Terug

Deel deze pagina:

Voorbereiding gaat verder in Veelerveen: FC Groningen op bezoek bij VV Veelerveen

Door Sven Heikens 17 reacties

De voorbereiding dendert door. Na het trainingskamp in Barsinghausen en de oefenwedstrijd tegen Hannover staat morgenavond (woensdagavond) de wedstrijd tegen VV Veelerveen op het programma.

VV Veelerveen werd afgelopen seizoen kampioen in de Zondag Vijfde Klasse, waardoor het volgend jaar uitkomt in de Vierde Klasse.

FC-trainer Frank Wormuth zal in het drukke oefenprogramma veelvuldig rouleren om zo al zijn basisprincipes van voetbal voor elke speler duidelijk te krijgen. Daarom wil hij ook zo veel mogelijk oefenwedstrijden spelen.

Afgelopen maandag werd er nog een wedstrijd toegevoegd aan het programma. FC Groningen gaat op zaterdag 23-juli spelen tegen Bundesliga-club sv Werder Bremen. De wedstrijd zal worden gespeeld in het stadion van Atlas Delmenhorst. Naar verwachting zullen er nog twee wedstrijden worden toegevoegd aan het oefenprogramma, waarvan één tegen een Regionalliga club.

Oefenwedstrijden FC Groningen

  sc Loppersum - FC Groningen 0-5
  PAOK - FC Groningen 1-2
  Hannover 96 - FC Groningen 3-0
  resterend programma      
16-07 VFL Osnabrück - FC Groningen Stadion an der Bremer Brücke
17-07 FC Emmen - FC Groningen Sportpark Rolder Boys
23-07 sv Werder Bremen - FC Groningen Stadion Atlas Delmenhorst
27-07 Velocitas - FC Groningen Sportpark HFC'15 Hoogkerk
30-07 FC Groningen - Osasuna Euroborg
         

Kaarten voor de wedstrijd zijn morgenavond nog te verkrijgen aan de kassa. En voor degene die heengaan, let even op het materialenhok.

Aftrap 19.00 uur! 

Reacties:
Herman Badkuip12-07-2022 om 20:57

Weer een lastig duel voor de mannen van Frank Wormuth.....ben benieuwd welke selectiespelers in het veld komen en op welke positie zij gaan spelen? Verwacht nog géén Nordin Musampa op linksachter, als Wormuth zijn woorden waar maakt, speelt Tomas Suslov misschien wel op die positie....afwachten maar. Op doel misschien Peter Leeuwenburgh? Of is hij nog steeds geblesseerd? Komend weekend waarschijnlijk twee teams tegen Osnabrück en Emmen....we gaan 't allemaal meemaken. Na dit weekend zal er misschien meer bekend zijn over een basisteam, dat tegen Werder Bremen én Osasuna gaat spelen? Voorlopig nog allemaal vraagtekens....

b.raatjes196612-07-2022 om 21:02

Aub geen leeuwenburgh die heeft ons veel punten gekost door zijn blunders..ik zie hem geen eerste keeper meer 

b.raatjes196612-07-2022 om 22:32

Ik ben benieuwd of er nog versterking bij komt vooral linkervleugel verdedigen 

Alf13-07-2022 om 01:17

Ik verwacht het niet. Kalley is vorig seizoen gehaald, hoewel we toen nog met wingbacks speelden. Musampa kan ook linksback spelen. Hopelijk valt het met zijn blessure mee. Dus het zou weinig consequent zijn daar nu nog een speler voor te halen. Of deze 2 moeten als linksback tekort komen?

Holwierde12-07-2022 om 22:48

Ik ben benieuwd of er nog spelers weg gaan .

 

Alf13-07-2022 om 01:18

Vast. Alleen hopelijk niet op het allerlaatste moment als het om sleutelspelers gaat. Dan krijg je weer zo'n start als vorig seizoen.

Holwierde13-07-2022 om 11:31

inderdaad en dan zijn ze meestal ook te duur

 

Oeleoptak13-07-2022 om 12:01

Het zou zeer wenselijk zijn als er van de groep middelmatige/matige spelers een aantal zou vertrekken. Gewoon transfervrij laten gaan. Velen daarvan hebben helaas een langer lopend contract. Dus je spaart loonlasten als die vertrekken. Dat heeft dan weer lucht voor kwaliteitsverbetering. En geef niet weer 4 jarige contracten. Als een speler het goed doet kun je altijd tussentijds opwaarderen. 
Op dit moment ben ik helemaal niet optimistisch over komend seizoen. Verdedigend lijkt het wat beter. Maar voorin zijn er geen goede zaken gedaan tot dusverre. Oratmangoen zie ik niet als eredivisiewaardig en De Leeuw is over de top. Missers van Fleddie in mijn ogen. 
Maar uiteraard laat ik me graag verrassen. 

campesino13-07-2022 om 14:05

Die groep van middelmatige spelers zijn er minstens 20. En de helft daarvan kan amper in de keuken divisie mee. 

Vooral in de verdediging is het kommer en kwel.( Weet niet waarom jij dat beter ziet) en aanvallend is het hopen dat Abraham het licht ziet, anders moet strand larsen het weer alleen doen.

Dus ja, hopelijk vertekken de een mannetje of 10-15 en komen er 3 echte versterkingen bij

b.raatjes196613-07-2022 om 13:34

Oeleotak ik ben niet met je een RAGNAR ORATMMANGOEN hebben we hard nodig hij kan mooie voorzetten geven voor strand larsen of de leeuw of postema en NGONGE op rechts dat ook beter laat zien dan staat het voorin wel goed en laat wormouth dat maar aan hem over

Oeleoptak13-07-2022 om 14:39

Die Oratmangoen heeft in meer dan 30 wedstrijden 4 assists gegeven. Dat was het. En dat vind ik dan veel te weinig, dat kan die Joosten ook wel. 
In de verdediging lijken me Verrips en Garderen aanwinsten. Dat er verder veel middelmaat zit is ook duidelijk

Holwierde13-07-2022 om 15:40

we kunnen wel meerdere spelers halen voor voorin maar is dat ook gezegd dat ze hetzelfde doen als bij hun oude club.

Het is altijd maar afwachten hoe ze het hier weer doen.

 

b.raatjes196613-07-2022 om 15:37

Als Joosten zo goed is dan was hij zeker nooit uitgeleend geweest 

appie happie13-07-2022 om 15:44

  •  Agent Suarez in gesprek...t zal toch niet..twitter staat er vol mee.

campesino13-07-2022 om 15:53

Dan verdient MJF een standbeeld 

FC NL05013-07-2022 om 16:10

Wordt gemeld door een account met 5 volgers en deze maand is opgestart, daarnaast kun je uit de andere tweets van dat account opmaken dat het een aandachtszoeker is 

marcelfcg13-07-2022 om 16:18

Die aandachtzoeker mag wel uitkijken dat Suarez hem niet in de nek bijt.

Herman Badkuip13-07-2022 om 18:30

Tomas Suslov start vanavond in de basis in zijn nieuwe rol als linksback.....ben benieuwd, misschien wordt 't wel een groot succes! Heel jammer dat Nordin Musampa de start van de competitie moet missen, hoop dat hij snel herstelt!

Oeleoptak13-07-2022 om 18:53

Suslov op linksback.....Het eeuwige geschuif begint weer. Hadden we jaren met de rechtsback, nu probleem op links. Wat is er met die Kalley dan. 
ik lees dat Wormuth met Suslov in zijn maag zit. Begrijp even goed, kreeg in Slovakije een award voor beste speler onder 21, over 2021. Ik vind het ronduit lachwekkend als een coach beweert dat hij met zo'n speler in zijn maag zit. Dan mankeert er echt wat aan je als coach. Als je iemand geen teamspelers vindt breng je als goede coach dat een speler bij. Maar ben je reuze blij dat je zo'n speler hebt. Onbegrijpelijk!!!! 
Denk dat Suslov spijt als haren op zijn hoofd heeft dat hij heeft bijgetekend. 

 

b.raatjes196613-07-2022 om 19:05

Wat allemaal negatieve reacties het zijn maar  OEFFENWEDSTRIJDEN geen competitie wedstrijden wormouth is een beetje aan het kijken wat beter moet en wat kunnen de spelers en ja dat telt ook voor suslov en kally zal daar wel achter spelen ze hebben daar op getraind OEFFENWEDSTRIJDEN zijn niet interessant het zijn dingen wat kan er beter wat moet er beter allemaal leermomenten voor de trainer wormouth hij wil zijn spelers aan het werk zien stuk voor stuk en straks is die MUSAMPA weer topfit hij heeft gelukkig niks gescheurd ik denk gewoon een zware kneuzing dat is nu even vervelend maar die komt wel terug maar niet al zo negatief wij zijn positief SUPORTUS EN niet al gelijk van waarom dit en waarom zo de trainer maakt de keuze laten we aub positief blijven 

b.raatjes196613-07-2022 om 19:21

OEFFENWEDSTRIJDEN zeg mij niks om mij part verliezen we maar in de competitie dan moeten we er staan..nu kan flederus nog kijken wat er bij moet waar hebben we nog versterking nodig en wat wil trainer wormouth er nog bij hebben daar zijn OEFFENWEDSTRIJDEN voor om te kijken wat beter moet en wat er nog moeten gebeuren..daar hebben we nu tijd voor om te kijken wat de spelers kunnen en natuurlijk is SUSLOV een goede speler dat weet wormouth ook wel ..maar er komt negatieve reacties in de pers terecht wormouth weet niet wat hij met SUSLOV wil dat klopt gewoon niet natuurlijk weet wormouth wel wat hij met SUSLOV wil en dat is hij aan het leren hij helpt spelers om zich beter te maken en we moeten vetrouwen in wormouth hebben dat verdient hij 

Oeleoptak13-07-2022 om 20:10

Goed Raatjes. Ik hou ff m'n mond. Ben benieuwd wie de vaste keeper wordt dit seizoen. Denk dat dat Leeuwenburgh wordt...????

b.raatjes196613-07-2022 om 20:34

Ik zeg niet dat jij je mond moet houden maar ik wil ook wel eens positief naar fc Groningen kijken..vorige seizoen was niet goed laten we daar duidelijk in zijn..we hebben de laatste wedstrijden onnodig verloren..plaats 8 was in zicht tot dat we alles verloren ging dat moet zeker anders ..dat is glashelder daar moeten we geen doekjes OMDRAAIEN DAT weet de bestuur ook ..maar op dit moment al commentaar te geven van wormouth weet niet wat hij met suslov aan moet om hem zo negatief in de pers te krijgen dat gaat mij te ver ..we zitten nog in begin fase en natuurlijk weet wormouth wel wat hij met suslov wil alleen dat verteld hij niet het is nu passen en meten en RAGNAR ORATMMANGOEN is een goede aanwinst voor ons net als joey lukapessy en liam van GELDEREN en een hele goede keeper verips allemaal verbeter punten en wormouth is bezig om daar een goede team van te maken we mogen hopen dat strand larsen blijft tot nu ver is hij er nog als hij wel weggaat hoop ik dat flederus nu wat achter de hand heeft en niet weer op de laatste dag ik zou zeggen nu of nooit anders wordt het weer snel dag voor wormouth om er weer een andre spits voor de groep te zetten nu kan het nog we zitten nu in de voorbereidingen en niet als de competitie begint dat strand larsen dan verkocht wordt doe dat a.u.b niet meer zo ..zal ik als tip mee geven aan flederus dan is het weer haasje repje want in de voorbereiding moet de puzzel stukje in elkaar vallen zou ik zeggen en niet naar die tijd 

Herman Badkuip13-07-2022 om 20:38

Tomas Suslov heeft vanavond als linksback twee geweldige afstandsschoten afgeleverd en twee keer gescoord.....ook Jörgen Strand Larsen komt weer lekker in vorm met zijn hattrick binnen 8 minuten en nieuwkomer Ragnar Oratmangoen scoorde twee keer! Ook Paulos Abraham en Luciano Valente hebben laten zien dat zij kunnen scoren, net als Stadjer Romano Postema! Zelfs Cyril Ngonge scoort uit een penalty! Stand is 11-0 met nog een kwartier te gaan, goed voor 't zelfvertrouwen van onze spelers! In het laatste kwartier nog volop gescoord door FCG .....penaltykiller Cyril Ngonge 3x vanaf 11 meter, Paulos Abraham met een beauty en zélfs Damil Dankerlui wist het net te vinden.....eindstand 15-0!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!