Terug

Deel deze pagina:

Matchday! FC Groningen op bezoek bij De Graafschap

Door Sven Heikens 67 reacties

Matchday! FC Groningen gaat op bezoek in Doetinchem bij De Graafschap. Na het interlandvrije weekend en de twee nederlagen tegen FC Den Bosch en NAC Breda hoog tijd om weer eens drie punten te pakken.

FC Groningen

De ploeg van Lukkien speelde in de interlandperiode een oefenwedstrijd tegen Eredivisionist Almere City met 1-1 gelijk en een aantal spelers vloog uit voor interlandvoetbal, zoals Blokzijl. Over de oefenpot tegen Almere City zei Lukkien: "We hebben de tijd goed kunnen gebruiken om verder te werken aan de verbeteringen die nodig zijn". Blokzijl keerde met een blessure aan zijn enkel terug uit Spanje. De centrale verdediger is tijdens zijn verblijf bij Oranje onder-19 geblesseerd geraakt aan de enkel en zal er om deze reden ook maandag nog niet bij zijn.

Vermoedelijke opstelling: Verrips; Rente, Balker, Peersman, Määtä; Pelupessy, Hove; Van Bergen, Bacuna, Postema; Van Veen.

De Graafschap

De Superboeren kennen best een aardig seizoen. In de afgelopen zomer heeft de ploeg van aardig wat van hun ervaren en duurdere krachten verkocht en vervolgens ingezet op eigen jeugd. Desondanks draait De Graafschap een aardig seizoen met de achtste plek in de KKD op dit moment.

Op de clubsite noemt Lukkien over tegenstander De Graafschap: "“De Graafschap stopt er zeker in thuiswedstrijden een flink portie energie in, dus dat is wat wij ook minimaal moeten doen,” vervolgt Lukkien. “We hebben doorgesproken wat we kunnen verwachten, hoe De Graafschap het zal gaan aanvliegen en welk plan ze daarbij hebben. Daar zullen wij ons plan tegenover stellen.”

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Bakker; Fortes, Schenk, Hillen, Büttner; Kaak, Warmerdam, Brittijn; Van Gilst, Colyn, Önal.

Historie

De laatste keer dat Groningen op De Vijverberg speelde was 25 augustus 2018, waarbij Groningen door een goal van Michael Breij met 0-1 wist te winnen in Doetinchem. Destijds een zeer welkome overwinning waardoor Danny Buijs zijn eerste overwinning als trainer van FC Groningen boekte.

Liefst 500 supporters reizen morgen mee naar de Achterhoek.

Aftrap 20.00 uur. Come on FC!

Reacties:
appie happie20-10-2023 om 07:14

Sorry verwiijderd wegens slechte keeper.

Herman Badkuip20-10-2023 om 09:11

Het wordt vast en zeker weer een héél interessant weekend met de wedstrijd vanavond uit tegen de Graafschap én maandag 23/10 thuis tegen Emmen! Voor FCG de eerste wedstrijden in de tweede periode, het zou wel goed uitkomen als wij gelijk 6 punten kunnen pakken. Hoop dat de mannen van Dick Lukkien ons na de interlandbreak gaan verrassen met twee klinkende overwinningen. Eerst in Doetinchem tegen de Superboeren, altijd veel spektakel op de Vijverberg! Verwacht een 2-3 overwinning voor FCG, 't zal niet gemakkelijk gaan, maar met veel passie en strijd én de steun van een overvol uitvak met FCG-supporters moet 't lukken! Thuis tegen Emmen in een uitverkochte Euroborg moeten de spelers het wéér laten zien! Op karakter en met véél strijd gaan wij de Drenten met 3-1 verslaan en doen wij weer helemaal mee om de bovenste plaatsen! Forza FC Grunn 

Dijk20-10-2023 om 16:31

Tuurlijk zo fijn weer er gigantisch naast te zitten. De mannen van Lukkien haha. 

appie happie20-10-2023 om 18:00

Hopelijk zit ik er dit weekend niet naast...we zullen t zien..

TirolBeuk20-10-2023 om 22:01

Keep on dreaming

TirolBeuk20-10-2023 om 22:01

Keep on dreaming

Oeleoptak20-10-2023 om 10:20

Helaas ben ik niet zo optimistisch. 
De grootste zorg is de mentaliteit van de spelers. Er mist drive naar voren, brutaliteit, agressiviteit. Weet ook niet of deze trainer dat er in krijgt, aangezien hijzelf ook het type bedachtzaam is. Deze trainer is gehaald omdat hij verzorgd voetbal speelt en wedstrijden kan laten kantelen. Dit elftal vertaald verzorgd vooral in eindeloos achterin rondspelen, wat bij Emmen ook jaren was. Daar gaat het met Grim nu anders. Hier breien we verder 

.20-10-2023 om 10:24

Jaja de echte tegenstanders komen er aan...Emmen en Cambuur.

De Graafschap heeft moeite met goals maken thuis. Dan is de FC de ideale tegenstander voor ze...onze verdediging is matig.

Veel jonge spelers bij De Graafschap. Wel een paar verdedigers op leeftijd. De goals moeten echter komen van de jongere spelers. Daar ligt ruimte voor de FC want dat(goals maken) vindt De Graafschap lastig. Laat De Graafschap maar razen...Büttner zal veel naar voren gaan. Wederom ruimte voor de FC. De Graafschap zal veel ruimte weggeven door het snel en massaal naar voren gaan.

Lukkien mag de FC daar op voorbereiden. Countervoetbal van de FC vanavond en niks minder.

2 - 2

 

Jandeb20-10-2023 om 12:04

Welke aanwijzigingen zijn er dat we nu wel gaan winnen en nog wel twee keer achtereen. Ik zie ze niet. Nog steeds, al meer dan een jaar lang, hetzelfde trage, voorzichtige, ideeënloze voetbal. Achterin overspelen, terugspelen, bal in de voet van de tegenstander, dat is het spel van onze FC. En onze trainer wil met zijn matige voetballers een vlot combinerend team smeden. Dat lukt niet, Lukkien. En voor vechtvoetbal heeft hij de spelers ook niet. Zie het voorlopig somber in. Maar ja, de wonderen zijn de wereld niet uit, te beginnen vanavond!

TomOkker20-10-2023 om 20:46

Jan dat jij het niet ziet vind ik niet zo erg gezien jou conclusies over het verhaal van Lukkien in het DvhN.

Marco20-10-2023 om 13:01

Ado en Emmen lijken te gaan promoveren. Meer volwassen spelers met voetbal dat aansluit op kwaliteit spelers.

Bij Groningen ontbreekt er van alles. Teveel jeugdspelers ook. Gewenst voetbal ook te moeilijk voor veel spelers.

We zijn vast komen te zitten in kkd moeras. 

 

 

marcelfcg20-10-2023 om 16:41

En het beroerdste is dat de drie spelers die ADO er onlangs bijhaalde ook door ons gehaald hadden kunnen worden. Drie goede gerichte versterkingen en je doet ineens mee om het kampioenschap.

Maar wij rommelen lekker verder met de karakterloze brut die hier rondloopt.

Groen hart20-10-2023 om 14:52

Geloof er totaal niet in . Deze ploeg is te matig en er ontbreekt een echte leider.

marcelfcg20-10-2023 om 16:43

Ik voorspel twee nederlagen waarna de jongetjes Dinsdag bij de psychiater op schoot kunnen kruipen om te vertellen dat ze behoren tot het allerslechtste FC Groningen team uit de geschiedenis.

Dijk20-10-2023 om 17:16

 nog 1 te gaan  bijna 100% score 

no guts no glory20-10-2023 om 16:45

Ik ben helaas ook niet zo optimistisch. Afgezien van Van Veen hebben we gewoon veel te weinig scorend vermogen. Postema en van Bergen momenteel te licht. Uiteraard zijn onze " top " aankopen Abraham en Irandust weer geblesseerd en van Emeran en Turay mag je ook geen wonderen verwachten en komen ook terug van blessures. Ons middenveld met Bacuna en Pelupessy scoort ook nooit alleen Hove prikt er af en toe één in. Als van Veen geschorst is of geblesseerd wordt het helemaal problematisch. Feit is dat Gudde hopeloos heeft gefaald als technisch directeur deze zomer. ADO haalt transfervrij Veerman , Van Mieghem en die geweldige ex NAC middenvelder voor nop terwijl wij een vermogen aan ( salaris ) uitgeven aan Bacuna, Van Veen , Peersman , Abraham , Irandust etc . Emmen heeft Parychek, El Messaoudi en Mendes als veel scorende spelers. En als klap op de vuurpijl een totaal onbekende voetballer als Uddink die gratis is opgehaald en scoort als een malle en ook al diverse assists heeft gegeven. 
Lukkien gaf aan dat hij 6 weken voorbereiding meer dan genoeg vondt. Ik heb na 10 wedstrijden nog geen fatsoenlijke aanval gezien van onze FC. Het is nog steeds los zand. Oeverloos gebrei achterin en er wordt een veel te laag tempo gehanteerd. Zo speel je geen verdediging stuk. Er wordt matig druk gezet en de tweede bal op het middenveld is ook veel te vaak voor de tegenstander waardoor het weer veel kracht kost om weer in balbezit te komen. 
Ik zie hier op korte termijn ook niet veel verbetering meer inkomen. Zeker niet met de komende tegenstanders in het verschiet. Proberen de schade tot de winterstop te beperken en kijken of je misschien via de nacompetitie nog kan stunten. Gelukkig worden de prijzen pas in mei verdeeld. 
Toch blijf ik uiteraard achter mijn clubje staan. Graafschap en Cambuur uit net te laat voor een kaartje maar tegen Emmen ben ik uiteraard in het stadion. 
Come on green white army , verbaas ons eens positief. 

Bayco20-10-2023 om 20:55

Geen woord van gelogen

Hgz20-10-2023 om 18:59

Niet veel zijn optimistisch meer. Nu komen ze erachter dat deze selectie het een en ander mist. Dat kon je toch aan het begin van het seizoen toch al zien. Er is vaak genoeg gewaarschuwd hiervoor. Kijk waar je staat op de ranglijst. Applaus!! En in de winterstop worden dezelfde fouten gemaakt zolang dezelfden nog aan de leiding zijn

JopieGall20-10-2023 om 19:04

Mijn voorspelling na t zien van de vermoedelijke opstelling: tegen de Graafschap worden ze omvergeblazen met 4-0 en tegen Emmen weggetikt met 1-3. Daarna hoop ik dat zowel Lukkien als Gudde ontslagen worden en vervangen door oud Fc profs met ballen!!!

appie happie20-10-2023 om 19:13

En daarom jopiegall ben of word jij nooit trainer van de FC !!

.20-10-2023 om 19:57

Buys? Wil je Buys terug? Voldoet volledig aan jouw eisen.

Maduro? Mag van mij. Moet ie wel willen...

Welke andere namen nog?

Hgz20-10-2023 om 19:16

denk ook niet dat hij dat wil. Is gewoon ontevreden en ziet ook wat er moet gebeuren. Trainer ligt het niet aan maar Gudee en scouting is het probleem, die zadelen Lukkien op met deze spelers

.20-10-2023 om 20:00

Lukkien moet er gewoon meer uithalen. Kijk naar het verleden van de meeste voetballers. Ze zijn een hoger niveau gewend dan het huidige. Moet veel meer uit te halen zijn.

Vergeet niet dat Lukkien nog steeds een beginnend trainer is en nog veel moet leren. Dit is pas zijn tweede club in het profmilieu. Op dit moment is hij simpelweg nog niet kundig genoeg.

Hgz20-10-2023 om 20:09

Jij overschat de spelers net zoals Gudde 

Oeleoptak20-10-2023 om 20:08

Nog geen 5 minuten gespeeld. Al twee dotten van kansen voor Graafschap. Wat een chaos weer. 

Grunnfanatic20-10-2023 om 20:16

Het is weer lachwekkend. Zit geen gram karakter en vechtlust in deze ploeg.

marcelfcg20-10-2023 om 20:19

Geen mental coach te vinden die hier nog wat mee kan. Totaal labiele gasten.

Oeleoptak20-10-2023 om 20:16

Klaar alweer. 1-0

wij vallen omzichtig en traag aan, counter en raak

marcelfcg20-10-2023 om 20:18

Nou Dickie, hoe lang blijft die kut keeper van je nog staan.

Dijk20-10-2023 om 20:25

Pampers zijn weer om. 

Oeleoptak20-10-2023 om 20:28

Het is echt verschrikkelijk. Peersman en Balker doen 10 keer een eentweetje achterin. Dan speelt Peersman eindelijk de bal in, helaas, bal ingeleverd. 
Nu wel een fatsoenlijke corner. Maar de opbouw is zooooo traag en omslachtiggggggg

JopieGall20-10-2023 om 20:28

Wat een schijt club is de Fc geworden. Manmanman. Dit elftal eindigt onderin de KKD. 

Bierboer20-10-2023 om 20:31

Groningen wil het spel proberen te maken maar heeft hier helemaal geen spelers voor.  4 man achterop en bacuna en pelupessy ervoor is met de keeper meegerekend 7 verdedigers. 4 man die de aanval moeten gaan maken. Wordt nooit wat zo. Zo traag als wat, geen idee met de bal aan de voet wat te doen. 2x goedleggen en dan breed spelen. Tis gewoon gebrek aan kwaliteit. Zelfs op dit niveau. knap stukje scouting.

En via counter tegen is tegenstander levensgevaarlijk. We zijn makkelijk te bespelen zo. 

 

Sammy20-10-2023 om 20:38

Echt, wat is het weer slecht. Onze trainer ziet toch ook wel dat het zo niet werkt. Geen middenvelder fatsoenlijk aan te spelen. Onze rechterkant dramatisch en onze leider, de aanvoerder, heeft weer een vrije dag genomen. Voor de zoveelste keer. De FC speelt nog slechter dan waar ze staan op de ranglijst. 

Hinderk20-10-2023 om 20:38

Sjok sjok sjok oude wijven voetbal.

Dijk20-10-2023 om 20:43

marcelfcg20-10-2023 om 20:38

Welke vooruitgang ziet Lukkien nu eigenlijk. Het wordt iedere week erger en erger. Dit slaat helemaal nergens meer op. Geen enkel systeem of idee te bekennen.

Dijk20-10-2023 om 20:48

Voorzichtig anders moeten de jongens op schoot zitten bij de psycholoog.  Kunnen die van Almere wel halen. Nou fijn oh zo fijn heeft de beste speler gelijk gemaakt.  Rente beste aankoop van knudde.  

TomOkker20-10-2023 om 20:51

Dan kijk je niet Marcel de tactiek in het systeem is duidelijk alleen de uitwerking laat te wensen over. Nou moet ik zeggen dat de Graafschap ook wel erg goed staat te verdedigen waar de middenvelders een belangrijke duit in het zakje doen. De Graafschap speelt georganiseerd maar goed ik wil het ook niet allemaal goed praten maar wat hier verder allemaal geroepen wordt slaat werkelijk waar helemaal nergens op.

marcelfcg20-10-2023 om 21:12

Nee ik zie het niet Tom. Ik zie werkelijk geen enkele lijn in het spel. Het is lukraak en op goed geluk.

En het wordt gewoon ook niet beter. En dat is een schande.

marcelfcg20-10-2023 om 21:12

Nee ik zie het niet Tom. Ik zie werkelijk geen enkele lijn in het spel. Het is lukraak en op goed geluk.

En het wordt gewoon ook niet beter. En dat is een schande.

.20-10-2023 om 20:46

De Graafschap stelt trouwens ook geen ruk voor. Matig team. Moet iets te halen zijn voor de fc.

Spel mag dan drama zijn maar toch valt hier wel iets te halen.

Oeleoptak20-10-2023 om 20:56

Ben er bang voor Tom. Heb aanzienlijk meer kansen gezien van de Graafschap. Net voor eind kon die spits m er zo intikken, schoot gelukkig over. Waarom trekt die keeper zijn bek niet open? 
In de winter moet er echt wat gebeuren. Met name in de aanval. Bergen en Postma zijn ondermaats. 

Oeleoptak20-10-2023 om 20:46

Weer scoren uit een dood moment. Rente kopt de vrije trap er in. 1-1
Helaas wordt nu het bekende een-tweetje hervat. 

appie happie20-10-2023 om 20:50

Buitenspel  maar gelukkig zie ik dat alleen..

TomOkker20-10-2023 om 20:57

Inderdaad Appie jij ziet als enige want het is geen buitenspel.

Bayco20-10-2023 om 20:55

Wat slecht weer... 

Maar begin nu ook echt te twijfelen aan lukkien.

Hove...zou ik meest aanvallende middenvelder maken...je speelt met 3 nr 9 voorin.. geen 1 met individuele actie op de flank...

Acties moeten van de backs komen.. maar peeraman begrijpt de uitleg schijnbaar niet.. dat als maatta naar voorin gaat hij linksback moet spelen..

Balker er peersman moeten schijnbaar zelf uitzoeken want begrijpen beide de instructies niet. Of wederom niet goed uitgelicht.. 

 

Aan voetbal te zien denk ik dat lukkien zijn uitleg niet goed is.  Corrigerende vermogen is er ook niet van spelers en lukkien..loopt als zaadbal langs de lijn...

Beste man van veld maatta... met drive inzet acties en voorzetten..

Herman Badkuip20-10-2023 om 20:56

Wellicht geeft het doelpunt van Marco Rente vlak voor de rust voldoende zelfvertrouwen voor de tweede helft....op het einde van de eerste helft zag ik meer strijd bij de mannen van Dick Lukkien. Na de rust niet zoveel ballen breed spelen achterin, maar meer ballen op Kevin van Veen in de 16 meter! We gaan 't meemaken.....

Dijk20-10-2023 om 21:16

Bla bla bla meer strijd we gaan mee maken man je zit er al jaar naast optimist de hardnekkige. 

 

Twee punt.20-10-2023 om 22:15

@Dijk,      Voor zover jij mij een fatsoenlijk antwoord kunt geven,een vraag aan jou. Waarom speel jij zo op de man??? Op elke post van Herman Badkuip reageer jij als door een wesp gestoken. Waarom???

marcelfcg20-10-2023 om 21:10

Heeft Jurjes een moord gepleegd ofzo. Waarom mag die Verrips week in week uit onzeker blijven aanklooien.

m o i20-10-2023 om 21:15

Wat een belachelijke pingel voor de Graafschap. Een VAR had 'm geannuleerd. 

Oeleoptak20-10-2023 om 21:17

Dat denk ik ook. 

Bas3820-10-2023 om 21:20

Wat is dit een triest elftal zeg pfff zaad pot elke week weer het word alleen maar slechter joh

BROMBEER20-10-2023 om 21:24

Dick en zijn stumpertjes 

BROMBEER20-10-2023 om 21:25

Dick en zijn stumpertjes 

Dijk20-10-2023 om 21:37

Hinderk20-10-2023 om 21:25

Pingel begint natuurlijk al met die waardeloze trap van de keeper.

Als ik Jurjes was pakte ik mijn biezen in de winterstop.

Dijk20-10-2023 om 21:26

Maar hoe lang blijft die clown in het doel week in week uit ene blunder na de andere de penalty begint bij die achterlijke uittrap. 

DanMan197120-10-2023 om 21:43

Ik heb wel een paar lichtpuntjes gezien vanavond.

 

 

 

Dat waren mensen die met hun mobiele telefoon aan het zwaaien waren.

Dijk20-10-2023 om 21:44

Wat vond je van Dick in zijn nieuwe jas .

BROMBEER20-10-2023 om 21:45

Zolang hij gras maait  elke zondag bij die kutcoach.maar ach ja jongetjes hebben een rotjaar achter de rug 

BROMBEER20-10-2023 om 21:45

Zolang hij gras maait  elke zondag bij die kutcoach.maar ach ja jongetjes hebben een rotjaar achter de rug 

m o i20-10-2023 om 21:50

En zo zakken we steeds verder af. Het was niks, het is niks en het wordt niks. 

appie happie20-10-2023 om 21:53

Wanneer gaat die kut keeper vervangen worden..en als we een kopper zouden hebben..hadden we zeker 4 x gescoord..sorry..het is gewoon niks...ik wis mijn post van vanochtend snel.

Dijk20-10-2023 om 21:53

Wel record 3 KKD wedstrijden op rij verloren nou maandag komt er een bij mooi stevig record te pakken.  Fijn Dick 

Oeleoptak20-10-2023 om 21:54

Gelukkig wordt er goed getraind

Dijk20-10-2023 om 21:54

Lekker Badkuip bla bla bla

Cantona20-10-2023 om 21:55

Conclusie:We hebben gewoon een kutelftal.

We komen op alle fronten tekort.

 

Cantona20-10-2023 om 21:55

Conclusie:We hebben gewoon een kutelftal.

We komen op alle fronten tekort.

 

Rob197020-10-2023 om 22:03

Juiste conclusie, alleen zien wij het verkeerd. De club is naar de kloten en gaat na het sportieve ook financieel naar de kloten. Nog zwaardere tijden zijn in aantocht. 

Milko4ever20-10-2023 om 21:56

Kansloze bagger vandaag. Maandag tegen Emmen: 0-2

Bayco20-10-2023 om 21:57

Aanvallend 0 

Verdediger moer scoren vanuit standaardsituatie.

Dit is de technische staf keihard aan te rekenen. Er zit echt wel meer in dit team.

Lukkien is niet de coach voor fc...straalt ook uit dat hij het niet weet..

 

Lichtpuntje is wel lien.. zit die maar vanaf begin erin naast van veen..

Maatta eerste helft ook lichtpuntje.

 

De rest zeer maar dan ook zeer zwak

Marcos00920-10-2023 om 22:03

Maatta 1e helft een lichtpuntje ? Op basis waarvan ? Dat hij met de bal een stukje naar voren rent en hem daar weer inlevert? In de amateurs lopen vele betere spelers. Die gast kan wel voorzetten, maar altijd voor of achter de man. Het is gewoon lachwekkend!

m o i20-10-2023 om 22:02

Club maar opheffen, slotfeest met alle betrokkenen en kaarthouders, potverteren, stadion slopen en huizen bouwen voor onze jeugd. 

debultjes20-10-2023 om 22:03

Ik zag afgelopen weken de trainings schema's en het verbaast mij dat we maar 1x per dag trainen. Dat deed ik ook toen ik een pupillen elftal trainde. Het verbaast mij dan ook niks dat je helemaal niks ziet....Ga de komende weken maar eens meer trainen, hopelijk komen er dan wat patronen. 

marcelfcg20-10-2023 om 22:04

Nou Gudde, kom er maar in. Hoe ga je deze klerezooi op de rit krijgen.

TirolBeuk20-10-2023 om 22:07

Weer een ondermaats FC , het is niks en word niks .het is niet anders , nait best .

grunn196720-10-2023 om 22:08

14de knap hoor.

Jammer dat je niet kunt degraderen, speel je het hele seizoen voor jan lul.

Leuk seizoen voor de seizoenkaarthouders. 

 

 

Dijk20-10-2023 om 22:11

Stelletje prutsers lamzakken zijn het.

no guts no glory20-10-2023 om 22:09

Het is nog erger als mijn eerste post vandaag. Echt bagger. 
verdedigend en opbouwend zo mager. Elke tegenstander speelt op dezelfde manier. Groningen de opbouw laten verzorgen, je weet dat ze dat niet kunnen en de bal zo weer kwijt zijn. En dan met bewegende spelers er overheen. Zo simpel. Die Peersman heb ik nog nooit een bal naar de goede kleur zien spelen. 
Helaas kwam mijn conclusie ivm ADO wel uit. Belangrijke goals van Veerman en Van Mieghem die het verschil maken en gratis door ADO zijn gehaald. 

Oeleoptak20-10-2023 om 22:16

Idd. We hadden meer kwaliteit gehad en het geld in de buutse. 
Onze scouting en technisch beleid is kut. 

Sammy20-10-2023 om 22:11

Echt verschrikkelijk slecht. We staan daar waar we horen met dit voetbal. 14e plek in de KKD. Chapeau Gudde. Lukkien en de rest van de zooi dat hiervoor verantwoordelijk is. Zegt die trainer van ons ook nog dat er veel dingen goed gaan. Hou nog toch op.

Herman Badkuip20-10-2023 om 22:11

Wedstrijd met een matig niveau van beide kanten, die eigenlijk géén winnaar verdiende! Onterechte strafschop voor De Graafschap, laat Kevin van Veen maandagavond maar banken en zet Kristian Lien in de spits! 

Sammy20-10-2023 om 22:13

Waarom KVV banken, die gast krijgt ja geen fatsoenlijk bal. Begin maar met Bacuna te banken. 

Dijk20-10-2023 om 22:15

Bla bla bla bla heel fijn matig niveau de graafschap gewonnen plek 14 KKD en kvveen maar banken tuurlijk jij wel ga zelf banken.  Oh zo Fijn dat de mannen van Lukkien bla bla bla schijt 

 

Wat te denken van Verrips banken peersman banken  Pelupessy banken Postema banken van Bergen banken mataa banken allemaal zeer bedenkelijk niveau trap die trainer en staf er voor maandag maar uit samen met die Gudde 

Johan20-10-2023 om 22:19

Baggerelftal en dus baggervoerbal. Klopt van geen enkele kant. Dit jaar blijven we in de kkd. Gudde er aub uit. Kan echt niet en mensen die hem de hand boven het hoofd houden ook eruit. Hoe een paar mensen een hele club naar de kloten heeft geholpen. In en in triest dit. 

Dijk20-10-2023 om 22:20

Echt naar de kloten 

Durovski20-10-2023 om 22:24

Top, 14e !!!  Naar de Grote Markt,hahaha KNUDDE.

Op RTV  Noord zijn ze blij dat de FC niet uit de KKD kan degraderen. FLEDDIE en KNUDDE hebben onze club gesloopt. Het stoere verhaal begin deze week in het DvhN is ook niets waard gebleken.

Johan20-10-2023 om 22:27

Wat een lulverhaal was dat ook. Bla bla bla had de titel van het verhaal moeten zijn. Begin eens met een normale linksback kopen joh. Moeilijk hoor. Pffff

Bas3820-10-2023 om 22:27

Heb groningen nog nooit in 41 jaar zo slecht gezien jezus wat een kut elftal en die van veen is gewoon ook 10x niks joh  net als die postema of pelupesy kut voetballers joh win je niks mee 

appie happie20-10-2023 om 22:29

De keeper vervangen

V Veen vervangen,heeft zeker 6 a7 kansen gehad,niet 1 was tussen de palen..

Wat is dit voor comedie dan?

 

Slechte film is het,in de winter flink in kopen,vleugels die voorzetten kunnen geven..jesus wat is dit slecht..

Ik heb kaarten voor maandag,maar zit reeds te denken welke smoes ik zal gebruiken om niet te hoeven gaan..

Ongelooflijk zeg..

Woltjer20-10-2023 om 22:38

De vrije val richting de krochten van de KKD zet zich voort, 14e ! Hoe kan deze club nog gered worden?! Degradatie tot daar aan toe, de club is stervende..

 

BROMBEER20-10-2023 om 22:50

Maandag maar massaal klappen ,zingen  en springen  voor dick en zijn losers! Massaal  het veld op..  14e in de kkd  godverdomme.  

Nachtwacht20-10-2023 om 23:03

Ik weet waar het fout gaat... de data klopt niet. Dick denkt dat KvV de meeste ballen in het strafschopgebied krijgt en dat wij veel kansen creeeren. Misschien even een virusscanner aanschaffen

Als we maandag verliezen is er geen andere keuze dan Dick er uit schoppen. Dan krijgt hij het niet meer op de rit (twijfel daar nu al aan).

BROMBEER20-10-2023 om 23:07

Van directie tot aan selectie  opschonen,  desnoods met geweld.  Oprotten  dat volk

BROMBEER20-10-2023 om 23:07

Van directie tot aan selectie  opschonen,  desnoods met geweld.  Oprotten  dat volk

BROMBEER20-10-2023 om 23:07

Van directie tot aan selectie  opschonen,  desnoods met geweld.  Oprotten  dat volk

Nachtwacht20-10-2023 om 23:12

Slim van Twente om die datascout als mol bij ons te droppen. Helpt goed mee de club naar de kloten te helpen.

En eens met Brombeer... een zachte hand werkt hier niet meer. Alles afbreken en vanaf de fundering weer opbouwen

Stadjer8120-10-2023 om 23:27

14e in de KKD en er zijn 4 of 5 clubs die minder goals hebben gemaakt dan wij. De problemen zetten zich rustig voort.

Het is over en uit met deze club an sich.

Ik zei al eerder, die KVV kan er niks van. Die is gehaald door Gudde omdat hij in Schotland een uitschieter jaar had. Dat is helemaal niet het type speler dat we nodig hadden, maar dat geld ook voor een Emeran van 19 jaar. En zo kun je wel doorgaan. Je wint de KKD vooral met ervaring, zoals oud-FCG Van Hintum vorig jaar zowat de beste speler in die competitie was. 

Ik denk dat nu niemand nog positief kan zijn of proberen te zijn. Geef het op. Dit is het gewoon, we hebben al kansloos verloren van onder meer de nummer 17. Dan is het niet gek dat je ook nu onderin draait. Het positieve is dat iedere klap die deze club krijgt weer eentje is die het beleid met de neus op de feiten drukt. Het duurt even, maar op een dag zien ze het in. Misschien als we finishen als hekkensluiter in de KKD.

 

Op X:

 

FC Groningen heeft in één jaar een complete divisie aan kwaliteit ingeleverd. Van 14 eredivisie naar 14 KKD. Keiharde conclusie....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!