Terug

Deel deze pagina:

Marin Sverko blijft bij Venezia en vertrekt definitief bij de FC

Door Sven Heikens 3 reacties

Ook Marin Sverko vertrekt bij FC Groningen. De 25-jarige verdediger was afgelopen halfjaar al verhuurd aan het Italiaanse Venezia FC en beide clubs hebben inmiddels een overeenstemming gevonden over de definitieve overname van Sverko. Na Dankerlui is Sverko de volgende verdediger die vertrekt bij FC Groningen. Met Rente, Beukers, Peersman zijn er al de nodige defensieve versterkingen aangetrokken.

Reacties:
Fan op afstand07-07-2023 om 16:38

Ook succes gewenst. 

King Poffel07-07-2023 om 18:24

Sverko en ook Dankerlui, inderdaad succes met jullie verdere carrières gewenst. Ik hoop dat we er nog een stuk of zes à zeven hetzelfde kunnen wensen en dan ook het liefst zo snel mogelijk! Als je in totaal tien à elf nieuwelingen wil aantrekken dan moeten er ongeveer net zoveel weer van de loonlijst af.

Herman Badkuip07-07-2023 om 19:55

Net als Damil Dankerlui is het ook Marin Sverko niet gelukt om een vaste basisspeler van FC Groningen te worden....fijn dat deze sympatieke linksback/linker cv zijn carriëre kan voortzetten in Italië! Wens hem veel succes bij Venezia FC! Toch opvallend, dat onze afdankertjes bij clubs in het buitenland aan de bak komen!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!