende week gepresenteerd dan moet van KAAM praten met hem en dan pas oordelen hij oordeelt nu te snel en onhandig kijk wormouth is geen Danny buijs hij moet nu nog even wachten met zijn uitspraken van KAAM ik geef je ËËN advies wacht af wat wormouth wil met jouw dan heb je nog tijd genoeg om te kijken wat je wilt 

Marco11-06-2022 om 11:07

Van Kaam doet er verstandig aan de voorbereiding bij Groningen te doen. Van Wormuth kan hij veel leren, en deze trainer is meer van het technische voetbal dan het controleren.

Ik zie Laros nog wel vertrekken, speelde een zeer sterke eerste helft tegen Ajax, waar hij klaassen overklaste.

Ik zou deze 4-3-3  opstelling doen:

Ratmangoen    Larsen     Ngonge 

Van Kaam        Pelupessy   Suslov

Vacature  Kasanwirjo vacature  van Gelder

                              Verrips

Misschien kunnen ze linksback Oosterwolde van Parma overnemen. Derk Lucassen van PSV zou een sterkhouder achter zijn. 

Larsen altijd in Groningen houden, tenzij 10+ miljoen bod komt.

Herman Badkuip11-06-2022 om 12:56

Mijn eerste optie ziet er iets anders uit Marco......op doel Verrips,  achterhoede van Gelderen-Kasanwirjo-Musampa-Kenneth Paal [transfervrij bij PEC Zwolle op te halen], middenveld met Oratmangoen-Pelupessy-Suslov, voorhoede met Ngonge-Dallinga [als Strand Larsen vertrekt..] en Abraham. Blijft natuurlijk nog speculeren, eerst de transferperiode maar even doorkomen.....ps. ik ga er vanuit dat Laros Duarte wordt verkocht....

FC Groningen is actief op de Zweedse markt voor een spits Oscar Vilhelmsson van Göteborg én Oliver Zandén, linksback van Elfsborg! Ben benieuwd of beide spelers ook daadwerkelijk naar Groningen komen....

brummie11-06-2022 om 11:34

Persoonlijk zie ik liever Duarte ipv van Kaam

Oeleoptak11-06-2022 om 11:50

Hateboer in interview met DvhN: 'aankoopbeleid FC Groningen is niet om over naar huis te schrijven' 

BROMBEER11-06-2022 om 19:09

Geen woord aan gelogen,  het woord soorselecteren is mjf volledig vreemd, wil alleen zo snel mogelijk doekoes verdienen 

Marco11-06-2022 om 11:50

Als Stuttgart geïnteresseerd is dan is Duarte vertrokken voor een mooi bedrag. Ook vanuit Frankrijk was er interesse.

b.raatjes196611-06-2022 om 12:13

Je hebt twee van jong ajax 

Robba12-06-2022 om 10:01

Gezien de interesse van de FC in Lahdo die waarschijnlijk naar AZ verkast, in combinatie met Joosten die niet geod bevonden was dit jaar, lijkt het me goede zaak dat de FC in ieder geval kijkende is naar een vleugel flitser. 

Qua transferwaarde leveren goed renderende aanvallers nou eenmaal ook meer op. 2 vleugelflitsers met snelheid was wel wat.. helemaal omdat Joosten en Hankouri het niet hebben of reeds vertrokken zijn.

Holwierde12-06-2022 om 10:37

Duarte Stutgart heeft geen geld om te investeren las ik ergens dus dat gaat hem niet worden.

Herman Badkuip12-06-2022 om 11:28

Michael Kieftenbeld komend seizoen weer te bewonderen in de eredivisie! Dick Lukkien kan deze nuttige én hardwerkende middenvelder goed gebruiken in de selectie van FC Emmen! Ben benieuwd of 't een succes gaat worden......in de Oude Meerdijk!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!