Terug

Deel deze pagina:

Doelman Hidde Jurjus naar FC Groningen

Door Sven Heikens 24 reacties

FC Groningen heeft zich verzekerd van de diensten van Hidde Jurjus. De 29-jarige doelman komt over van De Graafschap alwaar hij een aflopend contract had. Jurjus brengt de nodige ervaring met zich mee, want hij keepte ruim 300 wedstrijden Betaald Voetbal, waarvan meer dan de helft in de Keuken Kampioen Divisie. Jurjus tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

Reacties:
Alberto113-06-2023 om 17:04

Prima. Concurrentie voor Verrips.

Steve Goble13-06-2023 om 21:20

Inderdaad goed gedaan! Prima keeper. Verrips was de laatste wedstrijden dramatisch maar daarvoor vond ik ook hem helemaal niet slecht. Voor de k divisie nu twee prima keepers. Wie wordt de 1e keeper? Ik verwacht Jurjus. Tot nu toe prima aankopen naar mijn mening. Maar dat dacht ik van Irandust ook.... Suslov vond ik ook heel goed...

                         Jurjus

Rente        Blokzijl            Balker       Maata

     Suslov     Valente    Irandust     Bacuna
               
                 Zivkovic    Van Veen

Alberto113-06-2023 om 17:04

Prima. Concurrentie voor Verrips.

Hgz14-06-2023 om 10:43

ZIVKOVIC is een counterspits. Denk dat Groningen meer op de helft van tegenstander gaat spelen.

Bierboer13-06-2023 om 17:36

Keeper met ervaring. Prima versterking beetje concurrentie nooit verkeerd. Zitten er gelijk goed bij met nieuwe spelers en niet wachten tot laatste moment om te kijken of nog goedkoper kan. Stemt me weer wat positiever 

Hgz13-06-2023 om 20:59

Ja ze moeten een ingespeeld team maken. Niet nog spelers halen als de voorbereiding al is begonnen 

Marco13-06-2023 om 18:51

Lijkt me geen keeper voor de bank, en Verrips zal ook moeten spelen. Misschien zijn 2 goede keepers nodig om kampioen te kunnen worden.

We hebben eerst nog heel veel doelpunten nodig...

marcelfcg13-06-2023 om 19:18

Als we zo doorgaan heeft Lukkien zijn selectie klaar voordat hij terug is van vakantie.

Hgz13-06-2023 om 20:57

Van Strand Larsen naar Pepi en van Pepi naar van Veen. Al die miljoenen bijna verdampt. Wat hadden ze voor die miljoenen een leuke spits kunnen halen toen. Flederrus bedankt nog. Nu maken ze dezelfde fout met hun middemaat

Holwierde13-06-2023 om 21:11

Middenmaat ik denk dat deze spits voor in de KDD wel goed is.en straks sta je vooraan te juichen

 

 

Holwierde13-06-2023 om 21:45

ze willen 9 A 10 spelers halen  las ik ergens.

 

BOUWE13-06-2023 om 22:11

Ze zijn goed bezig we moeten niet alweg zo commentaar geven..we vinden dit niet goed en dat niet goed we zitten niet in bestuur ik vind dat Gudde en Henk veldmate en Dick Lukkien druk bezig zijn nu al versterken dat was wel eens anders geweest dan werdt er op de laatste dag nog noodzakelijk spelers gehaald 

appie happie14-06-2023 om 07:24

Goed gezegd Bouwe.

En wees blij dat er nog fatsoenlijke spelers deze kant op willen komen.

Ziet er vooralsnog prima uit.

Hgz14-06-2023 om 10:48

Niet te makkelijk denken. Gaan voor eredivisiewaardige spelers anders blijf je hangen zie ado, nac  roda , Willem II

marcelfcg14-06-2023 om 16:18

Niet te makkelijk lullen Hgz.

Jij weet niet wat er achter de schermen allemaal gebeurt.

Als je hoort dat er wordt gesproken met spelers als Pinto en Bacuna dan zijn dat top-spelers voor de KKD.

En Rente is al binnen. 

Seizoenkaar al verlengd?

Hgz14-06-2023 om 18:23

Wat er achter de schermen gebeurt daar maak ik me juist zorgen om. Dat is de afgelopen jaren niet echt goed gegaan. En diezelfde scout zit er nog die veel miskopen heeft gehaald. Pinto lijkt me wel wat maar Bacuna? Daar hebben we Hove al voor, Andere type middenvelder erbij graag.

BROMBEER14-06-2023 om 09:19

Dat Jan Hoektra nu in eens weg moet , heeft ermee te maken dat hij een conflict heeft met Wouter Gudde, Art langeler en sander van gessel over toegezegde kansen en beloftes en de  heren daar op aan heeft gesproken.Dus dan moet ook deze groningse  talentvolle keeper die nooit een eerlijke kans heeft gehad wijken.

Dijk14-06-2023 om 10:34

Ja mensen reageren teleurgesteld dan. Denk ook Arts hetzelfde ????? Die maakt me niet zo veel uit. Jan Hoekstra wordt verlengd vervolgens verhuurd. Denkt van oke kom terug ga voor kans en er word andere keeper gehaald wat moet je tja. Deze vorm gaan andere spelers ook nadenken is de organisatie bij de fc wel goed? 

Rob197014-06-2023 om 10:50

#Dijk, een professionele organisatie is een dingetje bij Groningen, helaas heeft de directie en andere beleidsbepalers een gebrek aan diverse eigensschappen. En een conflict met Gudde ga je niet winnen, hij heeft een heel groot ego, met, "ik heb gelijk en ik weet het beter", in zijn DNA. Dat hij het beter weet, hebben wij afgelopen jaar wel gezien, daar hoeven wij geen woorden meer aan vuil te maken. Wij zijn nu KKD, maar zelfs dan is deze club te groot voor hem. Langerer heult mee, met wat hem het beste uitkomt. Het wordt tijd dat deze mensen in een kringgesprek met Veldmate/Robben gaan zitten en dan luisteren wat er gevraagd wordt voor topsport.

De ellende bij Groningen is nog lang niet over. 

Dijk14-06-2023 om 12:55

Klopt Gudde is iemand met groot ego inderdaad net zijn vader. En überhaupt is Gudde zijn functioneren al aan de orde geweest heb er niks over gehoord of stilzwijgend niks zeggen? Denk als er slecht wordt gepresenteerd in dr eerste wedstrijden. Dat je mag hopen dat hij vertrekt en niet aan blijft modderen.  Ja en die langerler als die zo goed deed bij PSV waarom is hij dan vertrokken? Zie dat hier ook nog gebeuren. 

BOUWE14-06-2023 om 11:02

Jawel dat is wel over we hoeven ni niet te wachten op de laatste dag er zijn nu al in de voorbereiding nieuwe spelers gehaald dat is een voordeel nu kunnen we lekker voorbereiding treffen anders was het voor dat de competitie begint nog een nieuwe spelers gepresenteerd dus dat is nu gelukkig anders geregeld beter zo zo door gaan 

Rob197014-06-2023 om 11:51

Bouwe, wat voor speciaals is er gehaald op dit moment, een talent voor de backpositie, een centrale verdediger, waardoor er zeker 1 huidige gaat vertrekken, 2 keepers, met ellende over je eigen keeper, van Veen is een optie, die waarschijnlijk komt, maar dan hebben wij nog steeds niets bijzonders om ons te onderscheiden in de competitie.

Sverko, Maatta, Dankerlui, van Gelderen, Musampa, Pelupessy, Sher, Kalley moeten allemaal nog maar eens verkocht worden, om daadwerkelijk stappen voorwaarts te maken, met betere spelers.

Spelers aantrekken waarmee je de KKD weer mee kunt verlaten, zijn niet altijd geschikt voor de stap hogerop, als het mocht lukken, hierdoor lijkt mij lange contracten van twijfelgevallen, juist een valkuil voor de toekomst.

Kruger, Valente, van Bergen, Balker, Blokzijl, Irandust, Duarte, Oaratmangoen, Hove, zijn naar mijn mening de enige bruikbare spelers uit de huidige selectie, waarmee je verder kunt. 

Als je dan de selectie bekijkt, dan kan ik nog niet vrolijk worden. Gelukkig is het nog geen 1 juli en laat ik mij blij verrassen over nieuwe spelers. 

Hgz14-06-2023 om 18:29

helemaal mee eens

BOUWE14-06-2023 om 11:56

Die mááta zou ik houden want die kan mooie over de LINKERVLEUGEL AANVALLER gebruiken en Nick bakker in de linker vleugel verdediging gebruiken 

BOUWE14-06-2023 om 12:03

Kijk die mááttá werdt nooit goed gebruikt hij is een LINKERVLEUGEL AANVALLER geen linkervleugel verdediger maar fledirus kon dat verschil niet en de trainer ook niet ik denk dat dick Lukkien het wel ziet dat denk ik wel hij kan mááttá wel beter maken 

BOUWE14-06-2023 om 12:37

ik bedoelde te zeggen we moesten al die jaren wachten op de laatste transfers windows toen werden er pas drie of vier nieuwe spelers gehaald toen begon de competitie en toen moest de trainer een team er van maken en nu is er in twee weken tijd vier nieuwe spelers gehaald van veen komt volgende week en nu al twee verdedigers en een doelman dus fc Groningen is wakker geworden en heeft nu gezegd in de voorbereiding moet er een ploeg staan waar wij op zoek kunnen na bouwen van een team plaats van te wachten 

BOUWE14-06-2023 om 12:46

Nu kunnen we lekker voorbereiding doen goed op elkaar in spelen dus ze zijn goed bezig en niet meer wachten tot de laatste dag dan koop je paniek aankopen spelers die nog weg mogen en dat zijn meestal spelers die op de bank zitten 

Dijk14-06-2023 om 13:05

Hoeveel weken geef je Groningen Raatjes dat de fc goed ingespeeld is? 

En trouwens vorig jaar had die mjf optijd de selectie op sterkte. Wortmuth kon gelijk aan de slag toen zei je Wortmuth heeft wedstrijd of 8 nodig dan weten we waar de fc staat.  Nou dat hebben we geweten. En vorig jaar wie werd op laatste moment verkocht? Juist ja JSL. 

En KKD is totaal iets anders dan de eredivisie.  Vrijdag maandag spelen de afstanden net 2 wedstrijden in noorden Cambuur en Emmen de rest van de wedstrijden onder de rivieren. 

Hopelijk komt DNA fcgroningen snel en gaat kringgesprek beginnen. Geen ballonnetjes meer, geen feestjes voor de wedstrijd.  Niet meer dronken op de training komen.  En luisteren naar de technische staf. Anders einde verhaal en je kunt vertrekken.  Anders wordt er nog en jaar of 2 jaar er achteraan geboekt. 

Fan op afstand14-06-2023 om 14:00

Even een tip voor DOUWE. Misschien handig je teksten via AI laten maken zodat de rest van de leden ook begrijpt wat je bedoelt.

Wat transfers betreft moet ik toegeven dat ik tot heden niet ontevreden ben qua nieuwe spelers. Je kunt zien dat er een andere wind waait door de Euroborg. Hoop nog op wat extra doelpunten en ervaring maar tot op heden een positief gevoel.

Dijk14-06-2023 om 14:56

BOUWE bedoel je ipv DOUWE ? 

BOUWE14-06-2023 om 14:51

Ik bedoelde dat al die jaren dat fledirus er was KWAMEN altijd spelers op de laatste dag van de transfer windows toen kwamen er altijd vier of vijf nieuwe spelers erbij en nu eindelijk ruim van tevoren en dat levert voordeel op nu kun je als trainer in de voorbereiding goed aan de slag en dat noem ik alleen positief bedoeld nu al vier spelers gehaald ja één komt volgende week de spelers die nieuw komen kunnen wennen aan de omgeving en ze kunnen rustig verhuizen 

Fan op afstand14-06-2023 om 16:11

Sorry bedoelde inderdaad Bouwe.

Dijk14-06-2023 om 16:58

Of Raatjes 

BOUWE14-06-2023 om 18:14

Nee bouwe ik begrijp jullie ook wel van komt er nog meer of ik had al meer verwacht maar de transfer windows is ook net open volgens mij en fc Groningen heeft al vier spelers gehaald dus we zijn op de goede weg maar we zijn er nog niet maar ik bedoel dat we nu beter zijn dan afgelopen jaren terug en vorige jaar we kochten spelers in op de laatste slotdag dat zijn meestal afdankers die bij hun club niet aan spelen komt ze kunnen best goed zijn maar geen bassist plek krijgen want een club doet op de laatste slotdag geen goede spelers meer weg dat zou dom zijn maar fc Groningen heeft nu al goed gehandeld een prima keeper erbij een spits met veel scoren vermogen komt volgende week en al twee goede VERDEDIGERS gehaald daar mogen we nu op trots op zijn wie wil na club die net gedegradeerd is laten we dat eerlijk in  zijn

Rob197014-06-2023 om 23:02

Voor nu is het leuk, maar op het eind gaat Groningen het ook weer afleggen. Hove, Balker, misschien Blokzijl, Duarte, zijn allemaal spelers die interessant zijn, maar zelf ook wachten tot de juiste club komt, verder moeten clubs ook onderhandelen met Groningen waardoor het allemaal lang duurt. 

Als je deze jongens aan het eind van de transferperiode verliest, zal je dan nog op jacht moeten, wat niet makkelijk zal zijn voor een degradant.

Voorsorteren is waar Groningen mee bezig is, goed streven, maar zorg wel voor kwaliteit, anders wordt het een lang seizoen. van Nieff is leuk dat hij terugkeert, maar kijk wel uit met wat je contracteert. Van Nieff heeft zijn laatste volle wedstrijd vorig jaar augustus gespeeld.

campesino15-06-2023 om 09:30

Pffff wat een gezeik weer.ik zie dat het over een andere boeg wordt gegooid. Ipv de talentjes zonder haar onder de oksels van MJf, naar volwassener nederlandse kerels. De kans dat deze oudere spelers zuipen, feesten en lachgas gebruiken zoals die pubers in de tasmantoren is behoorlijk Klein. Bij de eerste training moet het meerendeel zijn opgerot en moeten er flink wat nieuwe jongens staan, zodat er een nieuwe groepsdynamiek ontstaat. Daar zijn ze gewoon goed mee bezig. En serieus, is er iemand die er rouwig om is dat hoekstra vertrekt. Dat is toch zeiken om het zeiken.

Dat er nog veel moet gebeuren is duidelijk, maar het begin is hoopgevend en ik krijg alweer een beetje zin in het volgend seizoen

BOUWE15-06-2023 om 09:39

WELKE SPELERS KOMEN ER NOG BIJ DAN

slchan15-06-2023 om 15:16

Ik snap de Moherwel suporters ook wel.500 K plus bonussen is natuurlijk een lachertje.Als dat hier zal gebeuren met onze spits was het hek ook van de dam geweest

BOUWE15-06-2023 om 17:07

Hij komt gewoon en er zijn geen bedragen benoemd en als de clubs er onderling uit komen wat heeft de supporters daarmee nodig zei zitten toch niet in bestuur 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!