Terug

Deel deze pagina:

Update 30 augustus - Daniël van Kaam onderweg naar SC Cambuur

Door Redactie 40 reacties

Omroep Friesland meldt dat Daniel van Kaam vertrekt naar SC Cambuur. Nadat Cambuur een opvolger zocht voor Hoedemakers kwamen ze uit bij Van Kaam, maar ondanks dat de transfer van Hoedemakers niet door lijkt te gaan, gaat Daniel van Kaam toch naar Cambuur.  In Leeuwarden wacht een contract voor de duur van drie jaar.

Eerder meldden we al het volgende

Volgens VI is er de nodige belangstelling voor Daniël van Kaam en wijst alles erop dat de Zuid Limburgse club aan het langste eind gaat trekken. Fortuna heeft Van Kaam een aanbieding gedaan dat buiten bereik ligt van FC Emmen en Excelsior. Van Kaam die tijdens het seizoen 2020/21 basisspeler was van FC Groningen en na die tijd nauwelijks meer uitkwam in de hoofdmacht, wou onlangs zijn contract (dat medio volgend jaar afloopt) niet verlengen.

Update zaterdag 27 augustus - VI meldt dat de gesprekken tussen SC Cambuur en FC Utrecht op niets zijn uitgelopen. Hoedemakers lijkt nu zijn aflopende contract uit te gaan dienen. 

Update vrijdag 26 augustus - Daniël van Kaam maakt mogelijk toch nog een transfer die dichter bij huis is. Na het ontslag van trainer Ultee bij Fortuna besloot Van Kaam om niet te tekenen bij de Zuid Limburgse club. Vi bericht dat SC Cambuur belangstelling heeft. De Leeuwarder club raakt mogelijk Hoedemakers kwijt aan FC Utrecht. Beide clubs steggelen al een tijdje over de transfersom. Na een korte radiostilte zijn er weer gesprekken gaande. Cambuur wil Othmane Boussaid betrekken bij de eventuele overgang van Hoedemakers, die bij de equipe van trainer Henk De Jong de onderbezette linksbuitenpositie moet versterken. Voor de opvolging van Hoedemakers is Van Kaam in beeld.

Update dinsdag 23 augustus - Van Kaam leek op weg naar Fortuna Sittard en zou de afgelopen maandag medisch gekeurd worden meldt VI. Daniël van Kaam heeft zich op het laatste moment bedacht vanwege het ontslag van hoofdtrainer Ultee, waardoor de keuring niet heeft plaatsgevonden.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus bevestigt aan VI dat de transfer naar Fortuna naar de status  'on hold' is gezet maar wil verder niets zeggen. Afgelopen middag is er een gesprek geweest met Van Kaam over hoe het nu verder moet.

Reacties:
RooieRed19-08-2022 om 17:40

Uitermate jammer, dat FCG een goed opgeleide speler laat gaan. Soms lopen dingen zo.

Ik hoop dat je een frisse start kan maken in Sittard en dat je kwaliteiten boven komen drijven. Ik verwacht dat je een van de betere spelers in de eredivisie gaat worden.

Heel veel succes gewenst.

Holwierde23-08-2022 om 16:48

Groningen wil hem graag langer houden ,maar hij wil zelf weg en heeft nog een contact voor een jaar dus dan is het niet zo moeilijk ,ze kunnen er nog wat voor krijgen .

Metworst19-08-2022 om 17:52

Prima club voor Daniel, succes daar. 

Ik hoop dat MJ er ook nog een redeljke transfersom heeft uitgehaald met een goede doorverkoop percentage. 

En idd jammer dat hij het hier niet gehaald heeft. 

brummie19-08-2022 om 18:12

Wens Daniel veel succes in Sittard. Wie weet komt het er beter uit in de toekomst voor hem. Een nieuwe omgeving doet soms ook wonderen. Voor FC positief dat een speler uit eigen jeugd transfer maakt naar een andere club. 

Herman Badkuip19-08-2022 om 19:45

Heel jammer dat 't zo gelopen is voor Daniël van Kaam, zijn eerste seizoenen bij FC Groningen waren veelbelovend als linkermiddenvelder naast Reis en Matusiwa. Daarna is het er voor hem niet uitgekomen bij de FCG....talentvol genoeg, anders had hij niet bij Jong Oranje gezeten. Wellicht dat Daniël van Kaam helemaal opbloeit in het zuiden van het land, gun 't hem van ganser harte! We gaan hem in elk geval twee keer tegenkomen in deze competitie. Laten we hem toejuichen in de Euroborg bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op zondag 13 november!

Alberto119-08-2022 om 21:21

Van Kaam was in potentie de beste middenvelder, als hij aan de bal was kwam er meer voetbal in de ploeg. Ik vond hem echter te slap in de duels, is niet echt een winner, heel jammer. Had gehoopt dat de nieuwe trainer hem beter had kunnen maken in die punten en dat hij dit seizoen een vaste speler zou worden. 
Ik vraag me af of de technische staf niet wat te kort schiet in de begeleiding van dit soort jongens. Maar vorige seizoenen kreeg o.a. El Hankouri ( ook geen bikkel) wel steeds alle kansen, het is ook maar net hoe de klik met de trainer is. Het zou mij ook niet verbazen als van Kaam straks  een goede speler wordt, heeft toch wel wat Frenkie de Jong achtige kwaliteiten. Maar het kan ook zijn dat hij het niet redt. 
wij blijven zitten met de zomeravond voetballer 
Irandust, Pelupessy die ook niet bepaald uitblinkt, Lundqvist ( die gewoon tekort komt, maar dat wisten we al). Hoop dat Suslov weer in vorm komt en dat Valente meer speeltijd krijgt. 

 

BROMBEER21-08-2022 om 08:59

Klopt hoor , kan na bijna 10 weken ook nog geen enkele hand van deze trainer zien

Marco19-08-2022 om 23:14

Van het beleidsplan om 5 eigen jeugdspelers in de basis te krijgen komt niks van terecht. 

Groningen heeft voor een wisselspelertje van Sparta gekozen. 

Johan20-08-2022 om 00:20

Vergeet onze Zweedse Maradona niet. Niemand beter in de grote verdwijntruc

corinti20-08-2022 om 10:14

Jammer... jammer...van kaam stond als jeugdspeler bekend als een toptalent.Meedere keren is in die tijd geprobeerd door Ajax en PSV hem binnen te hengelen.Met name zijn omgeving hebben toen geadviseerd om in de vertrouwde thuis situatie te blijven.hij was dan ook de jeugdspeler die al heel snel een contract(je) kreeg.

In potentie 1 van de beste middenvelders.Werd alleen door Buijs op een onbekende verdedegende positie gezet.Daar mist hij de fysieke eigenschappen voor en ligt ook niet zijn kracht.

Schijnbaar mist hij het vertrouwen (en dan bedoel ik niet het aanbieden van een verlenging)om wel in de juiste rol van betekenis te kunnen zijn.

van kaam had voor ons een financiële klapper kunnen en moeten maken, helaas loopt het nu anders.

Succes in Sittard?

TomOkker20-08-2022 om 10:24

Top reactie! 

no guts no glory20-08-2022 om 17:47

Van Kaam op een onbekende verdedigende positie? In de teams waarin hij speelde waren eerst Reis en daarna Matusiwa de verdedigende middenvelders. 
Vind het ook jammer dat hij uit Groningen vertrekt. Goede middenvelder. Toch moet hij ook in de spiegel kijken. Heb hem in de voorbereiding bij diverse oefenwedstrijden gevolgd en wat mij opviel is dat hij een weinig gedreven indruk maakte. Hij ging niet echt voor zijn kans. Vind hem ook een beetje gemakzuchtig. Wormuth kan hem blijkbaar ook niet prikkelen. Hij heeft net als Buijs in zijn laatste jaar blijkbaar ook te weinig vertrouwen in Van Kaam. Dat zet ook te denken. 

Herman Badkuip23-08-2022 om 18:22

Een verrassende, maar begrijpelijke wending door Daniël van Kaam.....zou waarschijnlijk na contacten met trainer Sjors Ultee naar Fortuna Sittard gaan. Nu de trainer zijn ontslag heeft gekregen, wil Daniël van Kaam natuurlijk even de kat uit de boom kijken of hij nog altijd gewenst is bij Fortuna....Als ik hem was zou ik naar Emmen gaan, veel beter voor zijn voetbalontwikkeling om te trainen onder een toptrainer als Dick Lukkien!

b.raatjes196623-08-2022 om 18:51

Ik heb duidelijk een hand van deze trainer wel gezien hij heeft duidelijk gezegd dat het een half uur goed voetbal bal hebben gezien daarna op kinderlijk voetbal hebben gezien dat de parsen en samenspel er helemaal weg was ieder speler die in de basis stond deed niet meer aan de afspraken die wormouth gemaakt heeft iedereen was het kwijt behalve de keeper en van RAGNAR ORATMMANGOEN daar nog wat van goed spel deed maar de rest achter de feiten aan liep postema en kally liet zich ook gezien wat ze kunnen maar mijn vraag is aan iedereen ook aan bestuur hoe kan het dat de eerste half uur goed voetbal hebben gezien naar die tijd zakte het helemaal weg hebben de spelers een horloge om o we laten een half uur goed voetbal zien en naar een half uur stoppen we ermee dat ligt niet aan de trainer hij laat en wil meer van deze spelers zien hij wil met fc Groningen naar de grote markt dat is zijn doelstellingen ik wil de vraag neerleggen bij de spelers hoe staan jullie hier in wat gebeurt erin de groep afgesproken wordt en daar moet de groep mee aan de slag we spelen 90 min geen half uur voetbal je wordt betaald om 90 min goed voetbal te leveren en natuurlijk komen er wissels die moeten er ook goed staan dus het ligt aan de spelers zei moeten zich professionele voetbaler zijn en wilt zijn en hogerop wil komen dan kun je niet zoon slappe partij te laten zien dat kan niet en mag niet en dat er dan geen ËËN speler opstaat en zegt jongens bij de les blijven we zakken weg we leveren knoeiwerk we prutsen maar wat er is dan maar twee die er alles aan doet om te winnen dat is de keeper en de trainer die de spelers wakker houden en die staan gewoon weer te prutsen ik wil tegen de spelers zeggen je wilt bij de topclubs horen laat het dan bij fc Groningen zien wat je kunt dan zien er topclubs ook wat ze willen hebben topclubs staat hier niet op te wachten die willen goede voetballers hebben en geen pruters dus ik zou zeggen sta op laat zien wat je kunt waar je voor staat om goede professionele voetballer te zijn en niet een half uur maar 90 min de trainer hamerd er elke dag op de training hij stuurt de spelers om resultaten te halen maar luisteren meer naar de trainer voer je opdracht goed uit 90 min lang niet 30 min goed voetbal te leveren en nu 90 min volhouden en ook als je gewisseld wordt blijft je achter de ploeg staan we moeten met elkaar een rechte rug moeten hebben en geen kromme rug dus kop er veur

Marco23-08-2022 om 19:11

Van Kaam kan zich beter richten op de positie van spelbepaler bij Groningen. Als hij zich op deze positie richt, speelt hij Lundqvist snel uit de basis.

Steve Goble23-08-2022 om 20:51

Van Kaam heeft in het verleden juist van Buijs heel veel krediet gehad. Hij bleef maar staan ondanks matige prestaties. Het laatste seizoen onder Buijs bijna niet meer gespeeld. Mijns inziens geheel terecht. Veel te slap, geen winnaar. Helaas heeft onze FC op dit moment bijna alleen maar ideale schoonzonen op de loonlijst staan.... Wanneer laat Irandust eens zien waarom Groningen hem zo graag wilde hebben? Wanneer laat Abraham eens zien dat hij 1 van de grootste talenten van Zweden was? Ik ben 53 en gelukkig heb ik nog meegemaakt dat het ooit echt goed was in onze Euroborg. Iedere wedstrijd was het genieten! Af-en toe kijk ik nog weleens naar filmpjes met Nevland, Granqvist, Djurovski, Suarez. Wat een verschil met de laatste jaren.... Wat zou het toch geweldig zijn om af-en toe nog eens een Groningen te kunnen zien dat dit niveau een klein beetje benaderd. Helaas lijkt dit mijlenver weg. Helaas is het voor evt nieuwe spelers ook steeds minder aantrekkelijk om voor onze FC te kiezen. Zet'm op Gudde en Fledderus! Laat ons weer eens juichen!

 

Roelofsky23-08-2022 om 21:07

Als die verstandig is blijft die gewoon en gaat die voor zijn positie vechten. Hoop dat die blijft zou voor zijn ontwikkeling beter zijn. Eigen talent niet zomaar laten gaan....Fleddy

Bombarda779123-08-2022 om 21:21

Fortuna moet je niet heen willen, dat wordt weer net als een ADO, zo club van Chinezen, Turken, noem het maar op, maar allesbehalve mensen die een hart hebben voor Fortuna. Wacht je kans maar af Daniel. 

b.raatjes196624-08-2022 om 06:40

Laat je zien bij 021 en dan ziet wormouth wel dat je hartstikke belangrijk  bent dus ga er nu keihard tegen aan 

Zeeman24-08-2022 om 11:09

Meneer Raatjes, onze trainer heet Frank Wormuth en geen Wormouth.

b.raatjes196624-08-2022 om 11:56

Oke maar mijn vraag was hoe kan het dat fc de de eerste half uur goed voetbal speelt en naar de half uur dan knoeien we wat aan dat ligt niet aan de trainer want dat is te gemakkelijk altijd de trainer de schuld geven is ook niet altijd waar ik vindt dat de spelers zich beter moet opstellen we spelen 90 min en geen 30 min 

Holwierde24-08-2022 om 12:03

Ze hebben teveel jonkies in de elftal ,en de ervaren jongen komen kwaliteit te kort .en we hebben geen echte leider in het veld.

Ik zie voor vrijdag wel gebeuren dat ze van Nec dik verliezen .Deze elftal van Grunn mist op elke linie een kwaliteits speler.

 

Herman Badkuip24-08-2022 om 12:55

De verwachtingen voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen NEC Nijmegen zijn uiteraard niet hoog gespannen.....als ik Wormuth was zou ik voorlopig kiezen voor een versterkt middenveld en met een 4-4-2 systeem gaan spelen. Laat NEC het spel maar maken, dan kan FCG met snelle spitsen op de counter spelen.....Verrips -  van Gelderen, Kasanwirjo, Balker en Kalley -  Matuta, Pelupessy, Valente en Suslov -  Ngonge en Strand Larsen.   Ga er van uit dat Nordin Musampa nog niet een hele wedstrijd kan spelen, kan altijd in de tweede helft centraal op links of linksback gaan spelen. 

Zeeman24-08-2022 om 12:11

Dammers weg, weet iemand of die nog wat oplevert aan euros>

b.raatjes196624-08-2022 om 12:19

Ik denk ook aan de mentaliteit van de spelers ze denken veel te makkelijk kijk als jonge voetballer hen je ëen wens een goede professionele voetballer worden ik wil bij een topclub horen maar als je het niveau van fc Groningen al niet aan kunt of je laat het niet wat je kunt dan wordt het niks dus ik zou zeggen spelers van fc Groningen laat zien wat je kunt nu opstaan 

Holwierde24-08-2022 om 12:37

denk je nu echt dat ze vrijdag goed gaan voetballen ,wacht daar nog maar jaren mee ,zolang ze op kleine jongetjes inkopen die hebben nog een paar jaar nodig ,en dan hebben ze nog een jaar contract en dan zijn ze bijna gratis weg .

 

b.raatjes196624-08-2022 om 12:41

Ik denk dat het nog wel goed komt ik heb wel vetrouwen in de ploeg alleen 

BROMBEER24-08-2022 om 13:04

als ze zo spelen als zondag gaan ze met een nulltetje of 3 a 4 de bietenbrug op raatjes en ik zie geen enkele reden waarom ze nu ineens met een andere wedstrijdinstelling  aan de wedstrijd zouden beginnen.

b.raatjes196624-08-2022 om 12:51

De spelers moeten zich nu bewijzen en opstaan 

Dijk24-08-2022 om 13:04

Dat kunnen ze niet. Wortmuth toch al duidelijk aangegeven.

Marco24-08-2022 om 13:56

Wormuth moet tegen NEC zijn systeem loslaten. Anders wordt het net zo'n slachtpartij als tegen Ajax. Afgelopen seizoen hebben we al gezien dat NEC fysiek en voetballend veel verder is. Gewoon gaan counteren.

Zet Matuta en Suslov maar op het middenveld met Pepulessy.  Keuze wordt of je Duarte er nog bij zet of kiest voor een linkerspits met diepte.

Herman Badkuip24-08-2022 om 18:53

Zou zeggen Duarte maar een wedstrijdje banken én Luciano Valente erbij op het middenveld en twee doelgerichte spitsen JSL met Ngonge!

b.raatjes196624-08-2022 om 15:46

We moeten ook niet al zo negatief zijn stel eens dat ze vrijdag een puik van een wedstrijd spelen want de trainer WORMUTH heeft het duidelijk gezegd naar de wedstrijd en daar zullen de spelers er wel wat van aantrekken moeten want nog zoon slechte wedstrijd dan zet hij een paar spelers op de bank dus weg carrière want dan kun je allemaal op nieuw beginnen op de training om weer in de basis te komen en dat willen de spelers toch niet risico van een prof voetballer dacht ik zo dus ze zullen nu wel moeten naar de uitspraak van trainer WORMUTH dus verwacht ik wel dat de spelers de rug nu recht hebben de trainer WORMUTH zegt het niet voor niks

Dijk24-08-2022 om 17:38

Wat denk je nou zelf, dat ze bij de fc het wiel opeens nieuw hebben uitgevonden. En ze spelen een puike  wedstrijd zoals jij dat zegt. Nou deze spelers trekken zich daar weinig van aan. Wat nou weg carrière als ze weer slechte wedstrijd spelen. Je ziet toch al wedstrijd na wedstrijd dat ze met de week slechter spelen. En door de uitspraak van Wortmuth ze opeens zullen gaan voetballen. Raatjes ik ben negatief ze krijgen op hun donder aanstaande vrijdag.  Dat jij zegt ja nu moeten ze allemaal op nieuw beginnen omdat ze niet naar Wortmuth hebben geluisterd. Ze kunnen het niet dus hele elftal naar de reservebank verwezen. 

b.raatjes196624-08-2022 om 17:50

Denk jij dat ze het leuk zullen vinden op de reseve bank zitten een goede profvoetballer wil maar ëen ding voetballen en hoge op komen nou daar helpt de reserve bank niet bij en ze moeten geen loopje met deze trainer WORMUTH nemen hij is geen makkelijke trainer hij weet wat hij wil hij neemt geen halve maatregelen hij wil maar ëen ding goed voetbal spelen en op de grote markt terecht komen dus spelers zullen wel moeten en deze spelers kunnen het ook dat weten ze stuk voor stuk ze spelen in de eredivisie de hoogste niveau van Nederland en als deze spelers nog ooit een grote stap willen volgen zullen ze moeten presenteren bij fc Groningen want neemt suarez..gebroeders koeman..ARJAN ROBBEN hebben het voorbeeld gegeven en als deze spelers net zo'n carrière Willen hebben zullen ze beter moet kunnen dan een half uur goed voetbal laten zien maar 90 min moeten kunnen presenteren 

val24-08-2022 om 17:57

Het is te hopen dat Daniël van Kaam voor 1 september a.s. bij een goede club komt. 

Het beleid van FCG is dat het kapitaal op het veld moet staan en niet op de bank (rekening). De supporters en sponsoren dienen te worden vermaakt met aantrekkelijk, goed voetbal en als gevolg hiervan ook resultaten. Hiervoor heb je kwalitatief goede spelers nodig op elke positie en het geheel moet een team vormen. Heel belangrijk is een TD en coach die hiervoor kunnen zorgen. Hoewel nog vroeg in het seizoen bekruipt toch het gevoel dat het dit jaar weer erg moeizaam zal gaan met een plek in het rechter rijtje. Bij FCG zijn nu een aantal Zweedse spelers (3) die op de bank zitten waarbij de verwachting is dat nummer 4 zich binnenkort aansluit. Opgeteld een investering van 3 miljoen. Jaarlijkse kosten 1,5 a 2 miljoen (afschrijving en salaris). Restwaarde onbekend. Serieus geld op de verkeerde bank. Je zou toch denken dat duelkracht bij de Zweden te ontwikkelen is. Om te strijden voor een play-off plek heeft FCG doelpunten nodig. Het willen behouden van Strand Larsen is te verdedigen wanneer er geen alternatieven zijn. In het vorig seizoen zijn er totaal 41 doelpunten gemaakt. Met 14 doelpunten was Strand Larsen heel belangrijk. Overige belangrijke doelpuntenmakers waren; N'Gonge 7, de Leeuw 5 en Postema 4. De Leeuw is vertrokken. Van de nieuwe spelers (o.a. Oramantgoen, Lundqvist) zijn ook geen doelpunten te verwachten gelet op hun historie en Suslov, die wel een doelpunt kan maken, is momenteel uit vorm. Wanneer een team moeilijk kan scoren betekent het tevens zo weinig mogelijk tegendoelpunten incasseren. Ook op dit punt gaat het nog niet goed. FCG zal nu aanvallend moeten investeren (doelpunten) en verdedigend reorganiseren. Bij het laatste Kasanwirjo maar eventueel voor de verdediging, van Gelderen een kans geven als rechtsback en Balker/Musampa centraal in de verdediging voor een betere opbouw. Qua spelers nog nodig; een rechtsback (dubbele bezetting) en 2 aanvallers (of 1 aanvallende middenvelder en 1 aanvaller). Prettige bijkomstigheid is dat er in de lange winterstop eventueel ook nog reparatiewerk kan worden verricht voor de laatste 20 wedstrijden.

Metworst24-08-2022 om 19:46

Wederom een wijze bijdrage. Wormuth zal aan het door selecteren zijn. Echter veel tijd is daar niet voor, de moeizame driepunter van zondag helpt in ieder geval. 

Ik hoop ook op de doorbraak van wat jeugdspelers, Valente om te beginnen. Ze moeten dan wel hun contracten verlengen, anders leid je ze gratis voor een andere club op en ten koste van spelers die wel een contract hebben. 

Durovski24-08-2022 om 18:10

Val, Helemaal mee eens. Hoop alleen wel dat er toch nog een paar Zweden doorbreken.

b.raatjes196624-08-2022 om 18:19

We moeten ook niet al weg de ploeg laten zakken als een baksteen ze hebben onze steun nodig dat moeten we niet als toeschouwers vergeten we kunnen een keer KRIETIES zijn maar uiteindelijk willen we hoger op ik denk dat ze wel bezig zijn met nieuwe spelers maar we kunnen flederus ook niet elke dag op de voet volgen kijk hij zal zeker bezig zijn met aanvaller want mocht strand larsen weg gaan in de winterstop moet er toch iemand klaar staan dus laten we afwachten wat er nog bij komt 

brummie24-08-2022 om 20:34

Off topic: weet iemand toevallig op ons forum of selectie morgen ook traint om 11.30 op Corpus?

Herman Badkuip30-08-2022 om 14:19

Jammer voor ons, dat zo'n talentvolle jeugdspeler als Daniël van Kaam FCG gaat verlaten....Wens hem heel veel succes bij SC Cambuur, we zullen hem vast nog wel eens tegenkomen in de Euroborg! 

Marco30-08-2022 om 14:39

Jammer en eigenlijk onbegrijpelijk.

Wanneer we de heren Suslov, Irandust, Oratmangoen en Lundqvist wekelijks zien falen als spelbepaler is het zonde dat Van Kaam het niet een tijdje mocht proberen. 

Bikkel 30-08-2022 om 16:40

Wordt zo langzamerhand een mooie soap met JSL! Vooropgesteld, vindt 10 miljoen en 1 aan bonus, niet te weigeren voor een club als FC! Maar aan de andere kant... er ligt een getekend contract die toch ook met volle verstand is getekend?! Dus in die zin kan ik Mark-Jan geen ongelijk geven.....Denk dat ie nog wel vertrekt uiteindelijk. Wat die Turk betreft, volgens mij allemaal lariekoek! Tenzij er op die positie spelers weggaan...

b.raatjes196630-08-2022 om 17:02

Nou als ik strand larsen was maak ik een afspraak met fc Groningen ik ga nu de speler die je gehaald hebt die neem ik op sleeptouw en ik leer hem alles wat een spits moet weten en hoe fc Groningen speelt dat leer ik jouw en zeg dan je bent er klaar voor zet hem dan bij mij neer in de basis elf daar kan hij van leren en zegt dan als strand larsen was dan ga ik zo wie zo in de winterstop of volgend jaar zo wie zo 

b.raatjes196630-08-2022 om 17:04

En natuurlijk de zaakwaarnemer die maakt strand larsen ook stapel gek want zo zaakwaarnemer wil ook verdienen 

Oeleoptak30-08-2022 om 20:25

Postema op huurbasis naar Roda JC

brummie30-08-2022 om 20:34

Heel goed! Postema kan mooi vlieguren maken in de KKD. Goed voor zijn ontwikkeling. Ga hem zeker volgen.

Bikkel 30-08-2022 om 20:58

Toch raar omdat Wormuth hem verkoos boven De Leeuw... om hem nu te laten gaan! Dan zou toch haast denken dat Larsen echt gaat blijven ? Anders wordt de spoeling wel heel dun

Henk130-08-2022 om 21:28

JSL gaat zeker vertrekken, voor dat soort bedragen. Lekker ballen in Spanje plus een mooi salaris... MJzf zal wel vinden dat hij uitstekend ingekocht heeft, en wanneer de rookinspecteurs opgetrokken, ook nog wat centjes op de bank, for a rainy day. Ondertussen worden supporters en publiek in de maling genomen door dit soort ondoorzichtige spelletjes.

Bikkel 30-08-2022 om 21:31

Ach ja vanaf de zijlijn makkelijk praten! Ga maar es op z'n stoel zitten! Goed doen kan je het nooit...

Henk130-08-2022 om 21:28

JSL gaat zeker vertrekken, voor dat soort bedragen. Lekker ballen in Spanje plus een mooi salaris... MJzf zal wel vinden dat hij uitstekend ingekocht heeft, en wanneer de rookinspecteurs opgetrokken, ook nog wat centjes op de bank, for a rainy day. Ondertussen worden supporters en publiek in de maling genomen door dit soort ondoorzichtige spelletjes.

Herman Badkuip30-08-2022 om 21:32

Romano Postema wordt verhuurd aan Roda JC, heel goed voor zijn ontwikkeling, want op eredivisie-niveau komt hij dit seizoen nog even te kort! Wens hem veel succes in de KKD-competitie en wellicht komen we hem dit seizoen nog tegen in de KNVB-bekercompetitie! Zou FC Groningen bezig zijn met nóg een nieuwe spits óf blijft JSL dit seizoen bij FCG?

TOPGrUNN30-08-2022 om 21:46

Ik verwacht dat er morgen dan nog wel een aanvaller gepresenteerd word als ze Postema laten gaan...een buitenkansje?

Herman Badkuip30-08-2022 om 21:49

Off topic #   Het doelpunt van Cyril Ngonge in de thuiswedstrijd tegen AZ van vorig seizoen is verkozen tot hét doelpunt van het jaar tijdens het ESPN-voetbalgala!

Metworst30-08-2022 om 21:54

Oh, dat is mooi voor Cyril, en voor de FC.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!