Terug

Deel deze pagina:

Dick Lukkien wordt de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen

Door Redactie 34 reacties

Een opmerkelijk bericht vandaag via VI. Volgens het voetbal medium wordt trainer Dick Lukkien het aankomende seizoen trainer van FC Groningen. Lukkien die tussen 2010 tot medio 2016 de Beloften trainde en assistent bij het eerste elftal was onder leiding van Erwin Van De Looi, keert na een verblijf bij FC Emmen na 7 jaar terug bij de trots Van Het Noorden. Na het ontslag van trainer Frank Wormuth werd Lukkien al gepolst, Emmen hield de hoofdtrainer aan zijn contract. De verbintenis loopt nu ten einde. Een lang gekoesterde wens om trainer te zijn van FC Groningen 1 gaat voor Lukkien in vervulling. Lukkien tekent een meerjarige overeenkomst.

RTV Noord meldt dat trainer Dennis Van Der Ree na dit seizoen vertrekt bij FC. Van Der Ree die niet weer een stap terug wil doen gaat zich oriënteren of dit bij een andere club wel kan. Voor assistent trainer Alfons Arts is het aankomende seizoen geen plek meer bij het eerste elftal.

Update maandag 20 maart - Officieel, trainer Dick Lukkien tekent een overeenkomst voor 3 jaar. Na het seizoen zal er verder worden ingegaan op de aanstaande samenwerking. Dit in verband met de focus van zowel FC Emmen als FC Groningen over de resterende acht wedstrijden waarbij het voor beide clubs een hele klus gaat worden zich te handhaven.

Nieuw technisch organisatiemodel
Er komt een nieuw organisatiemodel dat geleid wordt door algemeen directeur Wouter Gudde. Gudde gaat aansturing geven aan de hoofdtrainer, de manager Voetbal en Opleiding en de nieuw aan te trekken technische manager. Art Langeler wordt manager Voetbal en Opleiding. Dit houdt in dat Langeler eindverantwoordelijk is voor de hele opleiding. Het gaat hierbij om een eenduidige werkwijze en manier van voetballen van het eerste elftal tot en met alle jeugdteams.

 

 

 

Reacties:
Marco19-03-2023 om 11:21

Meest domme moment om dit naar buiten te brengen. De focus zou tot en met de thuiswedstrijd tegen Sparta op handhaven moeten liggen. Ondermijnt het gezag van Van der Ree. 

Bij verlies vandaag, zal deze week nog moeten worden ingegrepen.

Degradatietrainer Lukkien heeft mij nog geen moment kunnen overtuigen. 

Tanner05019-03-2023 om 11:50

Lukkien heeft de afgelopen jaren goed gepresteerd bij Emmen met beperkte middelen. Ik vind zeker dat hij zich bewezen heeft als hoofdtrainer. 

Herman Badkuip19-03-2023 om 11:22

Eindelijk komt trainer Dick Lukkien, de échte Grunneger, weer thoes! Als dat onze selectie geen extra stimulans geeft in de strijd tegen de degradatie, dan weet ik 't niet meer hoor! Trainer met een duidelijke visie op het spelletje, altijd een vaste, aanvallende speelwijze voor zijn selectie! Voor én na de wedstrijden een prima analyse én een trainer, die duidelijkheid én rust brengt met zijn Grunneger nuchterheid!

Nachtwacht19-03-2023 om 11:42

Denk dat dit juist niet stimuleert en de zaken die jij noemt, wat betreft visie, heeft vd Ree eigenlijk ook.

TomOkker19-03-2023 om 12:00

Jammer vd Ree laat bij mij in ieder geval een zeer goede indruk achter. Ik zou met hem door zijn gegaan. 

Bayco19-03-2023 om 15:20

Waaruit blijkt dat?

Hij komt op mij over als iemand die voor onrust zorgt. Veel wissels vallen verkeerd.. geen stabiele opstelling . Spelers op verkeerde positie. En uitstraling dat hij het al lang heeft opgegeven. Steeds het zelfde verhaal naar de pers. Een club als fc is veel te hoog gegrepen. 

Zou graag willen weten waarom jij denkt dat hij wel moet blijven 

BROMBEER19-03-2023 om 20:13

Tis gewoon een inspiratieloze zak en een tactisch onbenul,  die de hele wedstrijd  om zeep heeft geholpen 

MFEgrunn20-03-2023 om 12:47

Grapjas, straks is het nog een wonder dat Van Ree nog bij ons is, zo goed, en niet allang bij een Barça, Bayern, of Milan.

 

Volgens mij slechtste reeks ooit van FC Groningen onder zijn leiding: 12 wedstrijden, 1 overwinning tegen Excelsior, maar het zal vast een genie zijn. 

Dijk19-03-2023 om 12:03

En wie tehnisch directeur ? Beukenkamp? Kan die data scout Beuving ook mooi vertrekken. Nieuwe assistent Lukkien ? 

TomOkker19-03-2023 om 12:16

Buijs denk ik

Japie-R19-03-2023 om 14:05

Kunnen we eens eindelijk stoppen om die Buijs steeds maar weer te noemen. Die knaap heeft dit,wat je nu ziet ,in gang gezet, met als gevolg dat we nu gaan degraderen. Fledderus is hier natuurlijk de hoofdschuldige maar Buijs is net zo schuldig aan dit geheel.

Herman Badkuip20-03-2023 om 19:39

Gerry Hamstra onze nieuwe technische man? Ajax wil hem de laan uitsturen na dit seizoen.....

Assistenten van Lukkien, de mannen van Emmen Casper Goedkoop en Gerard Wiekens met Marcel Groninger, keepertrainer blijft Harmen Kuperus.

Bayern 19-03-2023 om 14:14

Mag toch hopen de Lukkien een clausule heeft dat hij onder het contract uit kan bij degradatie. Je moet er toch niet aan denken dat je met deze kneuzenkermis in de KKD op de vrijdagavond of maandagavond in Limburg tegen Roda JC mag aantreden. 

Durovski19-03-2023 om 16:35

Heb gisteren Emmen-Sparta gezien. Emmen liep als een kip zonder kop over het veld.

marcelfcg19-03-2023 om 16:49

Diezelfde kip had vanmiddag ineens een groen/wit tenue aan

PDI19-03-2023 om 21:39

Ik heb het al eerder gezegd, neem Kees Kwakman als assistent, altijd een prima kijk op de voetballer en het spelletje.

BROMBEER20-03-2023 om 10:14

ik hoop op arjen robben en paul mathijs als assistenten en dan hopelijk henk veldmate als TD 

Alf20-03-2023 om 12:23

Met de nieuwe organisatievorm valt Dick rechtstreeks onder de hoofd directeur. Daarmee krijgt hij meer te zeggen dan gebruikelijk is voor een coach. Hij wordt geplaatst NAAST de nog aan te stellen voetbal technische man/vrouw.

Marco20-03-2023 om 12:30

Grootste nieuws is dat Groningen het seizoen wil afmaken met Van der Ree. Het waarom is mij onduidelijk.

Onder zijn leiding creëeren we nauwelijks kansen. We halen geen punten. Het veldspel is apathisch.

Bij Wormuth haalden we meer punten met een mindere selectie.

Als de doelstelling handhaven is, is het aanstellen van een andere trainer, onvermijdelijk. 

campesino20-03-2023 om 12:31

Vanmorgen nog wat depresiever geworden. Langerer en lukkien. Pffff. Ik heb het idee dat dit plan nog uit de koker van fledderus komt. Langerer moet dus voor de voetbalvisie zorgen. Het zal wel. En lukkien is een echte eerste divisietrainer. In de eredivisie bakt hij er niks van. Ja verzorgt voetbal. Daar koop je niks voor. Wat mij betreft had vd Ree mogen aanblijven. Denk dat die in een normale situatie BEST iets moois zou kunnen neerzetten. Maar voor deze klus hadden ze een ervarener trainer moeten zoeken.

Enige voordeel met lukkien als trainer dat hij de eerste divisie goed Kent, nu se op een haar na gedegeadeert zijn.

Marco20-03-2023 om 12:42

Vind dat Groningen zich nog niet hoeft neer te leggen bij degradatie. We spelen nog tegen veel ploegen die kwalitatief weinig beter zijn.

Zorg is dat het balbezit nauwelijks wordt gebruikt om Pepi, Manu en Hove in scoringspositie te brengen. 

Fan op afstand20-03-2023 om 12:50

Zoals het allemaal gaat bij de FC spreekt boekdelen. Bekend maken dat Lukkien komt na het eind van het seizoen op een strategisch beroerd moment, spelers vlak voor de wedstrijd inlichten en dan nu een trainer aan het roer die zelf besloten heeft op te stappen na het eind van het seizoen. Het kon ook allemaal niet amateuristischer. Dus zoals al eerder aan gegeven is op dit forum huidige trainer lozen en een ijzervreter voor de komende wedstrijden aanstellen en wel direct want je hebt nu een kleine twee weken om de groep op scherp te zetten. Vond het direct al een bizarre keuze om de huidige hoofdtrainer aan te stellen. Ook een vorm van amateurisme. En in zijn algemeenheid kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat er bij de FC geen illusie meer bestaat aangaande lijfsbehoud.

Japie-R20-03-2023 om 13:33

En wie zou volgens jou dan die ijzervreter moeten zijn. Enig idee?? En begin asjeblieft niet over Buijs, die lamlul staat nu pannenkoeken te bakken bij z'n moeder, achter het aanrecht, want daar hoort hij, de misbaksel!!!

Herman Badkuip20-03-2023 om 12:55

Je moet je nooit neerleggen bij degradatie, maar tot en met de laatste thuiswedstrijd altijd blijven strijden om in de eredivisie te blijven! De programma's van onze concurrenten om de degradatieplekken zijn ook niet misselijk hoor.....

Ben blij met de komst van Dick Lukkien na dit seizoen, laat zijn teams altijd verzorgd en herkenbaar voetbal spelen! Dit seizoen veel tegenslagen door langdurig geblesseerde spelers, anders had het team van Lukkien zeker hoger gestaan! 

De grasmat in de Euroborg is nóg slechter dan de kunstgrasvelden van Volendam, Emmen, Cambuur én Excelsior! Zou 't aan de voetbalvelden liggen dat juist deze clubs onderin staan?

Stuur de ongemotiveerde trainer Dennis van der Ree de laan uit en zet de enthousiaste Danny Buijs voor de groep óf zorg ervoor, dat Dick Lukkien direct naar Groningen komt, als ze hem bij Emmen deze week wegsturen!

hermank196920-03-2023 om 13:05

Voor 8 wedstrijden Buijs zou idd ook kunnen.

Japie-R20-03-2023 om 13:44

Waarom beginnen we steeds weer over die Buijs, die knaap heeft hier meer vernield dan dat hij goed heeft gedaan. Stop eens een keer om steeds de naam van die lamlul te noemen.

hermank196920-03-2023 om 12:56

Opgeven moet ook niet alleen over de goals maken maak ik me zorgen. Pepi wordt weinig in stelling gebracht maar dat hij 6m kost zie ik er niet vanaf. Verliest nagenoeg alle duels of gaat zelfs geen duel aan. Manu gelooft erg in zichzelf maar een pass naar een medespeler heeft hij grote moeite mee. Hij is een olifant in een glazen kast. Van Ree is niet zeker van zichzelf en positioneert spelers weer op een ander plek. Kortom, een goal maken lijkt verder weg dan ooit, al voetballen ze 30 uur.

hermank196920-03-2023 om 13:04

Alle strohalmen wordt uit de kast gehaald om de Fc te behouden in de Eredivisie zelfs tot wanhoop zonder na te denken over de gevolgen. Als van Ree aanblijft zal dit funest zijn. Denk dat Jan van Dijk de beste man is om de laatste 8 partijen te leiden, al is dit iets waar ik tegen ben.

Japie-R20-03-2023 om 13:40

Jan van Dijk is niet meer in het voetbal werkzaam. Hij is nu "in de heer" als je begrijpt wat ik bedoel. Alles wat Jan in het verleden verkeerd heeft gedaan, probeert hij nu bij "onze lieve heer"weer goed te maken, dus  trainer worden bij de FC wordt em niet.

Herman Badkuip20-03-2023 om 15:39

Jan van Dijk heeft bij FCG niet zoveel fout gedaan toch?

Marco20-03-2023 om 14:44

Ben geen voorstander om Buijs het seizoen te laten afmaken. Aanvalsspel was matig onder Buijs. Buijs was goed in tegenhouden. Zulke spelers op het middenveld ontbreken nu in de selectie. Ook staan we inmiddels zo ver achterop dat we een trainer nodig hebben die zijn elftal vooral veel laat scoren. 

b.raatjes196620-03-2023 om 15:33

Van de ree heeft ëen domme fout gedaan om hans westerhof erbij betrekken als je hoofdtrainer wil worden moet je het met de assistenttrainers gaan doen en dan niemand aan je zei je moet verstandig kunnen werken zonder hulp fc Groningen zal wel gedacht hebben je volgende jaar weer met van de ree maar die trainer kan niet zelfstandig werken moet weer iemand aan zijn zei hebben hoe alles moet gaan lopen 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Herman Badkuip20-03-2023 om 15:50

Resterende wedstrijden voor de clubs onderin de Eredivisie:  

 

            Cambuur                Groningen             Emmen                Excelsior              Vitesse             Volendam

 

R 27 :   Emmen [T]            Fortuna [U]         Cambuur [U]        Twente [T]           RKC [U]          Utrecht [U]

 

R 28 :   Twente [U]            Utrecht [T]          NEC [T]                 PSV [U]               Go Ahead [T]  Heerenveen [U]

 

R 29 :   Feyenoord [T]        RKC [U]               Ajax [U]                Go Ahead [T]      NEC [U]            PSV [T]

 

R 30 :   Volendam [U]         NEC [T]             Heerenveen [U]     Vitesse [U]         Excelsior [T]     Cambuur [T]

 

R 31 :   Utrecht [T]           Go Ahead [U]      Twente [T]             Feyenoord [T]     Fortuna [U]      RKC [U]

 

R 32 :   Vitesse [U]            Ajax [T]               AZ [U]                  Heerenveen [U]   Cambuur [T]     Sparta [T]

 

R 33 :   Sparta [U]           Vitesse [U]           Feyenoord [T]        Fortuna [T]         Groningen [T]   Go Ahead [U]

 

R 34 :   RKC [T]               Sparta [T]              Utrecht [U]            Volendam [U]     Feyenoord [U]   Excelsior [T]

 

Nou vertel 't maar.....alle degradatie-concurrenten hebben een loodzwaar programma, FC Groningen zal 't gewoon op eigen kracht moeten doen! 

appie happie20-03-2023 om 18:09

Ik zei Gister ook al dat Groningen ogenschijlijk het minst zware programma heeft..Alleen Ajax als zwaarste tegenstander..ik denk dat het kan!!

Alleen zou Hans Westerhof v Ree beter moeten helpen ik heb het idee dat dit alles voor Dennis nogal wat is en dat hij het niet aankan..maw boven zijn pet..

Verkeerde opstelling

Verkeerde wissels

Te late wissels

Lange ballen.op Pepi

Noem maar op

Terwijl het de afgelopen weken juist de goede kant op ging..

 

Fan op afstand20-03-2023 om 16:45

Een ijzervreter in mijn visie is bijvoorbeeld Fred Grimm.

Herman Badkuip20-03-2023 om 17:28

Of misschien een Gertjan Verbeek?

DanMan197120-03-2023 om 17:38

Volgens mij heeft het geen enkele zin om nog namen van nieuwe trainers te droppen: Lukkien staat vanaf komend seizoen voor de groep. 

Bombarda779120-03-2023 om 18:35

Hey Japie, wat ben jij fanatiek op Buijs? Wats gebeurd man? Die Buijs presteerde het nog om met een matig elftal boven de degradatiestreep te blijven. Snap totaal jouw kritiek niet dat hij dit in gang heeft gezet. Man man man.

Mooi dat Lukkien komt. Blij mee! KKD of eredivsie, maakt niet uit. We zijn er weer bij. Eindelijk een man met binding met de club. 

Japie-R21-03-2023 om 15:01

Logisch dat ik fel op die minkukel ben, die knaap met z'n grote smoel heeft veel teweeg gebracht bij mijn club, o.a mede de reden dat we er nu zo voorstaan.Een waardeloze trainer (blijkt wel: zie KV Mechelen) en iemend die helemaal niet bij de Groninger nuchterheid paste. En dat hij net boven de degradatiestreep bleef was meer geluk dan wijsheid. Ik roep alleen maar de reacties in herinnering van de forumleden, in die tijd dat hij hier trainer was en toen ook voor rotte vis werd uitgemaakt. Ik was toen duidelijk niet de enige. Maar goed, daarom snap ik niet waarom er nu mensen zijn die weer om die minkukel roepen.Onbegrijpelijk!!!! Overigens dat Lukkien trainer wordt,het volgend seizoen, stemt mij tevree. Eindelijk een man met een duidelijke visie en met het voordeel dat het een geboren Groninger is. Noem het patriotisme of nationalisme...............benuim et mor!!!

Sapmeer21-03-2023 om 08:07

Onbegrijpelijk dat Groningen de competitie en eventueel de nacompetitie af wil maken met de huidige trainer. Het lijkt er daarom op dat ze zich al hebben neergelegd bij een degradatie. De vorige trainer werd ontslagen nadat hij 12 punten had behaald met een mindere selectie. Deze trainer haalt 5 punten in meer wedstrijden en met een betere selectie. Niet alleen zet ik grote vraagtekens bij de opstellingen en het wisselbeleid van deze trainer, ook mentaal klopt er niet veel van,dat bleek zondag tegen Heerenveen opnieuw .Na de achterstand was het gebeurd en tactisch een grote chaos. Mijn hoop was gevestigd op een schokeffect voor het restant van de competitie( Gall, Verbeek of desnoods zelfs Maaskant) maar het lijkt erop dat men hier niet voor kiest. Ik hoop van ganser harte dat ik ongelijk heb, maar op deze manier doorgaan lijkt mij niet verstandig.

no guts no glory22-03-2023 om 15:39

Mee eens. De strijdlust die er altijd wel was onder Buijs is er onder van Ree absoluut niet. Groningen is zo'n beetje de club met de minste gele kaarten terwijl ze degradatie voetbal spelen. Bizar. De linies spelen ook veel te ver uit elkaar. Totaal geen aansluiting. Ik zou ook nu al afscheid nemen van van Ree. Het is tijd voor een schokeffect voor de laatste 8 wedstrijden. Type Gert Jan Verbeek voor de groep;iemand die de spelers wel kan motiveren tot het uiterste te gaan. 
Ben wel blij met Lukkien. Trainer met een voor spelers duidelijke speelwijze die aanvallend voetbal predikt in tegenstelling tot bijv Buijs, Van Der Looi, Maaskant etc. Bovendien iemand uit de regio. 

grunn196721-03-2023 om 09:41

denk ook dat de FC intern zich er al bij neergelegd heeft, anders was er wel een interm trainer gekomen. Ze laten v Rhee verder aanmodderen. Met deze selectie valt geen eer meer te behalen, een klein briesje tegen in de wedstrijd en het valt als een kaartenhuis in mekaar. Selectie is van een gruwelijk niveau, 80% is amateur niveau wat we nog nooit hebben gezien in een selectie van de FC. Uithuilen en opnieuw beginnen, het is niet anders. Ga ervan uit dat door de degradatie van veel spelers afscheid genomen kan worden. Wat er loopt me een hoop troep rond in deze selectie.

Hoe heb je Fledurus zolang in het zadel kunnen houden, we zullen deze man nooit meer zien in het betaald voetbal.

Herman Badkuip21-03-2023 om 10:33

Denk zelf dat Dick Lukkien sneller komt dan wij denken.....Situatie bij Emmen met Lukkien is onhoudbaar geworden!

grunn196721-03-2023 om 11:25

denk dat lukkien zich hier niet aan moet branden, begint hij gelijk met een fors litteken, valt toch geen eer meer aan te behalen.

 

hermank196921-03-2023 om 11:55

Onzin, vind ik wel. Stel dat het hem wel zou Lukk(i)en, dan is hij wel de man! Lukt het hem niet dan wordt hij er niet voor afgerekend dus niets te verliezen.

Volgens VZ zou Veldmate bij Ajax uit zijn contract lopen en zou Gudde er achteraan zitten. Cirkel weer rond?

Herman Badkuip21-03-2023 om 11:55

Maurice Steijn was vorige seizoen op deze manier de verlosser van Sparta en hield de club in de eredivisie! 

Heiky22-03-2023 om 00:55

Met alle respect Herman, en ik waardeer je onstuitbare optimisme, maar Lukkien is geen Steijn en heeft ook niet het materiaal tot zijn beschikking.

Oeleoptak21-03-2023 om 12:55

Met deze trainer wordt het m niet meer. Dat mag toch wel duidelijk zijn. Als ik directeur was zou ik alsnog proberen iemand anders voor de groep te zetten. Uiterste poging. Dat zou het imago van de club geen goed doen, 3e trainer in een jaar. Maar het imago is toch al op een all time dieptepunt. Dus wat hebben we verliezen??? 
Kom op Gudde, gooi een ijzervreter voor de groep!!! Wie niet waagt wint nooit wat!

RKR21-03-2023 om 15:00

Tja, je mag een mogelijke degradatie wel op het conto van Ree schrijven. Hij heeft duidelijk (nog) niet de ervaring om een club door zo'n situatie te loodsen. En daarnaast ontbeert hij ook tactisch vernuft en is zijn wisselbeleid op zijn minst opmerkelijk. 

Los daarvan zat dit er al een paar jaren aan te komen. Scorend vermogen hebben we al jaren niet, en er wordt ook niet echt op gescout. Ok, zo'n JSL was een voltreffer hoewel ook geen echte goaltjesdief (komt als spits net in de dubbele cijfers bij een toen nog middenmoter/subtop). Wat is gehaald, had allemaal lage moyennes. En dan heb je dus je topscorer op het middenveld Hove, die pas met de winterstop is gekomen. Met maar liefst 2 goals. Voorin, Pepi met 9 goals. Kruger met 3. De rest niks. Oh ja, Antman met eentje. Dit gebrek is lang verdoezeld door een sterk defensief blok met Padt, Itakura, Te Wierik, Zeefuik etc in de laatste jaren. Maar dat lukt niet meer met al 52 tegengoals. Met dit doelsaldo hang je logischerwijs bij de onderste 4 ploegen.

Marco21-03-2023 om 17:17

Van der Ree nu nog vervangen, zijn wekwijze levert nauwelijks punten op. Met de interlandbreake heeft een nieuwe trainer voldoende tijd. Van der Ree zet zijn elftal qua tactiek, opstelling en wissels zo neer dat je minder snel tot doelpunten komt.

Maatta gaf uit bij Sparta een prima voorzet vanaf links op Pepi waaruit we scoorden. Waarom wordt Maatta dan tegen Hveen rechtsbuiten gezet. 

Ook lange verdedigers mee naar voren sturen werkt alleen bij aanvoer vanaf de flank. Met Slor en Maatta vanaf links en met Van Gelderen, Van Bergen vanaf rechts kan dit werken. Alleen moet je wel die jongens inbrengen.  

Suslov en Duarte moet je weghouden bij het doel van de tegenstander. Ze scoren nooit, geven ook nooit een assist, laat die ruimte aan Hove en de aanvallers. Beide spelers hebben andere kwaliteiten. 

GroenWit02021-03-2023 om 19:40

Volgens mij begon Määtä op links, maar had Manu het (te) zwaar op rechts, dus die vertrok naar z'n maatje Willems op links. Ik zag Maata ook even kijken van: hë? en besloot toen maar naar rechts te gaan. Paste ook beter bij die snelle kleine van heerenveen. Misschien moet Willems de opstelling maar maken. Dat lijkt me op dit moment wel de leider in de groep.

Fan op afstand22-03-2023 om 15:53

Krijg steeds meer de indruk dat de FC dit seizoen heeft afgesloten want met een beetje voetbalvisie had er nu een crisistrainer voor de groep gestaan maar nog niets van dat. Las dat Valente in de belangstelling staat van verschillende Italiaanse clubs. Blijkbaar zeer interessante speler. Maar die onbekwame en onbeholpen trainer die de boel verder loopt te verzieken heeft daar weinig oog voor volgens mij. Toont weer dat hij totaal niet capabel is voor zijn functie en als hij slim is trekt hij vandaag nog de deur achter hem dicht want wat hij nu als trainer laat zien geeft zijn CV geen glans. Hoe dom en eigenwijs kun je zijn.

appie happie22-03-2023 om 16:59

Kijk als de FC niet ingrijpt zal de trainer niet weggaan..Valente speelt al voor het Italiaanse jeugdelftal,daarom kennen ze hem in Italie al..

Hopelijk keert het tij en degraderen we niet pas dan kunnen we zulke spelers ook behouden!

Dat geldt voor meer spelers..dus ik hoop vandaag of morgen op Veldmate die zal wel orde op zaken stellen denk ik..

Heb het idee dat ze bij fr FC bijna allemaal er niks van kunnen.( staff).

Volgens mij zien de supporters alles beter...maar dit zie je veel vaker...bedrijfsblind heet het.

Bierboer22-03-2023 om 18:38

Heb idee dat(uiteraard aan late kant) ingezien wordt dat het anders moet. Gudde is bezig met repareren. Lukkien vind ik een goede keuze. Nuchtere trainer, welbespraakt en realistisch.  Bij emmen gewoon goed gedaan. Zou mooi zijn als het lukt veldmate terug te halen. In die zin met clubmensen de weg weer omhoog inzetten.

Dat is uiteraard leuk voor de toekomst, maar met nog een aantal wedstrijden te gaan zie ik de data analist met die assiste trainer van de amateurs en arts nog niet het vuur erin hebben gebracht wat je nodig hebt om te overleven. Snap niet zo goed dat daar niemand voor is gezet met groningen dna met.meer ervaring in een situatie welke hier om vraagt.

Het kan nog steeds uiteraard. Maar na excelsior en 2 behoorlijke wedstrijden tegen feyenoord en az had ik verwacht/gehoopt dat tegen hveen een resultaat gehaald werd. De wissels vond ik onbegrijpelijk en reden alsnog in te grijpen in de staff.

Blijven  strijden...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!