Terug

Deel deze pagina:

Voorbeschouwing Vitesse - FC Groningen

Door Redactie 10 reacties

Speelronde 33. Met nog twee rondes te gaan zit het seizoen erop. Alle wedstrijden beginnen zondagmiddag om 14.30 uur en de prijzen zijn grotendeels verdeeld. Voor FC Groningen dat op bezoek gaat bij Vitesse resteert bij een positief resultaat slechts de spreekwoordelijk eer. De Arnhemmers kunnen bij een eventuele winst nog stijgen op de ranglijst en daarbij de schade zoveel mogelijk beperken met betrekking tot het televisiegeld. 

FC Groningen zal gaan afreizen zonder steun van de twaalfde man. Deze week werd bekend dat de groen-witte aanhang niet welkom is bij de laatste twee wedstrijden. 

Geblesseerd: Verrips, Willems, Dankerlui en Abraham. Voor Van Gelderen die na een blessure de training heeft hervat, komt deze wedstrijd mogelijk nog te vroeg.

De verwachting is dat Pepi wel voldoende hersteld is van zijn oogblessure, die de aanvaller de afgelopen dinsdagmiddag opliep tijdens de inhaalwedstrijd tegen Ajax. Blokzijl die vanwege een economie examen afgelopen dinsdag verhinderd was, zit weer bij de selectie. 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh, Schreuders, Balker, Sörensen, Musampa, Suslov, Hove, Duarte, Antman, Pepi, Määttä

COME ON FC!

Reacties:
Marco19-05-2023 om 20:04

Keertje winnen zou leuk zijn 

Herman Badkuip19-05-2023 om 20:42

Heb na alle vervelende toestanden tijdens de wedstrijden van onze club FC Groningen eigenlijk géén zin meer om er nog woorden aan vuil te maken....Nog twee wedstrijden zónder échte FCG-fans en dan uitkijken naar het volgende seizoen in de spannende KKD-competitie! Een seizoen zónder krankzinnige excessen en vervelende hooligans en met véél support voor FC Groningen van de échte fans, die weer eens kunnen genieten van aanvallend voetbal én overwinningen! Daar zijn we met z'n allen écht aan toe! Zondagmiddag neem ik niet eens de moeite om voetbalwedstrijden te gaan bekijken, de weersverwachtingen zien er zonnig uit, ga lekker even fietsen met Truus de Wit in de duinen bij Heemskerk! 

De Generaal19-05-2023 om 20:46

Vanaf nu is de zomer begonnen. De wedstrijden van de FC zijn de bekende mosterd na de maaltijd, een hele karige maaltijd. Misschien willen een aantal spelers zich nog in de kijker spelen nu de druk er af is. Kijk nu naar de KKD. Niveau is niet hoog, strijdlust wel. Je bent niet zomaar terug na een jaar.

Herman Badkuip20-05-2023 om 17:10

Nou Heracles en Pec Zwolle anders wel hoor.....

appie happie20-05-2023 om 08:44

Ik kijk niet meer..klaar mee.

Ga de vrije dag niet laten verpesten met de dames.

Zal in aug wel weer zien.

Moi.

m o i20-05-2023 om 13:14

Moi! 

marcelfcg20-05-2023 om 10:36

Wat mankeert de man van 2 miljoen Abraham eigenlijk.

Die is al een half jaar "geblesseerd".

Herman Badkuip20-05-2023 om 17:09

Paulos Abraham heeft hondsdolheid.....

Bombarda779120-05-2023 om 16:01

Allemaal wel even seizoenskaart kopen he? Weet je wat, iedereen die hier een seizoenskaart voor volgend seizoen bestelt, krijgt van mij gratis een fles natuurazijn! 

Holwierde20-05-2023 om 19:40

Dan neem jijzelf een tankwagen zeikazijn 

 

Fan op afstand20-05-2023 om 16:24

Mijn gedachten richten zich op van alles behalve op voetbal. En niet alleen wat de FC betreft met alle ellende die veroorzaakt is door zowel interne als externe zaken, maar voetbal in zijn algemeenheid. Als ik zie wat die leipen  bij AZ veroorzaken en als ik lees dat Ajax hooligans een jeugdteam van Feyenoord opwacht dan heb ik maar 1 conclusie: de voetbalentourage is verziekt, verrot. Heb nu een punt bereikt dat ik voetbal links laat liggen. Lees ook net dat supporters van AZ niet welkom zijn bij NEC. Echt het begin van het einde. En de sport zou volksvermaak moet zijn? 

Herman Badkuip20-05-2023 om 16:24

Geef die fles natuurazijn maar aan Jan B. en zijn hooliganvriendjes, die hebben 't flink vergald voor onze échte FCG-supporters!

Milko4ever20-05-2023 om 17:09

Het tuig heeft het voetbal in de greep. Keihard ingrijpen is het enige wat gaat werken. Toegang tot stadion alleen bij volledige bekendheid: dus tuig afscheiden van rest van de supporters. 
Het is toch van de zotte dat je naar een stadion gaat en deze snuivende capuchon gasten je middag gaan bepalen. 

Hinderk20-05-2023 om 22:11

Lees net op omropke Fraisland dat Ultee zijn tweede keeper laat debuteren hoop dat onze niksnut van een trainer toch nog een klein beetje verstand heeft en onze derde keeper die weg gaat ook nog een wedstrijd gunt al is het ook zonder publiek, maar zal wel niet

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!