Terug

Deel deze pagina:

Ramon Pascal Lundqvist vertrekt naar Noorwegen

Door Redactie 4 reacties

Ondanks het contract dat tot medio 2024 zou doorlopen, is er een oplossing gevonden voor Lundqvist. De middenvelder die in Groningen weinig perspectief op speeltijd had en eerder werd verhuurd aan het Griekse Panathianaikos, maakt de overstap naar het Noorse Sarpsborg 08 FF bericht FC Groningen via haar officiële kanalen. De Zweed die medio 2019 werd overgenomen van NAC Breda, speelde 63 officiële wedstrijden voor de Trots Van Het Noorden en scoorde 8 doelpunten.

Of FC Groningen nog een transfersom tegemoet kan zien is niet duidelijk. 

Reacties:
Oeleoptak07-03-2023 om 17:45

Jammer voor hem. Hij kon mij wel bekoren door dat kekke haarbandje en zijn dartel loopje. Nu zijn haar eraf was werd dat ook al minder. Technisch wel ok maar niet echt een kerel in het veld. Zeg maar helemaal niet. Zijn contractverlenging begreep ik al niks van. Ook zo'n onbegrijpelijke move van Fleddie. Goed dat hij weg gaat, voor de club en hemzelf. 

Herman Badkuip07-03-2023 om 20:03

Ramon Pascal Lundqvist kon mij bij PSV en in het eerste seizoen bij FC Groningen als technisch begaafde, aanvallende middenvelder nog wel bekoren, maar in de tijd dat Danny Buijs trainer was van FCG viel hij mij zwaar tegen. Kreeg ook niet veel speeltijd van Buijs, maar heeft ook nooit laten zien, dat hij een échte basisspeler was! Fijn voor hem dat hij nu in Noorwegen kan gaan voetballen, wens hem daar veel succes!

Marco07-03-2023 om 21:18

Vind het heel dom van Groningen dat hij weggaat. Het besef dat het weleens heel kantje boord kan worden, lijkt maar niet door te dringen bij de clubleiding! We staan op een plek op de ranglijst waarbij we direct degraderen. 

In de degradatiestrijd heb je makkelijk scorende spelers nodig, zeker als je verdedigend de nul niet kunt houden. Lundqvist heeft bewezen redelijk makkelijk een doelpunt te kunnen maken als middenvelder, waar Suslov, Duarte, Pepulessy, Irandust en Oratmangoen vrijwel nooit scoren en ook niet in de 16 komen. Een middenvelder die je dan de laatste 20 minuten kan laten invallen als de nood aan de man is, mis je nu op de bank, terwijl hij bijvoorbeeld thuis tegen Hveen en Sparta nog een doelpunt kon forceren. Straks wordt dan een Pelupessi ingebracht die eigenlijk nooit scoort. 

Bayco08-03-2023 om 01:15

In degradatievoetbal heb je mannen nodig die niet mooi willen voetballen .aar willen winnen en tot gaatje willen gaan. Dat heeft deze speler niet.

Zijn periode bij de fc is zwaar ondermaats en doelpunten...scorende vermogen... zwaar overschat.

Is geen gelukkig huwelijk gebleken. En zijn uitstapje naar Griekenland heeft hem niet sterker en of beter gemaakt..die kans had hij moeten pakken.. 

Maar zo'n voetballer is het helaas niet. Goed besluit dat hij weg mag en zo spelersbudget verkleint.

 

Fijn dat hij naar ander club kan.. iedereen blij

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!