Terug

Deel deze pagina:

Korte fotoreportage training donderdag 4 augustus

Door Redactie 3 reacties

Vanochtend hebben we op goed geluk (zou er wel getraind worden en hoe laat?) Corpus bezocht voor de training en arriveerden rondom 10.30 uur. We zagen een jongere groep FC spelers drukdoende met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op een ander veld trainde een groepje van de eerste selectie. Navraag (bij de in kleine getale aanwezige supporters) leerde ons dat het groepje om 10.00 uur was begonnen. Waar de rest was en of men nog op het veld zou komen wist niemand. Voor de rest ging het overgrote deel van de gesprekken over de mogelijk ophanden zijnde transfer van Strand Larsen. Ook ging het over de onduidelijkheid wanneer nou wel of niet en op wat voor tijdstip er getraind wordt. Aangaande de ochtendsessie van vandaag zijn we niet veel wijzer geworden en zijn dan ook tegen 11.45 uur huiswaarts gekeerd. Resteert de vraag of wij wellicht de B keuze (met het oog op de wedstrijd tegen Volendam) in aktie hebben gezien...?

Reacties:
Herman Badkuip04-08-2022 om 14:58

Afgaande op de foto's én de basisopstelling van Osasuna, lijkt mij dat de wisselspelers aan het trainen zijn.....Denk dat de opstelling a.s. zondag niet zal afwijken van de startopstelling van afgelopen zaterdag tegen Osasuna. Op doel Verrips, achterste vier : Kasanwirjo, te Wierik, Balker en Määttä, middenveld : Duarte, Pelupessy en Lundqvist en voorhoede :  Ngonge, Strand Larsen en Suslov. De sfeer tussen de wisselspelers lijkt ook [nog] wel goed te zitten...., zie veel lachende gezichten.

El Tropicana05-08-2022 om 06:57

Jammer dat er op de clubsite geen actuele trainingstijden meer vermeld worden zoals voorheen wel gedaan werd. 

Herman Badkuip05-08-2022 om 10:22

Heb veel zin in het nieuwe voetbalseizoen....ben ontzettend benieuwd welke verrassingen we dit seizoen weer kunnen verwachten! Wens de spelers, trainersstaf én alle FCG-supporters een geweldig eredivisie-seizoen toe met hopelijk héél veel aanvallend voetbal!

jvakkieg05-08-2022 om 11:31

Dank!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!