Terug

Deel deze pagina:

In ondertal strijdend FC Groningen in slotfase nipt onderuit bij Feyenoord

Door Redactie 24 reacties

FC Groningen verloor in de slotfase met 1-0 door een doelpunt van Idrissi. Een puntendeling zou zeker niet onterecht zijn geweest. De wrange vraag die overblijft is, wat als Määttä niet zijn tweede gele kaart had gehad in de 52e minuut? Van boze opzet was geen sprake. Naar verwachting zal de aanklager eerdaags de rode kaart seponeren, maar wat koop je ervoor? Pluspunt van vanavond was dat FC positief en samenhangend spel op de mat heeft gelegd en er alles aangedaan heeft om in de wedstrijd te blijven.  

eerste helft
De eerste mogelijkheid voor FC ontstond uit een dieptepass van Willems op Manu, doelman Wellenreuter was net iets eerder. Niet veel later kwam er weer een mogelijkheid voor Manu, die de bal in de loop niet goed controleerde waardoor deze doorrolde in de handen van de Rotterdamse goalie. Pedersen kreeg al vroeg in de wedstrijd geel na het onderuithalen van Manu en voorkwam daarmee dat de aanvaller de diepte in kon gaan. FC Groningen kwam verdienstelijk het openingskwartier door, stond verdedigend goed en zocht de aanval, zodra de mogelijkheid zich aandiende.

Balker onderscheidde zich met een verdedigende aktie en voorkwam het eerste rood-witte gevaar. Kort daarna leek Blokzijl zich te verslikken maar herstelde zich ten koste van een hoekschop. Deze corner werd nipt naastgekopt. Een paar minuten later werd een voorzet over de linkerkant weggekopt en ruim over het doel van Verrips geschoten door Wieffer. Feyenoord begon meer en meer aan te dringen. 

Irandust raakte in een sprintduel geblesseerd met naar het zich liet aanzien een spierverrekking. Van Bergen kwam daarvoor terug. Ondanks een sterkere fase van de Kuipbewoners was Manu opnieuw dichtbij een kans, Wellenreuther was opnieuw eerder bij de bal. Op slag van rust kreeg Gimenez een vrije kopkans dat gepakt werd door Verrips. De extra tijd bedroeg vier minuten. Määttä kreeg geel vanwege tijdrekken. 

tweede helft
Jahanbakhsh nam Verrips in de korte hoek onder vuur maar de doelman reageerde attent. Niet veel later een opstootje. De aanleiding was dat Määttä daarvoor de bal wou wegschieten en kiezelhard het gezicht raakte van Jahanbakhs die op de grond lag. Määttä kreeg hoe dan ook zijn tweede gele kaart en kon met rood er af. De inworp was voor FC.... Manu en Willems werden gewisseld voor Dankerlui en Duarte. De Groningers bleven in de wedstrijd, een voorzet vanaf de rechterkant werd naastgeschoten door Pepi. 

Een doelpoging van Jahanbakhsh zeilde gevaarlijk langs de tweede paal. Groningen werd meer en meer teruggedrongen. Verrips verrichtte een stijlvolle redding op de doelpoging van Idrissi. Ook Danilo kreeg een vrije schietkans maar Verrips had de bal. 

Uit een spaarzame tegenstoot wist Dankerlui Pepi te vinden diens schot gekraakt en over het doel ging. De hoekschop die volgde was ongevaarlijk. Daarna lag het initiatief bij de Kuipploeg op jacht naar de openingstreffer. Groningen ontsnapte bij een bal van Bullaude die op de lat kwam, de rebound ging via Gimenez over. In de 88e minuut werd het lot bezegeld. Een hoog ingeschoten bal met een stuit van Idrissi eindigde in de verre hoek, 1-0.

Er kwamen vijf minuten bij. Feyenoord scoorde opnieuw uit een rebound via de paal maar het doelpunt werd afgekeurd. Er was buitenspel geconstateerd.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman, Wieffer, Dilrosun, Kökçü, Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi                                

Opstelling FC Groningen: Verrips, Van Gelderen, Blokzijl, Balker, Willems, Suslov, Hove, Irandust, Manu, Pepi, Määttä 

Reacties:
Marco04-03-2023 om 22:33

Manu had moeten scoren.

Verder Kooij 1 - Groningen 0.

Wel een prestatie van Kooij dat hij de 2de gele kaart incident met Warmerdam in de Arena heeft weten te overtreffen.

Onvoorstelbaar dat die man zoiets zomaar beslist, terwijl zijn assist die het van dichtbij ziet, een ingooi gaf aan Groningen en geen overtreding. 

Opnieuw verloren van een knvb-ego. 

Johan04-03-2023 om 22:39

Wederom een hoofdrol voor meneer Kooy. Wat een prutser is dat. Voor de rest blij met de teamprestatie. Hoop dat ze dit doortrekken want we hebben de punten hard nodig

Nachtwacht04-03-2023 om 22:56

Gevochten als leeuwen, maar het was duidelijk... iedereen wilde graag dat Feyenoord zou winnen

Dan zit het toch net even tegen

Snooty10.04-03-2023 om 22:59

De zoveelste maal dat Kooy de FC onterecht benadeeld! Stop deze ondermaatse fluiter aub. 

Jammer de FC had minimaal een punt verdiend. 

MFEgrunn04-03-2023 om 23:11

Gevochten als leeuwen, mega goede inzet gezien. Die Kooy bezwijkt volledig onder de druk en is een schande, al pakt Maata het gewoon niet handig aan. 

 

Van Ree had op laatst niet meer (met nog paar minuten te gaan) moeten rommelen in de verdediging door Chalus er weer in te brengen. Blokzijl en Balker speelden monsterlijke partij en zijn daardoor controle kwijt, en Chalus kijkt de bal de goal in. 

 

Desondanks top gespeeld, met dit team zijn we te goed voor degradatie. Tegen AZ er weer op knallen

Herman Badkuip04-03-2023 om 23:38

Ben ontzettend trots op de vechtlust én wedstrijdmentaliteit van alle spelers van FCG! Lucky Feyenoord scoorde hélaas voor ons weer eens in de laatste minuten van de wedstrijd.....Daarvoor een onterechte gele kaart voor Isak Määttä, deed niets verkeerd tijdens het spel, schoot de bal tegen zijn tegenstander en FCG kreeg de inworp mee.....Hélaas werd zijn tweede gele kaart een rode kaart en Määttä moest van het veld! Doodzonde, want doordat FCG met 10 man de laatste fase van de wedstrijd inging én het thuispubliek er nog meer achter ging staan, werd de druk van thuisploeg Feyenoord steeds groter en kon een goal van Feyenoord niet uitblijven....Triest dat het oud-FCG-speler Oussame Idrissi moest zijn, die hélaas scoorde voor de Rotterdammers! FCG kreeg in de beginfase van de wedstrijd een bijna niet te missen kans, een prima assist van Jetro Willems werd door Elvis Manu niet afgemaakt! In de slotfase scoorde Ricardo Pepi bijna de gelijkmaker na een goede assist van de sterk invallende Thom van Bergen.....Eindelijk zagen we weer een FC Groningen, dat niet op wilde geven én vol de strijd aanging tegen koploper Feyenoord! Volgende week uit tegen AZ in Alkmaar, wéér een nieuwe kans op een resultaat als er net zo geknokt wordt als vanavond tegen Feyenoord! 

Jammer dat Volendam en Emmen vanavond niet gelijk speelden, de mannen van trainer Jonk staan nu net als Vitesse op zes punten van FCG. Ben benieuwd of Cambuur en Excelsior morgen nog punten gaan pakken.....blijft wel ontzettend spannend onderin de eredivisie.

TomOkker05-03-2023 om 04:36

Conclusie: Ik ben dus terecht afgehaakt na de rode kaart en dat heeft niets te maken met geen 'echte supporter' zijn of wat dan ook, je ziet het gewwon aankomen. Volgens voetbal minnend Nederland speelde Feijenoord slecht maar wint naar verwachting toch en dat terwijl onze FC Feijenoord bij de strot had en Feijenoord dwong om zo slecht te spelen. Dikke pluim voor v/d Ree, die zijn elftal goed en tactisch heeft neergezet en een dikke pluim voor het team voor de strijslust. Een dikke boe voor de mensen die denken dat het de schuld van Maata of de trainer is. Dit is degradatie voetbal mensen en dan zit het nu eenmaal een keer tegen maar wees eens eerlijk wie had een resultaat verwacht? Ja achteraf kijk je een koe in de kont. We zijn niet weggespeeld of je moet het hotseknotse begonia of netjes gezegd het opportunistische spel van Feijenoord zien als slim en wel doordacht. Ik weet zeker dat Slot tot de rode kaart het dun uit de broek liep. Deze wedstrijd is voor mij de bevestiging dat we door moeten gaan met v/d Ree. Een onervaren coach die een elftal in zo'n korte tijd weet neer te zetten verdient een groot compliment en misschien wel meer. Maar goed eer dit bij studio bord op het schoot en een doorsnee 'voetbal ' supporter in daalt zijn we 5 jaar verder. Go with the flow en nee ik ben geen familie van Herman.

Herman Badkuip05-03-2023 om 09:11

Zeker TomOkker, dat kan ik oprecht beamen hoor, jij bent géén familie van mij.....Maar wel een supporter van FC Groningen, die 't vaak goed ziet! Vind 't ook knap wat Dennis van der Ree, ondanks de rij nederlagen in het begin, de laatste weken neerzet! Er staat nú een goed uitgebalanceerd team, dat met het niveau van de laatste wedstrijden beslist niet hoeft te degraderen! Selectie wordt ook steeds sterker, doordat de geblesseerde spelers weer op de terugweg zijn! Hoop dat Sörensen en Antman ook weer snel aan kunnen sluiten bij de wedstrijdselectie! Jammer dat Delaho Irandust geblesseerd raakte, maar misschien valt t mee.....

grunn196705-03-2023 om 07:21

Ze hebben tot het einde gevochten,  alleen wel eerlijk zijn dat er geen houden meer aan was op het einde.

Met 11 man misschien wel gelukt, maar dat is de koe in de kont kijken.

Die kooij blijft een eng nek 1e klas. Dit seizoen al de zoveelste onterechte rode kaart die hij geeft. Seizoenen duidelijk dat deze man niet kan fluiten en heeft daarnaast een vreselijke arrogante houding. Kan de KNVB weer een rode kaart seponeren van onze kleuter Kooij. 

Gelukkig emmen verloren en hopen dat Excelsior ook verliest.

Deze 3 gaan uitmaken plaats 15 tm 17.

Verrips man van de wedstrijd, klasbak.

Herman Badkuip05-03-2023 om 15:37

Denk dat 't gaat om de plekken 13 t/m 18 hoor, Vitesse en Volendam met 23 pnt. zijn ook niet uit de gevarenzone! Excelsior, Emmen, Groningen en Cambuur zullen in de laatste 10 duels ook nog punten gaan sprokkelen! Doelgemiddelde van deze teams gaat heel belangrijk worden!

Boerentrien05-03-2023 om 08:43

Er zit weer muziek in onze FC. Veel inzet, strijdlust en ook goed spel gezien. Verrips goed in vorm.Een nederlaag had ik vooraf wel ingeschat. Wel zuur de onbegrijpelijke rode kaart en dat ze net niet de gelijke stand over de streep konden trekken. Maar knappe prestatie neergezet! 

appie happie05-03-2023 om 08:57

De Rode kaart ,was gern rode kaart maar de 2de gele  dus seponeren gaat niet!!

Maar als we zó blijven spelen dan halen we genoeg punten.De ploeg staat goed..De enige waarvan ik wel wat meer van verwacht is Manu!!Verder staat Määtä nu wel goed op linksmid/voor.Wat heeft die gast een drive net als Hove..Irandust zijn we voorlopig kwijt denk ik.dat is jammer hij begon er net goed in te komen.

Maar oké nu gaan we in Akmaar zaterdag maar voor de winst..

campesino05-03-2023 om 09:05

Hoewel het misschien niet eerlijk is, omdat Groningen als TEAM gewoon veel beter voetbalt, wil ik er toch 2 spelers uitlichten. Willems en vooral Hove. Behalve dat ze voetballende fantastisch zijn, nemen ze ook het TEAM bij de hand. Eindelijk 2 leidertjes in het veld. Dan zie je ook dat Suslov minder van die rare dingen doet. Dat de organisatie beter staat en dat zelfs van gelderen niet uit de toon valt. En vorige vond ik nog dat excelcior erg zwak was, maar het kan natuurlijk geen toeval   zijn dat en twente en excelcior en feyenoord zwak waren. Daar moet groningen toch ook een hand in hebben.

Verder ben ik nog steeds van mening dat aan het doelpunt een zwarte geur van ( hinderlijk) buitenspel hing. Normaal is er na een nachtje slapen wel weer de berusting, maar ik ben vannochtend nog steeds ontzettend pissig opgestaan.

Bayco05-03-2023 om 11:27

Dat heb ik ook.. we hebben allemaal over 2de geel ..wat onterecht is..

Maar op moment van de voorzet staat de speler voorin buitenspel... raakt de bal niet dus geen buitenspel..TENZIJ hij aan het spel meedoet..in dit geval valt hij de bal aan en wil koppen..  in mijn ogen toch hinderlijk buitenspel.. want verrips moet rekeninghouden met die speler en daar door is de lange hoek open...

 

Volgens mij zijn dit de spelregels.. tenzij iemand mij anders kan uitleggen .. zeg ik buitenspel 

 

Maar uitleg is welkom misschien dat rotgevoel dan minder is

Herman Badkuip05-03-2023 om 11:50

Volgens mij heb jij volkomen gelijk Bayco, bij de voorzet van Oussama Idrissi staan zowel Danilo als Giménez hinderlijk buitenspel, ze raken de bal niet, maar doen wél mee aan het spel, want ze lopen beiden in op de keeper......Zullen ze deze regel aangepast hebben???

Metworst05-03-2023 om 14:00

Nee hoor, die regel geldt niet voor Ajax, PSV en Feijenoord. Wel voor de rest. 

Wat trok die engnek enthousiast de 2e geel voor maatta zeg, hij zat duidelijk zichtbaar te wachten op zo'n moment. 

Ik ben voor een stadionverbod voor Joey kooi, en als die zich nog een keer in Groningen vertoont met pek en veren de stad weer uit jagen. 

TomOkker05-03-2023 om 14:07

Helemaal met je eens, Hove en dit heb ik hier na z'n 1e wedstrijd al geschreven, is voor FCG begrippen buitencategorie en ik verwacht niet dat hij hier nog lang speelt. Ik heb de goal niet gezien en ga het ook niet terugkijken maar als ik de reacties zo lees dan was het niet voor iedereen duidelijk laat ik het daarbij houden want je veranderd er niks meer aan.

Herman Badkuip05-03-2023 om 09:24

Net als vorig seizoen heeft een punt er tegen Feyenoord zeker in gezeten, het grote breekpunt in deze wedstrijd was natuurlijk de rode kaart voor Isak Määttä. Blijft heel vreemd, dat scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistent, bij de beslissing om Määttä een tweede gele kaart te geven, niet op één lijn zaten! De grensrechter vlagde niet voor een overtreding van Määttä, maar gaf de inworp terecht aan FCG....Schorsing voor de speler van FCG blijft hélaas staan, want het was géén directe rode kaart. Blijft toch de vraag, waarom de VAR in deze situatie niet heeft ingegrepen???? Na de wedstrijd was er bij de analyses niemand, die Määttä van het veld zou hebben gestuurd! Blijft toch jammer, dat FCG het gelijke spel niet over de streep kon trekken......Vóóral voor alle meegereisde supporters van FCG in het sfeervak een grote teleurstelling.....maar ja, tis nait anders. Volgende week AZ in Alkmaar met dezelfde wedstrijdmentaliteit bestrijden om een resultaat te behalen!

opa05-03-2023 om 10:40

Ik hoorde Slot weer zeggen dat Feyenoord slecht speelde, lag dat misschien aan Fc,  Arne?

PDI05-03-2023 om 12:04

Gisteren een prima wedstrijd gezien van onze fc, ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Sterker nog, alvast spelers vastleggen voor volgend jaar, te beginnen bij Verrips, klasse keeper en dito aanvoerder.

Jantje05-03-2023 om 13:14

Ik heb totaal geen vertrouwen in dat het goed komt. emmen wint gewoon van excelior volgende week en verlies van de FC tegen AZ . en dan wordt gat toch alweer vier punten.

Roelofsky05-03-2023 om 13:02

We zijn weer behoorlijk genaaid door de arbitrage van de heer Kooy... de rode kaart was belachelijk de grens vlagde voor een ingooi maar de heer Kooy gaf de 2e gele dus rood. Stapelgek. Bovendien was de 1-0 een gevalletje van hinderlijk buitenspel VAR waar was je of zei de heer Kooy laat maar zitten....Feijenoord moet winnen van de KNVB. Deze man hoort niet op de voetbalvelden thuis. Over het spel van de FC ben ik alleen maar positief.... ga zo door jongens

Japie-R05-03-2023 om 13:15

Het wordt tijd dat die corrupte rothond een draai om z'n oren krijgt. Waar woont dit stuk virus?

TomOkker05-03-2023 om 13:47

Vriendelijk verzoek aan de redactie om dergelijke reacties te verwijderen.

Fugazi05-03-2023 om 14:06

Waarom dan TomOkker? Hij beledigt geen medeforummer. Hij geeft zijn mening over de scheidsrechter op zijn manier. Dat dit niet jouw manier is dat is wat anders. Laten we alsjeblieft niet aan censuur doen zeg. Anders misschien een gereformeerd forum oprichten met Noord-Koreaanse regels. Pffff. Ik ben het volledig met Japie eens maar had de vraag waar dit kwaadaardig gezwel woont weggelaten. 

Herman Badkuip05-03-2023 om 15:32

Ben 't helemaal eens met TomOkker, laten we alsjeblieft een beetje op ons taalgebruik letten! Als je daar moeite mee hebt, misschien eerst tot tien tellen en daarna pas reageren.....

Japie-R05-03-2023 om 15:38

Net doen als dat je vromer bent dan de Paus is scheinheilig. We zijn het er allemaal over eens dat dit vieze stuk vreten ons gister behoorlijk heeft benadeeld, en dat mag gerust worden uitgesproken. Het is niet de eerste keer dat deze viezerik ons dit flikt, dus mijn sympathie heeft hij heus niet. En ach, ik ben helemaal niet geinteresseerd waar dit stuk vuil woont, voor mijn part mag hij op de maan gaan wonen, dan zijn we hem hier tenminste kwijt. De sukkel!!!!

Fugazi05-03-2023 om 19:02

Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is Herman. Van die jankreacties: "Mama (in dit geval redactie) hij doet het steeds" vind ik dan weer heel sneu. Die had je vroeger op school  ook. Die gingen altijd medeleerlingen verraden bij de meester. Walgelijk. 

TomOkker05-03-2023 om 21:37

Dat jij reageerd met jou naam Fugazi verbaasd mij niet en dat een persoon als Japie gefrustreerd is kan ik ook nog wel inkomen maar de (be)dreigingen gaan mij inderdaad te ver. 

Japie-R06-03-2023 om 12:50

Wie bedreigd wie nu eigenlijk Tom? Ik stel alleen een vraag, verder niets. Maar als zo vaak zoeken achterdochtige mensen dingen die er niet zijn.. Het oprichten van een gereformeerd forum, zoals Fugazi voorsteld, is misschien nog niet zo'n gek idee, kan jij jouw aller zaligmakende posts daar op kwijt. Zijn we allemaal weer blij!!!

TomOkker06-03-2023 om 20:48

Je kunt lullen wat je wilt Japie die kaart was terecht en je reactie onbegrijpelijk. Dat je woorden overneemt om je gelijk te halen geeft al aan dat het verstand je niet in de weg zit.

Fugazi07-03-2023 om 10:32

Dat de gele kaart terecht was daar zijn de meningen sterk over verdeeld. Er werd na de wedstrijd alleen maar over dat moment gepraat en daarin heb ik de stelligheid dat de kaart terecht was zoals jij nu beweert niet mee gekregen. Ik vond het niet terecht. Ik vond overigens de eerste gele kaart ook niet terecht. Zo zie je dat iedereen zijn eigen kijk op het spelletje heeft. Hopelijk blijft het ons zaterdag bespaard en gaan we een resultaat halen in Alkmaar. 

Japie-R07-03-2023 om 17:03

Ik ben een vrijdenker,Tom. Ik schrijf/denk wat op dat moment in mij opkomt, en dat jij het daar moeilijk mee hebt is jouw probleem. Op dit forum mag iedereen zijn/haar zegje doen en als de emoties hierin een rolspelen dan kan het er wel eens fel aan toe gaan. Ik zou zeggen:"Leer er mee te leven, en anders lees je er toh gewoon over heen". 

TomOkker08-03-2023 om 21:33

Je hebt helemaal gelijk Japie. Maar ik dan begrijp ik deze post niet echt?

Japie-R22-02-2023 OM 10:47

 

@Hoekie,

Zo jammer allemaal. Dat er mensen zijn die hun frustraties zo moeten botvieren op anderen. Hieraan kan je zien uit wat soort (a) sociaal nest men komt. Heb twee weken geleden een mail gestuurd naar de redactie met het verzoek beter te anticiperen op posts die eigenlijk niet door de beugel kunnen en bij herhaling betreffende poster te blokken of bannen zoals er meer malen in het verleden is voorgekomen. Ik hoop toch dat er door de redactie nu eindelijk eens een keer actie wordt ondernomen door deze posters van deze site af te voeren. 

Bikkel 05-03-2023 om 19:20

Geen probleem! Wordt niemand hier beledigd en we zijn niet allemaal gereformeerde pisnichten toch?

Herman Badkuip05-03-2023 om 20:18

Zullen we 't maar weer over voetbal hebben.....heb gisteravond niet alleen genoten van het spel van Johan Hove én Radinio Balker, maar vooral ook van onze eigen jonkies Thijmen Blokzijl [18 jaar] en invaller Thom van Bergen [19 jaar]! Zij speelden met een enorme inzet en veel bravoer hun eerste wedstrijd in een overvolle, kolkende Kuip! Vanaf de winterstop heeft centrale verdediger Thijmen Blokzijl een vaste basisplaats in het team van trainer Dennis van der Ree. Speelt met de week zelfverzekerder, FCG zal hem snel vast moeten leggen voor de komende jaren, anders vliegt hij de deur uit naar een Nederlandse topclub! Jorg Schreuders [19 jaar] heeft de hele voorbereiding meegetraind, maar zijn debuut in de eredivisie nog niet gemaakt.....En ook Kian Slor [20 jaar] zit de laatste wedstrijden op de bank, ook zijn kans als linkerspits zal dit seizoen nog wel komen! Fijn dat wij zoveel talenten in onze selectie hebben, naast de meer ervaren spelers als Elvis Manu, Michael Verrips en Jetro Willems! 

Bikkel 05-03-2023 om 21:17

Beter idd!!

cambuur gaat winnen... niet heel positief. 

Herman Badkuip05-03-2023 om 21:24

Wordt 't alleen maar spannender onderin! Go Ahead Eagles met 26 pnt ook nog niet veilig hoor.....

Marco06-03-2023 om 19:26

Zaterdag Emnen - Excelsior. Deze wedstrijd zal een target gaan geven voor de komende weken. Beide ploegen maken een zwakke periode door. Misschien gaan ze allebei wel degraderen. 

Herman Badkuip06-03-2023 om 19:35

Verwacht bij de wedstrijd Emmen tegen Excelsior een gelijkspel óf een kleine overwinning voor de mannen van Dick Lukkien.....FCG gaat stunten in Alkmaar! Het team van Pascal Jansen mist wel erg veel goede verdedigers, zeker nu ook Sugawara geschorst is tegen FC Groningen! Met dezelfde strijdwijze als tegen Feyenoord kan FCG een puntje scoren en misschien wel voor een verrassende overwinning zorgen! Daarna komen nog 9 wedstrijden, waarin wij voldoende punten moeten kunnen sprokkelen om in de eredivisie te blijven!

appie happie06-03-2023 om 22:53

Ik denk het  ook Herman..de strijdwijze is bekend.Spelen ,Zoals tegen Excelsior Twente en Feyenoord,dan gaan we zeker genoeg punten pakken.

Wel zuur dat Mäatä niet speelt zaterdag,met dank aan Kooij( welke bijna overal ongelijk krijgt in de media)Maar ook zonder hem moet het kunnen.En hopelijk valt het met Irandust mee..Antman zullen we binnenkort ook terug zien neem ik aan..

 

Herman Badkuip07-03-2023 om 08:03

Gelukkig heeft trainer Dennis van der Ree de laatste tijd meer keuzes voor zijn basisopstelling.....Zeker als straks ook Sörensen en Antman weer beschikbaar zijn. Verwacht tegen AZ dezelfde achterhoede, een middenveld met Suslov, Hove en Duarte, mits hij klaar is voor een hele wedstrijd én voorop Manu, Pepi en van Bergen.....Maar misschien kiest de trainer na schorsing van Määttä wel voor een échte linksbuiten als Kian Slor? Zou wel heel verrassend zijn, eerst vanavond maar eens kijken met welk team Pascal Jansen tegen Lazio Roma speelt.....

Fido07-03-2023 om 15:45

Az moet daarentegen ook nog naar lazio wat een zware wedstrijd wordt dus mss niet helemaal fris tegen onze FC. Ik verwacht een punt of mss wel 3

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!