Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY PSV - FC GRONINGEN

Door Redactie 55 reacties

Speelronde 21, FC Groningen speelt vandaag de uitwedstrijd tegen PSV, aanvang 20.00 uur. De Eindhovenaren die momenteel op plek vier staan en vier punten minder hebben dan koploper Feyenoord, willen (om op koers te blijven blijven in strijd om het landskampioenschap) de punten in eigen huis te houden. Eerder dit seizoen verloor het met 4-2 in Groningen. Voor FC Groningen de missie om de rijen gesloten te houden, niets wegggeven en daar waar het kan, voetballen met INTENTIE VOORUIT en te STRIJDEN voor een resultaat!  

Vermoedelijke opstelling: Verrips, Dankerlui, Blokzijl, Balker, Määttä, Pelupessy, Hove, Suslov, Irandust, Pepi, Manu

Als FC hezelfde op de mat kan leggen wat het een week eerder liet zien tegen Twente, kan ook dit een spannende en meeslepende wedstrijd worden.

COME ON FC!      

Reacties:
Marco11-02-2023 om 07:38

De trainer legt de loper uit voor een afslachting. Niks geleerd van de vernedering in de Arena!

Naïeve opstelling. Tijd voor een ervaren trainer die weet hoe je punten haalt in de degradatiestrijd. 

Veel te offensief en teveel zwakke defensieve spelers.

4 aanvallende spelers in 1 van de zwaarste uitwedstrijden van het seizoen. Hoe dom kun je zijn. Zelfs thuis tegen Emmen en Excelsior ben je zo defensief veel te kwetsbaar. 

Dankerslui, Pelupessi en Irandust hebben 0 duelkracht en geen winnaarsmentaliteit. Ongeschikt om op te stellen in deze fase.

Dankerslui in de basis als rechtsback? Waarom heeft Gudde nog geen transfervrije rechtsback gehaald. Als TD is hij net zo blind en eigenwijs als MJF. Zet vanavond Balker rechtsback, deed het daar vorige week goed, zet dan Chalus centraal, die jongen heb je gehaald.

Phelupessi? Hiervoor had afgelopen week een fysiek sterke verdedigende middenvelder gehaald moeten worden. Markt van spelers zonder contract is nog open. Repareer de fouten van MJF, als je hebt besloten om hem te ontslaan. In plaats van bestuurlijk geneuzel, hoe een nieuwe TD in de organisatiestructuur kan worden gezet; als de sodemieter transfervrije spelers halen zodat we niet degraderen! Zet Lundqvist er bij gebrek aan beter maar neer. Verdedigde in de uitwedstrijd tegen Utrecht fel tot diep in de eigen 16, met een bloktackle, iets wat we Pelupessi nooit hebben zien doen. Door het lamlendig verdedigen van Pelupessi krijgen we bijna iedere wedstrijd dat hij meedoet een tegendoelpunt, omdat hij zijn man altijd laat lopen en ongehinderd op het doel laat schieten.

Irandust vervangen door Matuta, die op het middenveld gaat spelen. Je hebt nu fysiek sterke spelers nodig. Waarom traint die jongen met het 2de mee als je zo'n zware uitwedstrijd krijgt. 

Het besef dat we op een degradatieplek staan en moeten knokken voor ieder punt is bij de trainer en TD schijnbaar nog niet doorgedrongen. 

 

TomOkker11-02-2023 om 16:17

Of het is bij jou nog niet doorgedrongen, waarom zou Matuta met het B-team meetrainen? Zie jij iets wat de technische staf niet ziet?

Prima opstelling als die Suslov zo stuifzuigt als tegen Twente en Irandust en Elvis hun verdedigende taken uitvoeren, is er m.i. niets aan het handje. Heb alle vertrouwen in Pellupessy van de backs ben je afhangkelijk van het weer, dat geef ik toe.

BROMBEER11-02-2023 om 21:24

Nogmaals matuta gaat niet meer bij groningen 1 spelen, heeft het verpest

bkortman11-02-2023 om 08:54

Eens

Fugazi11-02-2023 om 09:06

Marco, alle jaren hiervoor hebben we ook haast nooit een resultaat gehaald in Eindhoven. Zelfs met veel betere selecties niet. Ik ben dan ook geen voorstander om met een handbal opstelling te gaan spelen. Dan verliezen we namelijk ook. Ik ben wel met je eens dat we een goede rechtsback en defensieve middenvelder hadden moeten halen. Die hebben we niet en we moeten het hiermee doen. Dankerlui en Pelupessy vind ik ook niets maar we hebben nu even niets anders. We hebben pech dat Sorensen geblesseerd is geraakt anders had Balker weer rechtsback gespeeld. Ik had wel verwacht dat die Tjech zou spelen ipv Sorensen maar die zal ook wel niet goed genoeg zijn. Verder kom jij met de optie Matuta maar wat heeft die bij ons laten zien dan? Dan liever Irandust de kans geven die vorige week de besta man aan de kant van de FC was. Die zou ik nu sowieso het vertrouwen geven. Ik ben van mening dat we in deze situatie niet teveel het elftal door elkaar moeten husselen. 

Metworst11-02-2023 om 09:31

Met Maatta en dankerlui worden we overlopen door de aanvallers van PSV, ben het eens met voorgaande posters over de achterhoede en zwakke verdedigende middenvelders. Heb je zogenaamd directe versterkingen gehaald, en dan staan ze er niet in (van Bech is dat natuurlijk wel logisch)

Voorin wel laten staan zoals vorige week, irandust is een speler die een ander voor de goal kan vrijspelen. Als Suslov met dezelfde instelling blijft spelen als afgelopen week zie ik die wel definitief doorbreken. Hove doet het prima, en dan kun je Sher en Antman nog inbrengen. 

campesino11-02-2023 om 09:49

Marco, een maand geleden was ik het met je eens. Ik had ook graag fysiek sterke aanwinsten gezien. Maar de club heeft een meer voetballende oplossing gekozen en dat zag er vorige week toch goed uit? Om het nu weer anders te doen zou niet echt logisch zijn. En ook als we de bus parkeren in eindhoven gaan we met nul punten naar huis. En Wil je werkelijk waar matuta en Lundqvist in het elftal? Moet wel toegeven dat ik het ook wel heb gehad met dankerlui, van gelderen en pelupessy, hoewel die laatste vorige week goed speelde. Zo eerlijk moet je zijn. Momenteel hoop ik dat de andere sfeer die in de selectie hangt spelers als dankerlui maata en pelupessy meesleept en collectief agresiever spelen is effectiever dan nu nog een derderangs verdedigend middenvelder aan te schaffen. Als je ziet hoe ngonge over het veld sjokte of je ziet Manu dat is toch een wereld van verschil. Daar kan geen matuta tegenop. Dus gewoon lekker de ingeslagen weg doorgaan, misschien die tsjech er nog bij, vandaag als een oefenwedstrijd zien en de volgende 2 wedstrijden minimaal 4 punten pakken

Marco11-02-2023 om 10:11

Voetballend gaat Groningen het niet redden in degradatiestrijd.

We moeten ons geen zand in de ogen laten strooien. Twente heeft in het eerste half uur nagelaten de wedstrijd te beslissen, ze waren toen veruit de boven liggende partij. Omdat we nog leefden en het publiek er massaal achter ging staan, kwam ging het voetballend lopen. Daarnaast leken de spelers van Twente in de 2de helft of ze onder kalmerings pillen zaten of iets, totaal passief, klaar voor de sloop. Groningen heeft ze het laatste kwartier laten ontsnappen. 

Herman Badkuip11-02-2023 om 10:10

Zie 't zelf niet zo somber in als Marco.....vind ook dat hij Joey Pelupessy en Delaho Irandust te kort doet. Zag tegen Twente bij beide spelers een andere instelling, juist wél duelkracht, snelheid én tomeloze inzet! Maar goed, daar kunnen onze meningen over verschillen, dat geeft ook helemaal niks....Voor mij is de aanval kiezen nog altijd de beste verdediging. Wat koop je voor een verstevigde verdediging tegen een team als PSV, dat dan alleen maar méér druk kan zetten en veel goals gaat scoren....Kijk de wedstrijd van AZ en Excelsior van gisteravond nog maar eens terug....Excelsior zónder spitsen in de eerste helft, moest lijdend toezien hoe de spitsen van AZ én aanvallende middenvelder Sven Mijnans keer op keer op het doel van Excelsior afstormden én scoorden! Verwacht vanavond, dat ons FC Groningen speldeprikken kan uitdelen tegen de verzwakte defensie van PSV met onze snelle én lepe spitsen! Je moet deze wedstrijd zien als een duel voor de bonuspunten, een nederlaag is uit tegen PSV een normale uitslag! Maar....het kan gek gaan in de eredivisie, niets is onmogelijk! Misschien sla ik weer volledig de plank mis, maar mijn onderbuikgevoel zegt, dat wij vanavond gaan verrassen! 

Milko4ever11-02-2023 om 10:18

lijkt wel of we hier alleen maar kunnen zeiken. Spelend met wingbacks (5 achterin) is maanden tegen aan geschopt. Nu gaat hij 4-3-3 spelen en is dat collectieve zelfmoord. Liever een wedstrijd zien waar we vertrouwen uit kunnen tanken dan met z'n allen angstig voor de goal hangen en alsnog verliezen. Kans op een resultaat is 0,2%
Gewoon gaan met die banaan en zorg dat de fc supporters weer trots kunnen zijn op hun cluppie. 

Bosoape11-02-2023 om 10:28

Wat een negatief gelul weer van velen. PSV is dit seizoen prima te kloppen, als ze hetzelfde niveau op de mat leggen als thuis tegen de tukkers gaat PSV er gewoon aan mienjong!

Bierboer11-02-2023 om 10:37

Op voorhand denk je kansloos, maar dat dacht ik vooraf tegen Twente ook. De strijd en inzet welke ik tegen Twente zag heeft me toch weer wat hoop gegeven. Als dat weer kan worden gebracht,  zie ik een stuntje tegen psv als mogelijk.

Verdedigend spelen 80 minuten de 0 en 1-0 eraf of op de aanval. Ik denk dat deze opstelling, met dezelfde gebrachte intensiteit tegen Twente, best redelijk is. 

Oeleoptak11-02-2023 om 10:53

Never change a winning team. Ze hebben dan wel niet gewonnen maar het was de beste wedstrijd van het seizoen. Dus gewoon steeds in dezelfde formatie spelen, dat lijkt me het beste. Als je een verdedigender concept kiest gaat het hele circus zich voor jouw doel afspelen. En de nul houden is dit seizoen een utopie. Dus is deze opstelling het beste, ondanks de waardeloze backs. 

 

 

Nachtwacht11-02-2023 om 13:09

Finale 2 van 15 

Nachtwacht11-02-2023 om 13:17

Vind het positief dat de trainer vasthoudt aan zijn opstelling. In de Eredivisie hoef je je niet wekelijks aan de tegenstander aan te passen. Van eigen kracht uitgaan. 

We hebben wat geluk nodig, want PSV is kwalitatief gewoon beter. Aan de andere kant is PSV niet in al te beste doen. Het vertrouwen is daar ook broos, na een aantal ongelukkige wedstrijden. 

Pelupessy heeft geen best seizoen, maar voetbalde vorige week niet zijn slechtste wedstrijd. Ik had wel graag Balker op rechtsback gezien en Chalus centraal, maar de trainer zal er een goede reden voor hebben dit niet te doen.

Ben het er mee eens dat Matuta vooruitgang moet boeken, anders kunnen we beter afscheid nemen van de man, maar voor nu zal hij niet goed genoeg zijn. 

Fan op afstand11-02-2023 om 15:36

Met 1 punt vanuit Eindhoven vertrekken vanavond zou mijn weekend geslaagd zijn.

Herman Badkuip11-02-2023 om 17:36

Denk zeker dat FC Groningen met een resultaat [gelijkspel of winst] vanavond tegen PSV heel tevreden mag zijn! De mannen van trainer Ruud van Nistelrooij zijn dit seizoen wisselvallig, maar thuis bijna ongenaakbaar. Toch is FCG met de juiste wedstrijdinstelling écht niet kansloos, veel zal afhangen van het eerste half uur van de wedstrijd. Komen wij daar goed doorheen, dan zie ik mogelijkheden voor de spelers van Dennis van der Ree. Onze concurrenten in de degradatiestrijd hebben 't ook niet makkelijk, Excelsior verloor gisteravond kansloos van AZ in Alkmaar en Emmen speelt vanavond thuis tegen het lastige Fortuna Sittard. Cambuur speelt vanavond in Nijmegen tegen NEC en Volendam morgenmiddag uit tegen Twente. Wordt weer een spannend weekend voor alle teams uit de eredivisie!

Herman Badkuip11-02-2023 om 18:28

Off topic#  FC Groningen in gesprek met Jetro Willems, a.s. maandag testdag bij FCG en daarna.....de nieuwe linksback?

Bikkel 11-02-2023 om 18:38

Dat is inmiddels overal te lezen idd... kan een leuke verassing worden als ie enigszins z'n niveau weet te halen!

Marco11-02-2023 om 18:53

Willems gelijk voor 4,5 jaar vastleggen.

Ook niet geheel fit is hij positioneel veel sterker dan Maatta. Ook is het een imposante verschijning, in de spelerstunnel wenst zijn tegenstander dat hij zich ziek had gemeld bij zijn werkgever.  

Robben was 1 wedstrijdje fit tegen Emmen uit, wat net het verschil maakte waardoor we play offs haalden. Ook nu kan een wedstrijdje met Willems erbij bepalend zijn of we volgend seizoen tegen PSV of Fc Eindhoven spelen.

Na de vernederende Antony-show in de Arena liep Cerny er een half jaar later nog steeds aan alle kanten langs bij Maatta. Goed dat er wordt ingegrepen.

King Poffel11-02-2023 om 19:07

Ga niet uit van punten vanavond (zou mooi zijn als dat wel gebeurt), maar als we gewoon de bevestiging krijgen dat vorige week qua intensiteit, beleving en spelintenties geen eenmalig iets was dan ben ik tevreden en zie ik het voor de rest van het seizoen alsnog positief in.

Als Willems door de (fysieke) tests heen komt dan ga je er hoe dan ook op vooruit in vergelijking met Määttä.

Japie-R11-02-2023 om 19:33

Ik snap niet waarom er zo afgegeven wordt op Määtä. Die speler doet zijn best op een plek wat eigenlijk niet zijn plaats is. Hij moet linksback spelen terwijl het een linkshalf is. Dat die Jetro Willems komt is een goede zaak dan kan Mäátä linkshalf spelen en Elvis Manu van bruikbare ballen voorzien en zijn we ook van dat gezeur van een slechte linksback af.

King Poffel11-02-2023 om 20:27

Heb niks tegen Määttä hoor maar beredeneer het vanuit de positie als linksback, dus niks ten nadele van hem. Denk dat op zijn positie zoals die nu is een Willems (mits fit) dat beter kan invullen.

Bayco11-02-2023 om 19:35

Jehtro willems.. weet niet of wat is.. niet voor niets zonder club..niet wedstrijdfit. Lijkt alsof die jongen een hele neerwaartse spiraal heeft ingezet. 

Miss dat iemand iets meer weet.. of blessures waren enz..

Maar als hij door de testen komt en hij wil.zichzelf in Nederland weer op de kaart zetten.. Dan moet je dat zeker doen. 

Maar zou als fc daar wel een contract voor opstellen wat voor fc ook gunstig kan zijn.. niet iemand een betaalde revalidatieprogramma laten volgen en vervolgens alleen maarop verliezen.

 

Voor vanavond we kunnen van alles vinden  over onze spelers.. maar een team wat punten pakt moetje niet teveel willen wijzigen. Hopelijk zelfde passie en strijd op het veld als afgelopen week. Zodat de sfeer goed blijft . Punt is mooi meegenomen 

Bayco11-02-2023 om 19:39

Herstel mezelf ..

 

Lees zware knieblessure.  Ongewilde spiraal naar beneden..pfff

Alberto111-02-2023 om 20:30

Dankerlui, dank je wel jochie voor stoppen met meelopen. met de Jong. 

Dijk11-02-2023 om 20:30

Suslov weer zijn man laten lopen. Wisselen de zogenaamde vedette. 

marcelfcg11-02-2023 om 20:36

Kijk hem nog eens terug zou ik zeggen.

Dijk11-02-2023 om 20:44

Wie kon Xavi 2x niet bijhouden. Slappe vrije trap  nu weer Suslofje.Moven Suslov. Rijp voor de wissel.

hermank196911-02-2023 om 20:31

Verdedigings fout 1e klas!

Bayco11-02-2023 om 20:41

Balker en blokzijl staat ook verkeerd...

Dankerlui is niet zijn taak de Jong te bespelen 

 

Knappe goal psv..zo is het ook.. 

Hopelijk herpakt fc zich wat..mis de passie van  vorige week

Bas3811-02-2023 om 20:48

Suslov speelt ook weer geweldig gvd zeg

Dijk11-02-2023 om 20:56

Määttä steeds in de problemen omdat die Suslov zit te niksen.

Bayco11-02-2023 om 20:48

Die van nisterooi wil ook overal penalty voor ..bah

Oeleoptak11-02-2023 om 20:53

Vind het lang niet zo top als vorige wedstrijd. Vooral opbouwend amper wat gezien. Heel veel balverlies. Veel spelers stukken minder. Idd Suslov maar ook Manu en Pepi geven kinderlijk de bal weg. En zij zijn niet de enigen. Nu een donderpreek en sterke thee en hopla, er op!!!

Alf11-02-2023 om 20:56

Mattaa staat verdedigend goed zijn mannetje. Hopelijk trekt hij dit door. Nu hopen op een lucky goal om een punt te stelen.

Herman Badkuip11-02-2023 om 20:57

Het wordt tijd voor Oliver Antman, mag van mij na de rust het veld in voor Daleho Irandust....Ook Elvis Manu valt deze wedstrijd tegen, misschien nog een frisse aanvaller, Thom van Bergen, er in? Tomas Suslov wisselen voor Ragnar Oratmangoen óf Florian Krüger?

TomOkker11-02-2023 om 21:02

verzin eerst maar eens een list om Simons af te stoppen alvorens in de stress mode te schieten.

TomOkker11-02-2023 om 21:06

Dat zeg ik Gamma

TomOkker11-02-2023 om 20:58

Ik weet niet waar jullie naar kijken mensen, PSV zit er boven op, Manu komt er ook helemaal niet aan te pas bij een lepe Teze met z'n duwtjes trekjes en slimme overtredingen. Je kunt er wel 6 verdedigers neer zetten maar dit PSV voetbalt goed, daarbij wees blij dat maar de helft van de ballen aankomen. 

Bayern 11-02-2023 om 21:03

Kwakman legt precies de vinger op de zere plek. Suslov en Pelupessy verzaken gewoon continu. Laten elke keer Simons lopen. Stelletje slappe zakken! Ik heb medelijden met Maätta die staat steeds tegenover 2 man. Het is misschien geen topper, maar zijn teamgenoten laten hem wel continu in de steek. En Maätta is tenminste wel 90+ minuten lang aan het sleuren en werken.

Dijk11-02-2023 om 21:08

Precies 

Fido11-02-2023 om 21:22

Dat heet niet verzaken , je teamgenoten coachen niet omdat ze het te druk hebben met zichzelf

Bas3811-02-2023 om 21:07

En dat was het alweer voor dit weekend sjomge jonge jonge zeg gvd 

Bikkel 11-02-2023 om 21:11

Frappant dat psv nu uitgerekend weer goed speelt na een aantal belabberde wedstrijden... niveau verschil is gewoon te groot... al vind ik het wel slap ogen allemaal 

Bayco11-02-2023 om 21:13

Het mag allemaal wel wat mannelijker.. je wordt door de kleuters van psv van Hot naar her gestuurd.. ff grote mannen voetbal..

 

Je ziet dat wanneer fc tot aanvallen komt psv ook twijfelachtig is. Dus pampers af en optimistisch voetballen 

Dijk11-02-2023 om 21:15

Sommige pampers weer om. Scheelt de vedette is douchen.

Pelupessy nog ff douchen voor Orantmangoen.

En dan de komende wedstrijden Suslov en Pelupessy tribune.

Bas3811-02-2023 om 21:22

Waar zit ik na te kijken joh gewoon kansloos

TomOkker11-02-2023 om 21:27

Had je iets anders verwacht?

Bayco11-02-2023 om 21:25

Pelupessy wedje gelegd ahhahaha niet best

Dijk11-02-2023 om 21:26

Ongelofelijk wat een terug speel bal.

BROMBEER11-02-2023 om 21:26

Soft en kansloos,  totaal geen strijd allemaal beetje gelaten. Mag gewoon ongehinderd inkoppen.  Gewoon lachwekkend het niveau van de backs.  

Bayco11-02-2023 om 21:30

Ja jammer

 

Het is allemaal niet zo moeilijk. Strijd en passie. Voir elke meter knokken.. dat is wat we willen zien. Daarmee krijg je de supporters weer achter je..

 

Verliespot is gewoon ingecalculeerd.. maar wil je goodwill kweken.. Dan mag het allemaal feller enz

Dijk11-02-2023 om 21:31

Komende 2 wedstrijden. 

Hinderk11-02-2023 om 21:33

Wedstrijd verslag kan toch heel kort zijn slappe hap 

Bas3811-02-2023 om 21:33

Dat je verliest van psv is normaal maar kom op je staat onderaan meer strijd mag wel hoor lamzakken

Dijk11-02-2023 om 21:36

Hebben de pampers vol.

Bas3811-02-2023 om 21:37

Hoppa nog 1 en je staat weer 18e

Bayco11-02-2023 om 21:42

Recht en links achter..blijven zwakke plekken..  lopen alleen maar mee..laten tegenstander tot in de 16 komen..waarbij je jezelf een handicap geeft. 

Wat ik beetje begreep zijn ze opzoek naar transfervrije spelers voor back positie.  

 

Echt als je door bakayoku en simons zo te kijk gezet wordt dan laat je de 2de keer toch ff weten tot hier vriend...

Mis die agressie

Dijk11-02-2023 om 21:47

Een en al droefenis. Straks ideale schoonzoon Pelupessy voor de camera's. Had nu maar van der Rhee eruit getrapt.6-0 en hoe lachwekkend. Määttä gvd wijf

marcelfcg11-02-2023 om 21:49

Nu nog even verliezen van Emmen en de witte vlag kan worden gehesen.

Wat een enorme afgang.

Dit team kan geen degradatie voetbal spelen.

Bas3811-02-2023 om 21:45

Diep en diep triest loopt gewoon 3 man zo voorbij pasje voorzet klaar ongeloofelijk kansloos dit 

boertje11-02-2023 om 21:46

Ik snap dat niet , maata en dankerlui constant afwachten bij voorzetten van tegenstander, kom op val aan.. de wil om te winnen is er bij die 2 totaal niet 

TomOkker11-02-2023 om 21:48

Even voor de nuace dit zijn spelers die nog maar 2 - 3 weken samen trainen en spelen. Ik weet het allemaal excuses maar het zit zowel technisch en tactisch niet goed in elkaar. Maar goed dat is een ander echelon. Bij vlagen mooi voetbal van PSV en helaas een FCG die er niets tegenover kan zetten, kan gebeuren toch?

Bayco11-02-2023 om 21:48

Weet maattaa wat buitenspel is...

Man man wat kost hij veel doelpunten tegen

BROMBEER11-02-2023 om 21:50

Helemaal klaar mee, dit groningen degradeert 100 %

Dijk11-02-2023 om 21:51

Oke verlies partij maar dit. Schaam je gvd kapot. 

appie happie11-02-2023 om 21:51

Sorry  ik kan niet kijken,maar zie de tussenstand wat een drama weer...

Hoe moet dit verder,vorige week was er nog hoop,maar nu?

Dijk11-02-2023 om 21:56

Volgende week gaat Emmen gewoon winnen. Dit is elftal met pampers om.

 

Fuck off Pelupessy fc Emmen moeten we pakken volgende week. Rot op wijfje. 

hermank196911-02-2023 om 21:52

Kan mijn ogen niet geloven wat ik zie, heb er geen woorden voor! Professionals tegen amateurs!

marcelfcg11-02-2023 om 21:54

2 backs Gudde en rap g*v*d*

Bas3811-02-2023 om 21:55

Gewoon kkd en op nieuw beginnen simpel dit is en word niks

Fan op afstand11-02-2023 om 21:57

Zet die Van de Ree ook maar aan de kant. Krijgt er ook geen gif in. Suslov op de verkooplijst samen met Pelupessy.

Dijk11-02-2023 om 22:01

Topper mooie zin. Niks verkeerd aan. Mijn zegen heb je.

Herman Badkuip11-02-2023 om 22:02

Vanavond flink afgedroogd door een oppermachtig PSV, héél snel vergeten en de blik op de komende twee thuiswedstrijden tegen Emmen en Excelsior!

Dijk11-02-2023 om 22:09

Tuurlijk joh snel vergeten jij wel. Komende 2 wedstrijden troost gaat de fc verliezen. Dit zijn kleuters met pampers om badkuip. Heel snel vergeten karma.

Emmen Excelsior komen heel graag naar het borgje.

Gudde maar snel Willems contract geven is altijd beter wat die Määttä liet zien 2e helft.

Bas3811-02-2023 om 22:02

Pelupesy intervieuw 6-0 ook snel vergeten en op na emmen gast van emmen ga je zo ook never nooit winnen emmen gaat vandaag van fortuna winnen en dan is het volgende week laar als je verliest

Dijk11-02-2023 om 22:22

Pelupessy en Suslov tribune komende wedstrijden. Daar win je zeker de strijd niet mee tegen degradatie. Besef is er gewoon niet. Wij dit wij dat week in week uit zelfde babbeltje.

 

Oeleoptak11-02-2023 om 22:20

Denk toch dat deze trainer dit niet goed krijgt. Als je je als elftal zo af laat slachten, dan heb je het vuur er niet in weten te krijgen. Westerhof naar voren en hij maar weer assistent. 

Dijk11-02-2023 om 22:23

Rhee marionet van Westerhof. 

TirolBeuk11-02-2023 om 23:17

Triest ,wat een afgang .Degradatie is niet meer af te wenden als het zo gespeeld word .

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!