Terug

Deel deze pagina:

Vertrekt Michael de Leeuw?

Door Redactie 7 reacties

Volgens VI is Michael de Leeuw waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken bij FC. Onder trainer Frank Wormuth is weinig perspectief op speelminuten. De Leeuw vertelt dat hij in de voorbereiding niet één keer langer dan zestig minuten heeft gespeeld en dat hij voor zichzelf de balans wel redelijk kan opmaken. Bij een nieuwe trainer zijn er winnaars en verliezers. De Leeuw rekent zichzelf niet bij de eerste categorie. FC Emmen heeft interesse voor de Leeuw maar kwam nog niet tot een akkoord met Groningen. Ook Willem II ziet de Leeuw graag komen. Het contract van de aanvaller loopt tot medio 2023.

Daniël van Kaam lijkt ook te gaan. Van Kaam die zijn contract niet wil verlengen en is teruggezet naar Onder-21, staat in de belangstelling van Fortuna Sittard, Excelsior en FC Emmen.

Sam Schreck lijkt terug te keren (verkoop) naar Erzgebirge Aue, de club waaraan hij het afgelopen seizoen aan verhuurd was. FC Groningen staat tevens open voor een vertrek van Joël van Kaam, Kian Slor, Patrick Joosten en Damil Dankerlui. 

Update zaterdag 6 augustus - FC Groningen en FC Erzgebirge Aue zijn er onderling toch nog uitgekomen. Sam Schreck die weinig uitzicht had op speelminuten in Groningen, keert per direct terug naar de Duitse club bericht FC. Dit tot tevredenheid van beide clubs. 

Van het contract dat tot medio 2023 van kracht was, zal waarschijnlijk een bescheiden afkoopsom zijn bedongen. 

Reacties:
appie happie05-08-2022 om 18:23

Ik denk het wel,de Leeuw is 35 en kan nog 1 jr mee en als het meezit nog 2.

Ik schat Tilburg hoog in.de Leeuw Brabander zal dat leuk vinden.

Van mij hoeft het niet,ik mag hem wel..maar gun hem.ook een leuk afscheid van t betaald voetbal..

marcelfcg06-08-2022 om 11:26

Willem II lijkt mij alleen een optie als Hornkamp vertrekt.

ChiChi05-08-2022 om 19:17

Zou ik jammer vinden, kan dit seizoen nog wel van waarde kunnen zijn.

Dan kan je beter Postema verhuren, dat is toch niks en wordt ook niks.!!!!!(liefst verkopen)

Herman Badkuip05-08-2022 om 20:38

Persoonlijk zou ik 't ontzettend jammer vinden als Michael de Leeuw FC Groningen gaat/moet verlaten! Zou hem dit seizoen graag nog achter de hand houden, mocht JSL alsnog vertrekken of geblesseerd raken.....Maar als Michael de Leeuw zélf een andere keus maakt, heb ik daar ook vrede mee! Wil hem in elk geval enorm bedanken voor al het voetbalplezier dat wij van hem hebben gehad! En wens hem uiteraard veel succes bij de volgende club! Patrick Joosten zou ik niet laten gaan, kan volgens mij nog van waarde zijn voor FCG....met de andere spelers heb ik geen moeite! 

Fido05-08-2022 om 20:50

Eindelijk. Ben nooit geen fan geweest van hem ook nooit voor geklapt

b.raatjes196605-08-2022 om 22:13

Hij moet even wachten je weet niet wat er nog gebeurt in de zaak strand larsen hij blijft nu nog wel maar straks komen ze met een bod waar fc Groningen niet omheen kan dan is er weer een spits te kort 

Heiky05-08-2022 om 23:50

Misschien raar maar Che Nunnely loopt ook nog zonder club rond. Zou dat niet iets kunnen zijn voor de FC?

Marco06-08-2022 om 18:56

Zou De Leeuw altijd houden tot einde transfer Windows.

Mocht Larsen of Suslov vertrekken heb je achtervang.

De Leeuw kan als spits nog 8-10 doelpunten maken. Ook als rechthalf, met  Mike Tewierik als rechts back kan hij 5-8 keer scoren per seizoen. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!