Terug

Deel deze pagina:

Geen FC supporters uitwedstrijd Heerenveen

Door Redactie 5 reacties

De uitwedstrijd tegen SC Heerenveen die aankomende zondag op het programma staat wordt niet bijgewoond door FC Groningen supporters. Reden voor deze boycot is dat de Gemeente Heerenveen (vanochtend) met aanvullende voorwaarden kwam bericht de clubsite. Waar normaliter 1200 supporters in het uitvak worden toegelaten, (en ook voor dit duel een ticket hadden aangeschaft / buscombi) heeft het Friese dorpsbestuur besloten dat er slechts 600 fans in het uitvak aanwezig mogen zijn. Voor de diverse geledingen van de groen-witte achterban dé reden om niet af te reizen naar het Abe Lenstra Stadion. FC Groningen staat achter deze boycot.

De Trots van het Noorden is ontevreden over deze situatie. Algemeen directeur Wouter Gudde schrijft dat door deze maatregel volledige groepen worden gestraft en dat de goeden onder de kwaden moeten lijden, hetgeen ook eerder gebeurde na het uitduel tegen Excelsior. Daar komt bij als de helft van de aanhang wel zou zijn gegaan, wie dan binnen de geledingen de keuze moet gaan maken wie wél en wie niét mee mag... 

Reacties:
marcelfcg18-01-2023 om 19:46

Dan moet het vuurwerk maar van Fleddie komen.

b.raatjes196618-01-2023 om 20:01

Ik vindt dat het nu ook eens stoppen moet om flederus en gudde al weg te volgen en roepen het gaat niet goed we degraderen ze zijn nu druk bezig om versterking te halen ze hebben nu 2 spelers gehaald en met de 3 speler op komst kijk we kunnen wel altijd commentaar geven maar ik zou ook niet graag in hun schoenen staan ik vindt ze dien hun uiterste best om de elftal te verstevigen en die suslov en KASANWİRJO moeten nu eens in de spiegel gaan kijken of ze het wel goed gedaan hebben de laatste paar wedstrijden of ze nu niet op de bank belanden en nadenken hoe ze moeten voetballen en wat ze beter moeten doen 

Metworst18-01-2023 om 22:33

Hou jij eens op om steeds iedereen de mond te willen snoeren.  Zelfs als mensen iets willen posten, zoals Marcel , op een grappige manier is het ook al niet goed.

Je hebt dus zelf continue commentaar op mede formleden en nu zelf ook op Suslov en kasanwirjo, iets van de pot verwijt......

 

appie happie18-01-2023 om 20:07

Is Hauge er al?

Japie-R18-01-2023 om 21:33

Mads Bech Sorensen komt naar de FC-GRONINGEN. Komt van Brentford FC. Ausputser/Rechtsback, linksbenig.

Herman Badkuip18-01-2023 om 22:11

Belachelijk dat er zondagmiddag géén FCG-supporters in het Abe Lenstra Stadion welkom zijn! Vooral het tijdstip, dat de burgemeester 't bekend maakt, kort voor de wedstrijd.....Zondag 19 maart ook maar géén Friezen in de Euroborg! Mads Bech Sorensen is een linksbenige centrale verdediger, kan samen met Radinio Balker een mooi verdedigingskoppel vormen! 

Japie-R18-01-2023 om 22:28

Eens Herman. Wie als vriend de Euroborg binnen gaat, komt nooit te vroeg maar wel te laat, wie als vijand binnenhuppelt, wordt er 1,2,3 weer uitgeknuppeld. Dus eencellige Friezen, haal het niet in je boerenkopjes naar Groningen te komen want dan wachten jullie een zeer warm onthaal.

Metworst18-01-2023 om 22:43

Dit was niet de keuze van Heerenveen supporters, maar van een laffe burgemeester. De Heerenveen supporters hebben ook een sfeeractie afgelast om deze reden. En eens dat het een volkomen belachelijk besluit is, hij zou bang voor vuurwerk zijn, laat de Heerenveen supporters dan maar vurwerk afsteken als protest. 

m o i19-01-2023 om 19:49

Even bij de feiten blijven Herman, er waren 600 welkom, de helft van de capaciteit van het uitvak. Dit na het uitverkocht zijn van dat vak. De verenigde supporters wilden niet lootjes trekken en boycotten nu deze wedstrijd. De burgermeester laf lees ik Metworst? Zondag 10 april 2022 alweer vergeten? Stenen gooien naar agenten en paarden, verschillende gewonden. Ik vind 600 dan nog heel coulant van degene die verantwoordelijk is voor de inzet van deze agenten en paarden. 

Metworst19-01-2023 om 22:09

Nou Moi, dan had de burgemeester in eerste instantie maar 600 toe moeten staan. Dat had ik nog begrepen, zeker als door jou genoemde reden werd gebruikt. Nu zijn er 1200 gefrustreerd. En nu er acties op handen zijn vrees ik voor veel meer ellende. Ik hoop echt dat de supporters hun verstand gebruiken, we zitten niet te wachten op nog meer negatief nieuws over club en supporters.

m o i20-01-2023 om 08:23

Daar heb je een goed punt, zo had ik er nog niet over nagedacht. De timing van de burgervader van Akkrum Zuid is ronduit slecht. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!