Terug

Deel deze pagina:

PSV geïnteresseerd in Pepi

Door Redactie 7 reacties

Volgens VI wordt Ricardo Pepi gevolgd door PSV die in de aanvaller een mogelijkheid ziet voor het komende seizoen. Pepi staat onder contract bij Augsburg en zal sowieso aan het einde van dit seizoen na de verhuurperiode vertrekken bij FC Groningen. In Augsburg ligt de spits tot medio 2026 vast. PSV zal een flink bedrag moeten betalen om de aanvaller aan te kunnen trekken, los van de vraag of de Duitsers bereid zijn de aanvaller te laten gaan.

De belangstelling is niet verrassend. Huidig technisch directeur Earnest Stewart van PSV kent de twaalfvoudig international uit zijn tijd toen hij directeur was van de Amerikaanse bond. Stewart was daar sinds 2018 een aantal jaren werkzaam en kent Pepi toen de spits uitkwam in de  jeugdelftallen. 

Reacties:
Bayco22-03-2023 om 22:19

Pepi is niet te behouden voor de fc.

Dus als een club als psv komt..  Dan wens ik hem veel suc6

Dijk23-03-2023 om 06:01

Zou mooi voor hem zijn denk bundesliga niet zijn bij hem past. 

Marco23-03-2023 om 13:21

Groningen huurt Pepi dit seizoen.

 

Dijk23-03-2023 om 14:15

Misschien optie voor volgend seizoen psv. 

Herman Badkuip23-03-2023 om 19:21

Logisch dat PSV onze gehuurde spits Ricardo Pepi nauwkeurig volgt, je bent al gauw in beeld als je 9 goals scoort in de eredivisie als speler van een degradatie-kandidaat! Vind 't wel ongelooflijk, dat Augsburg maar liefst 16 miljoen euro voor hem heeft betaald! Vind hem persoonlijk een mindere spits dan Thijs Dallinga...

Rob197024-03-2023 om 08:51

Offtopic, Bayern dondert de trainer de deur uit, omdat ze misschien geen kampioen worden, wat ze niet willen. Groningen wil niet degraderen, (als ze dat niet willen), en doen helemaal niets. Een verschil in topsport bedrijven. 

Dijk24-03-2023 om 12:06

Rob, Groningen moet eerst maar eens euro 405.883 aan Worthmut betalen hij heeft gelijk gekregen. Van Elsacker zei kortgeleden nog Frank heeft nergens recht op. Nu heeft zijn zaak tegen de fc gewonnen.

Tevens gaan Leeuwenburg en de Boer gratis de deur uit? Of houden we er nog paar euro's aan over. Fledderus voor veel bombarie uit zuid-afrika gehaald heeft toen wel een mooie vakantie eraan over gehouden. 

En wat te denken Ree gaat weg en die assistent uit zwolle zullen ook wel geld kosten neem ik aan. Wat afgelopen weekend weer gebeurde met de supporters KNVB nog geen uitspraak gedaan wat dit gaat betekenen ?

Mogen hier bijna ook wel een feitenonderzoek doen naar MJF wat voor puinhoop dat hij er van gemaakt heeft. Was Gudde op de hoogte ? Je mag aannemen van ? 

Veel geld wat werd verdiend aan verkoop Meijer en JSL verdwijnd als sneeuw voor de zon. 

grunn196724-03-2023 om 12:26

en wat denk van die jan lul die er een puinhoop bij de FC van gemaakt heeft. Gaat ook met een forse afkoopsom naar huis.

had net bijgetekend. reken je verlies maar uit.

Rob197024-03-2023 om 13:43

In het juiste boekjaar verwerken, drukt de winst, en het is zoals het is. Maar dat Groningen overal wat naast zit, geeft mij wel te denken. Het is een gigantische puinhoop, het afkopen en afsluiten van het contract van Wormuth is ze zelfs niet gelukt, dit kan ook de reden zijn dat er een interne trainer is gezocht en niet een buitenstaander. 

Leeuwenburg kan ik nog wel begrijpen, maar Jan de Boer ook weg, vind ik toch wel jammer, dit houdt waarschijnlijk in dat ze een verplichte koop op Verrips hebben, die ook bij degradatie gaat gelden. Mocht dit niet zo zijn, blijf je nog met 1 keeper over die het op het hoogste niveau ook nog niet heeft kunnen bewijzen. Ik mag toch hopen, dat ze het intern wel een beetje op orde hebben.

De spelers moeten ook echt zelf willen, die uit hun contract lopen, maar een fatsoenlijke keeper is bijna niet te vinden. Ik kan daarom ook wel begrijpen dat er belangstelling voor de Boer zal zijn.

Dit is wel de tijd dat de contracten verlengt moeten worden, afwachten wat er nog meer gaat gebeuren.

Hoekie24-03-2023 om 14:12

Goed dat er schoon schip gemaakt wordt. Leeuwenburgh niet goed genoeg, van der Ree niet goed genoeg. Assistent-trainers even pas op plaats in afwachting van wat Lukkien denkt nodig te hebben. Wormuth heeft in mijn optiek niet echt gewonnen. Als je een miljoen euro claimt en je krijgt een ton euro meer dan heeft hij een juridisch steekspel gewonnen maar naar die 600.000 euro kan hij fluiten. Onbegrijpelijk dat sommige forumleden denken dat er nog geld te verdienen zou zijn aan Leeuwenburg.Hij heeft geen transferbedrag gekost en gaat ook geen transferbedrag opleveren.  Simpel zat. Ik begrijp dat van der Ree uit eigen beweging opstapt. In dat geval krijgt hij ook geen zak geld mee. Lees ook dat er een poster is die de FC met Bayern vergelijkt. Ik zou zeggen wakker worden. Je vergelijkt een Mercedes toch ook niet met een Fiat Panda. 

Rob197024-03-2023 om 14:49

#Hoekie, ik heb het over een topsport mentaliteit, en niet dat onze club te vergelijken is met Bayern. Misschien kun jij ook eens minder amateuristisch denken. Wij hebben het hier over een profclub en niet over een amateurvereniging waar vrijwilligers werken. 

Als laatste nog het volgende, waarschijnlijk zit het aanvallen van andere forumleden in je bloed, misschien wordt het eens tijd om je op dit forum ook professioneel te gedragen. De Groeten!

 

Hoekie24-03-2023 om 16:16

Oei, ik heb blijkbaar op een paar zere tenen getrapt. Groningen is in nog geen jaar tijd bezig met zijn 3e trainer en de 4e komt er aan. Je suggereert maar dat heb je zelf niet door dat de FC nog tussentijds net als Bayern zijn 5e trainer zou moeten aantrekken. De groetjes terug.

Rob197024-03-2023 om 16:30

Ten eerste geen zere tenen, en ten tweede, de 5e trainer, als iets nodig is dan is het nodig. De Fledderus Jaknikkers op de bank gaan binnenkort het pand weer verlaten. Als dat geen teken is, over hun kwaliteit, dan weet ik het niet meer. Maar waarschijnlijk vind jij het allemaal lekker gaan, en de punten stromen inderdaad binnen. 

 

Herman Badkuip25-03-2023 om 18:44

Ricardo Pepi heeft gisteravond weer 2x gescoord voor Amerika.....denk dat hij nog meer waard is na dit seizoen!

TomOkker30-03-2023 om 06:48

Ik vind 16 miljoen al veel Herman. Zeer goede spits, completer dan JSL. Maar goed voor FCG veranderd er in financieel opzicht, behalve de huursom, niets.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!