Terug

Deel deze pagina:

Matchday! FC Groningen op bezoek bij FC Dordrecht aan de Krommedijk voor bekerpot

Door Sven Heikens 48 reacties

Matchday! FC Groningen gaat vanavond op bezoek bij FC Dordrecht aan de Krommedijk voor een wedstrijd in de eerste ronde van het KNVB Bekertoernooi. En waar bij de bekerloting op 23-september menigeen dacht aan 'een makkie' zal het een flinke kluif gaan worden, want sinds die loting pakte Groningen geen punt meer en is Dordrecht ongeslagen.

FC Groningen

De ploeg van Wormuth zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Tegen FC Twente afgelopen zondag was het spel helemaal niks, FC Groningen kwam nauwelijks van eigen helft af en gaf de kansen kinderlijk weg. En sindsdien is de gifbeker nog niet leeg, want na deze wedstrijd bleek dat Suslov 6 tot 8 weken eruit ligt met een blessure aan zijn enkel. Verder zijn morgen afwezig: Verrips, Van Gelderen, Määtä, Musampa en Duarte. Laatstgenoemde is geschorst. Daarnaast is Krüger een twijfelgeval en kampt ook Pelupessy met fysieke ongemakken.

De vermoedelijke opstelling (of de spelers die nog over zijn): Leeuwenburgh; Kasanwirjo, Te Wierik, Balker, Kalley; Matuta, Valente: Ngonge, Lundqvist, Abraham; Pepi

FC Dordrecht

Zoals genoemd is FC Dordrecht de laatste weken in vorm. Er werd knap gelijk gespeeld bij FC Eindhoven, met liefst 3-0 gewonnen van PEC Zwolle en afgelopen vrijdag pakte de equipe van trainer Santoni drie punten in de Koel. Dordrecht speelt in een formatie met 5 verdedigers en kent een goede verdedigende organisatie want is de derde minst gepasseerde defensie van de eerste divisie. Groningen zal moeten opletten op de Dordtste vleugelflitsers Camara en Balde. In de spits staat oud Interista Samuele Longo die via omzwervingen bij onder andere Rayo Vallecano, Venezia en Deportivo La Coruna nu aan de Krommedijk is neergestreken.

Aardbevingsshirt

FC Groningen speelt morgen in een speciaal aardbevingstenue. Groningen noemt hierzelf over: "FC Groningen speelt morgenavond de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht in een zwart tenue, wat refereert aan het scenario waarmee veel slachtoffers en gedupeerden van de aardbevingen te maken hebben en/of mogelijk nog te maken krijgen. Met dit tenue gaat de Trots van het Noorden dit seizoen opnieuw extra aandacht vragen voor de aardbevingsproblematiek." Een klasse initiatief van de club! 

FC Groningen wordt morgen gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. Liefst 400 man/vrouw reizen de FC achterna naar de Krommedijk!

Aftrap is 18.45 uur. Come on FC!

Reacties:
Dijk19-10-2022 om 06:56

Eindigt het bekertoernooi aan de Krommendijk?  Ben er bang voor van wel. Gelukkig maar dat Wortmuth nog steeds positieve feedback krijgt en de spelers hem begrijpen ? Benieuwd naar de uitspraken vanavond van Wortmuth,wanneer de fc speelt tegen een club met alle respect uit KKD. Kunnen alvast wel goed oefenen/ spelen, hoe het is om tegen club uit de KKD te spelen. Ik zeg 3-1 voor de Schapenkoppen.

 

grunn196719-10-2022 om 07:01

Einde tijdperk Fleddie... ?

Einde tijdperkje Wormuth...?

Zullen morgen weten.

Dijk19-10-2022 om 07:43

Wel spannend grunn1967 .......? Scheelt dat ze vanavond op tijd spelen en er vanavond al antwoorden zijn voor 21:00uur ?

Ga je nog kijken vanavond ?

appie happie19-10-2022 om 07:24

Moeten nu ook niet doen alsof we al verloren hebben.

Komop vooraf altijd positief zijn..

Ik zeg 1-2

b.raatjes196619-10-2022 om 07:41

Inderdaad positief blijven 

Marco19-10-2022 om 09:06

Aanvallen en winnen.

Voorin staat een spits van 16 miljoen. Zet die jongen aan het werk.

brummie19-10-2022 om 09:07

Het wordt een uitdaging om met een gehavend elftal een resultaat te halen in Dordrecht. Bekerwedstrijden staan op zichzelf, kijk hoe bijvoorbeeld Heerenveen ploeterde gister. 

Het zou voor iedereen  die de club een warm hart toedraagt fijn zijn als een resultaat geboekt wordt. Ook voor de ploeg zelf om ook het zelfvertrouwen weer wat op te krikken.

Een aantal posters wil graag bij verlies na deze wedstrijd al MJF en Wormuth eruit. En wat dan te doen bij winst van FC vraag ik me dan af? 

Ik  hoop ondanks lastige avond een bekerronde verder!

Bayern 19-10-2022 om 13:20

Maar Heerenveen wint ondanks het geploeter wel. Dat zie ik Groningen nog niet doen. Ik denk dat het na vanavond einde beker avontuur is. 

Afgelopen weekend voor het eerst in lange tijd niet gekeken naar Groningen en de reacties na afloop vertelden mij dat dat de goede keus was. Voor vanavond twijfel ik nog of ik mijn tijd er aan ga besteden. Gelukkig is Bayern voor de beker mooi aansluitend na de wedstrijd van Groningen dus ik zou nog een blik kunnen werpen. Als ze tegelijk waren geweest zou ik geen seconde twijfelen en 100% naar Bayern kijken. 

Herman Badkuip19-10-2022 om 09:23

Natuurlijk hopen we met z'n allen op een overwinning vanavond in het bekerduel tegen FC Dordrecht....zal weer niet makkelijk worden, want FCG mist veel basisspelers! Aan de andere kant een kans voor Leeuwenburgh, Abraham, Lundqvist, Matuta, Valente en Kalley om te bewijzen, dat zij een basisplek verdienen! We zitten écht in de hoek waar de klappen vallen en het zou zeker fijn voelen om weer eens een wedstrijd te winnen! Géén paniekvoetbal voor de winterstop, éérst dit belangrijke bekerduel en de vier laatste competitie-duels van dit jaar met enorme inzet én motivatie spelen! Daarna in de winterstop in alle rust gaan bekijken hoe we met FC Groningen verder gaan! Voorspel een 2-3 overwinning na ruim 90 minuten voetbal! Forza FC GRUNN! 

Bas3819-10-2022 om 09:44

Weinig vertrouwen meer? ik zeg 3-1 voor dorderecht kunnen ze wel vast aan het niveau wennen voor volgend seizoen in kkd 

Dijk19-10-2022 om 10:09

Nevland19-10-2022 om 10:43

Laten we hopen dat het meevalt vanavond. Het is wel op kunstgras, een voordeel lijkt mij voor Dordrecht. Wordt dit de ommekeer wat ik hoop of zakken we in het moeras...

 

Zeeman19-10-2022 om 13:19

Kunstgras? 

brummie19-10-2022 om 11:45

Het zou knap zijn als FC met een behoorlijke gehavende ploeg zonder al te veel vertrouwen tegen een in vorm zijnde Dordrecht '90 (3-0 winst thuis tegen Zwolle, 0-1 winst uit bij Venlo) opeens voor een 'ommekeer' gaat zorgen. 

Zeker gezien bekerwedstrijden op zichzelf staan en je de gekste uitslagen kan verwachten. 

Dijk19-10-2022 om 13:46

Oh gelukkig er is excuus wanneer er wordt verloren vanavond. Behoorlijke gehavende ploeg zonder al te veel vertrouwen tegen en on vorm zijnde tegenstander. 

Hoe bedenk je het. 

BROMBEER19-10-2022 om 14:12

Knap zijn?????  Doe normaal , het zou een schande zijn als ze door een ploeg uit de middenmoot van de KKD eruit wprden geknikkerd!!

Waar praten we over... , dat we het  normaal gaan vinden dat we door Dordrecht worden uitgeschakeld.Ophouden met steeds het verschonen van Onze TD en OPA , ze leveren allebei tot opheden een wanprestatie en mogen daar best op worden aangesproken. Zondag na het voetballend debacle in Enschede. Als je de diverse clubpodcasten luistert, dan zul je horen dat ook  daar steeds verder de signalen binnenstromen dat zowel Wormuth al Fledderus binnen de club steeds minder  serieus genomen worden. Fledderus heeft het gepresteerd om alles waar  Groningen voor staat tot aan de grond af te breken, en daar mag jij als zijn protege anders over denken, maar we praten midden november weer.

Fan op afstand19-10-2022 om 13:11

Als ik de waslijst aan afwezigen zie dan zal het nog een hele tour worden om te winnen vanavond. Helpt ook niet echt om automatismen in te slijpen. Desalniettemin is het de beker en gebeurt er iets onverwachts. Laten we hopen op het beste.

Bayern 19-10-2022 om 13:24

Ik hoor allemaal mensen over de waslijst van afwezigen en dat het daardoor moeilijk gaat worden. Maar wat hebben de "basisspelers" tot nu toe laten zien dan?

Behalve Pepi is het brandhout. Al vinden een aantal zelf dat ze Messi himself zijn volgens mij (Suslov, Kasanwirjo, Ngonge).

Misschien levert een half nieuw elftal zomaar ineens wat op. Ik denk het niet. Maar veel slechter dan met de basiself kan het bijna niet worden.

Heiky19-10-2022 om 18:44

Om even een rare vergelijking te trekken: Cambuur won met 3-0 van PSV met een straatje missende basisspelers so you never know. Misschien juist wel een keer goed.

brummie19-10-2022 om 14:15

@Dijk... @Brombeer... leg mij dan eens even uit waarom Heerenveen het gister zo lastig had? Ben benieuwd! 

Dat jij Brombeer zeer anti Fledderus bent weten we nu wel. Toch klopt helaas je redenatie dat Fledderus de club tot aan de grond heeft  afgebroken totaal niet. Dat de prestaties minder zijn op moment van schrijven zijn we het eens. . Maar de Fledderus en Gudde hebben de club financieel gezond gemaakt als nooit te voren. Lijkt me in deze tijden geen overbodige luxe. 

Groningen heeft trouwens ook in betere sportieve tijden in het verleden nederlagen geslikt tegen mindere clubs als Dordrecht. Uiteraard is het FC aan haar stand verplicht door te gaan in de beker als eredivisieclub. Maar bekerwedstrijden zijn wedstrijden op zich, waarbij de eredivisieclubs het meeste te verliezen hebben tegen mindere tegenstanders. 

Bayern 19-10-2022 om 14:28

Lastig hebben maar wel winnen is natuurlijk geen probleem. Uiteindelijk is Heerenveen gewoon door naar de volgende ronde. Dat moet Groningen eerst ook maar eens voor elkaar zien te boxen.

Dijk19-10-2022 om 14:54

Brummie ik kijk geen Hveen we hebben het hier over de fc.

BROMBEER19-10-2022 om 15:28

@ Financieel gezien heb jij een punt, terecht mag hij  daar absoluut  credits voor krijgen. Maar als je momentee; de ermbarmelijke  staat van de selectie ziet , het  inspiratieloze voetbal dat gespeeld wordt en hoe de algehele stemming rondt en binnen  de club is , is dat allemaal FC Groningen onwaardig. En geloof me ooit gaat deze beerput open wat er allemaal vanaf zijn aanstelling heeft gespeeld.Een een directeur kan noiit alles goed, maar heeft wel draagvlak nodig binnen zijn organistie en dat is de afgelopen jaren in rap tempo afgebrokkeld. Maar misschien  denk je dan nog es terug aan deze tijden. Maar geloof me dit komt lang niet goed! En net als de meeste suportters hier ,  heb ik ook  al heel wat wedstrijden gezien van onze FCG en prachtige tijden en mooie momenten meegemaakt en ook degradatie uiteraard.  maar zo Machteloos, zielloos, inspriratieloos en zonder enige aanvallend idee en passie, heb ik ze in jaren niet zien spelen. Echter, buiten het voetbal om , heb ik een fantatische middag gehad in enschede.

En wat wormuth betreft .. ga voor de lol eens kijken bij een traning. Hoe belevingsloos er door FW de traning geleid wordt en waar Dennis van der Ree het grootste gedeelte voor zijn rekening neemt. FW en MJF staan ldan aan de zijkant te praten, Als ik Hoofdtrainer van een team zou zijn,dat in zulk zwaar weer zit. Zou ik de hele training met die gasten in de weer zijn, er SAMEN alles aan doen. Alleen zo win je vertrouwen en krediet bij die jonge gasten en gaan ze voor jou door het vuur. Er is teveel afstand tussen FW en zijn selectie, komt nooit weer goed geloof me. En je mag me geloven of niet, maar de tijd gaat het leren 100%.

Een type joseph oosting heeft deze groep nodig,

Fugazi19-10-2022 om 15:29

Ik ben het met je eens dat Fledderus en Gudde Groningen financieel gezond hebben gemaakt. Daar verdienen ze de credits voor. Echter hebben ze de club sportief dood en doodziek gemaakt. Ze liggen sportief aan het infuus en het sportieve aspect is toch de corebusiness van een voetbalclub. Hopelijk weet Fledderus zijn vegelijf te redden door in de winter 3 a 4 goede spelers uit zijn hoge hoed te toveren. Voor vanavond hoop ik dat het niet een eenmalig optreden wordt in de aardbeving shirts.

Dijk19-10-2022 om 15:43

Brombeer dit wil brummie niet inzien.  Je legt het weer voor de zoveelste keer uit.

King Poffel19-10-2022 om 14:17

Ideale pot om jongens als Van Kaam en Slor weer bij de selectie te betrekken. Vooral Slor ben ik wel benieuwd naar waar hij nu staat, bij onder 21 is hij behoorlijk op dreef namelijk.

brummie19-10-2022 om 14:33

@ Bayern, uiteraard is Heerenveen door. Maar het is dat  het vizier niet scherp stond bij Hoek en Heerenveen ook nog een verlenging nodig had. En dan praat je over een amateurclub, met alle respect. 

Dijk19-10-2022 om 15:03

Vizier al meer als half jaar niet op scherp bij de fc. Of de verdediging van Dordrecht is vanavond een gatenkaas omdat de fc langs komt. Maar denk niet dat deze jongens zenuwachtig worden van de fc. En Dordrecht is van KKD niveau. 

 

 

brummie19-10-2022 om 14:56

@Dijk jammer van het korte antwoord. Je hebt blijkbaar ook geen idee waarom Heerenveen het zo lastig had. 

Je hoeft het ook niet gekeken te hebben. Wat ik duidelijk wil maken is dat bekerwedstrijden  tegen amateurs of eerste divisonisten zeker niet altijd gemakkelijker zijn tov eredivisie wedstrijden onderling.

Sterkte vanavond dan maar!

 

Dijk19-10-2022 om 15:07

Jij sterkte brummie na Dordrecht nog nederlagen tegen Psv Emmen Utrecht en Fortuna je zult het nodig hebben. 

 

brummie19-10-2022 om 15:15

Bedankt Dijk, maar niet nodig.... mijn support voor de FC staat los van standen en uitslagen van mijn cluppie. Ik laat mijn club nooit vallen en support in voor -en tegenspoed. 

Het glas is voor mij altijd halfvol en weet dat er ook weer sportief betere tijden zullen volgen!  

frankism19-10-2022 om 15:24

Ik ga me pas zorgen maken als zelfs Harman Badkuip geen goede uitslagen meer voorspelt. 

Moeilijk pot, veel wisselspelers, t is wel de beker, hoek waar de klappen vallen. Er zijn vele excuses te verzinnen.

 

Maar als een eredivisie club niet kan winnen van een KKD ploeg, moeten zich behoorlijk schamen.

Zelfs de wisselspelers van de FC vinden zichzelf allemaal volwaardige eredivisiespelers, dus de individuele kwaliteiten zouden het verschil moeten maken.

Ik kijk vrijwel nooit KKD maar het is toch vooral hard werken en weinig finesse. 

 

Hard werken kan iedereen dus de FC ook, en dan hebben ze gewoon veel meer kwaliteit in huis. Ze rollen het gewoon met 0-3 op.

 

En daarna is PSV aan de beurt.

 

Zo ist en nait aans

Durovski19-10-2022 om 15:35

Mooi Frankism. Onze opstelling is meer aanvallend dan anders en we hebben meerdere spelers die beter zijn dan KKD niveau, dus waarom zouden we niet winnen?

appie happie19-10-2022 om 15:36

Ik vind het een mooi elftal..zie een ovewinng..

Dijk19-10-2022 om 15:39

Ja maar de sportieve betere tijden zullen niet komen met Wortmuth en Fledderus die helpen de club nog meer naar de kloten. Een schreeuwlelijk Buys kreeg het al bijna voor elkaar ben je alweer vergeten zeker. En dit seizoen is nog slechter en ik wil graag dat de fc erin blijft en niet in de KKD speelt ! Dus daarom actie vanavond gelijk na een nederlaag afscheid nemen van Wortmuth en staf. En heeft Fledderus nog beetje geluk omdat hij niet meteen zei Wortmuth wil ik hebben maar Gudde.  Zo mooi  om iemand anders de schuld geven. Nou Fledderus ook jij vertrekken, misschien wil PSV hem meenemen dit weekend. En natuurlijk de data scout Beuving.

En natuurlijk bezem door de selectie want daar schijnen ook aantal verrotte appels te zitten. Luister jij de podcast van radio milko maar eens goed zou ik zeggen. 

Japie-R19-10-2022 om 17:32

Wie herinnert zich de bekerwedstrijd nog van 20 oktober 1984....................Heerjansdam-FC-Groningen..3-2, dus het kan wel!!!!

Herman Badkuip19-10-2022 om 16:35

De aardbevingsshirts van FCG zullen vanavond vast en zeker een schokeffect teweeg brengen.....Vanavond in het bekerduel tegen FC Dordrecht voor 't eerst zónder het koppel Laros Duarte/Joey Pelupessy! En voor 't eerst met Emmanuel Matuta in de basis én de terugkeer van Radinio Balker als slot op de deur! Misschien is dit wel de ommekeer voor FC Groningen? 

GroenWit02019-10-2022 om 17:09

Buijs is ontslagen bij KV Mechelen. Hopelijk staat hij vanavond in Dordrecht de FC naar voren te schreeuwen. Hij komt toch daar uit de buurt? Zorgt vast wel voor een gewenst schokeffect bij sommige spelers.

Japie-R19-10-2022 om 17:33

Of de spelers gaan nog slechter spelen als ze die schreeuwerd horen.

Bayern 19-10-2022 om 19:22

Daar zien ze wel binnen een half jaar wat ik destijds ook al binnen een half jaar bij Groningen zag. Namelijk dat die man geen hol van voetbal snapt. Respect dat ze het zo snel inzien en daar ook op acteren. Helaas had Groningen daar vele jaren voor nodig om dat in te zien. 

TomOkker19-10-2022 om 17:27

Wat een onzin allemaal, prima opstelling gewoon een overwinning.

Japie-R19-10-2022 om 17:36

Precies Tom, we gaan vanavond gewoon winnen. De rest is allemaal onzin, of ga ik nu ook papegaaien net zo als een paar anderen op deze site.

Reactie verwijderd door redactie

Bas3819-10-2022 om 18:16

Raare gasten hier ik bepaal zelf wel wat ik vind ik kijk niet door groen witte doe ik al 5jaar en veranderd niks aan dat bagger voetbal ik hoop dat ze eruit gaan 

Holwierde19-10-2022 om 18:47

Waarom halen ze de rechtervleugelverdediger Felix Passlack niet op bij Dortmond die speelt daar nooit.

Kost wat geld maar dan heb je ook wat beter wat er nu loopt.

 

Bayern 19-10-2022 om 19:25

Omdat hij, ondanks dat hij daar niet speelt, waarschijnlijk meer dan 5 keer zoveel verdient dan Groningen hem ooit als salaris zou kunnen bieden. Kortom totaal onrealistisch dat je dat soort spelers kunt halen als Groningen zijnde. 

appie happie19-10-2022 om 19:25

Het is wel saai...Groningen kan geen.opening vinden..

Groen hart19-10-2022 om 19:38

Toch 0-1 

Bayern 19-10-2022 om 19:33

Het is nog steeds heel veel tikkie breed en tikkie terug en Leeuwenburgh blijft een baken van onrust. Maar ik heb het idee dat met de afwezigheid van dissident suslov er toch iets minder onrust in het elftal zit. Veel minder balverlies op gevaarlijke plekken omdat die jankert er voor de zoveelste keer bij gaat liggen.

Holwierde19-10-2022 om 19:43

Pepi verdiend bij Augsburg om 5 x zoveel an bij Grunn ,maar toch huren ze hem ook.

 

marcelfcg19-10-2022 om 19:46

Een dissident nog wel ha ha.

Heb je wel een idee waar je het over hebt.

Bayern 19-10-2022 om 19:48

Met halen bedoel ik doorgaans vastleggen. Maar jij blijkbaar ook huren. Maar ook bij huren moet Dortmund dan ook nog bereid zijn om die andere 80% van zijn loon te betalen zonder dat ze dus beroep op hem kunnen doen. Ik geef het weinig kans. 

Bayern 19-10-2022 om 19:55

@ marcel fcg ja hoor ik weet prima waar ik het over heb. Een arrogante speler die vooral zichzelf heel geweldig vindt. Alle vrije trappen/opeist om deze vervolgens met een vuurpijl de tweede ring in te knallen. Continu zeurt bij de scheids en zich de hele wedstrijd door laat vallen waardoor hij de scheids tegen hem en dus tegen Groningen in het harnas jaagt. Meest overschatte speler van Groningen. Beetje zelfde nare karakter als Rusnak ook zo'n mannetje die zichzelf geweldig vond en dacht dat hij wel bij Barcelona kon voetballen. Is ook niks van terecht gekomen. Ik ben 95% zeker dat suslov dezelfde weg gaat bewandelen.

marcelfcg19-10-2022 om 20:38

Een dissident is toch iets heel anders dan jouw omschrijving van Suslov en dat heb je volgens mij niet in de gaten.

Bayern 19-10-2022 om 21:31

Dissident is iemand die zich verzet tegen de heersende opvattingen. Een anders denkende. Ik vind dat suslov wel degelijk een dissident is. Gaat volledig zijn eigen gang, denk niet of nauwelijks aan het teambelang. Voor suslov telt alleen suslov en dat lijkt me verzet tegen de opvatting dat je als team opereert om te winnen. Hoe hij elke keer de bal opeist ter meerdere eer en glorie van zichzelf en dan weer een vuurpijl produceert wat het team niet vooruit helpt. Zijn toch wel degelijk acties van een dissident.

marcelfcg20-10-2022 om 07:59

Gebruik nou gewoon het woord dissonant als je persé moeilijke woorden wilt gebruiken om je verhaal kracht bij te zetten.

boertje19-10-2022 om 19:39

Tijd om opa met pensioen te sturen, komt te weinig dreiging van Groningen af. Vader Abraham mag ook wel op de bank, niet gezien in de 1e helft...

Nachtwacht19-10-2022 om 19:45

Ben blij dat Matuta een kans krijgt.

Ik vraag me af hoe ze spelen? 4-2-4? Wie staat/ staan er naast Matuta en Valente op het middenveld. Valente en Matuta lijken beiden in de as te spelen. Is Kruger de derde middenvelder? Die speelt ook in de as.

Blij dat het 0-1 staat. Er zal nu wat meer ruimte ontstaan. 

Hinderk19-10-2022 om 19:51

Oude wijven voetbal,met dit tempo kun je wel drie wedstrijden spelen als het ook maar even snel moet is er al balverlies droevig.

 

BROMBEER19-10-2022 om 20:00

Triest om te zien dat kruger, abraham en kalley  zelfs op dit niveau door se mand vallen. Alles in 2 tempo's te laag en veel te  weinig creëeren

TomOkker19-10-2022 om 22:53

Triest om elkekeer weer te zien dat jij er helemaal niks van begrijpt.

brummie19-10-2022 om 20:14

Fc krijgt kansen genoeg. Had al 0-2 of 0-3 moeten staan.  Pepi vizier niet scherp genoeg. Kansen zat!

BROMBEER19-10-2022 om 20:23

Je hebt helemaal gelijk brummie

marcelfcg19-10-2022 om 20:32

Niet sprankelend maar terechte overwinning die zelfs aan de lage kant is gezien de kansen van met name Pepi.

brummie19-10-2022 om 20:36

Het is een wonder dat het teller nog maar op 3 staat. Maar we zijn  door in de beker, dat is het belangrijkste. Al vermoed ik dat een aantal posters liever een nederlaag gezien hadden. 

Ook nog verdiend gewonnen, mooi voor iedereen die de FC een warm hart toedraagt. Hulde ook aan de uit supporters! 

Heiky19-10-2022 om 20:37

Ligt het nou aan mij of ziet Wormuth er ernstig vermoeid uit?

marcelfcg19-10-2022 om 20:41

Hou op man, je lijkt William Plomp wel.

TomOkker19-10-2022 om 23:18

Ligt het nou aan mij of zeg jij hier alleen maar domme dingen.

Oeleoptak19-10-2022 om 20:39

Terechte overwinning. Spelers staan opgelucht bij de supporters te juichen. 

frankism19-10-2022 om 20:46

Pfff ik kan hier beter voorspellen dan in de voorspelcompetitie ????. 

heb niet kunnen kijken, wel rtv noord geluisterd. Tweede helft kwam er zowaar wat enthousiasme. 

hopelijk nemen ze dit mee maar psv. 
100% strijd moet sowieso geleverd worden voor een resultaat 

TomOkker19-10-2022 om 23:00

Als je het niet gezien hebt kun je beter je mond houden.

Fido19-10-2022 om 20:47

Wel zeer droevig niveau nog geen 1 2tje gezien moet je zondag tegen PSV. Als dat maar goed gaat

TomOkker19-10-2022 om 23:01

genoeg 1 2tjes me dunkt heb je naar Sesamstraat gekeken?

Nachtwacht19-10-2022 om 20:53

Tweede ronde... dat is het belangrijkste.

Matuta laten staan en eventueel Pelupessy naar links- of rechtsmidden

BROMBEER19-10-2022 om 21:22

Pelupessy mooi laten banken,  voegt nix toe

hermank196919-10-2022 om 20:55

Dus dit is het niveau van kkd?

En sommige critici vinden dat de Fc hier in thuis hoort?

Er moet iets veranderen maar kkd is echt ver beneden hun niveau!!

TomOkker19-10-2022 om 23:08

Inderdaad geen kans weggeven en een gemakkelijke overwinning, Vuurwerk mogen we nog niet verwachten maar dat we een goeie spits hebben moge duidelijk zijn. Pepi doet Strand Larsen snel vergeten. Eindelijk een spits die mee voetbalt en z'n eigen kansen creërt.

Reactie verwijderd door redactie

Bas3819-10-2022 om 21:04

Ze paken die bekker gewoon man top weer vandaag 

BROMBEER19-10-2022 om 20:58

Goede overwinning met een hele goede pepi en goed spelende matuta en valente . Wat mij opviel dat ihandust zelfs vanavond niet mocht invallen,  niet best

LeoFCG20-10-2022 om 13:39

Irandust liep ook met z'n ziel onder z'n arm. Wel sneu hoor, had toch wel een invalbeurtje verdiend vind ik...

LeoFCG20-10-2022 om 13:39

Irandust liep ook met z'n ziel onder z'n arm. Wel sneu hoor, had toch wel een invalbeurtje verdiend vind ik...

debultjes19-10-2022 om 21:06

Zat niet in het uitvak maar dikke complimenten voor de supporters, 2 uur lang achter de ploeg gestaan!!

Dijk19-10-2022 om 21:30

Nou fijn dat de mannen Wortmuth hebben gewonnen. Had dit niet verwacht. Zal nu het lek wel boven zijn.

TomOkker19-10-2022 om 23:20

Dijkie toffe gosert

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!