Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen levert wanvertoning in Eindhoven en incasseert een beschamende zesklapper

Door Redactie 46 reacties

Eén minuut indrukwekkende stilte voorafgaand aan de wedstrijd ter nagedachtenis aan de aarbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië. Daarna de aftrap. Van een spannende en meeslepende wedstrijd zou geen moment sprake van zijn. Het werd een monotoon eenrichtingsverkeer richting het doel van Verrips waarbij er wel heel veel ruimte werd weggegeven en waardoor een aantal Eindhovenaren de avond van hun leven hadden. FC Groningen dat veel te slap de duels aanging en totaal geen spirit toonde om voor elke meter te knokken, mocht van geluk spreken dat het slechts met 1-0 achter stond bij de rust door een goal van De Jong. Na de pauze werd het snel 2-0 door Simons. Met nog twintig minuten te gaan liep PSV via Brantwaithe, Bakayoko, Silva en Til uit naar 6-0. De afgang was compleet! 

 

eerste helft
Van Aanholt kreeg binnen twee minuten een dot van een kans en schoot hard in. Verrips verrichtte een knappe redding. Niet veel later ging er een voorzet richting het hoofd van De Jong, de bal was net te hoog. De Groningers bleven onder druk staan. Rond de vijtiende minuut kon Verrips gestrekt op een geplaatste bal van Veerman. Kort daarna schoot Teze naast. Uit een hoekschop kopte Sangaré op de bovenkant van de lat.

Het lukte bij Groningen maar niet om tot een aanval te komen. Daarvoor was het te slordig op het spaarzame balbezit. Veel duels gingen verloren. De Eindhovenaren claimden een penalty nadat Van Aanholt in het zestienmetergebied onderuit ging bij het blok van Balker. In de 28e minuut was het wel raak. Simons die vanavond alle ruimte kreeg gaf een voorzet, De Jong die vlak voor de doellijn stond kon de bal simpel binnentikken, 1-0. 

Verrips werkte een laag ingeschoten bal van Veerman naast het doel. Balker die bij een verdedigende aktie een geblesseerd indruk maakte, kon gelukkig verder. Op slag van rust mocht Suslov aanleggen voor een vrije trap. Het eerste schot op doel maar Benitez had er weinig moeite mee. 

tweede helft
Antman begon direct vanaf de hervatting voor Irandust. Bij de eerste aanval kegelde Simons de bal achter Verrips in de verre hoek, 2-0. Daarna was Teze dichtbij de de 3-0 maar Verrips had de bal. Voor het PSV doel was Pepi dichtbij de aansluitingstreffer maar de bal werd via een PSV speler naastgewerkt. De hoekschop die volgde werd nipt naastgekopt door Balker. Sher verving Suslov. 

Sher werd uit het niets gelanceerd en kwam oog in oog met Benitez maar liet zich aftroeven door de doelman. Diens valpartij daarbij werd beoordeeld als een schwalbe. Op de speelhelft van Groningen speelde Pelupressy tekort terug op Verrips waarbij de doelman erger voorkwam. In de 69e minuut kopte Branthwaite uit een corner de 3-0 achter Verrips. In de 72e minuut kreeg Bakayoko alle gelegenheid om uit te halen en schoof de bal in de verre hoek. 

Met nog een minuut of vijf te gaan mocht ook Silva zijn goaltje meepikken, 5-0. Guus Til had een leuk hakje in huis dat goed genoeg was voor 6-0 hetgeen de eindstand was. 

Het enige positieve van vanavond is het nieuws dat de transfervrije Jetro Willems maandag zich gaat melden voor medische testen. Mocht de verdediger nog fit genoeg zijn zal hij een week gaan meetrainen. In de hoop dat dit voor beide partijen goed bevalt, zal Willems voor de rest van dit seizoen worden toegevoegd aan de eerste selectie.

Aankomend weekend wacht de thuiswedsrijd tegen FC Emmen.

Opstelling PSV: Benitez, Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt, Sangaré, Simons, Veerman, Bakayoko, De Jong, Hazard            

Opstelling FC Groningen: Verrips, Balker, Blokzijl, Dankerlui, Määttä, Irandust, Pelupessy, Suslov, Hove, Manu, Pepi

Reacties:
Marco11-02-2023 om 22:17

"Ik heb na de wedstrijd aan de spelers gevraagd wie er een gele kaart had. Maar niemand van ons had een gele kaart gekregen. Dat kan niet. Het moet fair zijn, maar overtredingen horen bij voetbal. Je moet het ritme van de tegenstander onderbreken".

Wormuth; na de 6-1 nederlaag in de Arena 

Nachtwacht11-02-2023 om 22:26

Niemand kon zich aan de malaise onttrekken. Ik miste de tweede helft wel de over mijn lijk mentaliteit.. het niet vernederd willen worden, maar dat hoort ook een beetje bij een degradatiekandidaat. Had ook niks weg van een finale 

Nu we voorbij Twente en PSV zijn moeten de punten komen. Te beginnen volgende week tegen Emmen

Alf11-02-2023 om 22:37

Na de 3-0 de televisie maar uitgezet. Jammer dat de spelers het daarna lieten lopen (gezien de einduitslag), maar begrijpelijk. Verdedigend stond het op het middenveld niet goed. Buijs had op ESPN wel een punt dat Simons te vrij werd gelaten.

Herman Badkuip11-02-2023 om 22:40

Was vanavond tegen PSV écht een dramatische wedstrijd, valt te hopen dat Emmen en Volendam óók punten laten liggen.....

Dijk11-02-2023 om 22:42

Las al dat Willems 10 kg te zwaar en 2 houten knieën en pacemaker het nog beter zal doen dan Määttä. 

Dacht dat hij nog testjes moest doen. 

Jantje11-02-2023 om 23:01

Dat Groningen geen punten zou pakken dit weekend was wel verwacht. Wat wel goed is dat emmen ook geen punten pakt. kommende twee thuis wedstrijden winnen is erg belangrijk voor FC 

Dijk11-02-2023 om 23:24

Niks naar Emmen kijken jantje. Naar vertoonde spel van de fc daar moet je commentaar op geven. Nee wel verwacht nou van der Rhee niet.

Dijk11-02-2023 om 23:21

Van der Rhee interview waren kinderlijk opzij gezet. Met nog weet niet hoeveel factoren noemde hij op waarom er met grote cijfers werd verloren.  Rot op jij bent coach 

 En nu de komende 2 dagen elkaar de waarheid zeggen en traning met scheenbeschermers om ? Nooit komt het besef van der Rhee dit elftal met coach  blijft met pampers om spelen. 

Schaam je gvd ogen uit de kop . We werden kinderlijk aan de kant gezet.

Oeleoptak11-02-2023 om 23:48

Vd Ree heeft nu wel bewezen het niet te kunnen. Je hebt niet altijd een uitzinnig thuispubliek achter je team staan.  Niet erg dat hij faalt, maar nu een bikkel naar voren schuiven die deze softe mentaliteit van de spelers niet pikt. Die vooraf de spelers inpepert wat er verwacht wordt. 

Herman Badkuip12-02-2023 om 08:57

Danny Buijs heeft alle tijd van de wereld, kent de club én de meeste spelers én heeft er volgens mij wél oren naar! En.....niet onbelangrijk, zijn grote vriend Mark Jan Fledderus is vertrokken!

Dijk12-02-2023 om 09:28

Rot op met die Buys laatste 7 wedstrijden vorig seizoen gingen allemaal verloren en nee jou grote vriend Fledderus heeft ontslag gekregen is niet vertrokken.Ontslag badkuip.

grunn196712-02-2023 om 08:07

Als je het realistisch bekijkt haalt de FC nog tussen de 10 en de 13 punten maximaal.

Dan kan er een x over en degradatie is een feit en dik verdiend met deze selectie en vertoonde spel dit seizoen.

Laatste 11 wedstrijden 9 verloren!!!! en 2 gelijk. Wanneer voor het laatst gewonnen, heel lang geleden. 

Vorige week werd de polonaise gelopen hierop het forum enige realiteit zin was weg. (Overigens een prima 2e helft, misschien wel de beste in jaren) Ik zie het meer als een laatste stuiptrekking.

Wat mij betreft al richten Op de kkd, zorgen voor een goede selectie en TD. 

Net zo als pec en Heracles direct promoveren, must, dan valt de schade financieel nog mee.

Komende maanden de puinhoop van Fluderus opruimen, dat is een gigantische klus. De nieuwe TD zal zich niet vervelen.

En je niet meer te druk maken over dit seizoen.

Herman Badkuip12-02-2023 om 08:48

Ben niet zó somber gestemd als een aantal andere posters.....Natúúrlijk was de wedstrijd van gisteravond in Eindhoven een enorme deceptie, zeker ná de thuiswedstrijd van vorige week tegen FC Twente. We staan weer op plek 18, máár hebben, vóóral dankzij de resultaten van onze concurrenten,  nog steeds de mogelijkheid om degradatie naar de KKD te ontlopen. Nóg 13 finales te gaan, waarvan drie tegen Feijenoord, AZ en Ajax, die waarschijnlijk alleen bonuspunten [?] opleveren.....In de andere 10 wedstrijden is FCG zeker niet kansloos én kunnen ze punten pakken, mits het team van Dennis van der Ree het niveau haalt van de wedstrijd tegen FC Twente....Daar zagen wij positieve energie én strijdlust bij alle spelers! Nooit té vroeg opgeven, máár blijven strijden tot en met de laatste thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam!

Dijk12-02-2023 om 09:25

Nee joh ben jij niet somber ? Gelukkig maar voor de hardnekkige optimist. Droom maar lekker verder met de mogelijkheid degradatie te ontlopen. Je praat net als die aanvoerder Pellupessy op naar fc Emmen. Tuurlijk praat er maar lekker overheen doe je al 2 jaar badkuip. Lachwekkend ben je, week in week uit. Goed lezen wat de poster voor je schreef laaste 11 wedstrijden 9 VERLOREN. INDERDAAD LAATSTE STUIPTREKKING. Met je bonuspunten tegen 010, Alkmaar en 020 lachwekkend ben je. In een woord kansloos badkuip. De handdoek is al lang gegooid. Tegen Volendam gingen er nog voetbal schoenen door de kleedkamer nou gisteravond gevulde pampers. 

Allemaal dankzij Fledderus die zal wel hebben genoten van de fc. 

Van der Rhee komende 2 dagen maar een ff de waarheid vertellen dat er met scheenbeschermers om getraind wordt. Onzekere marionet langs de lijn, trekpop van Westerhof. Elke keer maar weer bla bla bla wees keer duidelijk tegen Suslof de egoist speel voor het team, nee alles voor Remie. Hij leert het nooit!!! Naar de tribune verbannen samen met de iedeale schoonzoon Pellupessy schijtbak in het het veld een echte pussy. 

Je bent en blijft lachwekkend, de hardnekkige optimistisch badkuip. Komende 2 wedstrijden word een grote teleurstelling. 

skjipke12-02-2023 om 09:29

Uiteraard blijven strijden, maar dat is nou net wat gisteren ontbrak. Als het voetballend niet lukt, dan oorlog maken en de ballen maar meer naar voren pompen! 0 gele kaarten, 2 schoten, waarvan slechts 1 op doel. Dat noem ik niet strijden tegen degradatie. Ik vind dat je mag verliezen, als je er maar alles aan hebt gedaan om een resultaat te halen. 

Herman Badkuip12-02-2023 om 09:49

Zo Dijk, ben jij jouw frustraties weer kwijt jongen? Wens jou nog een hele, fijne zondag met óf zonder gezeik! 

Dijk12-02-2023 om 09:53

Succes in de kerk badkuip. Maar ondertussen wel gereageerd op mij jongetje. 

Holwierde12-02-2023 om 09:23

GVD wat is die trainer toch een zalfje .

 

Nevland12-02-2023 om 09:31

Grunn 1967: ik zou me nog wel druk maken om dit seizoen. Waarom nu al opgeven? Als je zaterdag wint en daarna van Excelsior staan we er beter voor.. PSV uit is toch niks te halen. 6-0 is natuurlijk teveel en de manier waarop ook teleurstellend maar komende aterdag is het heel anders daar ben ik van overtuigd.

 

grunn196712-02-2023 om 10:41

Dat is scorebord journalistiek, gaat niet gebeuren. Optimisten houden zich aan 1 helftje vast tegen Twente en dat is niet realistisch. We verliezen van spakenburg, almere, Volendam,  Cambuur, staat een rookie trainer (Overigens wel een aardige vent, maar daar heb je nu nix aan) Heel peleton nieuwe spelers aangetrokken, gelukkig de meeste gehuurd en daar heb je een normale voorbereiding voor nodig omdat fatsoenlijk in te passen. We gaan echt geen 6 punten pakken in de komende 2 wedstrijden, daar is het allemaal te fragiel voor. Kijk naar de afgelopen 12 wedstrijden.

Is veel te veel gebeurd dit seizoen,  kun je een hele lange documentaire van maken en dat zal ook gebeuren en komen alle waarheden van dit seizoen naar boven en wat voor puinzooi er van gemaakt is.

Blijf achter Gudde staan, heb wel vertrouwen in dat hij van zijn cruciale fouten heeft geleerd en dat we volgend seizoen direct weer terugkeren.

JOS12-02-2023 om 09:36

Op de één of andere manier het gevoel dat de gifbeker nu leeg is. Twee keer thuis met 200% inzet Emmen en Excelsior van het veld vegen moet toch mogelijk zijn? Zeker als de Euroborg net zo meeleeft als tegen Twente. In dat geval staan ze er weer helemaal bij en komt het helemaal goed.

Van het rijtje Cambuur, Emmen  Volendam en ik denk ook Excelsior (Go Ahead zou ook nog net kunnen) moet je er drie onder je houden. Dat zie ik wel lukken. 

King Poffel12-02-2023 om 10:41

Schrijnend om te zien gisteren. Dat je verliest, ok, maar de manier waarop is zorgelijk. Helemaal niets van de goede dingen van vorige week teruggezien. Eerlijk is eerlijk, als je de komende twee thuiswedstrijden niet wint dan hoor je ook niet in de eredivisie thuis.

Boerentrien12-02-2023 om 10:52

Ik weet werkelijk niet meer, wat ik er nog van moet denken. Hopelijk blijkt de bemoedigende wedstrijd tegen Twenthe niet zo'n eendagsvlieg als destijds de thuiswedstrijd tegen PSV. Over 14 dagen weten we denk ik waar we staan. De komende wedstrijden toch maar weer vol achter de ploeg blijven staan!

Stadjer8112-02-2023 om 11:23

Ik heb Groningen al afschreven na dat tweeluik tegen de staartploegen. We zijn weer hekkensluiter en nu heeft alleen nog Excelsior meer tegendoelpunten dan wij. Maar die hebben ondanks een slechter doelsaldo wel 7 punten meer gepakt tot nu toe.

Ik denk echt niet dat handhaving realistisch is. We zijn te slecht en er is teveel onrust. Een overwinning is nergens op gebaseerd. Ik weet niet eens wanneer de laatste was.

 

Fan op afstand12-02-2023 om 11:34

Weet niet of je Buys terug moet halen, als hij al wil,maar heb gisteren toch dingen gehoord, van 1 kant natuurlijk, maar hij heeft na het 3e seizoen al op willen stappen maar is overgehaald te blijven. Hij heeft ook vaak aangegeven namens het technische staf dat de selectie te jong was en te onervaren maar daar is nooit iets mee gedaan. De financiële positie was nummer 1. Dus denk ik dat Buys wel wat meer credits verdient. Maar goed dat is geschiedenis. Nu hebben we echt een trainer die geen gif in het elftal weet te creëren en ik ga nog steeds voor een andere trainer. Misschien kan het aantrekken van Willems wat meer pitbull gedrag in het elftal brengen. En na het seizoen echt grote schoonmaak houden. En de komende wedstrijd een gedrag van de dood of de gladiolen want anders gaan we ooit naar de Grote Markt omdat we gepromoveerd zijn.

TirolBeuk12-02-2023 om 11:50

Nog steeds niet benul dat deze trainer geen degradatie kan voorkomen? Iedereen ziet het ,het is te laat . Wat een stel kneuzen . 

Sammy12-02-2023 om 12:40

De FC staat daar waar ze hoort, helaas. Dit team kan geen degradatievoetbal spelen. En zoals er gisteren gevoetbald werd is schandalig. Daar waar onze trainer de komende dagen elkaar de waarheid wil vertellen wil onze aanvoerder de wedstrijd zo snel mogelijk vergeten. Dat zegt toch al genoeg. Je zult toch minimaal 30 á 32  punten moeten halen om niet te degraderen. Ik zie het niet gebeuren.

campesino12-02-2023 om 12:42

Het was zwaar kloten, maar dat zat er dik in. De komende 2 wedstrijden zullen bepalend zijn. Nu de boel omgooien, andere trainer is zinloos. Tegen emmen gelijkspelen en winnen van excelcior en we doen nog mee.

 

Roelofsky12-02-2023 om 13:04

Jongens span je vooral niet te veel in want daar worden we moe van... Speel de wedstrijd ontspannen uit... PSV wint toch wel. Laat dit aub niet waar zijn. Wat een drama wedstrijd.

b.raatjes196612-02-2023 om 14:03

Gewoon een pittige straftraining geven dat verdienen deze spelers ze kunnen het wel en dat is nu aan de orde 

b.raatjes196612-02-2023 om 14:04

Geen loon geven of stukken minder geven zodat ze beseffen dat dit niet kan laat de spelers maar voelen dat dit beter moeten 

Dijk12-02-2023 om 14:29

Raatjes toch jij zei nog wel overwinning op PISVEE en nu pittige straftraning, geen loon. 

Oeleoptak12-02-2023 om 14:35

Het was zeer bedroevend, qua inzet en spel. En je zou die mooiweer prater Pelupessy gelijk aanvoerder af maken. Maar er is geen kerel aanwezig die je de band beter kunt geven. Elftal zonder karakter, dat is het. Dat het tegen Twente wel kon lag ws aan Twente en het thuispubliek. Het laatste kun je je dan een beetje aan vasthouden, we zijn hondstrouw. Des te beschamender de vertoning gisteren. Hier passen keiharde maatregelen. Ik geloof niet dat deze trainer dat kan brengen. Het is sowieso geen imponerend beeld, deze zorgelijke stakker. Als het mogelijk is moet hier een wissel in gemaakt worden. Dan zou ik toch deemoedig de schreeuwlelijk weer bellen. Daar gaat tenminste wat van uit. Of Maaskant. Het is 1 minuut voor 12

Marco12-02-2023 om 15:14

Van der Rhee valt niet te benijden. Hij heeft er zelf voor gekozen om hoofdtrainer te worden, waarbij hij beschikte over inside informatie.

Om de zwakke backs te ontlasten heeft hij er tijdens de winterstop er voor gekozen om met 3 centrale verdedigers te willen spelen, hierop is ingekocht. Inmiddels spelen we weer met 4 verdedigers, dus op de flanken zijn we weer enorm kwetsbaar.

Ook ontbreekt het aan een moordenaar op het middenveld. Een verdedigende middenvelder als Matusiwa, Sparv etc. 

Deze week 2 backs en een verdedigende middenvelder halen is het huiswerk voor Gudde.

Als Buijs terug wil komen, gelijk doen. Had goede tactische plannen en schreeuwde het elftal naar een maximaal resultaat. Bij van der Rhee klopt vaak het tactisch plan niet, en de spelers zijn te lief voor zichzelf en in het veld. Je kunt de wedstrijd tegen Emmen nog afwachten. De put wordt alleen maar dieper als het blijft misgaan. 

BROMBEER12-02-2023 om 15:48

Durf te stellen Marco,  dat dit de aller aller aller aller slechtste trainer is die fc groningen ooit heeft gehad , zelf slechter als wim rijsbergen en pietertje huistra,  hij begrijpt er werkelijk waar geen kloten van!!!

Marco12-02-2023 om 16:20

Van der Rhee is vooral data analist. Als trainer trekt hij de verkeerde conclusies uit de data. Dat is zorgelijk. Hij kan maar zo de eerste fc-trainer worden zonder overwinning in een officiële wedstrijd, dan ben je onbetwist de slechtste fc trainer ooit.

Durovski12-02-2023 om 17:54

Ach, PSV uit altijd een wedstrijd  zonder punten. En geen blessures of kaarten opgelopen, dat komt goed uit voor de komende wedstrijden. Eerst maar eens van Emmen winnen. Lukt dat niet dan is het over.

Bikkel 12-02-2023 om 19:25

Nieuwe pispaal is geboren! V/d Ree....

Oeleoptak13-02-2023 om 00:16

Klets toch niet man. Ree heeft zegge en schrijve 1 punt gehaald. Inclusief amateurs. Wat denk je nou. Dat we het wel even klaarspelen met deze trainer, die nog nooit hoofdtrainer was. En deze omstandigheden helemaal niet kent? Je ziet toch zeker zelf wel de lamlendigheid al die wedstrijden, Twente daargelaten? Het zijn keiharde feiten. Heeft niks met pispaal van doen. Hij kan het vuur er niet inkrijgen en als we Emmen/ Excelsior verliezen dan is het gedaan. Of heb je daar ook een andere mening over???

Bikkel 14-02-2023 om 15:38

Kletsen laat ik aan jou over! Oké...?voor vd Ree was het dezelfde lamlendigheid... kan je deze man niet kwalijk nemen. Diegene die hem heeft aangesteld dan eerder, door zo'n risico met een onervaren trainer en in zo'n precaire situatie.... maar niks veranderlijker dan voetbal, houd ie ons erin dan is er ineens geen betere. Later we daar op hopen 

TomOkker12-02-2023 om 19:39

Jans en Streuer volgend seizoen beschikbaar. Of zou Gudde al gebeld hebben?

appie happie12-02-2023 om 23:02

Iedereen is er nog niet van voldrongen,dat er nu iets anders gevraagd gaat worden..Met mooi voetbal red je het nu niet meer.Dus ik wil buffels in het veld en geen ideale schoonzonen meer..de bek op stuur..geen excuses meer..

Nu is het vrouwen en kinderen eerst..punten moeten er komen..zaterdag 3 en de week erop ook 3,dan is er nog kans!!! 15de of 16 de...17 of 18 dan ben je de lul.

Dijk13-02-2023 om 08:04

Die buffels zijn er niet en de coach komende 2 dagen maar ff met scheenbeschermers spelen en elkaar de waarheid vertellen. Nou zei hij ook na de verloren wedstrijd tegen Volendam voetbalschoenen gingen door de kleedkamer nu zal er wel gevochten worden voor elke meter. Hoe lang laat je deze data analist nog een wedstrijd van de fc coachen met Aerts en die gast van Zwolle. Tijd geven is er niet meer!!!!!!! Aanstaande zaterdag is het zover inderdaad FC Emmen ideale schoonzoon Pellupessy wedtrijd na wedstrijd kraamt gewoon poep uit. Mouwen opstropen mes tussen je tanden 90 min gaan. Of wat appie zegt vrouwen en kids eerst. 

Deze 2 dagen maar eens kijken wie dat wil doen? Aanstaande zaterdag maar aub zonder die egoist Suslov en Pelupessy laat deze 2 maar de komende wedstrijden bekijken vanaf de tribune of spelerstunnel.

En ja waarom wilde Verrips zaterdag niet voor de camera verschijnen?  Nou net als Jan van Dijk ik schaam me voor deze club? VOOR HET VERTOONDE SPEL DIE ER OP DE VELD WERD VERTOOND? Klasse dat de benjamin Blokzijl wel voor de camera kwam TOP. Mooi voor hem dat er onderhandelingen zo zijn dat hij waarschijnlijk bijtekend. 

Dus geen lamlendigheid, mooi weer, onrust, niet kijken naar andere clubs. Spelers die niet luisteren, kunnen naar de tribune. Geldt ook voor Dennis en zijn staf van af eerste fluitsignaal GVD actie, punten pakken over mijn lijk mentaliteit. Dan gaat plubliek er nog meer achter staan.

 

Herman Badkuip13-02-2023 om 09:02

Hey Dijk, met de strekking van jouw verhaal ben ik 't volkomen eens! Zou 't alleen iets anders verwoorden.....Ragnar Oratmangoen en Jorg Schreuders i.p.v. Suslov en Pelupessy! En waarom speelt Thom van Bergen niet meer? Een aanvaller, die er vol voor gaat met strijd en passie! Tegen Emmen en Excelsior moeten wij uit een ander vaatje tappen! Do or die moet 't motto voor de komende weken zijn, dan gaat de volle Euroborg er wel achter staan! 

hermank196913-02-2023 om 10:31

Lees ik dat goed Herman? Ben jij het met Dijk eens haha?

Herman Badkuip13-02-2023 om 12:54

Goed lezen herman1969, ben 't met de strekking van zijn verhaal eens.....De instelling van onze voetballers moet sterk gaan veranderen, véél meer strijd en passie in de wedstrijden stoppen, anders komt 't niet goed! Denk dat alle posters daar wel hetzelfde over denken! Wij moeten de teams van Emmen en Excelsior én óók de teams daarna uit de wedstrijd spelen met de juiste instelling!

TomOkker13-02-2023 om 18:01

Haha volgens mij dringt het nu pas tot jou door Appie.

Marco13-02-2023 om 08:28

Laat Groningen deze week even goed kijken naar de wedstrijd van 13 maart 2021 tegen Emmen. Toen legde de ploeg van Lukkien Groningen volledig lam.

Nu moet je daar onderuit gaan voetballen. Daar hebben we nu voorin ook de spelers voor. Ook Pepi veel meer als eindpunt benutten.

Knap dat Buijs met dat elftal de play-offs haalde, zou er nu niet mee willen ruilen. 

Snooty10.13-02-2023 om 14:12

Vooral voorin blijven voetballen met een rechtspoot op links en een linkspoot op rechts! 

BROMBEER13-02-2023 om 09:22

Dit groningen is qua kwaliteit en zeker qua mentaliteit een van de slechtste teams uit de erediivisie van de laatste jaren, kan me niet veel slechtere teams herinderen  qua voetbal en inzet. En het niveau van de backs is om te huilen, zelfs bij noordbroek 5 voetballen betere backs als de stumpers die er nu spelen, en dan over onze aanvoerder nog maar niet te spreken, wat een softie. Samen met Isaac maatta nooit weer opstellen!!

hermank196913-02-2023 om 10:35

Bekijk het positief als ze wel degraderen, komen ze ook nog een keer op andere plekken. Elke keer dezelfde stadions verveelt toch ook?

Marco13-02-2023 om 11:07

Ze gaan heus niet mee naar Oss en Telstar. Spelers verlaten massaal tegen bodemprijs de club, en mindere nieuwe spelers mogen tegen NAC, Roda, Willem II, cambuur etc zorgen dat we ooit weer promoveren. 

BROMBEER13-02-2023 om 11:25

Gewoon 5 spelers in het VP drama team vd week , en klopt ook allemaal nog precies, kapot schamen  

Fido13-02-2023 om 14:25

Het mooiste is dat er geen gele kaart gevallen is mietjes.

Volgende wedstrijden bikkelen totdat je moet overgeven en niet meer kan lopen gvd

TirolBeuk13-02-2023 om 19:04

Precies en niet bang zijn dat ze een ladder in de panty krijgen stelletje watjes .

tegen Emmen word ook weer niks , Lukkien kan wel een strategie bedenken die Ree

kan beter gaan sjoelen ,softie , gewoon de botte bijl hanteren en laat ze maar eens

kwaad worden 

Nachtwacht13-02-2023 om 19:57

Vooropgesteld... tegen PSV was een wanvertoning. Is iedereen het over eens. Maar het is hier wel heel zwart-wit.

Tegen Twente werd er goed gevoetbald en wist iedereen zeker dat lijfsbehoud nog gehaald zou worden met deze top-trainer. Een wedstrijd later kan de trainer er weer helemaal niks van.

Laat vd Ree doen waar hij voor betaald wordt, geef hem vertrouwen en steun je club

Fan op afstand13-02-2023 om 21:53

Lees op Twitter dat Willems verrassend goed door de testen gekomen is vandaag. Nu een weekje meetrainen en dan eventueel contract bespreking. Volgens Twitter. Ach ja we hebben ook voldoende goede verdedigers tenslotte dus neem rustig de tijd. Te gek voor woorden.

Marco13-02-2023 om 23:10

Morgen laten meetrainen. Einde van de dag tekenen en papieren naar Zeist.

 

TirolBeuk14-02-2023 om 08:14

Kijk naar ADO ,trainer ervoor en ommekeer ,hadden ze ook moeten doen bij Grunn ,nu is het te laat ben ik bang.

Herman Badkuip14-02-2023 om 09:13

Thuis met een volle Euroborg er achter moét het goed komen! Géén Suslov, Pelupessy, Irandust, Dankerlui en Määttä, máár Oratmangoen, Schreuders, Antman, Chalus en Willems! Bloed , zweet en tranen FORZA FC GRUNN! 

MFEgrunn14-02-2023 om 09:58

Ngonge doet het heerlijk in Italië.

 

Gaat in zijn eentje Hellas Verona behoeden van degradatie, man man, wat een goede zet was dat zeg hem weg te sturen.... 

Herman Badkuip14-02-2023 om 11:10

Geweldig toch voor Cyril Ngonge voor zolang ‘t duurt, het Ngonge-effect zal daar straks ook wel uitgewerkt zijn! Trouwens ook onze superspits Thijs Dallinga doet het fantastisch in Frankrijk! 

Herman Badkuip14-02-2023 om 11:19

En weer heeft Dick Lukkien een oud-Groninger opgepikt....Danny Hoesen zaterdagavond in de spits tegen FC Groningen? Met naast hem Richairo Zivkovic en Mohammed el Messaoudi....oude glorietijden herleven in de Euroborg?

Dijk14-02-2023 om 12:45

Of de winnende Veendorp, Ter Wierik die zullen er echt wel iets aan doen dat de fc niet scoort. En met amper ingewerkt team ? Motivatie om niet te degraderen dit was bij de 3 podcast gisteren te beluisteren, zo zijn er stuk voor stuk spelers bij langs gegaan wie eventueel het wel niet intresseerde wat betreft degradatie. Nou de meeste spelers zijn het de volgende dag weer vergeten dat ze gedegradeerd zijn. Keiharde conclusie.

Herman Badkuip14-02-2023 om 14:45

Potverdorie zijn we wéér te laat voor Danny Buijs.......gaat naar Feijenoord! De Rotterdammers schatten hem wél op waarde!

TomOkker14-02-2023 om 17:55

Als stagaire 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!