Terug

Deel deze pagina:

Kom zaterdag 27 augustus naar de Supportersdag in de Euroborg

Door Redactie 1 reactie

Zoals inmiddels bij de meeste supporters bekend is, zal de jaarlijkse Open Dag niet door gaan. FC Groningen was van plan om het dit jaar als onderdeel te laten zijn, ter viering van het Gronings ontzet op de Grote Markt. Door miscommunicatie tussen meerdere partijen werden de vereiste vergunningen niet verstrekt.

Als alternatief organiseert FC een supportersdag met een goed gevuld programma. Deze is op zaterdag 27 augustus in de Euroborg en de toegang is gratis. Tussen 12.00 uur tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom. De club benadrukt dat er geen vergunning is voor activiteiten buiten de poorten van het stadion. Binnen het stadion - als op en rond het veld, staan verschillende (voetbal) activiteiten op het programma. Er is een officiële spelerspresentatie en daarnaast zijn er voor de liefhebbers, handtekeningen (van) en fotomomenten met de spelers te scoren.

Reacties:
Herman Badkuip10-08-2022 om 19:15

Toch fijn dat FC Groningen nog een speciale dag voor haar supporters organiseert, weliswaar geen traditionele Open Dag, maar een leuk alternatief voor al haar supporters! Ga vast en zeker even een kijkje nemen bij de activiteiten met mijn kleinzoons Sven en Gijs! 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!