Terug

Deel deze pagina:

Matchday! FC Groningen op bezoek bij Jong FC Utrecht

Door Sven Heikens 84 reacties

Matchday! FC Groningen gaat vanavond op bezoek bij Jong FC Utrecht. Na het uitstekende resultaat van afgelopen week tegen Jong Ajax zal de ploeg van Lukkien opnieuw voor een driepunter willen gaan tegen een beloftenploeg.

De seizoensouverture voelde voor velen als een opluchting. De ploeg creëerde kansen, wist liefs vier keer te scoren en won weer eens. Voor het eerst sinds de winstpartij op Excelsior (februari, 2023) won Groningen weer eens een officiële wedstrijd. 

Afgaande op de trainingen van afgelopen week zal de basiselftal op een positie wijzigen t.o.v. afgelopen week. Laros Duarte is niet fit genoeg en Jorg Schreuders zal op zijn plek gaan spelen.

Vermoedelijke basiself: Verrips; Van Gelderen, Rente, Balker, Peersman; Bacuna, Schreuders; Suslov, Turay, Van Veen en Postema

Na Jong Ajax treedt Groningen dus opnieuw aan tegen een beloftenelftal. En net als Jong Ajax is ook Jong Utrecht lastig inschatten. Afgelopen maandag verloor de ploeg van de beloften van AZ met 1-0. Bekenden in het elftal zijn o.a. Calvin Raatsie (voorselectie Jong Oranje en ex Ajax jeugd) en Adam Blake (afgelopen zomer overgenomen van Watford). Speler om in de gaten te houden is Mees Rijks, de 20-jarige spits scoorde afgelopen seizoen acht doelpunten voor het beloftenteam getraind door een oude bekende. Ivar van Dinteren is namelijk sinds deze zomer de trainer van Jong FC Utrecht. De oud FC-er kwam over van Twente, waar hij assistent was van Ron Jans, sloeg een aanbod van FC Emmen af en koost voor het avontuur in Utrecht. Van Dinteren speelde 53 officiële wedstrijden voor de FC.

De wedstrijd vanavond zal niet worden gespeeld op sportpark Zoudenbalch, maar in stadion Galgenwaard. Het uitvak is met 400 man uitverkocht! Liefst 400 hondstrouwe supporters reizen per buscombi de club achterna richting Utrecht.

Zaak om vanavond de goede ouverture een vervolg te geven met drie punten! Come on FC! 

 

Reacties:
marcelfcg21-08-2023 om 07:37

Weer geen Hove dus.

Als de speler mentaal niet in staat is om te spelen dan vindt hij het vast ook geen probleem als een deel van het salaris wordt ingehouden.

Hij heeft een contract en wordt prima betaald, doe dan verdomme gewoon je werk en help je collega's.

marcelfcg21-08-2023 om 07:37

Weer geen Hove dus.

Als de speler mentaal niet in staat is om te spelen dan vindt hij het vast ook geen probleem als een deel van het salaris wordt ingehouden.

Hij heeft een contract en wordt prima betaald, doe dan verdomme gewoon je werk en help je collega's.

.21-08-2023 om 08:04

1 1

Mocht van Veen op dreef zijn dan 1 3. Dit zou namelijk een prima tegenstander moeten zijn voor een spits als van Veen.  Een onervaren achterhoede. Een geslepen van Veen zal hiervan gebruik moeten/kunnen maken.

Duarte zal niet gemist worden. Type Martinitoren speler, weinig beweging.

Jammer dat Blokzijl daadwerkelijk op de bank moet doorbrengen dit seizoen.

Hove zal juist in uitwedstrijden bruikbaar zijn met zijn goeie passes/steekballen, ook jammer. 31 augustus of ergens september voor buitenlandse transfer. Blijkbaar wil hij echt weg. Zie geen club 1,5 miljoen neertellen voor kkd speler. Tijd dringt en Hove zal dat misschien voelen. 

 

Fan op afstand21-08-2023 om 08:35

Mentaal niet in staat zijn om te kunnen voetballen is zo'n wazige constatering. Wat mij betreft geeft het de mentaliteit van de speler wel een beetje weer. Hij is toch broodvoetballer? Je hebt toch een contract? En zolang je nog onder contract staat bij in dit geval de FC dan doe je toch datgene waar je voor getekend hebt? Mocht er inderdaad wat spelen zeg dan dat je niet mee wilt doen om bijvoorbeeld blessures te voorkomen maar kom niet met een verhaaltje aangaande je mentale gesteldheid. In mijn visie bullshit.

Herman Badkuip21-08-2023 om 08:42

Met óf zonder Johan Hove maakt vanavond niets uit, met de juiste wedstrijdinstelling pakt het team van Dick Lukkien óók de jeugd van FC Utrecht in! Zal net als tegen Jong Ajax niet gemakkelijk gaan, maar verwacht een 1-3 overwinning als alle neuzen dezelfde kant op staan! Aan de steun van de FCG-supporters zal het in elk geval niet liggen, zij zijn vanavond volop aanwezig in het sfeervak van stadion De Galgenwaard! Forza FC Grunn! 

Jantje21-08-2023 om 09:55

Geweldig dat schreuders vandaag de kans krijgt. Dat Hove niet speelt is ook in belang van de FC zelf. Groningen heeft dit geld gewoon nodig om weer verder tekunnen op de transfermarkt mocht dat nodig zijn.

marcelfcg21-08-2023 om 12:55

Dat Hove niet speelt is níet in het belang van FC Groningen.

Het is in het belang van de club dat we dit jaar promoveren en daarvoor hebben we de beste spelers nodig.

Dus spelen zolang je hier wordt betaald. Punt.

Alberto121-08-2023 om 12:19

Komt goed uit dat Duarte ' niet fit genoeg' is, ik zie veel liever, ondanks zijn mindere ervaring, Schreuders spelen. Veel meer tempo, drang naar voren en duelkracht dan Duarte. Wil je veel winnen in de KKD heb je naast technische kwaliteit ook een over mijn lijk mentaliteit nodig. En dat beginnen we nu te  krijgen met geweldige eigen kweek spelers als Postema, Schreuders, Bacuna, Suslov, Turay. Daarnaast lieten Rente, Peersman en van Veen ook zien erop te willen gaan. Blokzijl, die in de basis hoort, krijgt zijn kans nog wel. En Maattaa staat er nu ook helaas naast maar kan goed invallen. 

Boerentrien21-08-2023 om 12:36

Het wordt steeds duidelijker, dat we (helaas) afscheid gaan nemen van Hove. We moeten een goed op elkaar ingespeeld team krijgen, dus prima,  dat hij er naast staat. En goed gevoel over Schreuders. 

Groen hart21-08-2023 om 12:47

Wel een testcase vanavond. Kun je ook in een leeg stadion het opbrengen ? Om 21.45 weten we meer . Gelukkig live op tv .

King Poffel21-08-2023 om 12:50

Moet te doen zijn vanavond, lijkt me.

Er gaan nu verhalen op twitter/X rond dat Noam Emeran zelfs gekocht gaat worden i.p.v. gehuurd, dat zou wat zijn zeg!

DanMan197121-08-2023 om 12:58

Emeran schijnt het prima te hebben gedaan in de voorbereiding. Enkele United fans balen van het feit dat hij vertrekt. Het feit dat Manu een doorverkoop percentage heeft bedongen zegt niet alles, maar toch iets...

Herman Badkuip21-08-2023 om 13:36

Oók VI meldt dat Noam Emeran van Manchester United op weg is naar Groningen! Zeer waarschijnlijk een definitieve transfer voor de jonge talentvolle vleugelspeler!

.21-08-2023 om 14:23

Van net wel/net niet bij de eerste selectie Manchester United naar een club in de kkd. Heeft hij geen betere opties? Voor zo'n speler zijn er toch tig clubs in de running op een hoger niveau.

Weet ie wel dat de kkd geen eredivisie is?

Herman Badkuip21-08-2023 om 16:40

Wellicht dat Erik ten Hag contact heeft gehad met Henk Veldmate? 

TOPGrUNN21-08-2023 om 12:58

Dat zou een stunt zijn als we Emeran kunnen kopen denk ik...zou vast wel een clausule bijzitten dan dat ze hem terug kunnen kopen oid?

Op twitter gaan ook verhalen rond  dat de Fc gelinkt is aan Milambo van Feyenoord. Vervanger van Hove?

Heiky21-08-2023 om 14:30

Het enige dat ik over Malimbo kan vinden is dat hij verhuurd gaat worden aan Twente. Maargoed, dat bericht dateert van 23 juli dus Joost mag weten of er iets veranderd is in de tussentijd.

no guts no glory21-08-2023 om 13:25

Ik ben er bij vanavond in de Galgenwaard ondanks de kut buscombi. We zullen de ploeg goed aanmoedigen. Hopelijk doen er niet teveel spelers uit de A selectie van Utrecht mee. Ze hebben weer iets van een dozijn spelers gehaald dit jaar en die moeten toch allemaal speelminuten maken. Maakt ook niet uit als we bij de eerste 2 willen eindigen moeten we ze verslaan. Jammer dat Suslov weer speelt daar zie ik liever Valente voor. 

marcelfcg21-08-2023 om 15:19

Respect. Gezellige busreis en 3 punten toegewenst vanuit Stadt.

appie happie21-08-2023 om 13:58

0-4 mienjong

Mies25621-08-2023 om 14:15

Ik lees veel reacties waarbij er wordt gesuggereerd dat Jong-Utrecht met de bekende namen zal aantreden, zoals Brandenhorst, Labyad, van der Maarel, Romeny etc. Helaas staan deze vanavond niet aan de aftrap, aangezien dit niet mag in de KKD bij een jong-ploeg. Het is namelijk niets voor niets een jong-ploeg een geen tweede elftal. Een voorwaarde is namelijk om als jong-ploeg aan te treden dat de beloftentemas alléén spelers mogen opstellen die in het seizoen 23 jaar of jonger zijn, behalve voor een doelman die mag maximaal 25 jaar oud zijn. Tenzij twee jong-ploegen tegen elkaar spelen, dan mag de doelman ouder zijn dan 25 jaar. Dus in zo'n geval mag Brandenhorst of een Pasveer bijv. wél keepen. Verder is de regel ook dat spelers niet mee mogen spelen in de jong-ploeg als zij bij het eerste elftal in de basis zijn gestart of 45 minuten lang mee hebben gespeeld. Dit heeft de KNVB qua regels opgsteld t.b.h.v. de voorwaarden voor de beloftenteams in de KKD.

Dus we hoeven vanavond niet bang te zijn dat de grote namen van Utrecht, die gisteren op de bank zaten tegen die ene club, vanavond in de Galgenwaard te vinden zijn op het veld. 

Herman Badkuip21-08-2023 om 17:05

Bedankt Mies256, was niet goed op de hoogte van deze regeling voor Jongteams in de KKD, dacht écht dat alle selectiespelers van FC Utrecht opgesteld mochten worden in Jong FC Utrecht.....

Fan op afstand21-08-2023 om 14:35

Emeran gekocht van MU!!!!!! Volgens VI. Meerjarig contract

appie happie21-08-2023 om 14:57

Dat is nog eens nieuws...nu Hove ( nevland zit achter hem aan) nog behouden en in december lampioen.

Heiky21-08-2023 om 16:05

Ben ik overigens de enige die nog wel iets van Abraham verwacht?  Waarom weet ik niet maar iemand die destijds voor zoveel geld is gehaald kan toch zomaar ineens niet meer voetballen? Of is het puur een mentale kwestie bij die jongen?

marcelfcg21-08-2023 om 16:09

Ik denk dat het mentaal een wrak is.

Allereerste wedstrijd liet hij zien het zeker te kunnen, daarna was het over.

Dat gezoek over zijn vermeende misdragingen deden hem vast ook geen goed.

Ontzettend veel blessures wat vaak ook het geval is bij spelers die het mentaal moeilijk hebben.

TomOkker21-08-2023 om 18:32

Nee hoor Heiky, ik heb de hoop ook nog niet opgegeven, maar dat geldt ook voor Duarte.

ChiChi21-08-2023 om 16:22

Abraham is op de weg terug na twee knie operaties.

Hij traint sinds kort weer volledig mee en laat op de training goede dingen zien!

Dus nog niet direct afschrijven en nog even afwachten.

 

Herman Badkuip21-08-2023 om 16:47

Natuurlijk schrijven wij géén enkele speler uit deze selectie af, maar wanneer ze goed verkocht kunnen worden, dan moeten we 't niet laten! Fijn dat Noam Emoran overgenomen wordt van ManUnited, dan zal de belangstelling voor Rui Mendes ook wel afnemen. Onze jonge spelers [Paulos Abraham, Luciano Valente, Thom van Bergen, Nordin Musampa, Isak Määttää en Thijmen Blokzijl] krijgen dit seizoen vast en zeker nog wel speelminuten, bij vormverlies óf blessures van de huidige basiskrachten!

Stadjer8121-08-2023 om 19:49

Abraham lijkt me gewoon niet goed genoeg. Mentaliteit is zeker de helft, misschien wel meer, en dat lijkt er aan te schorten bij hem. Hij kan zich in de KKD misschien wel iets meer profileren vanwege zwakkere tegenstanders, maar daarvoor leg je niet zo'n bedrag voor deze jongen neer. Hij zit hier al bijna weer 3 jaar. 

Matavz begon soortgelijk als Abraham, maar die stond aan het einde van zijn 2e contractjaar en een flinke blessure wel op. Ik zie Abraham dat niet gauw doen. Zijn statistieken waren bij AIK ook niks trouwens.

Bayco21-08-2023 om 20:22

Pff fc zeker sterker. Maar van veen na 20 min nog geen bal gehad. En suslov dissonant met druk zetten. En slechtste van veld.  Schreuders heeft het ook nog niet

BROMBEER21-08-2023 om 20:23

En zo zie je maar weer 1 zwaluw maakt nog geen zomer

Bayco21-08-2023 om 20:27

Precies. Maar dan denk je toch.. stap dan ff op plan b lange bal ..kick en rush..om van veen ff aan werk te zetten.. die houd van dat spel

Whoo min 27 doelpoging..zozo

Cantona21-08-2023 om 20:26

Maar ja 25 minuten verder en het voetbal is niet echt best.

Veel balverlies, weinig combinaties en aanvallend teleurstellend.

Cantona21-08-2023 om 20:26

Maar ja 25 minuten verder en het voetbal is niet echt best.

Veel balverlies, weinig combinaties en aanvallend teleurstellend.

Bayco21-08-2023 om 20:29

Allemaal te voorspellend Utrecht houd dat makkelijk dicht en loert op counter.

BROMBEER21-08-2023 om 20:28

Tis gewoon om te grienen zo slecht en langzaam.  Schreeuwers en tturay  heel slecht

Rob197021-08-2023 om 20:28

Het is inmiddels toch wel duidelijk dat van Gelderen er niet veel van kan. Ook op KKD niveau is het zeer beperkt wat hij kan en doet. Afgelopen seizoen er niets van gebakken, in het nieuwe seizoen weer als een natte krant. Beukers kan er gewoon in. Dit kan iedereen.

no guts no glory21-08-2023 om 23:24

Helemaal mee eens 

grunn196721-08-2023 om 20:29

Nog niet best, Schreuder kan er helemaal niks van, of is hij kleurenblind.

Jantje balverlies 

Oeleoptak21-08-2023 om 20:35

Oudewijvenvoetbal. Tempo schrikbarend laag. Veel foutpassing. Mn Suslov heeft het voortdurend net niet. Met wat meer snelheid en accuratesse moet de FC dit gemakkelijk kunnen winnen. 

Bayco21-08-2023 om 20:35

Utrecht gewoon gevaarlijker 

Moet nu wel wat gebeuren..

 

Je ziet nu ook wel de verkeerde hand van lukkien.. te verzorgd en te lang breien.. tot aan achterlijn . Was bij Emmen ook al zo

Geef es een vroege voorzet en keer power play .. niet mooi maar effectief

.21-08-2023 om 20:36

Ze maken het veel te moeilijk. Veel te veel combineren op het middenveld. Met spelers als Suslov die altijd de bal eist weet je dat je veel balverlies gaat lijden. Suslov kan niet zo goed voetballen.

Moet meer via de flanken. Bal voor de pot en zo Van Veen bedienen. Hoe meer Van Veen de bal krijgt hoe meer doelpunten de Fc maakt.

Cantona21-08-2023 om 20:37

Het mag dan negatief klinken maar als je weer wil promoveren dan mag je wel beter gaat voetballen.

Man, man,man, niet om aan te gluren.

Bayco21-08-2023 om 20:38

Hahaha 1-0 verdiend

Schaam je

Fout rente ook

 

 

Bikkel 21-08-2023 om 20:39

Erbarmelijk slecht ... wissel Schreuders maar gauw, alleen maar balverlies 

marcelfcg21-08-2023 om 20:39

Schreuders zakt door het ijs, paar klassen minder dan Hove.

Bijzonder ergelijk dat het geaccepteerd wordt dat meneer Hove er met zijn hoofd niet bij is.

Dat is nu al een maand het geval. Voetballen, doen waarvoor je betaald wordt en anders opdonderen.

Vorige week leuk staan te doen voor de Noordtribune en nu de club laten stikken.

Waardeloos figuur.

 

BROMBEER21-08-2023 om 20:39

Godverdomme wat een klootzakken,  Jezus zo slecht 

Grunnfanatic21-08-2023 om 20:39

Lachwekkend. Zinkend schip. Het lek is nog lang niet boven.

BROMBEER21-08-2023 om 20:42

Zo is het grunn, nog een groot aantal spelers die te lamlendig zijn om voor elkaar te werken  Tegen Jong ajax eerste helft weggespeeld  en nu weer van kastje  naar de muur gestuurd tegen  een jong team.  SCHAAM JE KAPOT!!

Boerentrien21-08-2023 om 20:47

Waar zit ik in vredesnaam naar te kijken.

appie happie21-08-2023 om 20:47

Waar is de beleving,stelletje klootzakken.

.21-08-2023 om 20:49

Gemiddelde leeftijd tegenstander is amper 20...diverse spelers zijn 18.

marcelfcg21-08-2023 om 20:50

Welkom in het moeras van de KKD.

Wat een ongemotiveerd stelletje lamstralen wandelt er over het veld. 

hermank196921-08-2023 om 20:50

Is dit niet een beetje het debet van Lukkien? De jongens kunnen misschien niet beter. Lukkien had allang moeten wisselen, Schreuder, Suslow, Gelder.

hermank196921-08-2023 om 20:52

Lukkien is te soft, je hoort hem totaal niet!

Herman Badkuip21-08-2023 om 20:53

Lukkien kan ze alle elf wel wisselen....totaal géén beleving bij FCG! Na de rust snel uit een ander vaatje tappen, anders wordt 't niks tegen de jonkies van Utrecht!

Oeleoptak21-08-2023 om 20:55

Ook gek dat die van Gelderen de hele tijd tikkies naar het midden geeft terwijl hij naar de achterlijn kan gaan en een voorzet geven. Verder gaat nu blijken of Lukkien de trainer is die we hopen dat hij is. Als ze in de tweede helft dit miserabele spel blijven volhouden kun je daar je bedenkingen bij hebben. Er moet meer felheid in, meer tempo en meer diepgang. 

Sammy21-08-2023 om 20:55

Die van Veen  moet wel dood ongelukkig worden. Gooi die bal toch eens voor die goal. En maar breien op het middenveld waar overigens Schreuder en Suslov alleen maar balverlies hebben. Gemakkelijk verdedigen voor Utrecht zo. En dan een goal tegen uit een hoekschop waar Rente natuurlijk de fout in gaat. Verschrikkelijk slecht. 

Cantona21-08-2023 om 21:01

Niet alleen Suslov en Schreuder maken er een potje van, Bacuna is ook niet best.

Twee goede ballen en verder risicoloos tikkie breed.

Jantje21-08-2023 om 21:02

Elk jaar weer zelfde probleem er mist een speler op middenveld met dribbel en creativiteit. En goede buiten spelers met een actie. Grunn zal echt de transfermarkt nog keertje op moeten op dit probleem aan temaken.

 

Hgz21-08-2023 om 21:03

Lijkt nergens naar. Als nu nog niet duidelijk is bij de beleidsbepalers dat is elftal nog steeds te zwak is . Zal het nog 1 keer uitleggen.  Rechtsback kan het niet aan, mist een aanvallende middenvelder met een steekpas en afstandschot. Suslov komt ook niks uit, Scorende linskbuiten nog. Spelers die wat extra brengen. Hoe is het mogelijk dat ze dat niet zien?

Rob197021-08-2023 om 21:09

Zolang er vastgehouden wordt aan niet presterende spelers, die ook in de voorbereiding schandalig slecht speelden, kom je niet verder. Van Gelderen, Suslov, en Postema, presteren in foute keuzes, slechte passes, enz. Met daarbij de weinig verrassende spelende middenvelders, die op 1 tempo lopen te voetballen, gaat het hem niet worden. Gelukkig zijn er genoeg bankzitters die het beter kunnen. 

Tevens wordt er veel te voorzichtig, met te weinig tempo, inzet, maar ook veel te verdedigend gespeeld. Dit is geen onwennigheid, maar het ontbreken van kwaliteit.

.21-08-2023 om 21:14

Wanneer Van Veen inderdaad zo'n stoere kerel is gaat hij hommeles trappen in de kleedkamer na deze wedstrijd.

Hij is niet gekomen naar de fc om niet de bal te krijgen in de 16.

Snap de tactiek van Lukkien ook niet trouwens. Dit wordt in uitwedstrijden minimaal punten op deze manier.

Bayco21-08-2023 om 21:26

Mee eens..

 

Maar meneer mag zelf ook wel meer energie en de wedtrijd gooien. Speelt ook erg slecht. Loopt geen extra meter om aangespeeld te worden

Oeleoptak21-08-2023 om 21:17

Het is hemeltergend slecht. 

De Generaal21-08-2023 om 21:18

JUT blijft wel heel makkelijk overeind tegen de FC. Voorsprong is niet eens onverdiend. 

Ik zie nog liever Maattaa op linksback dan Peersman...

Heiky21-08-2023 om 21:29

Ik vraag me uberhaupt af op basis waarvan die Peersman gehaald is. Al aardig op leeftijd en nou niet bepaald een aansprekend track record.

BROMBEER21-08-2023 om 21:27

Met deze kut instelling krijgen ze het in elke uitwedstrijd moeilijk,  de lamstralen 

Grunnfanatic21-08-2023 om 21:32

Fascinerend dat de ondergrens toch elke keer nog weer een stuk lager blijkt te liggen dan je eerst dacht. Deze selectie is zo beschamend dat het verstandig is het woord promotie de komende tijd maar niet meer in de mond te nemen. 

Cantona21-08-2023 om 21:43

Tja dan zetten ze zichzelf toch ff gigantisch voor lul.

Da's toch te triest voor woorden.

Bayco21-08-2023 om 21:39

Valente wordt ook suslov 2.0

Oeleoptak21-08-2023 om 21:41

Idd ook slecht. Wie eigenlijk niet. 

Marcos00921-08-2023 om 21:40

Na de wedstrijd Jong-Ajax zei ik al dat het tegen Jong Utrecht een stuk moeilijker zou worden!

Ik werd bijna uitgelachen, ik had liever geen gelijk gehad. Maar dit elftal heeft doelpunten nodig. Denk aan M.deLeeuw bijvoorbeeld. 

Grunnfanatic21-08-2023 om 21:45

Het probleem zit hem niet bij de aanvallers. Er is totaal geen creativiteit waardoor ze in stelling kunnen worden gebracht. Onze Messias Bacuna speelt de bal alleen maar terug of op zij en de dames Suslov en Valente denken dat elke pass achter het standbeen of buitenkant voet gegeven moet worden. 

Reactie verwijderd door redactie

Marcos00921-08-2023 om 21:40

Na de wedstrijd Jong-Ajax zei ik al dat het tegen Jong Utrecht een stuk moeilijker zou worden!

Ik werd bijna uitgelachen, ik had liever geen gelijk gehad. Maar dit elftal heeft doelpunten nodig. Denk aan M.deLeeuw bijvoorbeeld. 

Heiky21-08-2023 om 22:28

Ik heb je niet uitgelachen Marcos009 maar heb het wel volkomen verkeerd ingeschat. Had ook niet verwacht dat de FC zo'n vreselijke wanvertoning op de mat zou leggen. Had echt niet verwacht dat hier wel even met een nulletje of vijf gewonnen zou worden maar verliezen van een team waarvan de gemiddelde leeftijd 18 is mag natuurlijk nooit gebeuren. En weet je wat nog het ergste is? Het was volkomen terecht.

marcelfcg21-08-2023 om 21:45

Laat die amateurs de kosten van onze geweldige fans maar rap betalen.

Reactie verwijderd door redactie

grunn196721-08-2023 om 21:48

Komt allemaal door het k*t beleid.

Gudde is blijven zitten, waar ik totaal niet mee eens ben. Heeft zich met het aankoopbeleid bemoeit, zie hier...

We zitten met een vreselijke  k*t selectie.

Schaam je kapot, nog verder door de ondergrens gezakt.

ARMOEDIG 

Bikkel 21-08-2023 om 21:48

Het is bizar gewoon.... zit totaal geen lijn in... iedereen doet maar wat... arme supporters...

.21-08-2023 om 21:49

Peersman, Bacuna, Van Veen, allemaal in de dertig. Ervaren spelers. Ze worden van het kastje naar de muur gespeeld. Mag niet gebeuren he.

m o i21-08-2023 om 21:49

Ik zit de wedstrijd uit omdat ik vind dat dit moet, maar wat is dit slecht. Het niveau van vorig seizoen wordt met gemak geëvenaard. Spitsen die niet worden bereikt, middenvelders die als een kip zonder kop de drukte in lopen en balverlies lijden, passes naar de verkeerde kleur, tikkies breed en terug, voorzetten die niet aankomen. Keeper is enige lichtpuntje, terwijl die vorig seizoen ook vrolijk mee ging in de malaise. Zoals een vorige spreker al zei: zet het woord promotie maar uit je hoofd. Hooguit via een periode en nacompetitie. 

Stadjer8121-08-2023 om 21:51

Dit is wel bespottelijk. 

Bayern 21-08-2023 om 21:52

Leuk hè een team dat er wat van probeert te maken voor de supporters die meegereisd zijn op een fucking maandagavond. 

Aan al die overdreven positivo's die zeiden dat Groningen wel even zou promoveren met 2 vingers in de neus, of zelfs eisen dat Groningen promoveert. Staan jullie nu weer met beide beentjes op de grond? Je gaat gewoon verliezen tegen de nummer laatst van vorig jaar!!! 

Welkom in het moeras dat KKD heet, bereid je maar voor op een lang verblijf. 

Gelukkig is er nog een WK atletiek. Dat is tenminste wel topsport en een genoten om naar te kijken. Niet die verwaande snotjongens op het voetbalveld bij Groningen die net doen alsof ze topsport bedrijven.

Boerentrien21-08-2023 om 21:55

Ze hebben bepaald niet aan klantenbinding gedaan. Bah, wat een waardeloze vertoning.

Bayco21-08-2023 om 21:55

Slecht wat een deceptie. 

Bayco21-08-2023 om 21:56

Slecht wat een deceptie. Idd schaam je kapot

Reactie verwijderd door redactie

Oeleoptak21-08-2023 om 21:57

Eigen schuld dikke bult. Niks laten zien. 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Sammy21-08-2023 om 22:07

Vorig jaar het lachertje van de Eredivisie, nu het lachertje van de KKD. Wat verschrikkelijk slecht. Tegen een Jong team punten verspelen en nog zeer zeker terecht ook.  

Durovski21-08-2023 om 22:39

Wat een afgang. Suslov met zijn waardeloze pases, Irandust haha. Met deze instelling en deze spelers worden we nooit Kampioen van de KKD. Wel het lachertje. En hou ook maar op over onze geweldige jeugdspelers, want die van Utrecht waren veel beter.

Jantje21-08-2023 om 22:45

Ga zondag lekker formule1 kijken want hier wil ik mij niet langer aan ergeren. Twee wedstrijden drama voetbal van de fc. Waar kijk je nauw eigenlijk naar?is al Twee wedstrijden net als vorige jaar niet om aan tezien.

Jantje21-08-2023 om 22:45

Ga zondag lekker formule1 kijken want hier wil ik mij niet langer aan ergeren. Twee wedstrijden drama voetbal van de fc. Waar kijk je nauw eigenlijk naar?is al Twee wedstrijden net als vorige jaar niet om aan tezien.

Jantje21-08-2023 om 22:45

Ga zondag lekker formule1 kijken want hier wil ik mij niet langer aan ergeren. Twee wedstrijden drama voetbal van de fc. Waar kijk je nauw eigenlijk naar?is al Twee wedstrijden net als vorige jaar niet om aan tezien.

Nachtwacht21-08-2023 om 22:53

Die lamlendigheid... 

Je moet het snot voor de ogen willen lopen. Dat heb ik vandaag alleen bij Postema gezien. Misschien niet goed genoeg, maar de enige speler die voor mij uitstraalde er alles aan te willen doen.

Turay en Schreuders hebben iets te veel veren in de reet gehad en moeten maar weer even op de reservebank

Een ding is wel duidelijk... we hebben Hove keihard nodig

Heiky21-08-2023 om 23:07

Zet Hove maar uit je hoofd. Die wordt niet meer opgesteld om zich te kunnen bezig houden met zijn transfertje. Kan allemaal he?

appie happie21-08-2023 om 22:59

Haal Suslov er direct uit,door hemm loopt alles vast..vorig en nu weer.Valente was direct gevaarlijker,zelfde met die Peersman,Määtä is veel beter..En meer vsn dit soort dingen..die donkere jongen Turan oid  sorry...

Marco21-08-2023 om 23:09

Nog dezelfde armoede als thuis tegen Spakenburg.

Soslov is geen spelbepaler. En van jeugdspelers als Turay en Scheuders mag je nog niet van verwachten dat ze beslissend zijn.

Gelukkig is de transferwindow nog open. Spelbepaler halen!

Heiky21-08-2023 om 23:13

Volgens mij kun je niet oneindig spelers halen zonder eerst een stel te lozen. Al klinkt het wel heel aanlokkelijk

Marco21-08-2023 om 23:14

Ik zou beiden maar doen. 

no guts no glory21-08-2023 om 23:47

Is die Beukers van Jong AZ zo matig dat hij zelfs van Gelderen nog voor zich moet dulden? Hij maakte op mij wel een goede indruk in Roden. Vind het echt onbegrijpelijk dat die van Gelderen na zo'n slecht jaar en zo'n slechte voorbereiding nog steeds eerste keus is. Echt die jongen doet alles verkeerd. Ik was erbij in het stadion vanavond en daar was zo goed te zien hoeveel ruimte er aan zijn kant lag. Hij haalt zelden de achterlijn. Zijn voorzet is slecht en hij kan ook niet verdedigen. En ook nog een pussy eerste klas. Waarom niet Beukers op die plek? Of anders Rente ( heeft bij Heracles ook wel rechtsback gespeeld)   En dan Blokzijl samen met Balker centraal achterin. 
Wat ik ook niet begreeep is waarom Balker niet mee naar voren werd gestuurd. Van Veen verloor bijna elk kopduel  terwijl Balker zeer sterk is in de lucht. Hij had nog voor wat oorlog kunnen zorgen want combinerend lukte het niet. 

Bayco22-08-2023 om 00:20

Plek 7...kkd...

2de wedtrijd..en je loopt al achter de feiten aan. En dan heb je alleen nog maar tegen Jong teams gespeeld.. ik vindt het onbegrijpelijk. Stel de spelers op die wel willen. 

Voor mijn gevoel lopen er een paar rond die mentale issues hebben vanwege kkd competitie. Vinden zich te goed ofzo.

Balker suslov valente duarte hove van gelder om maar een paar te noemen. Daar mis je instelling.

En lukkien prima trainer denk ik. Maar als je hem aanstelt weet je dat je verzorgd voetbal krijgt. Combineren tot de achterlijn. Waarom haal je dan een spits zoals van veen als club zijnde. En dan ook nog met zijn privé omstandigheden. Zwaar hoofd in dat dat goed komt.

Complimenten aan maatta en oratmangoen hadden tenminste juiste energie en de wil om te spelen voor fc. En schreuders te licht bevonden. Duarte wil toch weg..Dan denk ik toch gooi oratmangoen maar op middenveld. Deed hij aardig onder wormuth. Vooral als hij er veel energie in legt.

 

Maar helaas ben ik bang voor een vrije val. Deze klap komt aan bij fans. Maar zeker bij spelers en vooral diegene die er vorig jaar waren.. en dat zijn er helaas te veel..

 

Voorzie een slechte reeks.. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!