Terug

Deel deze pagina:

Performance analist Maxim Wouters vertrekt naar KV Mechelen

Door Sven Heikens 4 reacties

Performance analist Maxim Wouters vertrekt bij FC Groningen. De Belg was drie seizoenen onder contract bij FC Groningen en gaat Dannt Buijs achterna naar Mechelen. Technisch Directeur Fledderus noemt op de site over de overstap van Wouters: "Hij had de nadrukkelijke wens om weer terug te keren naar België. Daarover hebben we gesprekken gevoerd en uiteindelijk naar geluisterd. De club is met zowel Mechelen als Maxim tot een akkoord gekomen over de afwikkeling van het nog doorlopende contract".

 

Reacties:
Herman Badkuip22-06-2022 om 18:46

Misschien kan Danny Buijs ook nog een paar overbodige spelers van FCG meenemen naar Mechelen? 

b.raatjes196622-06-2022 om 20:11

Waarom als kv MECHELEN maar betaald..ik heb wel een andere vraag ik hoorde dat strand larsen volop in belangstelling staat is er al een opvolger gevonden we moeten niet te lang wachten anders loop je de kans dat weer op de laaste dag nog een spits gezocht moet worden want de transfermarkt is open tot eind augustus.. we moeten wel de eerste dag er staan en niet dat er nog een speler weggaat ..en waarom houden we sam schreck er niet bij hij is een Duitse speler die het goed heeft gedaan..geeft hem aub een nieuwe contract hij kan wel wat 

b.raatjes196622-06-2022 om 20:17

We hebben het vroeger gehad denk aan redan..werdt op de laatste dag voor nood gehaald..ik vind dat wormouth in de voorbereiding alle spelers tot beschikbaar hebben niet dat strand larsen op de laaste dag nog verkocht worden..flederus moet gewoon zeggen ik wil zo snel mogelijk weten en dan kunnen we zo snel mogelijk een vervanger halen

TomOkker23-06-2022 om 08:54

Laat MJ maar even rustig aan doen. Ik ben wel een beetje klaar met die last minute aankopen. Geduld meneer Raatjes. Zoals reeds eerder gezegd, we redden ons prima tot aan de winterstop zonder JSL. Zo bijzonder is het allemaal niet wat ons voorgeschoteld werd.

Ik maak mij meer zorgen over de achterhoede, dat geschreeuw om een spits gaat hier al zolang als ik hier kom en weten we nu wel. 

Cantona22-06-2022 om 20:22

Zo'n doeltje met een kapot net is toch wel een aanfluiting......

appie happie22-06-2022 om 20:28

Foto komt uit MECHELEN denk ik

TomOkker23-06-2022 om 08:36

Waar mensen zich allemaal druk om maken

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!