Terug

Deel deze pagina:

Boerenmacht voorspelcompetitie 2022/23 gesloten

Door Redactie 13 reacties

Na de 34e speelronde met de degradatie van FC Groningen, is onze Boerenmacht voorspelcompetitie eveneens voor dit seizoen ten einde. We hebben traditiegetrouw drie winnaars die we willen belonen.

Op de eerste plaats is geëindigd Lars Leeman met 580 punten. De eervolle tweede plek is voor Renif met 565 punten. Als derde winnaar completeert Kenner ons erepodium met 549 punten. 

Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd!

 

De prijzen:

1e prijs waardebon 75 euro FanCorner

2e prijs waardebon 50 euro FanCorner

3e prijs waardebon 25 euro Fan Corner

Wij willen onze drie prijswinnaars vragen ons een e-mail te sturen naar info@boerenmacht.nl voorzien van je naam, adres en woonplaats gegevens zodat wij binnenkort de waardebonnen aangetekend naar de juiste adressen kunnen verzenden.

Tot slot willen wij alle deelnemers bedanken voor het meespelen. Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en laten we hopen dat FC Groningen snel weer terugkeert naar de Eredivisie!

Webcrew Boerenmacht.nl

Reacties:
appie happie28-05-2023 om 18:35

In de kkd ook een voorspelcompetitie? Of is dat niks?

Herman Badkuip28-05-2023 om 20:16

Wil de 3 winnaars van de Voorspelcompetitie feliciteren met hun prijs! Voor mij zelf vielen de voorspellingen iets tegen dit seizoen, toch nog een 34ste plek voor mij. Mijn vrouw Truus de Wit deed het veel beter met een 14e plek! Hoop dat wij in het nieuwe seizoen ook weer doorgaan met het voorspellen van de wedstrijden.

appie happie29-05-2023 om 11:03

5de???? en dat terwijl ik de FC nooit op verlies had gezet..kun je nagaan..stel 39 x 3 punten is veel  zou ik dik hebben gewonnen..ach tis een spelletje.

King Poffel29-05-2023 om 19:21

@Appie, je kunt het beste dit spel spelen door het aantal goals per team te voorspellen denk ik. Stel je voor je hebt de winnaar (of gelijkspel) goed zonder het juiste aantal doelpunten van de teams dan krijg je maar 1 punt (bv. 0-0 voorspeld maar het wordt 1-1 of 2-1 voorspeld en het wordt 1-0). Maar als je bjvoorbeeld 1-0 hebt voorspeld en het wordt 1-2 dan krijg je al 2 punten ondanks dat je dus de winnaar verkeerd had voorspeld. Heb dit afgelopen jaar een paar rondes getest en toen ermee gekapt, maar denk dat ik volgend jaar inzet op veel 2-1 en 1-2 uitslagen (mocht het spel terugkomen en dat hoop ik natuurlijk) .

Lars, gefeliciteerd!

Nachtwacht28-05-2023 om 20:40

Gefeliciteerd Lars. Knappe prestatie

Fan op afstand29-05-2023 om 16:16

Off topic. Kevin van Veen van Motherwell naar de FC?

De Generaal29-05-2023 om 20:46

Lijkt een goede zet. Je moet vooral doelpunten inkopen. Dat was één van de manco's dit seizoen.

Henk129-05-2023 om 17:54

Waar kan ik de eindstand vinden dan.

 

https://www.boerenmacht.nl/voorspelcompetitie/scorebord 

met vriendelijke groet, MOD BM

sponsje29-05-2023 om 19:02

Prijswinnaars van harte.

Volgend seizoen nieuwe ronde nieuwe kansen.(hoop)  Dat we maar snel weer de weg omhoog mogen vinden

frankism29-05-2023 om 19:16

congratz voor de winnaars. Bij mij nam de hoop toch vaak de overhand tov realisme. Altijd maar weer denken dat dit de wedstrijd zou worden waarin de ommekeer zou worden ingezet. 

Wat een narigheid.

En nu Donar ook nog in de laatste seconde onderuit, het valt niet mee om Groningen sportfan te zijn these days.

DanMan197129-05-2023 om 22:12

7e. M'n hoogte notering in alle jaren.

Bedankt MODs!,  voor weer een jaar wel een wee van de FC.

Dijk30-05-2023 om 17:41

Mooi Brombeer de beerput komt steeds meer los al wat je het hele jaar hebt gezegd, mistanden in de technische staf. De data conditie trainer die afgelopen winter kwam van PEC, die kwam er achter dat de conditie en fysieke gesteldheid bijzonder slecht was. Meeste tegendoelpunten laatste kwartier o.a. er is niks mee gedaan. Helmaal geen communicatie!!!!!!!!!

De feesten in de abeltasmantoren daags voor een wedstrijd de ballonen met lachgas die daar lagen in de gang waar sommige spelers woonden. De elftalbegeleider en technmanager waren ervan op de hoogte zelfs langs geweest. Mooi dat Rob McDonald dit benoemde, Pomp durfde hiermee niet te komen in de podcast Radio Milko.

Gudde zal het moelijk krijgen deze week, werd gezegd want supporters zijn het niet eens wat er gebeurt bij de FC en moetsen nog maar zien dat Gudde bleef. Rob McDonald zei het mooi het fc groningen DNA is al meer dan 6 jaar weg. En over de lamlul MJF die had zichzelf zwaar overschat. In Engeland zou Gudde kop van jut zijn en vertrekken.

Zondag nog dat een Musampa die er na 25 minutenaf ging door rode kaart zat te lachen op de tribune van de lachgas ballon van zaterdag deze hebben niks met de fc? En er werd  door spelers gefeest zondag na de wedstrijd in de binnenstad de foto's werden gedeeld met jochie van RTV noord Bleeker duidelijk daar aangehaald waarom niet op het stadion maar de stad in gaan . Nu waren supporters zo van laat dat geld maar zitten wij hoeven het niet terug, maar wat dit waardeloos elftal de laatste 2 wedstrijden liet zien 0-11 zeggen supporters wil mijn geld terug. En groot gelijk hebben ze. 

Maatta op basis 1 wedstrijd als linksback gespeeld betaal je 1.2 miljoen waar was Beuving om te zeggen tegen mjf we hebben geen data MJF. En  Maatta kan er nog niks van. Men wist het al wat heeft MJF er gvd een puinhoop van gemaakt ook eindverantwoordelijker Gudde kun je dit aan rekenen. En ook ook RVC om 6 wedstrijden voor einde schreeuwlelijk Buys te vragen om in te stappen. En vorig jaar oktober/ november had Gudde al kunnen zien dat het mis ging met de fc maar gaf mjf nog kans. Gudde zag zelf wat voor waardeloze spelers er werden gehaald in de winterstop. en dan niet tevergeten die droeftoeter Ree. 

Gudde gaat van der Sar achterna de uitgang.

Met de beerput komt nog meer los. 

BROMBEER31-05-2023 om 12:32

Ja en dan een brummie en al zijn vriendjes al een jaar lang  zeggen maar dat ik gek en negatief  ben. Geloof me , maak alles van heel dichtbij mee

En dit is nog lang niet de bodem kan ik je verzekeren.

Dijk31-05-2023 om 14:09

Klopt de verantwoordelijken einde verhaal vertrekken deze zorgen er voor dat de gifbeker door blijft gaan. Maar je bent niet negatief je wilt ook dat probleem wordt opgelost en net wat Rob McDonald zei DNA Groningen al meer als 6 jaar weg. Noemde mooi voorbeeld toen de fc terug was 3 jaar erna europees voetbal. Dat kan nu ook weer gebeuren met de talenten van 2e straks niet verkopen mocht het opeens wel lukken. 

Maar net wat je zegt de gifbeker zal echt leeg moeten. 

Ronnie 31-05-2023 om 15:46

@@Brombeer, vertel maar dan. Als je er inderdaad dicht bij zit, vertel dan maar wat er nog meer aan lijken in de kast ligt. We moeten dat weten zodat er opgeruimd kan worden. Volgend seizoen is al dicht bij namelijk...

appie happie30-05-2023 om 19:49

Schoon schip betekent volgens mij,alles er iedereen vervangen!!( directie( Gudde) raad van ,C. )Wat de spelers betreft een stuk of 4a5 blijven de rest per direct,waar mogelijk weg!!

Probeer Hove sws te houden,maak hem aanvoerder,bouw om hem heen..Blokzijl ,Antman,Valente ,Määtä houden..Willems mmmm 50/50  Manu weg..Verrips vind ik geen goede keuze!

Verder Robben,Veldmate Lukkien,Groninger..nou dat kan wel wat worden.

Verder hebben ze een paar maanden om een goed elftal neer te zetten

Ik heb er alle vertrouwen in..

30-05-2023 om 22:27

De wens is de vader van de gedachte.

Ronnie 31-05-2023 om 15:53

Ik las in het interview met Gudde dat hij graag wil dat de huidige selectie zo blijft. Met een paar erbij dan promoveren.

Dat Gudde geen verstand van voetbal heeft weten we na dit seizoen wel. Ik had gehoopt dat hij zijn mond wat zou houden en voetbalmensen als Veldmate en Robben rustig naar de selectie zou laten kijken, de rotzooi (matuta, musampa, dankerlui, irandust, manu, antman, knotje, clus, rest aankopen winter, suslov, duarte,maata etc) op zou ruimen, inclusief Langeler, Beuving, Arts, en dan zelf als de rust is wedergekeerd in oktober op zou tyfen.

Maar dat is helaas niet zo. Nu alweer populistisch gelul. Na 1 seizoen terug met dezelfde selectie haha. Nou vergeet het maar. L...l de behanger.

Rob197031-05-2023 om 17:55

Het is vandaag mooi weer buiten de Euroborg, maar binnen hangen donkere wolken. Afwachten wie allemaal een nat pak gaan halen.

appie happie31-05-2023 om 19:14

Idd nou ik denk dat er wel 8a9 nwe spelers moeten komen.

Blokzijl,Määtä ,Hove..evt Willems Antman en Valente twijfel geval...mogen blijven..rest  moven!!

BROMBEER02-06-2023 om 09:05

spijker op zijn kop ronnie, en even op jou vraag  terug te komen. Vooral over het functioneren en aanblijven van hoofdscout wessel beuving heerst nogal wat onvrede , binnen de jeugdopleidng broeit het nogal omdat langeler en van gessel hun eigen zin daar doordraven en ook mjf vriend Jos Hooiveld zijn grote vraagtekens omdat het gevoel heerst bij een grote groep mensen dat een teammanager iemand met een verleden bij de club en stad moet zijn. Jij hebt over lachgas ballontjes in de tasman toren, maar wat te denken van kasanwirjo die een frituurpan vol met vet van 8 hoog naar beneden heeft geflikkerd omdat hij niet wist waar hij er mee heen moest!!!! Let maar op de komende tijd zullen er vast nog wel een hoop smakelijke verhalen los gaan komen. Voor mij kwam het dus pok niet als een verrassing dat het verhaal van de slechte traningsdata  naar buiten kwam, want als je terugleest in mijn comments heb ik meerdere malen aangegeven dat er door een groot aantal jongens nooit volle bak werd getraind( matuta,musampa,kasanwirjo,suslov,vangelderen, nghonge oa) en zie de bevestiging in het aantal krampgevallen aan het eind van wedstrijden. en hierdoor kwam er ook een bepaalde 2 splijt in de selcetie want  met name de scandinavische jongens  en oudere gasten verbaasden en ergerden zie hier groen en geel aan.

Marco31-05-2023 om 16:42

Gudde wil gewoon realische verkoopbedragen voor spelers. Bijvoorbeeld een Duarte is na lang onderhandelen gekocht van Sparta. Nu we zijn gedegradeerd hoeven we Duarte niet kado te doen aan het gepromoveerde Heracles.

Gudde handelt in het belang van de club. Geen Nijland summersale. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!