Terug

Deel deze pagina:

Komt er nog wat bij?

Door Redactie 38 reacties

Zoals eerder al bekend was, maakt Dennis Van Der Ree het seizoen af als hoofdtrainer. Ondanks het gegeven dat de transfermarkt begin deze maand is opengegaan, is het nog vrij rustig rondom inkomende en eventuele uitgaande transfers. In gesprek met RTV Noord werd begin deze week duidelijk dat technisch manager Mark-Jan Fledderus drukdoende is om zo snel mogelijk nieuwe spelers aan te trekken. Fledderus zegt daarover dat kwaliteit op dit moment voor alles gaat en ook snelheid. 'Het moeten wel echt versterkingen zijn, anders hoeven we niets te doen.'

Er lopen meerdere gesprekken met verschillende potentiële nieuwe spelers. Daarentegen is de markt moeilijk omdat veel spelers niet weg mogen of weg kunnen bij hun huidige clubs. Doordat veel clubs zich willen versterken is de concurrentie moordend. Fledderus vertelt dat er veel lijntjes uitstaan en hoopt op de korte termijn versterkingen te kunnen verwelkomen.

Verder is het nog even afwachten (nu Van Der Ree is doorgeschoven als hoofdtrainer) of er een nieuwe assistent trainer wordt aangetrokken. Aangaande een uitgaande transfer voor Cyryl Ngonge is er interesse maar er zitten nog geen clubs bij waar de in ongenade gevallen aanvaller zelf naar toe wil.

Er zijn blessures. Sverko, Duarte en Musampa zijn voorlopig niet inzetbaar, de blessure van Abraham moet nog onderzocht worden. Daarbij is het nog maar de vraag of Irandust en Oratmangoen op tijd fit zijn voor de wedstrijd zondagmiddag tegen Excelsior. 

 

Reacties:
Fugazi03-01-2023 om 17:31

Mooie woorden van Fledderus. Hij houdt het verwachtingspatroon laag. M.a.w. we hoeven niets te verwachten. Fledderus heeft zijn zaakjes gewoon niet op orde en dekt zich al in. Wanneer worden we van deze dramatische TD verlost? Dat mensen deze kluns, die onze club naar de kloten helpt, nog  de hand boven zijn hoofd houden is mij een raadsel. 

b.raatjes196603-01-2023 om 17:36

Jawel het is gewoon moeilijk kijk ajax en psv en feyenoord ook nog niks gehaald dit is gewoon een moeilijk tijd ze mogen niet weg bij hun club en dat maakt het moeilijk en misschien komt er nog wel wat bij fc Groningen heeft wel vaker op de laaste dag er wat bij gekregen dus hou moed en we hebben trouwens ook goede spelers lopen bij fc Groningen onder de 21 dus daar kunnen we altijd nog door schuiven 

b.raatjes196603-01-2023 om 17:39

En stel dat die tika de jonge en Alex moretson er op los scoren bij fc Groningen 21 nou die kunnen je toch gelijk doorschuiven naar de eerste van fc Groningen 

campesino03-01-2023 om 17:50

"kwaliteit moet voor alles gaan" klinkt in príncipe goed, maar het klinkt mij meer als een excuus, voor als er straks niemand komt.  In septiembre zag je al dat er versterking nodig was en waar die nodig is. Als je op 3 januari dan nog over lijntjes lult, dan zakt mijn broek daar van af. Ik krijg steeds meer het benauwde gevoel dat MJF nog steeds vind dat hij een fantastische selectie heeft samengesteld.  En als we straks van excelcior aan de kont krijgen, komt dat natuurlijk door de vele blesures en moeten we geduld hebben. Ook lariekoek natuurlijk, want de gebleseerden serkov, matuta, musampa en waarschijnlijk ook paulus de boskabouter zouden zowiezo niet spelen.  Verlies je de eerste 2 wedstrijden dan zit je meten weer in de hoek waar de klappen vallen en komen eventuales versterkingen te laat. Je moet nu ook niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Vandaag hadden er al 2-3 echte versterkingen op het trainingsveld moeten staan. SCHANDE

Nevland03-01-2023 om 18:12

Hoe staat het met die zweedse centrale verdediger Ekdal? Hoor er nu niks meer over

Herman Badkuip03-01-2023 om 18:59

Las op twitter, dat ze ook bezig waren met de Noorse verdediger Odin Björtuft van Odds BK....

BROMBEER03-01-2023 om 18:30

MJF heeft qua scouting gewoon zijn zaken niet goed voor elkaar,  weten al meer als 2 seizoenen dat we diepgaande middenvelder nodig hebben, weten almeer dan 1,5 jaar dat we scorende spits nodig hebben en  al  een half jaar dat we sterke balafpakker nodig hebben.  En nou begint ie over moeilijke markt en kwaliteit.  Hij heeft gewoon geen netwerk.  Adieu we zijn het beu...

TomOkker05-01-2023 om 17:23

Dat van die spits begrijp ik niet, we hadden toch JSL en nu Pepi. Je bedoel waarschijnlijk vleugelspitsen van die zijn al 3 - 4 seizoenen vleugellam.

Marco03-01-2023 om 18:34

Voor het bedenkelijke rechterrijtje niveau van de eredivisie komen heel veel spelers in aanmerking om een directe versterking te zijn. Daarnaast heerst er in veel landen een enorme inflatie en recessie dus kun je heel gericht kwaliteit halen als je hierop inspeelt. Het is nu geen tijd voor jank verhalen, maar tijd om te handelen. De supporters wachten inmiddels al een jaar op een fatsoenlijk elftal dat mee kan doen voor de play-off plekken. Dit heeft 2 trainers hun baan gekost, hoogste tijd dat de TD met zijn team gaat leveren. 

Herman Badkuip03-01-2023 om 18:53

Mark Jan Fledderus heeft meerdere gesprekken met potentiële versterkingen voor FC Groningen, binnenkort zal hij ons vast wel verrassen met prima sterkhouders voor onze club. Laten we alsjeblieft rustig afwachten, dan komt 't vast wel goed! Heb er zelf tenminste het volste vertrouwen in, dat onze technisch directeur druk bezig is om ons FC Groningen te versterken!

b.raatjes196603-01-2023 om 19:24

Inderdaad rustig afwachten 

Hoekie03-01-2023 om 19:33

Wat een ophef en paniek! Kwaliteit gaat voor snelheid. Rustig afwachten mensen. 

brummie03-01-2023 om 19:35

Inderdaad Hoekie! 

brummie03-01-2023 om 19:35

Hekemaal mee eens Herman. Transferwindow is net open. MjF geeft aan dat het echt directe versterkingen moeten zijn en meerwaarde moeten hebben voor het elftal. Veel clubs laten hun spelers tussentijds lastig gaan, wat dat betreft is het ook geen gemakkelijke opgave.  

Achter de schermen wordt echt wel druk gewerkt. Ook qua scouting. Er zijn verschillende lijntjes uitgezet naar spelers. Nu hopen dat betreffende clubs ook mee gaan werken, en we op korte termijn 1 of 2 spelers mogen verwelkomen. Dat men direct op 3 januari al witte rook wil zien is natuurlijk tekort door de bocht. Clubs zullen ook hun afwegingen maken komende weken, en in de ban zijn van aan -en verkopen. Wat dat betreft moet het transfergeweld nog losbarsten. 

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat er nog aan spelers van FC getrokken gaat worden. Spelers als Balker, Suslov of Kasanjswiro zullen zeker gevolgd worden door andere clubs. Er is zelfs al enige interesse in Maätä las ik. 

 

 

 

 

b.raatjes196603-01-2023 om 20:58

Maar zolang er ze nog zijn en ik lees daar niks over

brummie03-01-2023 om 21:02

Klopt Raatjes... alleen Maätä is bevestigd. En weet uit betrouwbare bron dat Suslov in de  afgelopen voorbereiding anbiedingen gehad en deze ook overwogen heeft. Verhouding Wotmuth met Suslov was ook niet optimaal vandaar. 

b.raatjes196603-01-2023 om 21:19

. MÄÄTTÄ is nog steeds een speler van fc Groningen die heeft net een contract getekend dus dit is een broodje aap verhaal en als het wel zo is dan gaat flederus weer een hoge bod weg dus hij is niet goedkoop 

Holwierde04-01-2023 om 10:04

we zijn straks 3 wedstrijden verder ,en er is dan nog niemand bij.

Het is een verloren seizoen.

Je hoort Fledderus steeds zeggen een moeilijke markt ,waarom kunnen sparta Fortuna en Twente wel al spelers halen ,

Omdat ze vast sneller handelen en wel serieus zijn .

brummie04-01-2023 om 11:32

In de eredivisie zijn tot nu toe nog maar 12 spelers aangetrokken, waarvan 5 op huurbasis.  Nog erg weinig dus. Meeste clubs nog niets gebeurd. Kortom, geduld! 

BROMBEER04-01-2023 om 12:12

Mosterd na de maaltijd. Dan had  MJF eerder op deze situatie moeten voorsorteren en anticiperen. Denk niet dat hi de ernst van de situatie helemaal goed inschat.

Fugazi04-01-2023 om 11:47

Dat is het probleem. Geduld is er niet omdat wij in een hele penibele situatie zitten. We hebben er niets aan om spelers op 31 januari nog aan te trekken. Dan is het excuus dat ze nog moeten wennen en dan is het seizoen voorbij met alle gevolgen van dien. Maar goed we hebben geduld. Meer keus is er ook niet. Het wachten is op het persbericht van Fledderus dat het niet gelukt is om echte versterkingen te halen en dat we maar hopen op goed geluk. Misschien voltrekt zich een wonder de tweede seizoenshelft.

brummie04-01-2023 om 12:25

Zou me eerst maar eens verdiepen hoe een transferwindow werkt, en wat daar bij komt kijken. Je bent toch echt afhankelijk of een speler ook echt mag vertrekken bij een club. Het is allemaal zo makkelijk praten, maar het gaat om de juiste afweging. Vergeet ook niet dat gemiddeld 50% van alle aankopen slaagt bij een club. 

Een transfervrije speler halen die al een halfjaar of langer niet gespeeld heeft is relatief makkelijk. Maar zeker geen directe meerwaarde op dit moment. 

Liever kwaliteit i.p.v. kwantiteit. En dat kost soms een langere adem. 

 

Fugazi04-01-2023 om 12:57

Inderdaad liever kwaliteit dan kwantiteit. Fledderus heeft ons de laatste jaren al met genoeg kwantiteit opgezadeld. Dat is de reden dat wij in deze situatie zitten. En natuurlijk is het voor mij makkelijk praten. Ik ben ook geen TD. Echter als ik er zo'n puinhoop van had gemaakt dan had ik kunnen verwachten dat er consequenties aan vast zaten. Het is heel simpel. Fledderus is hiervoor aangesteld maar heeft gefaald. Nu moet die de puinhopen opruimen en dat is inderdaad niet eenvoudig. Oorzaak gevolg heet dat.

b.raatjes196604-01-2023 om 12:45

Inderdaad kijkt nu eens naar psv die moet een opvolger voor gapko hebben ajax wil een keeper hebben is ook nog lang niet rond kijk clubs hoeven niet verkopen in de winterstop de meeste spelers hebben een contract tot zomer of nog langer dat maakt het zo moeilijk in deze transfer Windows daarom is het nu belangrijk voor fc Groningen dat zei nu niks verkopen dus zeg gewoon nee tegen de club of er moet een gigantische bod komen dan moet je ja zeggen eerder moet fc Groningen geen spelers weg doen en trouwens we hebben ook hele goede spelers in fc Groningen onder 21 lopen daar kun je nog altijd mee schuiven want ze zijn in dienst van fc Groningen 

Marco04-01-2023 om 13:08

Mag hopen dat er voor zondag nog inzetbare spelers bij komen. Duarte gebleseerd, Te Wierik geschorst. Blijft een dolend degradatieploegje over. 

als Van der Ree ballen heeft dan eist hij Ngonge op voor zondag. Speler staat nog onder contract en kan goed counteren, zoals we ook in de Arena hebben gezien. 

b.raatjes196604-01-2023 om 14:32

Nou cgonge heeft het voor zich zelf verpest dus dat is niet verstandig dan zou ik tika de jonge oproepen hij scoort lekker veel in fc Groningen 21 

b.raatjes196604-01-2023 om 14:32

Of een kean slor

Holwierde04-01-2023 om 15:33

We roepen hier allemaal en echte versterkingen ,kom er dan niet mee om jeugdspelers uit de tweede te halen .

Een Kian slor kom op zeg ,moet dat onze redding zijn.

b.raatjes196604-01-2023 om 16:15

Dat zeg ik niet als je geen versterking kunt krijgen dan moet je kijken of er in de jeugd wat rondloopt natuurlijk moet er versterking bij maar als het moeilijk is 

b.raatjes196604-01-2023 om 19:14

Ik vindt dat we rustig moeten afwachten er is wel vaker een verassing gekomen kijk toen naar robben en nu pepi niemand had daar OPGEREKEND dus we lopen te hard van stapel het is nog geen 30 januari alles kan nog ik geloof dat flederus wel bezig is maar het is ook geen tijd van jaar ik zeg ook een club moet ook mee werken en als de tegenpartij niet mee werkt dan heb je pech zo simpel is het maar ik heb hoop dat er nog wel wat bij komt 

BROMBEER05-01-2023 om 13:08

kijk je wel eens bij de onder 21 raatjes? Ik zie ze bijna elke week  spelen, en om eerlijk te zijn er zit niet een exeptioneel talent( zelfs blokzijl niet) in die zo in het 1e elftal zou mee kunnen draaien. Ook een tika de jonge en van bergen  hobbelen daar maar gewoon mee. zonder op te vallen. En dat is op die leeftijd nog niet erg, maar je mag ze never nooit niet nu zo voor de leeuwen gooien in een stuurloos elftal zonder nieveau , vastigheden en spelopvattingen. Invallen is goed om te kijken of ze aan kunnen sluiten bij het niveau, maar meer mag je nog niet van ze verwachten.En wat Kian Slor betreft, geloof me die gaat geen minuut weer maken voor ons eerste elftal. Er zijn vorig seizoen bij emmen dingen gebeurt wat totaal niet door de beugel kan en niks met topsport te maken heeft. Ze Laten hem dit seizoen met de 021 meehobbelen omdat hij een contract heeft en na volgend seizoen mag hij niet meer voor dit team uitkomen en wordt zijn contract ontbonden. 

Holwierde04-01-2023 om 21:16

ze moeten kijken in polen of servie ,zulke soort landen.

Of ga kijken in Duitsland het tweede niveua naar Thomas Isherwood een zweed speelt daar niet altijd.

b.raatjes196605-01-2023 om 07:49

O als we kijken wat de jeugd spelers al hebben gedaan BJORN MEIJER en arjan robben LEONARDO bacuna en Daniel van KAAM waren allemaal jeugdspelers van fc Groningen dus ik ga de jeugd spelers niet weg schuiven 

Holwierde05-01-2023 om 20:03

Daar hebben we niks meer aan ,we moeten nu vooruit ,en er moet nu ervaring bij.

 

ChiChi05-01-2023 om 12:18

Om de degradatie te ontlopen moet het volgende gebeuren:

Twee of drie nieuwe oudere spelers, die beter zijn dan de spelers die er nu staan. Is duidelijk!

Fleddie wil ook nog iemand toevoegen aan de TS.

Duidelijk: Arjen Robben!!!! Al is het maar voor vijf maanden om de club te redden.

De spelers hebben respect voor hem en willen wel wat van hem aannemen en de TS heeft een klankbord!!

Als bovenstaande niet gebeurd spelen we volgend seizoen in de KKD.

Henk106-01-2023 om 14:56

Helemaal eens! Daarnaast is er geen enkele trainer die er nu in durft te stappen, niet in de laatste plaats om Fledderus

Marco05-01-2023 om 12:31

Moeten doelpunten worden ingekocht!

Ons middenveld en flankspelers scoren veel te weinig. Dit is bepalend.

Verder hopen dat we WK scheidsrechter Makelie etc. Mislopen. Wedstrijden tegen Sparta en RKC gingen punten verloren door twijfelachtige beslissingen. 

Koekiemonster05-01-2023 om 23:24

Zeefuik naar Hellas Verona helaas mensen

Herman Badkuip06-01-2023 om 10:55

We gaan 't doen met de spelers, die wij in de selectie hebben! Heb er wel vertrouwen in, dat trainer Dennis van der Ree met de juiste samenstelling én speelwijze zijn spelers het veld in laat gaan! 

Ronnie 06-01-2023 om 11:55

@@ Herman Badkuip en andere positivos

Ik ben ook fan van de Fc en hoop dat ze er in blijven dit jaar. Dat vooropgesteld, vraag ik me echt af waar jullie het vertrouwen op baseren.

Een nieuwe trainer? ik ken de man niet dus heb ik geen mening over hem persoonlijk. Vergelijkingen met Jans en Westerhof (ook beginnend) gaan niet op, andere beginnende trainers falen soms en soms hebben ze succes. In de meeste gevallen heeft dat niet zoveel te maken met de trainer, maar met zijn materiaal. En dat is naar mijn mening niet best.

Even geen emoties encijfers: de laatste 7 wedstrijden van het vorige seizoen metnagenoeg dezelfde spelers ging verloren voor de FC. Na de zomerstop staan we er beroerd voor. Ook nu hebben we al een poos niet meer gewonnen. De wedstrijd tegen PSV was een lucky. Ik was er bij en PSV was gewoon veel sterker, maar scoorde niet. Een bizar grote fout van Obisko en we stonden voor. Na een bizare 10 minuten ging PSV weer drukken en hebben we weinig meer in de melk te brokkelen gehad.

De oefenwedstrijden zeggen, zoals door een aantal hier aangegeven, niet veel. Wat wel iets zegt is dat de fc in vrijwel alle wedstrijden niet tot voetbal kwam. We zijn bijna in iedere wedstrijd de mindere geweest. Tegen goede ploegen kunnen we viade counter geen vuist maken en tegen zwakke ploegen kunnen we het spel niet maken en doordrukken. Onze zwakke verdediging en middenveld maakt dat zelfs slechtere ploegen (z ei de wedstrijd tegen Almere City) van ons kunnen winnen door hun verdediging dicht te houden en simpelweg te gaan counteren. Dat wordt tegen Excelsior wel zichtbaar, dat is zo een counterploeg die het redelijk dicht kan houden achterin.

Het wordt dus een moeilijke opgave. De roep om spelers van jong FC is een emotie. Fijn dat er in het verleden mensen zijn doorgebroken, maar op dit moment zit er niet zoveel achter wat er kan staan. En bovendien moeten dat soort spelers rijpen en dat kan niet met een elftal wat zelf niet volwassen is.

Waar zijn we zwak:

- rechtsback: is al twee jaar zo. Fledderus niet in staat hier een oplossing voor te vinden. Kasanwirjo is niet de man, die van Gelderen is niet geschikt voor proff voetbal want is steeds geblesseerd, net als die Musampa.

- Centraal achterin: Sverko is niet goed genoeg of geblesseerd. Balker is top, Te Wierik twijfel (langzaam) linksback geef ik voordel vd twijfel

- Middenveld moet een balafpakker bij. Pelupessy te lief, Duarte te fragiel en Kasanwirjo op die positie te gevaarlijk ivm pingelen en balverlies. De rest opSuslov na niet goed genoeg.

- Voorin hebben we eigenlijk alleen Peppi. Daarom heen speelt echt helemaal niets. Zowel op rechts als op links wil je mannen met snelheid die een voorzet kunnen geven zodat Peppi ze er in kan lopen. Nu staan daar kneus 1 en kneus 2 (Abraham en Irandust)

Mijn idee is dat we er nog lang niet zijn. Een nieuwe trainer niets toevoegd als we tegen excelsior en feijennoord hebben verloren en Fledderus niet de juiste man op de juist eplek is want hij is niet in staat om de genoemde posities in te vullen.

En ja, ik weet dat het moeilijk is om in de winterstop mensen te halen, maar moeilijk is gewoon harder je best doen en zorgen dat moeilijk niet onmogelijkwordt. Gewoon doen!

Bierboer06-01-2023 om 14:51

Goede analyse. Wat betreft het kritisch zijn, of zoals sommigen noemen negatief, wil niet zeggen dat je niet het beste voor hebt met de fc. Ik denk dat de meeste supporters er flink van balen hoe het nu gaat. De sportief mindere prestaties zijn al tijdje het geval. Financieel prima gedaan, maar de selectie vind ik echt zorgelijk. Van het positieve uitgaan is goed, maar realistisch kritisch is ook goed. 

 

Bayco06-01-2023 om 17:21

Dit is gewoon de realiteit. Precies de vinger op de zere plek. Ik hoor normaal uit betrouwbare bron wel een en ander over intresse in spelers enz.. maar het is akelig stil.. er is mij jaar geleden al in het oor gefluisterd dat veel zaakwaarnemers geen zaken meer met onze td willen doen.. en ja hele betrouwbare bronnen. En nu je hard spelers nodig hebt. Willen die spelers (zeefuikl bv) niet meer naar gn onder deze td en de zaakwaarnemer zijn nu in het voordeel.. 

Een trainer zoeken lukte ook al niet...

Helaas trieste bedoeling 

 

Ik ben bang dat dit seizoen verloren is... van ree kop van jut wordt.

Ik heb lang geloof gehad ook in onze td.. maar hoor steeds vaker negativisme om hem heen.. blij dat gudde blijft maar ik vraag me af ... had hij niet moeten optreden.

Ik zie het helaas dus ook somber in

En ook ik ben een echt fc-er...altijd kop er veur.. maarhet wordtwel moeilijk zo

Herman Badkuip06-01-2023 om 17:38

Beste Ronnie, vind jouw analyse een beetje kort door de bocht....Je gaat voorbij aan het feit, dat er in de winterstop een viertal talentvolle spelers bij de selectie van Dennis van der Ree zijn gekomen! Je kan je wel de hele tijd blindstaren op de spelers, die  [nog] niet het juiste niveau hebben gehaald, maar ik zou ze nog niet té vroeg afschrijven. Natuurlijk waren er voor de winterbreak té veel wedstrijden, die hélaas onnodig puntverlies opleverden....uitwedstrijden tegen NEC, Sparta en Fc Utrecht. Je hebt gelijk als je stelt, dat we thuis tegen PSV veel geluk hebben gehad. Ben voor de komende wedstrijden niet zo somber als jou, verwacht veel van de vaste krachten als Michael Verrips, Radinio Balker, Isak Määttä, Nereysho Kasanwirjo,  Tomas Suslov, Joey Pelupessy, Luciano Valente, Florian Krüger en Ricardo Pepi. Daarnaast verwacht ik dat trainer Dennis van der Ree veel gebruik gaat maken van de jeugdspelers Thijmen Blokzijl, Jorg Schreuders en Thom van Bergen. We gaan 't meemaken......

Ronnie 06-01-2023 om 11:55

Beste Herman,

We gaan het niet redden met 4 jeugdspelers! Nu verder moeten met jeugdspelers ( die nog niks hebben laten zien) is een brevet van onvermogen van Fledderus. Hij is dus schijnbaar niet in staat een trainer aan te stellen (van rhee was niet eens een serieuze optie) en tijdig het elftal in balans te krijgen. Ngeschikt voor deze functie.

Jij weet toch ook wat er financieel en sportief gebeurd als we er uitvliegen? En echt kerel, ik hoop dat jij gelijk krijgt en we ns gemakkelijk handhaven. Maar daar kunnen we toch niet op gokken mensen? Dat risico is veel te groot man. 

Natuurlijk zegt Fledderus dat hij van mening is dat de selectie goed genoeg is. Maar de feiten bewijzen zijn ongelijk tot op heden.

Ik heb geen vertrouwen in dit elftal en Fleddrus. Ik hoop met jou en anderen dat ik ongelijk en jij gelijk krijgt en dat we er in blijven. 

BROMBEER06-01-2023 om 14:29

Spijker op zijn kop ronnie!!

Jantje06-01-2023 om 17:30

Dat Groningen gaat degraderen dit is wel voor mij gewoon zeker. Er wordt al jaren teveel spelers verkocht voor weining geld. en daar komt altijd weer een speler die minder is voor terug . Ik verwacht ook dat er weining versterkingen bij komen nog . gewoon omdat ze  ergens anders gewoon meer kunnen verdienen. verder vind ik dat je meer je eigen jeugd nu moet gaan gebruiken, want elke transfer uit andere land heeft de speler ook weer tijd nodig om zich hier aantepassen. zie het somber in voor mijn clubje . hoop echt dat ik er straks er hellemaal naast zit.

Fugazi06-01-2023 om 18:37

Dit is voor het eerst dat ik hoor dat je het beste jeugd in kan passen om degradatie te voorkomen. Dat zal een primeur in het voetbal zijn. We zitten in een lastige situatie met een geheel onervaren trainer en dan wordt er geroepen dat we het met spelers van de onder 21 moeten gaan doen. Bijzonder. Normaal breng je jeugd rustig tussen ervaren spelers die ze bij de hand neemt. Maar sommige supporters van de FC vinden dat het in degradatienood verkerende Groningen door de jeugd gered moet worden. In principe kunnen die jongens het natuurlijk niet slechter doen dan die klunsen die er nu in staan maar die supporters willen wel heel graag degraderen. Maar goed, het zal daar wel op uitdraaien omdat onze TD niet in staat is versterkingen.met ervaring te vinden. Zelfs met een gevulde portemonnee lukt het Fledderus niet om te shoppen. Wat is het ook een zooitje bij de club waar ik ooit met heel veel plezier heen ging. Het plezier is trouwens al jaren aan het afnemen maar zo dramatisch als het nu is had ik nooit voor mogelijk gehouden. 

Oeleoptak06-01-2023 om 19:42

Twente haalt even een rechtsback uit IJsland. Fleddie zal nog wel nooit van hem gehoord hebben. 

King Poffel07-01-2023 om 10:38

Lul niet zo dom.

Holwierde07-01-2023 om 11:08

Fleddie tja wat moet ik er van zeggen ,ik weet het niet meer met hem .

Ze scouten alleen maar op spelers die al niet haalbaar zijn,ga dan naar spelers kijken in de balkan ,misschien dat daar nog wat rondloopt.Of heeft hij alleen maar scouts zitten in Denemarken ,Zweden ,en Noorwegen.

Holwierde07-01-2023 om 11:16

Darfalou naar Emmen .

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!