Terug

Deel deze pagina:

[Update Donderdag 1 september 13.05 uur] 'Deadline Day'

Door Redactie 80 reacties

Het is vandaag woensdag 31 augustus, 'Deadline Day.' Vannacht om 23.59 uur sluit de Nederlandse markt voor inkomende transfers. Echter - in Engeland, Italië, Duitsland, Frankrijk en Spanje is dit 24 uur later. In een aantal landen nog later.

 

Update donderdag 1 september - Done Deal, Strand Larsen rond transfer af en vertrekt naar Celta de Vigo. 

Update 22.10 uur - Fledderus heeft via Q&A de situatie omtrent Strand Larsen uitgebreid toegelicht. De Noor is in Spanje voor de laatste details. In Spanje is er een dag meer respijt waardoor de druk minder hoog is. De verwachting is dat dit morgen rond komt.

Update 22.05 uur - Er is interesse in Patrick Joosten. Fledderus heeft daarover telefonisch overleg. 

Update 21.43 uur - De komst van Ricardo Pepi op huurbasis is definitief. Naar verluidt betaalt FC een huursom van 5 ton.

Update 18.00 uur  - Officieel! Romano Postema wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan Roda JC. 

Update 16.40 uur  - Done Deal! Daniël Van Kaam vertrekt per direct naar SC Cambuur en tekent een meerjarig contract. 

Update 13.10 uur - VI meldt dat FC in de zoektocht naar een opvolger van Jørgen Strand Larsen is uitgekomen in Duitsland. Aanvaller Ricardo Pepi (19) moet vandaag nog overkomen van FC Augsburg. FC Groningen werkt hard aan het afronden van deze transfer dat volgens het Duitse Sky op basis is van huur. Begin dit jaar werd Pepi door FC Augsburg aangetrokken. Zij betaalden meer dan 16 miljoen euro aan FC Dallas. In de Verenigde Staten wordt Pepi (tienvoudig international) gezien als een groot talent. In de MLS scoorde de aanvaller dertien doelpunten in 31 wedstrijden. 

Update 7.10 uurJørgen Strand Larsen vertrekt naar Celta De Vigo. Het oude transfer recordbedrag op naam van Marcus Berg wordt overtroffen.

Komen er nog nieuwe spelers bij? En hoe zit het met een aantal spelers die mogen uitkijken naar een andere club? Hoe dan ook, de spanning stijgt met het uur en we zijn net als jullie reuze benieuwd, naar de uiteindelijke samenstelling van de eerste selectie.

De stand van zaken per 31 augustus:

inkomend

Joey Pelupessy

Nordin Musampa

Ragnar Oratmangoen

Alex Mortensen (koopoptie gelicht)

Michael Verrips

Liam Van Gelderen

Isak Määttä

Florian Krüger 

Joël van Kaam (was verhuurd)

Kian Slor (was verhuurd)

Ramon Pascal Lundqvist (was verhuurd)

Ricardo Pepi (gehuurd)

Uitgaande transfers

Bjorn Meijer

Bart Van Hintum

Sebastian Tounekti (werd gehuurd)

Melayro Bogarde (werd gehuurd)

Mo El Hankouri

Sam Schreck

Michael De Leeuw

Wessel Dammers

Daniël Van Kaam 

Romano Postema  verhuurd aan Roda JC 

Jørgen Strand Larsen

Patrick Joosten

Reacties:
Japie31-08-2022 om 00:12

Mark-Jan Fledderus krijgt het deze twee dagen nog druk met het verkopen van de overbodige spelers. Heb nog goede hoop dat Strand Larsen alsnog verkocht wordt, want het mannetje gooit nu de kont tegen de krib en verschijnt uit frustratie niet op de training. We hebben nu zijn opvolger binnen die er direct van aquiet staat, dus Strand mag nu gaan wieberen voor de afgesproken "final deal" van 13 miljoen plus 15% bij door verkoop. Wie is de gelukkige Celta of Boro? Wordt vervolgt.

Marco31-08-2022 om 01:15

 Strand Larsen verkocht volgens media.

Lijkt dat MJF zeer goed onderhandeld heeft! 

Openda bekent van de verhuur aan Vitesse ging aan het begin van de zomer voor 11 miljoen naar Frankrijk. Die jongen was wel ietjes beter dan JSL...

De gezinstribune heeft JSL nog van dichtbij zien scoren tegen Volendam. De prachtige assist in de Arena gaf de supporters nog hoop op een resultaat. 

Jammer dat het Wormuth in 7 weken voorbereiding niet is gelukt om de linkervleugelaanvallers te leren hoe ze een voorzet moesten geven op JSL, anders was hij voor 15 miljoen verkocht.

JSL dank voor je inzet voor Groningen.

 

Joost31-08-2022 om 01:25

Mooi, goed voor hem, goed voor de club!

en... door... benieuwd wie er nog richting Grunn komen de komende 22,5 uur!

Marco31-08-2022 om 01:37

Misschien de eerste Vitesse supporters die hun eerste overwinning van het seizoen alvast gaan vieren op de Grote Markt.

Zonder JSL blijft er weinig over.. 

Japie31-08-2022 om 08:56

En nu krijgen al die zure zeikerds, die Mark-Jan Fledderus eigenlijk de hel in gewenst hebben, de deksel op de neus. Proficiat Mark-Jan, goed gedaan!!!!, je hebt alle "kenners" de hakken laten zien.

Joost31-08-2022 om 02:08

écht oordelen doe ik wel in de winterstop. Als we dan idd onderaan bungelen dan is 't gewoon gevalletje falen qua beleid. Voor nu hopelijk nog 2-3 échte versterkingen die er direct staan.

Metworst31-08-2022 om 06:50

De clubs zouden eruitzijn, en vandaag de afronding.

Mooie deal, en zeer goed uitonderhandeld van MJ als de bedragen kloppen die genoemd worden. Daar snoert hij alle critici de mond die vonden dat hij al lang verkocht had moeten zijn. 

Van de 3 spitsen is er geen een meer en moet de nieuwe ingepast worden. Ik ga ervan uit dat er nog een extra spits wordt aangetrokken anders is het te dunnetjes. 

 

appie happie31-08-2022 om 07:40

Zal wel iets van jong Ajax komen..en dan in winterstop een echte vervanger..

Of er is al iets of iemand onderweg..verrassing  ..

Maar goede prijs..Fleddie is een thriller..stalen zenuwen die gast..hoelang zou hij jog bij de FC blijven..

Of er is een deal met Cambuur over Uldrikis!! Naam niet ok,wist het niet precies..maar die lange Let zie ik wel zitten..

brummie31-08-2022 om 07:48

JSL hoogste transferopbrengst in de historie onze FC. Zeer goed uitonderhandeld door Fledderus. Een verkoop kon ook niet uitblijven. JSL is het gegund en wens hem uiteraard heel veel succes!

Wordt nog een interessante dag vandaag. Gaat Mike te Wierik misschien nog naar Heracles? Oplossing voor Joosten en Dankerlui? En welke versterkingen komen nog binnen? 

 

Fan op afstand31-08-2022 om 08:41

Verwacht als vervanger voor JSL een spits uit België. Ben nog wel benieuwd of Te Wierik ingeruild  wordt tegen Lode.

FC NL05031-08-2022 om 10:39

Onze VI clubwatcher Reon Boeringa meldde vanochtend al vroeg dat bronnen rond Te Wierik hem hadden gezegd dat Te Wierik bij de FC blijft. Die Lode waar FC interesse in had gaat vandaag nog een terugkeer naar Bodo/Glimt afronden.

Bron : Reon Boeringa op Twitter: "Heracles Almelo heeft de afgelopen 24 uur nadrukkelijk gehengeld naar een terugkeer van Mike te Wierik. Deze transfer gaat echter niet tot stand komen, zo melden bronnen rond de speler. Hij blijft bij FC Groningen." / Twitter

Snooty10.31-08-2022 om 08:49

Mats Seuntjens van Fortuna en/of de in Groningen geboren Fode Fofana van PSV (huurbasis). 

Herman Badkuip31-08-2022 om 08:55

Geweldige transfer voor Jörgen Strand Larsen naar Celta de Vigo uit de Spaanse primeira division! Heel fijn voor onze Noorse viking, die het in een sterke competitie mag laten zien! Wens hem heel veel succes en wellicht komen we hem nog een keertje tegen met FCG in de Conference League of zo ......Vandaag nog een spannende dag....verwacht zeker dat er een vervanger voor JSL zal komen en ook een nieuwe centrale verdediger voor Mike te Wierik. Er gaan verschillende namen in de rondte, maar laten we 't rustig afwachten, heb wel vertrouwen in een goede afloop! 

Tafelplank31-08-2022 om 08:58

Er moet een nieuwe kwaliteitspits bij, anders is het te weinig

Roelofsky31-08-2022 om 09:00

Prachtige transfer voor Jörgen gun hem het ook symphatieke gozer.... Maar hoop wel dat er nog wat voor terug komt op deadline day...

Bombarda779131-08-2022 om 09:34

Mooi zo, goed gedaan MJF. Hoofdprijs gepakt. Flink verdiend. Het was niet langer houdbaar. Hopen op een mooie doorverkooppercentage. Voor JSL mooie stap. Geweldige kerel is dat. Wie sjoelt er nu nog in zijn begin twintiger jaren? 

opa31-08-2022 om 09:46

Mats Seuntjes een goeie, heb jij gelijk aan, Snooty 

Zeeman31-08-2022 om 10:00

Alle complimenten voor MJF, zeer sterk onderhandeld en hij tovert heus nog wel iets uit de hoge hoed.

Hij blijft er rustig onder, dit spelletje wordt altijd zo gespeeld en levert toch aardig wat extra centjes op.

Niemand had toch gedacht dat JSL zou blijven? Dit was allang een uitgemaakte zaak, ze hebben het alleen nog even spannend gemaakt voor de buitenwacht.

En nu allemaal zondag nr de fc tegen Vitesse en graag een beetje positief zijn, dit is nou eenmaal de gang van zaken bij een club als Groningen.

Hoekie31-08-2022 om 10:28

Mark Jan heeft een super deal met Celta de Vigo gesloten als ik de berichten over het transferbedrag lees. Komplimenten! Hij zal het niet doen maar hij kan een lange neus trekken naar alle kenners en wijsneuzen, ook op dit forum, die vinden dat Strand Larsen een beperkte spits is en 6 miljoen al een belachelijk hoog bedrag vinden. Het wordt tijd dat deze azijnpissers hun straal een andere kant uitrichten en ook eens inzien dat hij miljoenen voor onze club verdient. Natuurlijk maakt Mark Jan ook fouten en  zijn er minder sterke deals. Voordeel van deze transfer is dat de FC financiële ruimte creëert en straks kan gaan vissen in een grotere vijver. 

marcelfcg31-08-2022 om 18:15

Ik denk dat Fledderus wel boven het gejammer over zijn persoontje op dit en andere forums staat.

Japie31-08-2022 om 22:10

Zo is het maar net Hoekie, zie mijn post van 08.56 uur. Nu zie je geen reacties van die zure lui Brombeer, Dijk en Holwierde, zijn zeker lamgeslagen door de ontwikkelingen van de laatste uren en staan nu met de bek vol tanden.(lol).

Martini31-08-2022 om 10:54

Wellicht een nieuwe Noorse spits:

Volgens Dagbladet denkt de Trots van het Noorden daarbij opnieuw aan twee Noren: Noah Jean Holm en Daniel Karlsbakk.

Holm is een 21-jarige spits, die sinds vorig jaar actief is bij Rosenborg BK. Dit seizoen scoorde Hom één keer en gaf hij twee assists in elf competitieduels. Karlsbakk is twee jaar jonger en komt uit voor Viking Stavanger. Hij trof één keer doel in tien duels. Beide spelers hebben een contract tot eind 2024 en zijn jeugdinternational van Noorwegen. Volgens Dagbladet ligt er nog geen concreet voorstel, maar overweegt Groningen zich te melden voor één van hen.

Bron: 'Transfersom voor Strand Larsen bekend, Groningen denkt aan twee Noren' | Voetbalprimeur

 

Fan op afstand31-08-2022 om 12:09

Als ze zich nog niet gemeld hebben gaat dit niets worden voor de deadline.

Oeleoptak31-08-2022 om 12:16

Tja, dat weten we niet. Beiden marktwaarde half miljoen. Dat jonkie is 19 nu trouwens en primair een linksvoor. Daar hebben we al veel van. Die Holm is centrumspits, redelijk lange vent. Kan secundair ook rechts/links. Daar zou ik me dan eerst op richten

Pietjepal31-08-2022 om 12:26

Telegraaf meldt verkocht aan Celta voor 11m plus bonus. Ik hoop dan op 2-5m bonussen, anders vind ik het nait best.

jvakkieg31-08-2022 om 12:45

Wat een blamage 11 miljoen + bonussen.

Overdegrens31-08-2022 om 13:00

Er is ook altijd wat te zeuren. Onder Nijland werden de spelers te goedkoop weggedaan nu wordt Larsen voor 11m+ verkocht wat eigenlijk te veel is en dan is het weer niet goed. Er zijn in deze transferwindow betere spelers verkocht voor minder.

TomOkker31-08-2022 om 16:10

Ik had ingezet op max 8mil maar dit is natuurlijk dikke prma. 

Japie31-08-2022 om 22:20

Wat betreft de bonussen zit er altijd een addertje onder het gras. Veel hangt af hoeveel wedstrijden een speler speelt, hoeveel doelpunten  de speler maakt en tenslotte speelt  de stand  op de ranglijst  ook nog een rol. Worden dit allemaal gunstige items voor Strand Larsen dan kan zomaar de hoogte van de bonussen oplopen tot 2 of 3 miljoen, naar gelang er afspraken over zijn gemaakt.

lastig31-08-2022 om 12:44

Ricardo Pepi van FC Augsburg op huurbasis van 1 jaar zou echt een enorme stunt zijn als dat lukt

Oeleoptak31-08-2022 om 13:08

Huur is duur en je houdt er niks aan over. Je leidt op voor een andere club. 

Japie31-08-2022 om 22:25

Weet je niets van. Bepaalde afspraken worden niet wereldkundig gemaakt. Overigens hoef je deze speler niet meer op te leiden, die kent het klappen  van de zweep allang.

Fan op afstand31-08-2022 om 12:59

Lijkt zo goed als afgerond.

appie happie31-08-2022 om 13:02

Wat weten wij vandat geld...als t 11 mio is plus bonus  dan vind ik dat TOP

Fan op afstand31-08-2022 om 13:10

Heb die Pepi bekeken op YouTube en moet zeggen dat als dat lukt en hij gaat zich hier thuis voelen dan gaan we veel plezier aan hem beleven. Die gast heeft echt op voetballen gezet. Zeer technisch. Fingers crossed.

Oeleoptak31-08-2022 om 13:11

Maar dat van die Pepi is waarschijnlijk waar. Geen optie tot koop.

Pietjepal31-08-2022 om 13:34

Nou als die Pepi gallery play is vind ik het prima. Ik wil gewoon soms ook spektakel zien. Heel veel koop leidt ook tot heel grote selectie van net nieters. Deel selectie koop is wel nodig, en nieuwe goede inkoop en inkopen op talentontwikkeling zijn nu dan wel beide nodig. Balker lijkt mij bijvoorbeeld al en speler die na ontwikkeling weer hoofdprijs op kan leveren en ja ook de jonge Scandinavische back lijkt me een potentiëleel verkoopwonder. Maar eerst knallen voor de FC en daar moet nu dus nog wel wat kwaliteit bij.

Fan op afstand31-08-2022 om 13:56

Lode gaat terug naar Scandinavië. Dus Te Wierik niet naar Heracles (mijn interpretatie). Jammer.

Roelofsky31-08-2022 om 14:23

Pepi komt ...de overeenkomst is getekend komt Cockie nu ook nog... prima deal.

Flabbergast31-08-2022 om 17:35

Koki Ogawa, 25-jarige Japanse aanvaller, speelt nu bij Jubilo Iwata. Kan prima duo vormen met Pepi. 

Metworst31-08-2022 om 17:49

Marco31-08-2022 om 14:26

Huur van een spits is verstandig. Veel geschikte spelers zijn al weg zoals een Sam Lammers of Fran Sol. Dan kun je beter even huren en rustig rondkijken. Fabian Kruger heeft ook potentie voor 10+ doelpunten per seizoen.

Zie nog graag een scorende spelbepaler komen. Een vervanger voor El Messaoudi die de basis haalt.

no guts no glory31-08-2022 om 14:55

Verstandig om eerst een goede speler te huren. Kun je rustig rondkijken naar een jonge veelbelovende spits voor volgend jaar waar toekomst in zit. 

no guts no glory31-08-2022 om 14:59

Update. Pepi gesignaleerd in Martini ziekenhuis voor keuring meldt het Dagblad van het Noorden. 

TOPGrUNN31-08-2022 om 15:39

Een rechtsback kopen of huren (Zeefuik?) en een scorende 10 zou het team nog echt versterken denk ik.

Herman Badkuip31-08-2022 om 15:46

Hoor niets meer over die Zaanse Turk Oguzhan Özyaküp, aanvallende middenvelder.....hoe zit 't met de Noorse spits Noah Jean Holm? Komt hij nog naar FCG? Afwachten nog maar even.....verwacht nog wel iets.

FC NL05031-08-2022 om 16:14

Özyakup is wel aangeboden bij FC, maar club heeft zelf besloten hem niet te halen 

Oeleoptak31-08-2022 om 15:58

Holm zit in het vliegtuig. Maar waarheen...? Klein toestel zo te zien, geen lijnjet 

FC NL05031-08-2022 om 16:15

Heeft paar minuten later die story verwijderd, waarna hij een andere story postte met de caption 'gotcha' dus zal wel een beetje hebben lopen stangen 

Oeleoptak31-08-2022 om 17:07

Toestel had bruine stoelen. Een toestel met bruin/oker striping buitenkant is vanuit Londen op Eelde geland. Anderhalf uur geleden. 

Marco31-08-2022 om 16:18

Laat Groningen een spelbepaler kopen.

Irandust is het niet geworden. Lundqvist, Suslov en Aratmangoen is ook geen succes gebleken op die plek. 

BROMBEER31-08-2022 om 16:25

Pepi kan een sensatie gaan worden in de euroborg, heeft alleen bij augsburg nog niet heel veel laten ,ien in dat opzicht wordt het afwachten.  Jammer dat te wierik niet weggaat , voegt niks toe behalve onrust en zijn vertrek had in de salarishuishouding een dlok op een borrel gescheeld, want hij is momenteel de best betaalde speler bij fcg. Jammer. En denk ook niet dat er nog heel veel weggaat of komt de komende uren. Of de contracten van joosten en dankerlui zouden moeten worden ontbonden.  Had trouwens sam lammers van atalanta ook een mooie opvolger van jsl gevonden. 

Alberto131-08-2022 om 22:58

Ik vind dat te Wierik de laatste wedstrijden steeds beter is gaan spelen. Ik vind het wel prima dat hij er nog is. 

Alberto131-08-2022 om 22:59

Ik vind dat te Wierik de laatste wedstrijden steeds beter is gaan spelen. Ik vind het wel prima dat hij er nog is. 

brummie31-08-2022 om 16:51

Te Wierik onrust? Begrijp ik niet. Mike zie ik op training juist heel begaan zijn met andere spelers en is naar supporters altijd vriendelijk. Daarnaast speelt hij helemaal niet zo slecht zoals men hier soms schrijft. Is een echte mandekker en agressief in duels.

Oeleoptak31-08-2022 om 16:54

Eens

Bikkel 31-08-2022 om 17:36

Juist!

marcelfcg31-08-2022 om 18:19

Eens, gewoon een goede ervaren speler, geen topper, maar wel waardevol.

brummie31-08-2022 om 17:02

Zeefuik niet bij training Hertha. Mag (tijdelijk?) naar andere club. Die zou ik wel graag weer bij FC willen zien. 

Op ander forum wordt melding gemaakt dat er een (prive) vlucht van Berlijn naar Eelde gepland staat. Wie weet...

Oeleoptak31-08-2022 om 17:08

Die zouden we uitstekend kunnen gebruiken

marcelfcg31-08-2022 om 18:23

Als dat eens waar mag zijn. Kan Team Beuken zijn sweaters ook weer tevoorschijn toveren.

brummie31-08-2022 om 17:12

Emmen schijnt ook belangstelling te hebben voor Zeefuik. Zij zoeken ook nog rechtsback. 

Marco31-08-2022 om 17:21

Vind Kasanwirjo offensief ook een stuk beter. Met zijn snelheid en goede trap zit daar best veel potentie in. Verdedigen kun je goed leren. Gudmondson had de basis binnen enkele weken onder de knie.

 

Bierboer31-08-2022 om 17:45

Ik denk mooi bedrag voor larsen. Doordat de fc er nu financieel beter voorstaat, was de noodzaak te verkopen minder hoog en kun je langer wachten. Wellicht was anders bij 8 mln al akkoord gegeven. Ik zou nog wel graag 2 wat meer ervaren spelers erbij zien,  waaronder een spits en 10 welke al wat hebben laten zien. Wat aankoopbedrag betreft zal dit misschien wel lukken maar veel spelers verdienen stukken meer dan fc betaald. Wat betreft te wierik mag hij van mij blijven. Ik vind hem altijd wel strijd brengen in de duels,  daar lopen er nou in dit elftal ook weer niet bijzonder veel van in mijn ogen.

Benieuwd wat er nog gaat gebeuren.

grunn196731-08-2022 om 18:26

Ben geen fan van Fleddie (aankoopbeleid)

12 miljoen voor JSL is een top transfer verdient hij alle credits.

marcelfcg31-08-2022 om 19:14

Hij kan nu wel uit een andere vijver gaan vissen. Wellicht gaat dat een verschil maken ook in het aankoopgedeelte.

Marco31-08-2022 om 19:15

Laat ze Vd Streek van Utrecht nog ophalen, die kan wel wat toevoegen voorin. 

Nachtwacht31-08-2022 om 20:35

Is langdurig geblesseerd. 

b.raatjes196631-08-2022 om 19:20

Fc Groningen heeft het goed gedaan flederus een compliment je hebt de maximale eruit gehaald om strand larsen te verkopen maar nu nog een vervanger 

Bayco31-08-2022 om 20:02

Allereerst complimenten aan onze td.. hoofdprijs binnen gesleept.. helaas jammer van gedrag jsl..had meer van hem verwacht. Hopelijk slaagt hij ook daar.

 

Maar nu 4-4-2 spelen met pepi en kruger (kokkie) hahahah als dat niet voor leuk commentaar zorgt op espn 

opa31-08-2022 om 20:17

Ik heb niks meer gehoord over Pepi, dat is volgens mij nog niet rond

b.raatjes196631-08-2022 om 20:29

Ik denk dat we het straks horen flederus houdt ons gewoon in spanning 

Nachtwacht31-08-2022 om 20:37

Altijd balen dat je beste speler vlak voor de deadline vertrekt. Maar altijd beter dan een vertrek in de winterstop.

Denk dat JSL Sorloth snel voorbij is als tweede spits van Noorwegen

b.raatjes196631-08-2022 om 20:38

We hebben flink gebeurt financiële gebied is het prima 

Grunnfanatic31-08-2022 om 21:33

Fascinerende ommezwaai weer Braatjes, zoals gewoonlijk. De afgelopen weken schreeuwde je nog dat hij voor geen elk bedrag weg mocht. Heb je wel eens twee dagen achterelkaar dezelfde mening gehad?

opa31-08-2022 om 21:25

Met Pepi is rond, alleen huren, zal wel te duur zijn 

De Rookmagiër31-08-2022 om 22:03

Wordt inderdaad gehuurd voor 500.000 euro voor één seizoen.

TirolBeuk31-08-2022 om 21:50

Toch goed gehandeld, was vanaf begin duidelijk dat JSL weg zou gaan .Pepi is binnen ,samen met Kruger meer druk hopelijk .Nu nog Zeefuik terug halen .Spannende laatste uurtjes ????

 

 

 

opa31-08-2022 om 22:14

Joosten nog weg , dan is het morgen rustig op de training

appie happie31-08-2022 om 22:43

Idd zeefuik...op rechts...schieten we echt iets mee op..

Nachtwacht31-08-2022 om 23:31

Mooi om te zien hoe de mannen verstandig beleid voeren en de club langzaam opbouwen tot een stabiele subtopper, met vet op de botten

Metworst31-08-2022 om 23:51

Tis klaar volgens mij, anders had MJ ook niet zo uitgebreid bij de transfer show gezeten. mogelijk morgen nog wat weg (Joosten) 

Welterusten allen

BROMBEER01-09-2022 om 09:06

Groot complimet aan de scouting en mjf om  Pepi te huren voor maar 500.000 zonder koopoptie ,  bewijst maar weer dat de heren de lschaduwijstjes met adequate vervangers fantatisch voor elkaar hebben , ja toch mark jan brummie.

Herman Badkuip01-09-2022 om 11:04

Beetje flauwe reactie hoor Brombeertje, vind dat jij niet zoveel op de man moet spelen! Wees toch blij met zo'n poster als Brummie op onze Boerenmachtsite, hij komt altijd met goed doordachte posts, waar jij 't écht niet mee eens hoeft te zijn, maar om dan weer met een steek onder water te gaan reageren.....beetje kinderachtig hoor! Gedraag je vanaf nu nou eens als een volwassen vent! Zal mij benieuwen hoelang jij dat volhoudt.....

brummie01-09-2022 om 09:46

Fledderus is de afgelopen maanden met aardig wat spitsen bezig geweest. Waren ook erg dichtbij om al vervanger voor JSL binnen te hengelen. 

Factoren als salaris (plafond), wel of niet weg mogen bij een club, of weggekaapt door club in grotere competitie waren oorzaken dat transfer niet doorging.

Optie Pepi lijkt me prima alternatief op dit moment. Zeker gezien dat JSL op het laatste moment verkocht is.  Lijkt me een leuke speler, die Pepi. Hij stond trouwens al op de radar bij FC toen hij in de MLS speelde. 

Complimenten aan Fledderus, maar ook aan Buijs.TS is afgelopen jaren druk bezig geweest met ontwikkeling JSL. Dat mag ook gezegd! 

BROMBEER01-09-2022 om 10:12

Daarom fantastische prestatie , en qua ontwikkeling jsl verdienen buijs en poldervaart alle credits.

Herman Badkuip01-09-2022 om 10:58

Ricardo Pepi, onze Mexicaans Amerikaanse surprise in de spits, stond inderdaad al veel langer op de radar van Mark Jan Fledderus en Frank Wormuth. In hun gezamelijke periode bij Heracles wilden zij dit jonge talent uit de MLS al naar Almelo halen.....Hij koos toendertijd voor een avontuur in de Bundesliga bij Augsburg, maar zij hebben El Tren altijd in de picture gehouden en contact gehouden met zijn agent. Geweldig dat de man van 16 miljoen in elk geval één seizoen in de eredivisie bij FC Groningen mag laten zien wat hij waard is! Verwacht a.s. zondag tegen Vitesse Arnhem een uitverkochte Euroborg, want wij willen de nieuwe spitsen Ricardo Pepi en Florian Krüger natuurlijk allemaal aan het werk zien! Complimenten voor onze technische staf van vorig seizoen, dat zij JSL hebben ondersteund bij zijn enorme ontwikkeling tot topspits in wording! Binnengehaald voor één miljoen en weer verkocht aan Celta de Vigo voor 11 mijoen + 2 miljoen aan bonussen en doorverkooppercentages! Wens Jörgen Strand Larsen heel veel succes in de Primeira Division bij Celta de Vigo en hoop dat hij 't daar helemaal gaat maken! Misschien komen wij hem ooit nog eens tegen in de Euroborg in een Europese wedstrijd tegen FCG? 

Ben benieuwd of Patrick Joosten én Damil Dankerlui ook nog een mooie transfer gaan maken.....

Alberto101-09-2022 om 10:21

Ik vind het jammer dat El Messaouidi niet naar Groningen gehaald is. Snap ik niet. Hij had veel stevigheid, duelkracht, stabiliteit en scorendvermogen kunnen brengen op het middenveld.

Oeleoptak01-09-2022 om 11:01

Alberto

 Helemaal eens. Was al stom om hem te verkopen, doelpunten ingeleverd. 
Maar mss zijn ze nog met die Turk bezig, die is transfervrij en dat kan wat later qua deadline

Holwierde01-09-2022 om 11:11

die turk gaat misschien naar Fortuna

Oeleoptak01-09-2022 om 12:02

Ze hebben iig een beste zak met geld over. Denk dat ze in de salarissfeer wellicht ook iets gemakkelijker zitten. Dat maakt dat in de winterstop de nodige reparaties gedaan kunnen worden. Ik vermoed dat in die periode de blik vooral op doelpunten halen zal liggen. Maar ik heb het graag mis. 

Koekiemonster01-09-2022 om 12:49

Ik vond het persoonlijk prachtig om te zien dat MJ nog even vertelde dat de media weer onzin bedragen in de wereld heeft geholpen.

Hij heeft geweldig onderhandelt en zijn spreekwoordelijke poot stijf gehouden, hulde! Gudde en Fledderus zijn de juiste mensen voor de wederopstanding van onze prachtige club, ze hebben in een relatief kort tijdsbestek er voor gezorgd dat de horeca weer in eigen beheer is én het investeringsfonds afbetaald.

Nu verkopen ze een in mijn ogen redelijke spits voor onwaarschijnlijk veel geld, en halen ze een spits met een gemiddelde marktwaarde van 13 miljoen voor een jaar naar de club. 

Freddie Kruger heeft ook prima statistieken, 2 spelers voor pressie voetbal gehaald waar we hopelijk enorm plezier van kunnen beleven!

 Ze snoeren de criticasters allemaal de mond, geweldig! Ik heb vertrouwen in deze mannen, het komt wel goed dat ben ik van overtuigd.

Straks wordt het salarisplafond verhoogt naar 5 ton, en gaan we de top 7 aanvallen mensen! 

Zondag Vitesse, d'r op of gain vreet'n!!!!

TomOkker01-09-2022 om 21:23

Helemaal met je eens Koekie vind het alleen jammer dat het MJF net niet gelukt is met Odegaard maar verder dikke prima. Zo zie je maar weer dat er geen 1e, 2e, 3e of 4e keus bestaat. Je moet vooruit kijken en gewoon snel kunnen schakelen.

opa01-09-2022 om 12:55

JSL is nu  rond, altijd paniek bij de spelers als het iets langer duurt en dan willen ze niet trainen, MJF had daar een goede remedie voor, bij Ajax is dat een chaos, nog een paar uur is alles voorbij en dan ....

Koekiemonster01-09-2022 om 12:59

Het is werkelijk niet te geloven, dat is gewoon werkweigering!

Je hebt met je volle verstand een contract ondertekend, dus niet janken.

b.raatjes196601-09-2022 om 13:12

Ja maar dat zie je bij ajax ook werkweigering dus het schijnt normaal te worden het is belachelijk dat het gebeurt maar de spelers laten zich gek maken door spelers makelaars en luisteren niet meer naar de technische directeur van de club het is abnormaal 

Herman Badkuip01-09-2022 om 13:21

Bij Ajax blijven Alvarez en Kudus weg van de training.....Anthony heeft écht een trend gezet met zijn werkweigering! Krijgen wij trouwens nog geld van Ajax, omdat wij mee gewerkt hebben aan de Anthony-show tegen Ajax?

Koekiemonster01-09-2022 om 13:34

MJ heeft prima gehandeld en hem voor de keus gesteld, of je komt nu en we praten of ik neem de telefoon niet meer op.

Toen wilde JSL ineens wel op de club komen, ik vind t echt belachelijk dat spelers denken dat zij de regels bepalen.

Prima gehandeld door onze td, complimenten 

b.raatjes196601-09-2022 om 13:41

Zo hoort het ook je moet als technisch directeur wel duidelijk zijn van je komt anders geen deal het moet niet zo zijn dat de spelers de baas zijn je hebt een contract van vier of drie jaar daar ben je zelf bij geweest dus niet zeuren als er een andre club komen de club bepaald de prijs voor je weg mag en als er geen overeenstemming bereikt wordt dan ben je gewoon in dienst van je club kijk ANTHONY is ermee begonnen en dat loopt nu volledig uit de hand en dat moet nu stoppen 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Bombarda779101-09-2022 om 18:37

je bent net een grammofoonplaat man

die werkweigering deden ze vroeger ook al raatjes, dat moet jij toch weten.

Oeleoptak01-09-2022 om 13:43

Salariseisen Ozyakup waren te gortig. Hij gaat nu naar Fortuna

b.raatjes196601-09-2022 om 14:12

We prima spelers bij fc Groningen prima 2 nieuwe aanvallers erbij dat is wel goed 

BROMBEER01-09-2022 om 14:14

Garantie voor doelpunten beide heren, op naar de grote markt!!

b.raatjes196601-09-2022 om 14:17

We hebben FLORIAN KRÜGER en peppi en CYRIL NGONGE voorin dus dat lijkt mij een prima aanvallers ik verwacht wel wat van FLORIAN KRÜGER hij lijkt mij een uitstekend speler voor fc Groningen hij is overal inzetbaar op links en rechts en mättää doet het ook uitstekend dus het komt allemaal goed 

Oeleoptak01-09-2022 om 14:44

Ik ben nieuwsgierig naar de heren. Voor beiden geldt dat ze de laatste tijd niet veel scoren. Maar nu Brombeer het zo positief inziet (gniffel) zal het helemaal goedkomen :-))

BROMBEER01-09-2022 om 14:33

 Daarom zeg ik ook ..."Op naar de grote markt"raatjes, ga d'r alvast maar staan.

 

Herman Badkuip01-09-2022 om 15:47

Frank Wormuth heeft na deze zomertransferwindow volop keuze voor alle linies en kan zondagmiddag het sterkste elftal opstellen voor de wedstrijd tegen Vitesse Arnhem.....Verwacht niet dat er vandaag nog spelers gaan vertrekken naar andere clubs, heel misschien vinden Patrick Joosten en Damil Dankerlui nog een mooie club? Zou geweldig zijn als wij vanaf vandaag met z'n allen écht achter de mannen van Wormuth gaan staan en niet gaan lopen muiten over spelers, die wel óf niet in het elftal moeten. Wormuth en zijn staf werken met die gasten en zullen écht wel weten welke spelers in het elftal moeten en welke spelers niet! We hebben voor elke linie voldoende alternatieven, die tijdens de wedstrijd ingepast kunnen worden. Met slechts 11 spelers red je 't nooit in een heel seizoen, er komen altijd tegenvallers in de vorm van blessures en schorsingen. Maar met een meer dan dubbele bezetting van alle posities hoeven wij niet gelijk in paniek te raken! Voor mijn gevoel gaat het nieuwe seizoen zondag 4 september voor FCG van start! 

Fan op afstand01-09-2022 om 17:36

Uiteraard kun je over de laatste aankopen alleen maar een goed gevoel hebben. Het is alleen jammer dat de " opschoning" niet echt gelukt is. Jammer voor de spelers maar ook voor de club. Waar ik wel heel positief over ben is dat Fledderus in hogere segmenten de spelers zoekt. Wel duurder maar over het algemeen ook beter. Daarbij is een goed gevulde beurs belangrijk en dat heeft de FC prima voor elkaar gekregen. 

b.raatjes196601-09-2022 om 17:51

En we hebben een speler die de doelpunt van het jaar is geworden gefeliciteerd CYRIL NGONGE ik hoop dat je deze lijn door zet samen met de nieuwe 2 spelers die er bij gehaald zijn want ik heb er nog niemand over gehoord over de doelpunt van het jaar 

Reactie verwijderd door redactie

BROMBEER01-09-2022 om 19:08

Joosten naar appolon op cyprus das mog een xtje goed nieuws,  voor beide partijen allerbeste. nu voor dankerlui mog een oplossing zoeken

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!