Terug

Deel deze pagina:

Romano Postema langer bij FC

Door Redactie 12 reacties

FC Groningen heeft het contract van Romano Postema opengebroken en met een jaar verlengd. De eerdere overeenkomst was van kracht tot de zomer van 2024 en loopt nu door tot medio 2025 bericht de clubsite. Postema die inmiddels kan terugkijken op vijftig optredens in de hoofdmacht scoorde zes keer.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is content met deze verlenging en is (onder meer) tevreden over de ontwikkeling van de spits waarbij er (wederzijds) alle vertrouwen is uitgesproken in een goede toekomst. Daarbij is er intentie uitgesproken dat FC Groningen er alles aan gaat doen om Romano het juiste platform te bieden voor een optimale groei.

 

 

 

 

Reacties:
Herman Badkuip22-07-2022 om 18:37

Tóch fijn dat onze eigen jongens uit Stad en Ommeland ook de kans krijgen om optimaal te groeien! Hoop dat naast Romano Postema óók Daniël en Joël van Kaam, Kian Slor, Luciano Valente en de jonge talenten uit FCG O21 kansen gaan krijgen van onze technische staf! Liever zelf opgeleide én goed gemotiveerde jeugdspelers in het eerste team van FC Groningen, dan dure én volgevreten dertigers, die hun laatste jaar nog even in de eredivisie willen spelen en niets toevoegen aan ons FCG! Succes Romano en talentvolle jeugdspelers, hoop dat jullie veel minuten maken in het eerste van FCG!

b.raatjes196622-07-2022 om 18:51

Dat hoop ik ook en natuurlijk moet je mixen je moet ook ervaring erbij hebben ik vind een prima team zo 

appie happie22-07-2022 om 18:59

Nou heel eerlijk,ik ben geen fan van zijn voetbal kunnen ,wel van zijn  doorzettingvermogen.

Maar of je er daar mee komt...ik denk het niet..

Nu maar snel verkopen dan..

Alberto122-07-2022 om 19:21

Ik hoop dat hij vaker opgesteld wordt en op een goede manier aangespeeld wordt, dwz steekpass Ipv ballen in de voet. Ik heb er wel vertrouwen in maar dan moet met name een speler als Irandust voor de goede aanvoer zorgen

b.raatjes196622-07-2022 om 19:28

Daar ben ik het niet mee eens..ik heb vaker gezegd ze kregen ook geen kans van de vorige trainer Danny buijs gekregen dat weet je ook wel ja 86 min dan mag je invallen Danny buijs heeft de boel vernield en deze trainer wormouth moet de boel weer in draaien te krijgen en dat lukt hem ook wel ik zag dammers goed spelen en kalley was ook niet slecht jammer dat hij uitviel tegen fc Emmen hij was goed bezig super belangrijk ik wil de oefenwedstrijden zien hoe ze staan onder wormouth hij is een goede trainer voor fc Groningen hij is rustig en legt aan zijn ploeg goed uit wat zijn plannen zijn hij is gelukkig niet zo zenuwachtig pees als Danny buijs dus ik heb vetrouwen in deze ploeg en laten we dat met elkaar doen 

Ronnie 22-07-2022 om 21:05

Romano Postema is het tot op heden net niet. Hij gaat ook niet veel spelen met Strand Larsen voor zich. Als ze echt iets in hem zien, moeten ze hem verhuren zodat hij vlieguren kan maken. Voor een basisplaats komt hij echt veel te kort. Tenminste, als je een spits wilt die er tussen de 10 en 15 in schiet. Dat hij hard werkt en veel meters maakt is geen specialiteit. Dat mogen we toch ook wel minimaal verwachten bij de fc.

Dat gelul over Buijs heb ik nou wel gehoord. Als Postema echt bizar goed zou zijn geweest, had hij ook onder Buijs gespeeld. En kom nou niet met Dammers, want die houden ze gewoon omdat hij als invaller multifunctioneel ingezet kan worden in de achterhoede. Dat was vorig jaar ook zo, maar toen wilde Dammers zelf weg omdat hij wilde spelen. 

Herman Badkuip22-07-2022 om 21:27

Verwacht eerlijk gezegd ook niet, dat Romano Postema binnen de huidige selectie, met Jörgen Strand Larsen én Michael de Leeuw voor hem, veel speelminuten zal krijgen....misschien is dan een verhuur aan bv. Emmen een betere optie voor hem. Maar misschien heeft trainer Frank Wormuth andere plannen met hem? Persoonlijk vind ik het nog steeds jammer, dat Thijs Dallinga FCG heeft moeten verlaten, want hij had een prima vervanger geweest voor JSL!

BROMBEER22-07-2022 om 22:34

Twasnix tis nix twordt nix, maar gaat verhuurd worden let maar op

b.raatjes196622-07-2022 om 23:34

Oke maar dat gelul over die haalt het niet of die is niet goed genoeg daar wordt je ook eens moe van of die is niet goed genoeg daar wordt je ook moe van IK zeg nogmaals laten we dat aan wormouth over hij weet wel wie goed is en wie niet 

Grunnfanatic23-07-2022 om 00:40

Misschien vindt Wormuth Leeuwenburgh ook wel een hele goede keeper.

Dijk23-07-2022 om 07:03

Wordt moe van jou. Kijk zelf eens in de spiegel Raatjes. Zelf wel mening geven en een ander moet daar in mee gaan nee Raatjes heeft er weer commentaar op. 

Metworst23-07-2022 om 07:27

Braatjes , houdt jij ook op met zeuren over Buijs en Leeuwenburg? We weten nu wel hoe je over ze denkt. En een Ieder mag zijn mening hier uiten op respectvolle manier. We zijn hier allen hoopvol over WORMUTH,  kijk ook even naar zijn naam, deze schrijf je altijd fout, dat zal Frank niet kunnen waarderen denk ik. 

brummie23-07-2022 om 09:07

Romano is nog maar 20 jaar, en heeft nog een heel voetballeven voor zich. Goed dat de FC verlengd en vertrouwen uitspreekt. Waarom zou hij niet kunnen doorbreken in de toekomst? 

 

 

Metworst23-07-2022 om 09:34

Romano scoorde in de jeugd volop, hij is erg doelgericht en zal met een  aanvallender speelstijl meer gaan scoren als hij tenminste de speeltijd krijgt. Mogelijk kan dat met een jaar verhuren, maar ze zullen eerst de ontwikkelingen rond JSL afwachten. 

Ik heb nog veel vertrouwen in hem, net als een aantal andere talenten in de jeugd. 

Overigens zal JSL met een aanvallender speelstijl ( minder mee moeten verdedigen) ook veelvuldig gaan scoren.

Verdedigend is het nog zoeken, maar daar heb je de voorbereiding ook voor. Ik denk dat Balker als hij heel blijft heel waardevol gaat worden naast kasanwirjo. 

 

marcelfcg23-07-2022 om 12:42

Balker heeft nog nooit op Eredivisie niveau gespeeld en geeft er één geheel seizoen uitgelegen.

Daar kun je niet mee starten.

 

 

 

b.raatjes196623-07-2022 om 10:00

 Zijn we dr wedstrijd nec thuis vergeten daar score hij twee belangrijke doelpunten anders hadden we verloren 

Holwierde24-07-2022 om 09:59

Nou NOU wat is dat een held ,maar je hebt gelijk ik was blij dat hij 2 heeft gemaakt ,anders waren ze nu gedegradeerd.

Maar hij mag nu verhuurd worden weg ermee .

Bikkel 23-07-2022 om 15:00

Voordeel van de twijfel hij is nog jong... maar denk dat ie te kort komt!! Hard werken kom je er alleen niet mee.....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!