Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen staat voor dubbel oefenprogramma komend weekend

Door Sven Heikens 39 reacties

FC Groningen staat voor een dubbel oefenprogramma komend weekend tegen twee competitiegenoten. Een interessant weekend staat voor de boeg om Groningen langs de meetlat van een aantal mede Keuken Kampioen Divisionisten te leggen. Eerst wordt er op vrijdagmiddag 16.30 uur afgetrapt tegen De Graafschap. Nog geen 24 uur later wordt er gespeeld tegen FC Emmen. De wedstrijden worden gespeeld in respectievelijk Middelstum en Rolde. 

Dick Lukkien zal in deze twee wedstrijden door willen werken aan de compositie van zijn elftal in een 4-2-2-2 / 4-2-3-1 formatie. 

Reacties:
Herman Badkuip28-07-2023 om 12:53

Laatste test voor de mannen van trainer Dick Lukkien, voordat de KKD-competitie van start gaat! Dick Lukkien zal wel twee verschillende teams laten opdraven tegen de Graafschap en Emmen....Afwachten welke spelers zich uiteindelijk in de basiself gaan spelen! 

Marco28-07-2023 om 13:22

Mag hopen dat Lukkien 2 volledige wedstrijden de basis laat spelen. De conditie moet nu wel op orde zijn, en een beetje ingespeeld raken met een nieuw team en speelwijze is belangrijker dan de niet basis halve wedstrijden te gunnen. 

Tegen Jong Ajax een wedstrijd vol gas en ze verpletteren, dat moet de mindset zijn. 

campesino28-07-2023 om 16:05

Dat zou inderdaad mooi zijn. Maar als er nog3 aankoopen bij moeten, er een paar weg gaan en zoals altijd, de helft kreupel is, wordt dat lastig

opa28-07-2023 om 14:13

Ik was graag gegaan maar kopen via internet,  pffff 

Fan op afstand28-07-2023 om 14:46

Prachtig deze wedstrijden maar zolang de selectie niet op orde is zeggen mij deze wedstrijden niet zoveel. 

BROMBEER28-07-2023 om 17:25

De beoogde basis die lukkien in zijn hoofd heevt speelt morgen. 

Herman Badkuip28-07-2023 om 18:37

En hoe zal de beoogde basis er morgenmiddag uitzien? Misschien wel het volgende team [4-2-3-1] :   op doel Michael Verrips, rechtsback Liam van Gelderen, centraal achterin Marco Rente met Radinio Balker en linksback Marvin Peersman, Joey Pelupessy en Laros Duarte, Daleho Irandust, Luciano Valente en Ragnar Oratmangoen én in de spits Kevin van Veen......

no guts no glory28-07-2023 om 18:11

Ik ben erbij in Rolde 

ChiChi28-07-2023 om 18:45

Badkuip, ik denk het toch niet dat dit morgen de opstelling is.

Rente heeft aldoor apart getraind; Irandust heeft de hele week alleen binnen getraind en

Duarte is lang niet fit en traint gedeeltelijk mee.

King Poffel28-07-2023 om 19:34

@Badkuip, ik ben fan van de 4-2-3-1 opstelling, zo laat/liet ik mijn teams ook spelen. Maar ik denk niet dat Irandust, Oratmangoen en Valente geschikt zijn om die "3" gezamenlijk uit te voeren, het vraagt namelijk behoorlijk wat van de flankspelers in dat systeem. Verrassend genoeg denk ik dat Määttä die positie aan de linkerkant wel kan uitvoeren en voor de rechterkant hoop ik dan nog op Mendes, die dat ook kan. Die drie jij opnoemt moeten het dan maar uitvechten om die ene positie in het midden, waarbij ik denk dat Oratmangoen sowieso buiten de boot zal vallen.

BROMBEER28-07-2023 om 19:46

Waar ik in eerste instantie erg positief in de wijze waarop  gudde doorpakte op transfer gebied, begin ik inmiddels eer raar onderbuik gevoel te krijgen. Een hoop praatjes over minstens 10 aankopen,  maar het blijft al  4 weken angstvallig  stil van de zijde van woutertje. Het mag aan mij liggen ik zie de beloofde kwaliteitsinjectie van de selectie op jurjus en van veen nog niet. Volgens mij ontbreken er nog minimaal 2 vleugelspelers die een man voorbij kunnen komen, een balafpakker en een diepgaande middenvelder . Daarnaast kan er van de huidige selectie nog wel van 6 a 7 spelers ( oa pelupessy, oratmangoen,  musampa, postema, van gelderen) afscheid worden genomen.  Met deze selectie gaan we het gewoon  niet redden!! 

Fan op afstand28-07-2023 om 19:58

Ga een heel eind met je mee #Brombeer. En het blijkt dat Bacuna maar niet kan besluiten of hij wil blijven of alsnog de koffer wil pakken. Niet zo moeilijk lijkt mij, graag of niet dus koffer pakken. Tijd genoeg gehad om een beslissing te nemen. Trouwens ze hebben tegen De Graafschap met 1-0 gewonnen.

BOUWE28-07-2023 om 21:17

We moeten wel positief zijn..we hebben nog twee weken ik vind dat bacuna wel een besluit mag gaan nemen..en mendes moet je gewoon gaan halen 

Alberto128-07-2023 om 21:51

Interessante wedstrijd gezien vanavond, terechte overwinning van een jong FC. Naarmate de wedstrijd vorderde werd Groningen beter en kwamen er best veel kansen met name voor Tom van Bergen en eenmaal Postema. Gingen er net niet in.  Waarschijnlijk hoorde een groot deel van de spelers niet bij de basis elf. Ik weet niet in hoeverre dit een basiselftal van de Graafschap was maar Groningen was duidelijk beter, zeker is felheid, vroeg storen etc. 
Maar ik hoop toch echt wel dat Jurjus een kans krijgt Ipv Verrips die vorig seizoen geen punten voor ons pakte. Ook vind ik dat Blokzijl sowieso in de basis moet staan en of nou Rente of Balker naast hem staan moeten ze dan maar uitvechten.
En Suslov moet natuurlijk in de basis staan samen met Valente en Schreuders. Evt Irandust nog op het middenveld, dan heb je slechts 1 prima-donna. Dat is wel genoeg. Pelupessy en Duarte voegen niks toe, doen eerder afbreuk aan dit elftal omdat ze beide te weinig persoonlijkheid hebben en nooit tot aan het randje gaan. Over Oratmangoen hoeven we het helemaal niet te hebben, het zou lachwekkend zijn als die een basis plek krijgt. Ik vond verder Tilka de Jonge goed spelen, jongen die initiatief neemt en een prima goal maakte.
Ook verrassend goed, maar moet nog bijleren, Turay. Nu al beter dan Abraham die er weer weinig van maakte. Postema en van Bergen speelden niet slecht maar waren beetje ongelukkig in de afwerking. Ze hadden ook beide twee kunnen scoren. Postema kreeg eindelijk eens een paar ballen zoals hij die hoort te krijgen, steekpassjes.

marcelfcg29-07-2023 om 00:24

Mooi verslag Alberto!

campesino29-07-2023 om 09:45

Helaas ziet lukkien het anders, en zullen we het met van gelderen, pelupessy, Duarte als hij fit is en blijft, verrips, orantmangoen en kruger in de basis moeten doen.  Tel daar irandust bij op ( als hij niet ziek, zwak of misselijk is) en je speelt met dezelfde lamstralen als vorig jaar. Waar is de revolutie vd selectie? Waar zijn de 10 beloofde aankopen. Voorlopig ziet ik in de basis maar 2 ( peerman en van veen) hooguit 3 ( rente) nieuwe gezichten. Zonder aankopen zie ik net als jouw liever schreuder en Valente in de basis. Suslov heb ik mijn bedenkingen over. Hoe dan ook, met orantmangoen, kruger, postema, bergen en paulus de boskabouter voorin, is het aanvallend niet voldoende. En AJAX nadert met rasse schreden. TIK TAK, TIK TAK...

campesino29-07-2023 om 14:47

Maar dat is juist het doel en het leuke van boerenmacht. Dat iedereen zijn gekleurde mening kan geven.

BOUWE29-07-2023 om 10:05

Dick Lukkien heeft nog geen vaste basis elftal gemaakt dus we oordelen te snel en we weten nog niet wat er nog bij komt als nieuwe spelers 

BROMBEER29-07-2023 om 10:28

Bewijst maar weer eens wat voor praatjesmaker  woutertje is, het roepen om 10 aankopen( lees aanwinsten) is een lachertje.  Blijkt gewoon weer een kreet in de ruimte te zijn om seizoenkaarten te slijten blijkt maar weer en we moeten het grotendeels weer met de dezelfde kneuzen( oratmangoen,  pelupessy,  verrips en van gelderen) als vorig seizoen!!

Herman Badkuip29-07-2023 om 11:32

Wat zijn we weer ongeduldig....de zomertransferperiode duurt nog ruim een maand hoor. Laat Lukkien, Veldmate en Gudde rustig hun gang gaan, dan komt het vast wel goed! Bijna 12 duizend supporters hebben er alle vertrouwen in dat er over twee weken een sterk FC Groningen in het veld staat tegen Jong Ajax!

marcelfcg29-07-2023 om 21:00

Dat mensen weer een seizoenskaart kopen wil niet zeggen dat ze er vertrouwen in hebben Herman.

Ik kan mijn club gewoon niet laten vallen en heb daarom weer 2 kaarten gekocht maar niet omdat ik vertrouwen in de huidige selectie heb.

Hgz29-07-2023 om 11:49

Ik moet het nog zien dat ze niet weer van die miskopen halen zoals de laatste jaren. Ik ben nog niet onder de indruk van de aankopen. In mijn ogen niet echt verbeteringen 'vergeleken met vorig jaar. Rechtsback nog niet echt een verbetering, linksback heb ik ook mijn bedenkingen bij en Pepi is beter dan van Veen. En als Hove vertrekt wordt het nog minder. Je moet maar afwachten wat de nieuwe spelers die ze nog halen gaan presteren. Zijn allemaal gokjes die ze halen. We moeten wel kritisch blijven. We Willen toch weer naar de eredivisie, dan moet je niet aankomen met gokjes en spelers uit de tweede divisie Noorwegen   of jeugdspelers van AZ die er nog niet staan

val29-07-2023 om 12:04

Komt Rui Mendes wel of niet naar FCG ? Emmen vraagt ruim 900/k en FCG heeft 250/k geboden. Een te groot verschil om te overbruggen of toch niet. FCG zal de vraagprijs niet gaan betalen terwijl Emmen geld nodig heeft. Het is inmiddels wel bekend dat Emmen boven zijn stand heeft geleefd. In het jaar 2021-2022 werd een exploitatietekort van 1,3 miljoen nog voor 1,1 miljoen goedgemaakt door transfers van Bijl en Pena. Voor 2022-2023 had Emmen, om een nieuwe degradatie te voorkomen en gebaseerd op een veilige plek 11 tot 14, bewust de lasten verhoogd met 1,3 miljoen en een tekort begroot van 0,6 miljoen. Het eigen vermogen zou daarmee teruggaan naar een magere 0,8 miljoen. Het is niet onwaarschijnlijk dat naast de degradatie het financiële resultaat in het afgelopen seizoen flink is tegengevallen. Dit verklaart mogelijk ook de diverse personele wisselingen en een pas op de plaats. Emmen heeft met nieuwe beleidsbepalers een koerswijziging ingezet; er is en wordt afscheid genomen van grootverdieners en jeugdspelers krijgen meer kansen. Betekent dat de tering naar de nering gaat en er geen risico's meer worden genomen om opnieuw promotie te bewerkstelligen. De plannen voor een nieuw stadion staan nog en daarbij komt dat de club verplicht is binnen 2 jaar de kunststof grasmat te vervangen door natuurgras. Met het laatste is al een investering gemoeid van ongeveer 1 miljoen.

Kortom zou het Emmen goed uitkomen dat er een speler met waarde wordt verkocht. Laat Rui Mendes nu een speler zijn waarvoor belangstelling bestaat en speler zelf wil ook vertrekken. De waardering voor Mendes wordt mede bepaald door zijn mate van fitheid ,wanneer hij weer inzetbaar is en of er voor FCG betaalbare alternatieven zijn. Met de kwaliteiten van Mendes lijkt een bedrag van 500/k hiervoor niet genoeg. Dan toch maar middelen en/of wat wisselgeld door 1 a 2 spelers al dan niet tijdelijk aan te bieden.

Bacuna lijkt niet te kiezen voor FCG. Een uitstel van een beslissing valt vanuit zijn standpunt te begrijpen. Hij kan met zijn 31 jaar wellicht nog een financiële klapper maken. Een en ander valt wel moeilijk te rijmen met zijn wens bij FCG te willen afsluiten. Immers kan hij met 33 of 34 jaar nog van waarde zijn resp. heeft de club dan nog wel belangstelling. Daarbij komt de vraag waarom hij niet meer meetraint. Probeert FCG een beslissing te "forceren" ? 

De situatie ontrent Johan Hove begint voor FCG vervelend te worden. Hove wil weg en wacht op de meest gunstige aanbieding. Hij heeft hiervoor nog een maand terwijl FCG in onzekerheid is wanneer zij 1,5 miljoen kan verwachten. De club heeft alleen invloed op de wijze van betalen; zij zal waarschijnlijk geen genoegen nemen met een gespreide ontvangst van dit bedrag. Bij een snelle duidelijkheid kan FCG slagvaardiger handelen om de nog gewenste versterkingen binnen te halen.

Marco29-07-2023 om 12:19

Hove is een erg goede voetballer en kan gewoon gaan meedoen. Maak gebruik van zijn kwaliteiten de komende wedstrijden. Op 31 augustus horen we wel of hij nog blijft. 

Fan op afstand29-07-2023 om 15:10

Als FC zou ik gewoon gaan zoeken naar die middenvelder die op het verlanglijstje staat. Zul je straks beleven dat Hove toch verkocht wordt en Bacuna bedankt voor de vriendelijkheid en alsnog ergens anders gaat spelen. Kun je als FC je bek(sorry voor het woord) afvegen.

BROMBEER29-07-2023 om 15:31

Staan inmiddels met  0-1  achter, ik hoop dat dicky zijn ogen open gaan  eindelijk,  jurjus op de goal en afscheid nemen van de  4 klojo's

Herman Badkuip29-07-2023 om 15:56

Ach Brombeer, wat jammer nou....laat één van die klojo's [Ragnar Oratmangoen] nou de gelijkmaker gescoord hebben....

Dijk29-07-2023 om 16:34

En blijft klojo Orantmangoen.  Helemaal niks laten zien vorig seizoen. En nu goaltje blijft vriendschappelijk. En wederom maken ze niks klaar. Maar jij bent de hardnekkige optimist. Maar zit er altijd naast. 

BROMBEER29-07-2023 om 16:48

Ook al scoort hij 10 x badkuip, het blijft  gewoon een nietsnut. Alleen al zijn opkomst tijdens de spelerspresentatie . Gewoon een stumper

Dijk29-07-2023 om 16:58

BOUWE29-07-2023 om 17:01

Jullie moeten nu eens positief doen want vorig jaar zat orantmangoen meer op de bank dan spelen op de bank kun je ook niks laten zien..deze trainer Dick Lukkien laat iedereen spelen en daar haalt hij de beste OPSTELLING uit we oordelen te vlug 

Dijk29-07-2023 om 17:17

Ja zo slecht is Orantmangoen, wie oordeelt iedere keer jij Raatjes. 

 

Fan op afstand29-07-2023 om 17:14

Het zou kunnen Bouwe dat mensen er kijk op hebben. Zeker degene die de spelers zelfs "life" zien. En dat doe ik dus niet wat betekent dat ik mij voorzichtig opstel. Maar meerdere delen dezelfde mening en conclusies. 

Gerda en fokko29-07-2023 om 17:19

Er is werk aan,de  winkel.  Dus ? Kom op Gudde, aan het werk  De tijd gaat dringen. Volgende  week Pec Zwolle.  En dan gaan we beginnen!  Ps vandaag gelijk gespeeld  tegen een " zwak " Emmen ,die ook wat spelers missen .

Dijk29-07-2023 om 17:24

Straks weer paniek aankopen, Gudde zal zich wel weer schoonpraten 2e helft was niet om aan te gluren. Dan speel je oefen en creëer je niks. 

campesino29-07-2023 om 17:39

Een middenveld met Duarte, pelupessy, orantmangoen, Valente en suslov kan je er ook bijvoegen, werkt niet. Dat hebben we een heel jaar lang gezien. En dan denken we nu ineens dat lukkien een toverstafje heeft en er wel chocolate kan van maken? Zo werkt het niet. Ik zeg niet dat het stuk voor stuk individueel slechte voetballers zijn, maar als geheel werkt het niet. En dan kan je positief, negatief of ongeduldig zijn, maar dat verandert niks. Voeg daarbij toe dat er voorin geen creativiteit is, dat er geen spelers is die wat extras heeft en dat de verdediging of die jan doedel op doel altijd wel een foutje maakt, dan Kun je op je klompen aanvoelen dat het een herhaling van vorig jaar wordt.

 

Dijk29-07-2023 om 18:30

Spijker op zijn kop campesino.Gudde heeft nog niks geleerd van vorig seizoen. 

BROMBEER29-07-2023 om 17:46

Die vent hoort niet eens op de bank, oprotten met die vent . 2 weken  voor de competitie en het voetbal is nog steeds dramatisch,  wie is er dan gek bouwe.  Het zijn gewoon een stel lamstralen!! 

campesino29-07-2023 om 18:01

Het wordt ook tijd Om te beslissen of we met 2 of 3 spitsen gaan spelen. Speel je met 2 spitsen dan moet er 1 spits bij.  postema, kruger en líen voldoen ( nog) niet. Zellfs muhren van volendam zou een oplossing zijn. Wil je met 3 spitsen spelen dan moeten er 2 vleugelspelers bij. Orantmangoen op links is niks. Paulus geloof ik helaas niet meer in en Valente suslov of irandust op de vleugels is het ook niet. Die van mieghem van volendam heb ik altijd wel een aardig voelballertje gevonden. Dan die Méndez misschien op links, dan lijkt het ergens op. En als je dan toch een spelers van emmen wilt halen, dan mag van mij kieftenbeld ook komen. Een balafpakkende verdedigende middenvelder en geen schijnverdedigende middenvelder. Want ik ben bang dat bacuna niet komt.

appie happie29-07-2023 om 19:27

Mieghem en Mendez er bij ,   is gewoon  kampioen worden

 

Marco29-07-2023 om 20:14

Gelijk spelen tegen Emmen is echt niet zo slecht. Emmen is een ploeg die ook meedoet voor promotie. In de Eredivisie haalden ze nog veel meer punten. 

Groningen is echt wel bezig met versterkingen. 

Ronnie 29-07-2023 om 21:16

Beste mensen, we gaan helaas niet promoveren.

Het is even niet anders, maar met dit elftal komen we er niet. We spelen weliwaar een nivo lager maar het elftal is ten opzchte van vorig jaar niet beter geworden, is niet in balans, teveel spelers die weg willen. Kortom, vergeet het maar.

Van Veen is gelijk aan Pepi. Daar blijft het gelijk. Voorin hebben we verder niets op de vleugels. Dus van Veen leuk, maar ook deze spits is afhankelijk van voorzetten. Het middenveld heeft te weinig aanvallende kwaliteiten en doelpunten. Is ook uit balans al jaren.

Achterin hebben we met Peersman weer een linkerverdediger die er niets van kan. Musampa kan er ook niets van en Maata ook niet. Dus blijft dat een probleem. Keepertjes beide matig, maar dat kan nog.

Als we wel moeten promoveren dan moeten er scorende middenvelders die de spitsen weg kunnen steken komen en op beide vleugels mensen erbij. Tot slot, koop nou eens een fatsoenlijke linksback man. 

Rob197029-07-2023 om 22:27

Helemaal juist, er is nog niet ingekocht op creativiteit en scorend vermogen. Het zal weer wekelijks billenknijpen worden om te kunnen winnen. Evenals vorig jaar zullen de backs en het onevenwichtige middenveld het zand in het elftal zijn. Backs zijn echt schrikbarend slecht, slechte aannames, uit positie staan, aanvallend matig, geen goede voorzet en niet onbelangrijk, vreselijk slecht in het meedoen in de opbouw.

Laten de backs en het middenveld nu ook de reden zijn, dat Groningen afgelopen seizoen, daar iedere week werd overlopen en een goed resultaat halen niet mogelijk was. Nu zal het overlopen in de KKD niet zo snel gebeuren, maar als er 4 spelers al niet presteren, of een redelijke inbreng hebben gaat het er niet makkelijker op worden. 
Ik ben er dan ook niet gerust op, als Peersman, in de ogen van Groningen een geschikte back is, dan hebben wij niet veel geleerd van afgelopen jaren. 
Lien, is leuk, maar die moet het nog maar laten zien, Kruger schiet te weinig tussen de palen, Irandust is er vaker niet bij dan wel, Suslov scoort bijna nooit evenals de overige middenvelders, dit wordt echt een probleem. Omdat over de creativiteit van deze spelers nog maar te zwijgen, Irandust daar buiten gelaten, bijna allemaal net niet. 
De tegenstanders zijn ook niet allemaal wereldelftallen, daarom is een beetje creativiteit toch wel de noodzaak. Dit mag ook verwacht worden van de spelers, die over het algemeen vorstelijk betaald worden en zichzelf bijna allemaal te goed vinden voor de KKD.

Wat mij verder opvalt, is dat Lukkien nog niet met een vast centrum speelt, of Blokzijl of Balker vertrekt nog, want anders zet je Rente toch gewoon rechtsback, een speler met meer basisvaardigheden dan de huidige back. 

Bombarda779129-07-2023 om 23:19

Het maakt op dit forum ook echt geen ene moer uit wie coach, spits, technisch directeur, materiaalman of koffiejuffrouw is. Ze krijgen allemaal de baard eraf. Man man man... 

Nee het was niet best in Rolde vandaag. Dat zegt Lukkien ook. Mooi dat realisme zonder negatief te zijn. 

Met jongens als Blokzijl, Postema, Valente, Van Veen (wie heeft er nu bijvoorbeeld een stucadoor in de spits? Dat is toch fantastisch!), Balker, Duarte, en ik hoop toch zo dat Suslov een keer zijn draai gaat vinden, Marcel Groninger (alleen de naam al), Goedkoop, Lukkien, dan is het toch weer een club waar je jezelf mee kan identificeren? Afgelopen jaar gaf FC Groningen me het gevoel dat ik slechts klant was. Dit seizoen is het een stuk makkelijker om supporter te zijn. Het woord supporter komt uit het Engels, to support. Ondersteunen betekent dat voor diegene die het nog niet wist. To piss off... ik kan er geen mooi zelfstandig naamwoord van maken. Suggesties zijn welkom. Forza FC!

Ronnie 30-07-2023 om 07:50

Krijgen we die zielige discussie weer Bombarda? Dat wanneer je kritiek hebt je geen echte supporter bent? 

Ik zal me beperken tot de inhoud. Ik ben blij dat Lukkien en zijn mannen er zijn. Dat geeft hoop. Idem dat Fledderus weg is, Veldmate terug is prima. En dat we weer wat meer nuchter doen bij de tc ook mooi.

Echter, de romantisering van ern stukadoor, het voortdurend benoemen van eigen jeugd als pluspunt (terwijl de meesten gewoon bewezen tekort komen) gaat mij te ver. Ik ben wat realistischer en zie een elftal wat nog niet in balans is.

Begrijp me goed, ik ga al meer dan 40 jasr naar de fc en ja, ik wil graag dat ze winnen en ben fanatiek supporter. Alleen hen ik ook realistisch en zie dat Lukkien met dit elftal niet zomaar gaat promoveren. 

Groet van een supporter

Herman Badkuip30-07-2023 om 10:01

Natuurlijk mag je als echte supporter van FCG best kritiek hebben op onze Trots van het Noorden, als 't maar opbouwend is! Ook de, volgens voetbalkenner Dijk, eeuwige optimist ziet dat Lukkien, Veldmate en Gudde hard aan 't werk zijn om er komend seizoen iets moois van te maken. Of het gaat lukken met de huidige selectie blijft uiteraard koffiedik kijken....maar ik ga er vanuit, dat iedereen van goede wil is! We gaan 't met zijn allen meemaken......Trouwens Bombarda7791 wat vind jij van het woord Offpisser voor de mensen, die FCG komend seizoen niet willen ondersteunen?

grunn196730-07-2023 om 08:38

Ik ga er vanuit dat we dit seizoen niet promoveren, je zit eerst nog met de erfenis van Fleddie Fiasco. Er loopt nog een heel peleton aan spelers die niet betaald voetbal waardig zijn. kom daar eerst maar vanaf. En voor de positivo's kijk even naar vorig seizoen, o ja is ook zo de meeste jongetjes konden er helemaal niks van en hebben ook geen karakter. Ons blind paard Fleddie deed maar wat. Om de boel te corrigeren kost denk ik 1 seizoen, ik hoop niet dat we Roda NAC Ado W2 achterna gaan. Dan zal de FC lange tijd in het gedrocht KKD blijven spelen en op bijvelden spelen tegen Jong utrecht Jong Az Dordrecht en ga zo maar door.

(Ik blijf het bizar vinden dat de FC gedegradeerd is, begroting 25 milj en in een competitie met rkc volendam cambuur fsittard excelsior)

We blijven natuurlijk achter de Fc staan, denk dat je op dit moment niet te kritisch moet zijn. Je zit dus met het probleem met een flink aantal hoploze spelers en veel spelers willen niet komen en dat is logisch. Ja een speler uit de KKD in Norwegen !!!  en oude spits uit scotland die 1 seizoen goede statistieken heeft en al roept ik ga er 30 maken. (dan denk ik je bek houden en laat eerst maar eens zien, dit is enige speler die ik wel kritisch bekijk dit seizoen en ga afrekenen op zijn doelpunten, ben benieuwd)

doel dit seizoen nacompitie halen, lijkt me een realistisch doel en we kunnen niet degraderen dat is een voordeel.

Laat ons weer eens juichen !!!

ChiChi30-07-2023 om 11:08

Het wordt tijd dat de FC gaat door schakelen; Bacuna wordt het waarschijnlijk niet en

R.Mendes blijkt nog een hele tijd te duren voordat hij fit is.

Met de kneuzen van vorig seizoen redt je het echt niet,maar de TS denkt daar waarschijnlijk anders over.

K.v.Veen moet beter bediend worden dus snel 2 vleugelspelers er bij en een box to box speler,

anders ben ik bang dat het middenmoot KKD wordt!!!

Durovski30-07-2023 om 12:15

ChiChi, helemaal mee eens !!!

Roelofsky30-07-2023 om 12:57

Zolang er geen schoon schip gemaakt wordt onder de spelers van vorig seizoen zie ik het somber in. Ten eerste beide backs moeten vervangen worden door nieuwe talentvolle krachten. Ten tweede het middenveld is totaal in onbalans er moeten nieuwe krachten bij...In de voorhoede moeten 2 scorende vleugelspitsen bij komen. Oude kneuzen moeten zo snel verkocht worden want dat zijn waarschijnlijk de rotte appels binnen de selectie... Maar ja dat had al veel eerder gemoeten Gudde, als je meent tegenwoordig ook technisch directeur te kunnen ben je op de verkeerde weg.... O ja en trap die Beuvink er zo snel mogelijk uit. Mo Allach van RKC lijkt mij een goede technisch directeur maar ja zo als altijd weer te laat....

Marco30-07-2023 om 13:07

Er is geen reden voor paniek, tegen Emmen bleven we, ondanks veel slordigheden, behoorlijk overeind, met kansen voor de winst. Met wat er nu aan spelers rondloopt kunnen we winnen van jong Ajax en jong Utrecht.

Groningen is volop bezig met aanvallende versterkingen. Dat vraagt wat geduld van iedereen. Zo werkt de voetballerij. Transferwindow loopt tot 1 september.

Lukkien wil eerst zelf een goede indruk hebben van spelers voordat er afscheid van wordt genomen. Eind augustus zullen er ook spelers vertrekken. 

 

 

BROMBEER30-07-2023 om 17:13

En waar is wijsheid op gebaseerd marco dat ze nog volop met spelers bezig zijn marco. 

Dijk30-07-2023 om 17:57

De vedette Suslov schijnt gisteravond bezopen in een kroeg op de bar te hebben gedanst. Mocht dit waar zijn? Staat hij er lekker op. Weg met die zogenaamde vedette. 

Herman Badkuip31-07-2023 om 07:26

Kom nou toch op Dijk, jij bent toch ook jong geweest! Wat die jongen in zijn vrije tijd doet, moet hij toch zelf weten. Zolang hij anderen er geen kwaad mee doet....Als Tomas Suslov er in de wedstrijden maar staat, daar kun je hem op afrekenen....

Metworst31-07-2023 om 11:00

Mischien heb je gelijk Herman, ook wij zijn jong geweest. Maar ik werd dan ook niet zo riant betaald. Het geeft wel aan hoe serieus hij momenteel met zijn sport bezig is. 

Rob197031-07-2023 om 12:36

Dit gedrag past niet bij een topsporter, dit soort uitglijders maken een dramatische conditie. Hebben wij vorig jaar een selectie gehad, waar 30% van de spelers dit soort gedrag vertoonden, begint het dit jaar weer.

Vorig jaar conditioneel afgetroefd in wedstrijden, omdat er geen extra power aanwezig was, dan heb je in ieder geval niets geleerd.

Als je iets wil bereiken, moet je soms iets laten.

Johan30-07-2023 om 23:08

Lekker toch. Neem er ook 1

Johan30-07-2023 om 23:17

Vrees dat er eerst spelers moeten gaan voordat er wat kan komen. Linksback die er niet veel van kan en van dik in de 30 een driejarig contract geven tja... Begin vind ik niet veelbelovend. Heb je dan niks in de jeugd lopen ofzo? Zie heus wel dat ze de selectie meer op leeftijd en op mentaliteit willen krijgen maar dan moet je wel een beetje kunnen voetballen. Moet nog steeds een verdedigende middenvelder, 2 vleugels en 2 goeie backs bij dus....Snap ook niet dat het zo moeilijk is een goede back te halen... Kortom we worden geen kampioen. Komt straks veel te veel druk op deze matige ploeg. Wat een meesterscout moet je zijn om dit mooie spul bijelkaar gescout te hebben. En raak ze nu maar eens kwijt....

ChiChi31-07-2023 om 12:12

Mag toch wel als jonge jongen; ze waren zondag en maandag vrij!
Het is alleen niet erg handig na wat er in het trainingskamp is gebeurd.

Ik denk dat hij probeert een breuk te forceren.

Marco31-07-2023 om 13:06

Verwijder  Suslov maar uit de selectie en laat hem maar meetrainen tot 1 september met een jeugdelftal met bijbehorend salaris. 

Na de verloren thuiswedstrijd tegen Fortuna ging het ook verkeerd. Van der Ree gaf hem nadien alle vertrouwen en maakte hem belangrijk, dat heeft nooit waargemaakt. 

Nu gaan voor het kampioenschap, dat is belangrijker dan een talentje. Suslov moet zichzelf maar redden. Leg bij z'n zaakwaarnemer maar een Hove verkoopprijs neer, dan moet zijn zaakwaarnemer maar zorgen dat hij wegkomt. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!