Terug

Deel deze pagina:

Done Deal! FC Groningen contracteert Noam Emeran

Door Sven Heikens 52 reacties

FC Groningen heeft de zo gewenste vleugelspeler binnen. De 20-jarige Fransman Noam Emeran komt over van Manchester United en tekent een contract tot en met medio 2027 bij FC Groningen. Emeran staat bekend als een snelle en doelgerichte aanvaller, die een actie in huis heeft en de door FC Groningen gewenste diepte in zijn spel heeft, waarmee Lukkien extra aanvallende impulsen kan toevoegen aan het elftal.

De 20-jarige vleugelspeler noemt zelf over zijn overstap: "FC Groningen heeft een goed plan met me en uit de gesprekken bleek dat de club mij goed kende als speler. Dit is voor mij de beste keuze om me zowel op het veld als daarbuiten te ontwikkelen. Mijn doelen zijn natuurlijk om veel te spelen, goals te maken, assists te geven, kortom een betere versie van mezelf te worden".

Verder noemt Gudde tegenover RTV Noord: "Met de komst van Emeran is FC Groningen eerst uitgewinkeld, zegt Gudde. 'We hebben de keuze gemaakt om ons eerst te richten op de posities die we echt wilden versterken. Die plekken hebben we nu allemaal ingevuld. Nick Bakker traint echter ook nog mee en dat blijft wel een optie".

Reacties:
Hgz24-08-2023 om 10:16

Goed gedaan. Alleen hoop ik niet dat dit net zo gaat als met Abraham.Dat was ook zo'n geweldig talent  waar ze zo trots op waren dat ze hem gekocht hadden. . Nu nog een rechts en linksback en aanvallende middenvelder. Dat is wat het elftal nodig heeft.  Maar die komen toch niet omdat ze dat niet zien. Ben bang dat er niks meer bijkomt terwijl dat toch echt nodig is. In de winterstop komen ze er toch achter dat er nog 3 bij moeten. Dan sta je misschien al zover achter dat promoveren heel heel lastig wordt.

King Poffel24-08-2023 om 10:19

Mooi Waark!

Noam: Emeran
Positie: Aanval

Direct zondag maar op de plek van Suslov posteren. Emeran is gewoon fit gezien zijn voorbereiding bij ManU en eventueel gelul om te wennen als excuus gaat voor mij ook niet op, Suslov krijgt zijn ballen ook niet bij zijn medespelers.

Overigens is de FC nog druk bezig met andere nieuwe aanvallende impulsen.

Koekiemonster24-08-2023 om 10:29

Groningen heeft zojuist de post verwijdert, moeten we ons zorgen gaan maken?

King Poffel24-08-2023 om 10:48

Denk het niet, in die post stonden ook al foto's van hem in ons shirt.

Fan op afstand24-08-2023 om 11:57

Op ander voetbalsites wordt nog geen melding gemaakt van het contracteren van Emeran door de FC. En ook RTV Noord en DvhN zijn nog erg stil.

Volgens FCForum had het bericht nog niet naar buiten gebracht mogen worden. Bijzonder.

 

Gerda en fokko24-08-2023 om 10:31

Doe eerst . maar is Musama, Pelupessy, Duarte,  ( vaak geblesseerd) Irandust,  ook vaak geblesseerd) Kruger en Oratmangoen  maar is weg .Probleem  is welke club  wil deze spelers hebben .Ja misschien  Fc bal op het dak . 

 En haal nu maar is een creatieve middenvelder  .

Dijk24-08-2023 om 13:53

Niemand wil deze spelers. 

.24-08-2023 om 10:38

Typisch een jeugdspeler met af en toe een leuke actie.

Afgelopen 2 seizoenen speelde hij 15 wedstrijden per seizoen. Hij is niet gewend om 30 wedstrijden volle bak te gaan. Moet je ook niet verwachten. 

Deze speler gaat het verschil niet maken dit seizoen. Denk ook niet dat Lukkien nu de tactiek "van alles door het midden" gaat aanpassen.

De Fc moet echter verder kijken dan alleen deze speler.

Dit soort spelers, leeftijd en weinig wedstrijden in de benen, haal je wanneer je leuk meedraait in de eredivisie. Dan is er ruimte om talent de kans te geven want de ploeg draait toch wel naar behoren.

Nu mag men spelers halen die ervaren zijn op de flank en 30 wedstrijden inzetbaar zijn en de gave hebben om de bal op te eisen van spelers als Suslov. Suslov zal dan gedwongen worden om nauwkeuriger te passen en minder te rennen met de bal.

grunn196724-08-2023 om 11:02

Ik hoop dat die arme jongen weet waar hij aan begint.

Meest armetierig elftal binnen betaald voetbal in Nederland, waar het chaos troef is.

Welkom bij de Bassie en Adriaan binnen de KKD.

Wens je veel sterkte.

Koekiemonster24-08-2023 om 12:02

Tsjonge jonge wat een negativiteit weer, word lekker supporter van een andere club als het allemaal zo slecht is.

Een echte supporter steunt zijn club in mooie en slechte tijden! Forza FCG

.24-08-2023 om 12:14

Negatief zijn over de FC is niet zo vreemd. Ook in Oosterpark was het voetbal vaak niet om aan te zien. Lekker zeiken.

Wat ik wel jammer vind is de arrogantie van velen waardoor men het idee heeft dat er met de degradatie van de FC een of andere topclub is neergestreken in de KKD. Zoveel beter of groter zijn we niet dan diverse clubs in de KKD. Kijk nou eens naar het verleden naar wat de FC gepresteerd heeft. 1x bekerwinst en een paar leuke Uefa Cup duels en dat was het dan ook wel. Nooit kampioen, nooit Champions League, nooit poulefase Uefa Cup. Nog niet zo lang geleden waren we blij met deelname Intertoto...voetballen tegen semi profs uit het buitenland.

We hebben nu misschien wat meer te besteden maar dat geld is snel aan het verdampen nu. We moeten ons niet groter voordoen dan we zijn.

BOUWE24-08-2023 om 12:04

Ja ik heb hem ook gezien bij Facebook met foto met hem in fc Groningen tjurt

Dijk24-08-2023 om 13:55

Wat is een tjurt ?

TomOkker24-08-2023 om 17:42

Drol in het fries

BOUWE24-08-2023 om 12:13

Nee er is iets met de computer te maken hij is er wel hij heeft wel getekend 

ChiChi24-08-2023 om 12:19

Emeran trainde vanochtend nog niet op het veld,maar binnen.

De verzekering was nog niet helemaal rond,morgen voor het eerst op het veld.

Hove trainde apart,samen met Valente.

Herman Badkuip24-08-2023 om 12:49

Stoor mij ook wel een beetje aan de negatieve sfeer, die op deze Boerenmachtsite rondgaat.....Natuurlijk hebben wij géén uitgesproken kampioensteam voor de KKD, maar we zien, dat er door iedereen keihard aan gewerkt wordt om er weer iets moois van te maken. En ja, het zal zeker de eerste wedstrijden met vallen en opstaan gepaard gaan, overwinningen met mooie scores, maar ook nederlagen zoals tegen Jong FC Utrecht. Hoort er allemaal bij, als wij met z'n allen ons FCG tijdens de wedstrijden maar blijven steunen, komt 't vast wel goed. En als wij aan 't eind van 't seizoen niet rechtstreeks promoveren, lukt 't wel tijdens de play-offduels! Ben wel blij met onze nieuwe aanwinst Noam Emeran, laat hem maar lekker debuteren tegen Willem II in een uitverkochte Euroborg!

Bayern 24-08-2023 om 13:10

Dat er door iedereen keihard gewerkt wordt om er iets moois van te maken? Misschien dat je de wedstrijd niet gezien hebt, maar er werd door een groot deel van de spelers allesbehalve hard gewerkt hoor. Alleen Maätta gooide weer zijn hele ziel en zaligheid er in. Alleen kan die helaas weer niet zo goed voetballen. 

Herman Badkuip24-08-2023 om 13:25

Je moet verder kijken dan slechts die ene wedstrijd tegen de jonkies van Utrecht...zoals ik al zei, 't zal in het begin gaan met vallen en opstaan. Maar Bayern, kijk ook eens naar de ruim 12.000 seizoenskaarten die verkocht zijn, de verbeterde sfeer tijdens de trainingen van de mannen van Dick Lukkien, de eigen jeugdspelers die op de deur kloppen! 

Rob197024-08-2023 om 14:26

Die negatieve sfeer krijg je niet weg, zolang er geprutst wordt bij de Fc. Grote verhalen, grote aankondigingen en daarbij een groot denkvermogen bij de club, dat je haast denkt dat zij het vak hebben uitgevonden. Laat dat laatste nu eens het probleem zijn, wij hebben na het op dood spoor geraakte club in de tijd van Nijland, een nieuwe wind gekregen, die het op verschillende vlakken erg goed gedaan hebben. De Coronacrisis, is perfect doorgekomen, met alllerlei ideeen actie's, end. Waarvoor hulde, maar waar het ook om gaat is een leuk elftal, waar de supporters van kunnen genieten, met fatsoenlijk voetbal.

Fatsoenlijk voetbal hebben wij in jaren niet gezien, voor de supporters is dat een hart gelach omdat er wel de suggestie wordt gewerkt dat daar na iedere zeperd en verkeerde keuze aan gewerkt wordt.

De verwachtingen zijn iedere keer weer hoog gespannen, na een matig seizoen, (Robben), na een uitgewerkte trainer (Buijs), Wormuth, na de degradatie, uitstralen dat je direct terug wilt en dat daar een goede selectie tegenover zal staan.

Alle gehaalde spelers, komen met tromgeroffel binnen, maar kunnen zonder geluid zo weer de Euroborg uit.

Iedere transferronde, loopt de club, (eigenlijk holt), achteruit en daar is wel de organisatie verantwoordelijk voor.

Na het afgelopen seizoen, worden veel functie's weer opgetuigd door personen met een voetbalachtergrond of een Fc verleden. De effecten hiervan zijn nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, vind ik dat er wederom zeer slecht is ingekocht. Alles wat er de laatste jaren voor de linkerkant is gekocht of aangetrokken is ongeschikt gebleken, waarvan van Hintum nog de beste is geweest, maar ook die vertrok omdat hij niet met Wormuth door een deur kon. Meijer kwam uit eigen opleiding en telt voor de scouting niet mee.

Kalley, Abraham, Tounektie, Maatta, Oeratmangoen, Joosten, Willems (niet fit genoeg), allemaal goed voor bijna 5,5 miljoen aan transfers of tekengeld, met de verkoop van Meijer loop je in de pas, maar ben je er alleen maar erg op achteruit gegaan. 

Dit is alleen nog maar de linkerkant, zo is de rest van het elftal ook in te vullen, dat is gewoon zorgelijk. Wat de onvrede en negatieve sfeer wel kweekt.

 

 

marcelfcg24-08-2023 om 15:08

Herman, jij zou als voormalig Groninger moeten weten hoe de mentaliteit hier is.

We zeggen hier, anders dan in het Westen, gewoon waar het op staat.

Je bent zo goed als je laatste wedstrijd. En dat was de beroerdste wedstrijd in 30 jaar wat mij betreft.

Als jij dan komt dat er hard gewerkt wordt dan wordt het wel lachwekkend hoor. Hier houden we niet van dat overdreven positieve gelul als het gewoon zwaar negatief is. Toneelspelen doen ze maar lekker in het Westen.

Herman Badkuip24-08-2023 om 17:46

Beste marcelfcg, jij hoeft mij écht niets te vertellen over de mentaliteit van een doorsnee Grunniger, want die ken ik maar al te goed! Wat jij wel moet doen is het goed lezen van mijn post...Heb 't niet over keihard gewerkt in de wedstrijd tegen Jong Utrecht, waarin de meeste spelers van FCG  lamlendig waren, maar over  het verbeteren van het negatieve beeld, dat veel mensen in ons land hebben, van onze club! Het imago van de Trots van het Noorden moet weer opgepoetst worden na alle vervelende gebeurtenissen van het afgelopen seizoen. Vraag mij trouwens af of jij de westerlingen wel kent, ook zij kunnen snoeihard zijn met hun kritiek op de zaken, die hun niet zint! 

Sammy24-08-2023 om 18:42

Waarom stoor je je aan de negatieve commentaren hier. Juist dat zijn de supporters die meeleven met de club ook al hebben ze een andere mening dan de jouwe. Kijk, ik heb geen idee hoe de fc er voetballend voor staat. Ik zie het somber in omdat er geen enkel creativiteit in dit team zit en met het 4-2-2-2 systeem en de afwachtende houding van de tegenstander krijg je het heel erg moeilijk. Heb wel een wedstrijd tegen Jong Utrecht gezien die nog slechter was dan de wedstrijden van vorig seizoen en dat was al verschrikkelijk. En dat wij wel even via de nacompetitie promoveren als het niet rechtsreeks lukt is net zo uit de lucht gegrepen als dat wij geen wedtrijd meer winnen. Dat "het wel goed komt 'heb ik te vaak gelezen. Wij hebben een selectie waar merendeel van de spelers een contract heeft tot 2026. Raak ze maar eens kwijt. Eerst zien en dan geloven maar dat wil niet zeggen dat ik de club niet steun zoals veel andere "negatievelingen " hier. En als er zondag gezongen wordt zing ik mee maar als er weer gevloekt wordt omdat we weer naar een klotenwedstrijd kijken ben ik ook één van de eerste die dat doet.

Jandeb24-08-2023 om 12:55

Als de fc niet beter gaat spelen, krijgt Lukkien problemen. Zo apathisch, verslagen, geen beleving tijdens de laatste wedstrijd. Dat past niet bij onze club. Daar zat een ouwe sok op de bank.

Dijk24-08-2023 om 13:48

Niks méér en niet minder, en de uitspraken na de wedstrijd van Lukkien.  Zelfs en Casper Goedkoop kreeg geel omdat hij zich niet in kon houden. 

BOUWE24-08-2023 om 12:58

Daar stopt ik mij ook aan we hebben êén wedstrijd verloren en gelijk negatieve over dick Lukkien of spelers plaats dat we achter de ploeg gaat staan daar heeft fc Groningen meer aan en trouwens blij dat die nieuwe speler er is die kan nu mooi Kevin van veen bediening van af de zijkanten geven zonder dat het filmpje nog niet wordt vertoond van de nieuwe speler ik hoop dat dat nu nog komt 

Dijk24-08-2023 om 13:52

Lukkien  zijn eigen uitspraken goed luisteren Raatjes. Gaat niet om nu dat er 1 wedstrijd verloren.  Kijk na het voetbal van de laatste wedstrijden en de laatste 7 wedstrijden seizoen ervoor. Supporters willen nu eindelijk voetbal zien. GUDDE  doe heeft toch gezegd in 1 seizoen terug.  Ben je afweer vergeten Raatjes. En met de spelers die gekocht zijn red je het niet!

 

Hgz24-08-2023 om 13:10

Stoor mij eraan dat sommigen denken dat het allemaal wel even goedkomt met dit elftal. We hebben toch allemaal gezien hoe het vorig jaar ging. Dit elftal kan niet beter  we willen promoveren toch? Nou dan moet je echte versterkingen halen en niet na 2  wedstrijden . 3 punten zijn we al kwijt

Dijk24-08-2023 om 13:56

De eeuwige optimist. 

Hgz24-08-2023 om 13:10

Stoor mij eraan dat sommigen denken dat het allemaal wel even goedkomt met dit elftal. We hebben toch allemaal gezien hoe het vorig jaar ging. Dit elftal kan niet beter  we willen promoveren toch? Nou dan moet je echte versterkingen halen en niet na 2  wedstrijden . 3 punten zijn we al kwijt. Steunen doen we wel als ze het verdienen.

BOUWE24-08-2023 om 13:14

We hebben nu versterking al gehaald maar wees nu ook eens positief 

Jandeb24-08-2023 om 13:39

Hopen dat het deze keer wel een goede speler in binnen gehaald. Wat er de laatste twee jaar is gehaald was niet bijzonder. Is wel wat lastig om dan positief te blijven tav de scouting. 

Dijk24-08-2023 om 13:57

Eerst maar eens laten zien 

BOUWE24-08-2023 om 13:34

Plaats van spelers op te peppen en te steunen drukken wij ze de grond in dat is geen trouwe supporters nee steun de ploeg en er is versterking gehaald en het is nog geen 1 sept misschien komt er nog wat bij nu eens positief 

Rob197024-08-2023 om 14:29

Denk je nou echt Bouwe dat de spelers, de kritiek op Boerenmacht zich aanrekenen. Het volle uitvak heeft ze 90 minuten gesteund, dat is support en heeft niets te maken, dat wij hier negatief posten.

Jandeb24-08-2023 om 13:50

Duurt wel erg lang met Noam. Heeft hij geen zin meer in een Gronings avontuur.  Misschien beelden gezien van onze laatste wedstrijd? En nu twijfels?

Dijk24-08-2023 om 14:00

Ik zou me dat helemaal voor kunnen stellen. Zie Abraham wat is daar nog van over? Ook als talent gehaald en persoonlijk gehaald van Schiphol veel bombarie door die droeftoeter Fledderus.  

BOUWE24-08-2023 om 14:06

Hij heeft al getekend tot 2027 staat op Twitter 

Jandeb24-08-2023 om 14:14

Dat bericht op twitter is er afgehaald. Volgens Stefan Bleeker is het nog wachten op de laatste handtekening. Maar we blijven natuurlijk positief ondanks het getreuzel.

De Beuk24-08-2023 om 15:17

Heb altijd mijn vraagtekens gehad bij het aanstellen van Lukkien. Apatisch type, beetje dooie pier. Snap niet waarom ze Rons Jans niet gepolst hebben de FC weer terig te brengen. Was een mooie laatste klus voor Rob gweest bij zijn club. Dan had tenmiste gif gehad. 

TomOkker24-08-2023 om 17:54

Hahaha krijg je dit.

King Poffel24-08-2023 om 15:30

Emeran is nu definitief binnen. Volgens Bleeker/RTV Noord komt hij transfervrij over maar wel met eventuele bonussen tot €150.000 en een flinke doorverkooppercentage, echter volgens Fabrizio Romano is er een bedrag van een miljoen mee gemoeid.

In tegenstelling tot wat ik eerder vandaag zei, heeft Gudde nu aangegeven eerst uitgewinkeld te zijn. De verwachting is dat er nog wel uitgaande transfers gaan plaatsvinden. Dat eerste vind ik toch wel een beetje zorgelijk.

Edit: Mag toch hopen dat het woordje "eerst" betekent dat als er nog spelers weggaan dat ze dan wel weer achter nieuwe spelers aangaan. Want zoals Fan op afstand hieronder aangeeft kun je toch niet tevreden zijn met wat er nu allemaal rond loopt. Persoonlijk wil ik gewoon sowieso nog een goede en technische aanvallende middenvelder/10 erbij.

Fan op afstand24-08-2023 om 15:32

Hoop toch echt dat meneer Knudde zijn gevoel voor humor toont met deze uitspraak. Het kan toch niet zijn dat hij, samen met de technische staf tevreden is met wat er nu rond loopt? 

Boerentrien24-08-2023 om 16:07

Ik verwacht (hoop), dat het Lukkien nog wel gaat lukken een paar spelers van vorig jaar verder te ontwikkelen, zowel speltechnisch als in motivatie/inzet.

Met het aantrekken van Emeran zal het geld ook wel zo'n beetje op zijn.

Maar als ik de berichten moet geloven is hij het wel waard.

King Poffel24-08-2023 om 16:27

.

BOUWE24-08-2023 om 15:36

Lukkien past bij fc Groningen hij is best een goede trainer 

Koekiemonster24-08-2023 om 16:09

Toen Wormuth ontslagen werd, riep iedereen dat er meer Gronings DNA binnen gehaald moest worden. 

Lukkien en zijn staf zijn allemaal Groningers, en toch wordt er door diezelfde mensen weer steen en been geklaagd. Ik vind het echt ongelooflijk hoe negatief mensen kunnen zijn soms, geef ze een kans en oordeel in de winterstop.

Het lijkt soms wel alsof we naar die 2 oude mannetjes van de Muppetshow zitten te luisteren man hahaaha.

Fan op afstand24-08-2023 om 16:11

Bouwe, ook al zet je de beste psycholoog en de beste trainer van de wereld voor deze groep, dan nog krijg je hier geen wereldelftal mee. Het gemiddelde niveau is gewoon te laag. Er zit amper voetbalgogme in, geen spirit, geen vechtlust, geen tactisch inzicht etc. En dan gaat Lukkien ook niet veranderen. Een wijdmazige en brede bezem moet de volgende stap zijn zodat er opruiming komt.

campesino24-08-2023 om 16:59

Denk ook dat met alleen emaran het lek niet boven is. Neemt niet weg dat dit op voorhand een prima aankoop lijkt. Ook eentje die hard nodig was, want je kan niet alleen op turoy bouwen.

En ja als Abraham het ineens op zijn heupen krijgt, maata wel blijkt te kunnen voetballen, irandust niet meer geblesseert raakt, beukers doet wat van gelderen niet doet en suslov ineens het licht ziet. Ja dan hoeft er niemand meer bij.  Ja als...

Aan de Andere kant snap ik ook dat er eerst spelers weg moeten voordat er nieuwe kunnen komen. Maar has dan eerst aanvallend wat gekocht ipv weer een blik met matige verdedigers

TomOkker24-08-2023 om 18:16

Eeen beetje kritisch is niet erg mensen maar neem jezelf niet al te serieus. 

BOUWE24-08-2023 om 18:54

Ik vind het allemaal dat we te kritisch zijn ..dat is niet goed..en de trainer deugt niet..wij hebben overal wel wat aanmerking op ..daar helpen we de club niet mee..ik vind dick Lukkien een prima trainer met een prima staf en natuurlijk is het zonde dat we maandag verloren hebben en natuurlijk mag het niet gebeuren..maar we moeten nu positief vooruit kijken een nieuwe speler erbij die voorzetten kan geven en zelf ook een doelpunt kan maken.. Kevin van veen wordt nu beter in het spel betrokken dat is ook super belangrijk en de verdediging staat ook wel goed en je moet mááttá niet achter in zetten dat hebben we gezien dat is niet zijn sterkste punt..hij is een vleugelaanvaller dat zie je aan hem ..laat deze verdediger maar staan misschien Beukers voor van Gelderen maar verder niks veranderen 

BOUWE24-08-2023 om 18:57

Of mááttá gebruiken op LINKERMIDDENVELDER dat is zijn kracht 

Rob197024-08-2023 om 23:08

Als ik de post van Manchester fans mag geloven, vinden ze het allemaal jammer dat hij weggaat, Bijna niemand snapt de bedragen. Hebben wij dan beet, met een grote vis uit de vijver waar iedereen in vist.

Gaat Veldmate vanaf nu het verschil maken, laten wij het hopen. 

Marco24-08-2023 om 23:38

Naom Emeran wil strijden voor de supporters...

Graag nog 10 van zulke spelers kopen! 

Herman Badkuip25-08-2023 om 06:41

Hebben wij de nieuwe Arjen Robben in huis gehaald met het aantrekken van Noam Emeran? Wij gaat 't meemaken!

TomOkker25-08-2023 om 07:50

De vewachtingen zijn in ieder geval hoog en dat is tevens een valkuil voor deze jongen. Ik denk dat we een speler hebben die gewoon onderdeel uitmaakt van de selectie waarvan ik de 1e paar wedstrijden nog niet veel van verwacht omdat het team nog niet in automatische piloot speelt. Lukkien heeft de pech dat de betere spelers aangegeven heeft weg te willen. De spelers die hebben aangegeven er voor te gaan komen te kort. Zoveel emoties binnen een te grote selectie maakt het er niet makkelijker op. Dit is een erfenis waar we mee moeten dealen en waar we doorheen moeten. Voetbal leeft bij de waan van de dag, of zoals Lukkien zo mooi zei dagkoersen.

campesino25-08-2023 om 09:46

Over welke betere spelers die wegwillen heb jij het Tom? Ik kan er maar 1 bedenken en dat is hove.

BROMBEER25-08-2023 om 07:36

Nu eerst zorgen dat er voor dick een werkbare selectie komt en dat van er van 6 a 7 spelers afscheid wordt genomen.

Gewoon verlies mpakken en afscheid nemen

TomOkker25-08-2023 om 08:43

sluit mooi aan bij wat ik zojuist schreef

campesino25-08-2023 om 09:44

Kudus had gisteren geen problemen met het focussen. Kan Hove nog wat van leren

Rob197025-08-2023 om 12:13

Schandalig hoe amateuristisch Groningen daarmee is omgesprongen. Een speler niet opstellen, omdat hij misschien weggaat. 

TomOkker26-08-2023 om 09:47

Daar weet jij niks van Rob, je was er niet bij. Ik denk dat het niet slim van Hove is/was. Je moet niet vergeten dat hij een clausule in zijn contract had als er gedegradeerd zou worden en dat is nattuurlijk wel slim. Want als je hogerop wilt dan moet je niet in 2e divisies spelen en zeker niet bij FCG na zo'n seizoen. Het verbaasd mij dan ook niet dat er niemand weg komt. Overigens vergelijk met Kuduz slaat natuurlijk nergens op, heel andere bedragen heel ander niveau en een heel andere wereld.

Rob197026-08-2023 om 17:00

Ik weet er wel iets meer van, maar daarom geef ik ook aan dat het amateuristisch is geweest van Fledderus hoe hij deze clausule zo heeft verwerkt, ik had hem de tijd gegeven tot 1 augustus voor hete vastgestelde bedrag, mocht dat niet lukken, dan wordt het de vraagprijs. Nu blijft het gissen, gaat hij, gaat hij niet, wat vindt hij goed, enz enz.

Omdat de verwachting en de duiding van Hove, heel duidelijk is geweest bij de directie en bij Lukkien, om te vertrekken, hebben ze hem alle ruimte gegeven. Lukkien wil een vaste basis en heeft geen rekening gehouden met hem, zijn goed recht, maar ik had het niet gedaan.

Bij de onderhandelingen was is ik niet, maar dat lijkt mij logisch. 

Jandeb25-08-2023 om 10:24

Voor tegen WII: Noam ipv Postema, Hove ipv Suslov, Maata ipv Duarte. Gewoon doen beste Lukkien. Doorpakken. 

Dijk25-08-2023 om 17:05

Jandeb25-08-2023 om 10:24

Voor tegen WII: Noam ipv Postema, Hove ipv Suslov, Maata ipv Duarte. Gewoon doen beste Lukkien. Doorpakken. 

ChiChi25-08-2023 om 12:59

Emeran stond vanochtend voor het eerst op het veld.

Rente was afwezig en Bacuna trainde apart, die is ziek geweest.

Er werd partijen gespeeld met diverse opstellingen.

Viel het volgende op: Emeran speelde steeds bij de reservers, maar viel mij niet mee.Blokzijl op de plaats van Rente,verder

stonden Duarte en Pelupessy i.p.v. Bacuna en Schreuders en Maatta op links.

Morgen is de afsluitende training, dus het kan zo maar weer veranderen.

Hove ook bij de reserves!

BROMBEER25-08-2023 om 13:04

en johan hove wel op het trainingsveld dan.

.25-08-2023 om 17:51

Wat bedoel je met "viel mij niet mee". Meer uitleg zou goed zijn.

BROMBEER25-08-2023 om 13:02

Het is tekenend voor de periode waarin we nu zitten dat er buiten misschien Johan Hove om, er voor werkelijk geen enkele speler  van deze selectie( 33!!) ook maar enige  interesse is. Dit geeft nog maar eens aan hoe de voetbalwereld tegen deze selectie aankiijkt. Waar we in het ver verleden een florerend handelshuis voor talentvolle spelers waren , is er na periode MJF/Beuving niet veel meer overgebleven dan een vergaarbak van nietszeggende, ruggegraatloze en kansloze nietsnutten die het gewoon voor de welwillende rest van de selectie( en supporters)   gewoon verpesten. Een remedie .. Verlies nemen en afscheid nemenvan die losers.

ChiChi25-08-2023 om 18:36

. Liet zich vaak makkelijk van de bal afzetten. Weinig duel kracht.

Moet natuurlijk eerst wennen,was eerste training, dus eerst nog maar even afwachten.

TomOkker26-08-2023 om 09:53

M.i. logisch wordt hopelijk voorzichtig gebracht, maar dat kunnen we wel aan Lukkien overlaten, die kent de achterban. 

BOUWE25-08-2023 om 19:06

HELP HET OM ALWEG DE SPELERS DE GROND IN TE TRAPPEN HELPEN WIJ DAAR DE CLUB MEE OF GEVEN VAN POSITIEF GELUID HELPT DAT BETER MORGEN IS ER DE LAATSTE TRAINING EN IK HEN DICK LUKKIEN HOREN ZEGGEN DAT IEDEREEN TOPFIT IS ER IS GEEN BLESSURES DUS GEEN RODDELS IN DE WERELD BRENGEN EERST LUISTEREN WAT DE TRAINER ZEGT DAN OORDELEN 

hermank196925-08-2023 om 19:27

Bouwe, het is duidelijk dat je een statement wilt afgeven maar zorg dat het voor iedereen begrijpend lezen is!

Alweg is een Groningse woord maar in het  Nederlands geschreven maar laat dit nu net geen Nederlands woord zijn. En zorg voor het gebruik van leestekens. 

ChiChi25-08-2023 om 23:23

Ik trap niemand de grond in, ik geef alleen mijn mening wat ik op de training heb gezien!!

Heb ook gezegd dat het zijn eerste training is en dat we nog even moeten afwachten.

Dus BOUWE, een klein nuance verschil.

Herman Badkuip25-08-2023 om 19:53

Heb veel zin in de wedstrijd van FC Groningen komende zondag tegen Willem II, morgen zal wel bekend zijn welke spelers in de basis staan. Denk dat de wedstrijd voor onze nieuwe stervoetballer Noam Emeran nog even té vroeg komt, misschien dat hij toch speeltijd krijgt in de tweede helft. Johan Hove gewoon in de basis als aanvallende middenvelder, hoop dat trainer Dick Lukkien thuis in de Euroborg met drie spitsen gaat spelen. Verwacht verder een basisplaats voor Luciano Valente en Isak Määttä, die beiden sterk invielen tegen Jong FC Utrecht. Altijd leuk om Michael de Leeuw weer eens in de Euroborg te zien voetballen, hélaas niet in het groen wit......Zou het jonge Groningse talent Fodé Fofana ook meespelen met de Tilburgers? Oud FCG-er Patrick Joosten zal ook wel in de basis staan tegen zijn oude club. Ben benieuwd of het team van Dick Lukkien zich gaat revancheren voor de blamage in Utrecht......

Sammy25-08-2023 om 21:27

Vrees dat Lukkien vast blijft houden aan zijn  4-2-2-2 Herman. In de vooruitblik op de wedstrijd van zondag geeft hij aan dat de slordigheden in de laatste 30 meter van het veld waren. Tot aan de 30 meter kon de FC ook vrij gemakkelijk komen omdat Jong Utrecht daar de Fc op stond te wachten. Kreeg niet de indruk in het intervieuw dat hij wil afwijken van zijn systeem. We zullen zien. Van mij mag hij met drie spitsen spelen al was het alleen maar dat we niet straks een depressieve Kevin van Veen naar het GGZ moeten sturen.

Heiky25-08-2023 om 23:00

Je bent weer helemaal in de Hosanna stemming waar je afgelopen seizoen gebleven was Herman. Je bleef positief tot het schip definitief gezonken was. Ga je dat dit seizoen weer tot het einde volhouden?

Herman Badkuip26-08-2023 om 08:59

Natuurlijk Heiky, tegenvallende prestaties moet je kunnen verwerken, maar blijf altijd positief, dat zit nu eenmaal in mijn aard! En...'t het nog nooit, nog nooit zo donker west, of 't wer altied wel weer licht!

no guts no glory25-08-2023 om 23:11

Ik ben er uiteraard zondag bij in het stadion. 
Voor de thuis blijvers : de wedstrijd is live op ESPN te zien. 

Voetbalgek26-08-2023 om 10:02

Chichi vandaag weer naar de training? Laat je het ons weer even weten? 

De noordtribune roept iedereen op om in een mars naar het stadion te lopen en wit te dragen, ze hebben er weer zin in! Wellicht doet dat wat met de mannen. 

Voetbalgek26-08-2023 om 10:02

Chichi vandaag weer naar de training? Laat je het ons weer even weten? 

De noordtribune roept iedereen op om in een mars naar het stadion te lopen en wit te dragen, ze hebben er weer zin in! Wellicht doet dat wat met de mannen. 

ChiChi26-08-2023 om 10:51

Sorry, ik ga vanochtend niet naar de training!

W26-08-2023 om 13:58

Hallo ChiChi W van WFCGRONINGEN op Twitter hier ik vind dat je bizar veel interessante informatie altijd hebt ik zou je graag toevoegen aan mijn netwerk is er een optie dat we in contact komen?

Marco26-08-2023 om 13:50

Zou met dezelfde basis starten als tegen jong Ajax. Alleen Hove voor Suslov. Wat vastigheid ontwikkelen is belangrijk.

In de rust kunnen dan Maatta, Valente en Emeran worden gebracht. 

W26-08-2023 om 14:01

Kreeg vaak doorgestuurd dat hier me tweets werden benoemd waardeer het dus dacht bij mezelf maar even een account aan maken 

King Poffel26-08-2023 om 14:17

Daar heb ik mij de laatste tijd (Bacuna en Emeran) schuldig aan gemaakt. Hoop dat je dat niet al te erg vindt/vond? Bedankt in ieder geval, je zit er altijd bovenop en vaak ook juist! Welkom hier en ik hoop dat je hier alles net zo snel kunt brengen als op twitter 

ChiChi26-08-2023 om 16:05

W. Sorry ik heb geen Twitter etc.etc.etc.

W26-08-2023 om 14:34

Nee joh geen probleem vind het niet erg dat me tweets hier benoemd worden krijg je ook mensen hun mening te horen is ook heel interessant ben benieuwd naar Emeran zijn alternatief vond ik beter maar misschien post ik die na de window of  post ik hem niet uit belang voor de club 

 

 

appie happie26-08-2023 om 16:36

Wie is W ?

W26-08-2023 om 16:21

Jammer geen probleem ook geen andere manier 

trouwens blijf zo doorgaan krijg vaak info van je doorgestuurd via andere fcg fans altijd wel leuk je zat ook in de buurt bij Emeran weet ik nog toen had je het over een huurling van united en vlak daarna poste ik Emeran  

ChiChi26-08-2023 om 16:37

Als ik naar een training ga en zie of hoor ik iets, zal ik dat blijven vermelden!

W26-08-2023 om 16:56

Top lees graag je berichten 

W26-08-2023 om 17:30

Appie Happie 

https://twitter.com/wfcgroningen/status/1689609540700917762?s=46&t=X6Kil3xT7xiMupyMcgk2jQ

 

eigenaar van dit account ⤴️

Meer ga ik niet vertellen ivm privacy

 

appie happie26-08-2023 om 18:13

 

Metworst26-08-2023 om 23:05

Welkom hier, ik volg je sinds kort ook op X, (onder andere naam)

val26-08-2023 om 19:58

In de voetbalwereld zijn zaakwaarnemers merkwaardige figuren. Bijna elke profvoetballer heeft een zaakwaarnemer. Dit is op zich niet onlogisch ware het niet dat deze belangenbehartiger wordt betaald door de club waar de speler onder contract staat. Dit is uniek maar tegelijk ook bijzonder vreemd. Waarom kan een goedbetaalde speler niet zijn eigen zaakwaarnemer betalen? In de wereld van het grote geld zijn de uitwassen van dubieuze lieden ook bekend. Bij de arbitragezaak van Eiting kwam naar voren dat zijn salaris bij Volendam 190/k bedraagt en zijn zaakwaarnemer 60/k per contractjaar opstrijkt. Dit is ongeveer 30% van het salaris waar 5 a 10% normaal is. Heeft deze adviseur een bijzondere prestatie geleverd? Dat hij de toen transfervrije Eiting naar Volendam heeft gebracht is waarschijnlijk extra beloond door de club anderzijds heeft de bedachte transferconstructie voor de speler naar Twente geen stand gehouden. Duidelijk is wel dat de beloning buitenproportioneel is. Van FCG is bekend dat zij jaarlijks meer dan 300/k per jaar betaalt aan zaakwaarnemers. Dit is ongeveer 5% van het spelersbudget.

Deze week is Emeran aangetrokken. Een transfer die toch wel bijzonder is. Hoe is het mogelijk dat een KKD club zo'n speler heeft kunnen binden? Waar iedereen dacht dat het om huur zou gaan, bleek het uiteindelijk een permanente transfer te betreffen. Vervolgens verschenen er allerlei bedragen in de media variërend van all-in 700/k tot 1 miljoen. Via RTV Noord werd bekend dat het zelfs transfervrij was, maximaal 150/k aan bonussen en een doorverkoop van 20 a 25% afhankelijk van het eventuele bedrag toekomstige verkoop. Chapeau Gudde cs ? Transfervrij is het in ieder geval niet. Wat heeft de speler aan tekengeld ontvangen en wat is commissie voor de zaakwaarnemer? Beide bedragen worden nooit bekend gemaakt. Dit maakt ook dat deze transfer zakelijk moeilijk is te beoordelen. Belangrijker is de vraag of Emeran de verwachtingen sportief kan waarmaken en of FCG nu ook een "pareltje"op rechts heeft. Zo ja, dan is hij de investering meer dan waard.

Vanmiddag nog de bekerwedstrijd Jong FCG - Jong Go Ahead gezien (uitslag 4-1). FCG onder 21 was de veel betere ploeg en de uitslag was nog maar een magere afspiegeling van het krachtsverschil. Daniël Beukers speelde de hele wedstrijd als rechtsback en zal daarom waarschijnlijk morgen ook niet bij de selectie zitten voor de wedstrijjd tegen Willem 2. Een interessante speler om te volgen is Mart Haven (linker CV-er en nog maar 18 jaar oud). Hij speelt al heel volwassen voor zijn leeftijd en heeft zeker potentie.

 

Metworst26-08-2023 om 23:10

Altijd leuk om de jeugd te volgen, jammer dat er zo weinig echt doorbrken.

Heiky26-08-2023 om 23:36

Wat ik lichtelijk opmerkelijk vind is dat er op geen enkele voetbalsite melding is gemaakt van de komst van Emeran. Nou weet ik wel dat de KKD niet zo vermeldenswaardig is maar er werd wel ergens gemeld dat WII een nieuwe speler heeft gehaald.

W26-08-2023 om 23:51

Leuk om te horen metworst

marcelfcg27-08-2023 om 09:27

VI heeft 2 berichten gewijd aan de komst van Emeran.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!