Terug

Deel deze pagina:

Tjaronn Chery tijdelijk terug bij FC Groningen; Spelmaker traint mee

Door Sven Heikens 26 reacties

Tjaronn Chery houdt vanaf vandaag tijdelijk zijn conditie op peil bij FC Groningen. Chery zal de komende tijd mee trainen bij Groningen omdat hij niet aan spelen/trainen toekomt bij zijn club Maccabi Haifa in Israël i.v.m. de oorlog aldaar. De aanvallende middenvelder speelde van 2013 tot 2015 bij FC Groningen en won de beker met de FC

 

Reacties:
ChiChi26-10-2023 om 12:56

Ik heb hem vanochtend op de training gezien, o.a. in een partij spel.

Hieruit bleek dat hij het spelletje nog niet is verleerd.

Direct een kontract aanbieden en als dat niet mogelijk is evt. tijdelijk huren.

Zo'n type speler hebben we zeer nodig.

.26-10-2023 om 13:51

Voor tijdelijk prima speler. Weinig mis mee mits fit.

34 jaar...we worden zo langzamerhand een veteranenclub. 

Het hele idee van Nijland "jeugd inpassen" kan zo langzamerhand in de prullenbak.

Niet goed genoeg, blijkbaar, laatste jaren:

 

 

-          Hrustic

-          Suslov

-          Van Bergen

-          Blokzijl…doet amper mee, heel jammer, nog erg jong

-          Postema

-          Diverse spelers, inmiddels, Cambuur…dat wordt nog wat dit weekend

Wel goed genoeg:

 

-          Meijer

 

Herman Badkuip26-10-2023 om 15:24

Beetje kort door de bocht hoor Je moet de zelfopgeleide jeugdspelers wel even de tijd geven om goed te rijpen! Thom van Bergen, Romano Postema, Thijmen Blokzijl, Tika de Jonge, Wouter Prins, Fofin Turay en Luciano Valente komen er aan hoor. Tjaronn Chery misschien tijdelijk huren, kan toegevoegde waarde zijn....

Dijk26-10-2023 om 15:57

Ach de jeugd scout zegt ook weer eens wat. Hoeveel kansen heeft bv Postema niet gehad. Weer vrijkaartje bij Gudde te verdienen natuurlijk. Nee weinig spelers die doorbreken zelfs zogenaamde spelers o.a. Abraham weggegooid geld ongeschikt en dan moet je afscheid   nemen en doorschakelen. Net als Postema die heeft het niet en kan het niet en zal het nooit leren.  

.26-10-2023 om 18:06

Herman, je noemt diverse namen die ik niet noem. De namen die ik noem hebben, op Blokzijl na, meerdere kansen gehad toch? Betreffende de namen die ik niet noem. Ze mogen het laten zien dit seizoen. Op dit niveau moet het beetje extra te zien zijn.  Eigen jeugd zou mooi zijn op het veld uiteraard.

no guts no glory26-10-2023 om 14:47

Ik heb Chery de laatste jaren toch wel wat gevolgd. Speelde met zijn club elk jaar Europees ( zelfs championleague )   En was vaak uitblinker. Speler met altijd een uitstekende conditie en werkethiek. Zal veel meer brengen als een Bacuna of Duarte. Als het enigszins mogelijk is zou ik hem halen als de competitie in Israel stil wordt gelegd. 
Ook zou ik in de winterstop eens met Feijenoord gaan praten over de huur van Thomas van Belen en Thomas van der Belt. Deze spelers zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor de promotie van PEC Zwolle vorig jaar. Ze komen bij Feijenoord totaal niet aan de bak vanwege de enorme concurrentie en de goede resultaten van Feijenoord zonder hen. Deze spelers kunnen ervoor zorgen dat we alsnog promoveren. Thomas van der Belt heeft ook een enorm scorend vermogen. 

Herman Badkuip26-10-2023 om 15:26

Maar zouden Thomas van den Belt en Thomas Beelen wel weer in de KKD willen voetballen? Denk dat een eredivisieclub meer kans maakt.

.26-10-2023 om 18:07

Wie zou dat wel willen....

DanMan197126-10-2023 om 19:36

Ik denk oprecht dat deze jongens dat (met behoud van salaris) best voor een half jaartje zouden willen. Elke week spelen is essentieel om bij slot in de picture te komen. 

Echter is het niet reëel: Grunn zou enkele spelers moeten dumpen en Feyenoord zal, als het verder gaat in de Champions League, moeten kunnen terugvallen op een brede selectie. Ze zullen dus niet zomaar mensen laten gaan.

Twee punt.26-10-2023 om 19:51

Een voetballer die echt wil spelen, in plaats van op de bank of tribune te zitten, wil echt wel in de eerste divisie spelen, als hij maar kan voetballen.Uiteraard zijn er ook spelers die, als ze niet aan de bak hoeven,liever lui dan moe zijn en zitten hun contract vrolijk op de bank/tribune uit. En ja, verschil moet er zijn. Toch???

Oeleoptak26-10-2023 om 21:26

Er moeten betere spelers komen. Maar dat kan alleen als er spelers weggaan. Directie was deze zomer ronduit achterlijk met de stelling; ' deze selectie bij elkaar houden'. Dat veranderde later weer maar toen konden ze maar een paar spelers meer slijten. 
In de winterstop spelers wegdoen zal zeer lastig worden. Omdat we inmiddels op een zeer bedenkelijk niveau in de KKD beland zijn. 
Welke club gaat onze kneuzen overnemen? 
FC heeft ook geld uitgegeven aan een niveau spelers die ze ook gratis en beter hadden kunnen halen (Peersman, Veen). 
Ik hoop toch echt dat het technische beleid hervormd gaat worden. Zonder Gudde en Beuvink wat mij betreft. 

ChiChi27-10-2023 om 12:10

Tijdens het trainings partij vanochtend bleek dat waarschijnlijk hetzelfde elftal tegen

Cambuur speelt als tegen Emmen.

Dus helaas Lien weer in de spits i.p.v. v.Veen.

Herman Badkuip27-10-2023 om 12:51

Er is zaterdag toch nog een afsluitende training? Even afwachten welke spelers er dan in het basisteam staan....zie 't liefst Kristian Lien met Kevin van Veen in de voorhoede met 4 middenvelders en 4 verdedigers.....

appie happie27-10-2023 om 13:17

Dat zou raar zijn..kan Lukkien van mij ook weg..vVeen altijd basis..houd nl altijd verdedigers bezig..

Boerentrien27-10-2023 om 16:24

Ik vind het heel triest voor Postema. Hij werkt zich het snot uit de neus, maar het levert veel te weinig rendement op. Ik hoop ook op van Veen en Lien voorin.

Fan op afstand27-10-2023 om 15:50

Volgende week een gesprek tussen RvC en de supportersvereniging. Mijn inziens een wassen neus. Iedereen is het met elkaar eens en dat was het dan. Wat betreft de opstelling geloof ik het allemaal wel. Met een trainer die niet leert van zijn eigen tactische fouten en zijn wedstrijdinstelling( veel te voorzichtig en passief) zie ik weinig redenen tot optimisme. 

TomOkker28-10-2023 om 13:37

Dat van die RvC begrijp ik ook niet helemaal. Je krijgt te horen wat iedereen al weet en die zal niet afwijken van wat Gudde en Lukkien onlangs nog in het DvhN lieten optekenen. Daarbij heeft Lukkien nog ergens gezegd wat voor spelers hij het liefst nof ziet komen. Maar voorlopig gaat er op korte termijn niks veranderen, enkel overwinningen zal het vertrouwen doen stijgen. U zij de Glorie potverdorie.

Kein geloel Fußbal spiel'n

.27-10-2023 om 16:46

Van Veen staat gewoon in de basis. Niks aan de hand.

Trainer en speler hebben een goed gesprek gehad. Wanneer Van Veen weer buiten de basis zou worden gelaten kun je zo'n gesprek niet als goed noemen. Dat zou wel heel erg veel liegen zijn...

Lukkien houdt Henk voor de gek...doen alsof Van Veen niet in de basis staat. Henk erg blij.

Tegenwoordig willen trainers dat spitsen van alles en nog wat doen en ook moeten kunnem. Doelpunten maken lijkt haast wel bijzaak...

appie happie27-10-2023 om 17:54

Volgens RtV Noord  staat vVeen NIET in de basis en start de eigewijze Lukkien met dezelfde 11 als tegen Emmen..heeft hij er niks van geleerd dan? Ik was blij dat hij kwam!! Dat is over..van mij mag hij direct weg..Als het zo is !!

 

En Kooij  wordt weer niks,vrees ik.

 

 

 

.27-10-2023 om 18:39

Waarschijnlijk niet staat er.

Euroborg27-10-2023 om 17:09

Verwacht dat Romano Postema én Kristian Lien in de voorhoede staan, beiden hebben een klik met elkaar én kunnen scoren. Moet even meezitten met de FCG, dan gaan de ballen, die er thuis tegen Emmen nét niet in gingen, er wél een keer in!

Dijk27-10-2023 om 17:16

Hoeveel doelpunten hebben ze gemaakt dan ??????? En weer meezitten daarom moet je van Veen opstellen.  Postema genoeg kansen gehad is hem niet wordt hem niet

 En net niet is nu al lang bezig dus reserve en afscheid van nemen.  

Rob197027-10-2023 om 20:14

Lukkien gaat door zoals hij denkt dat de beste is, maar hij vergeet daarbij naar de kwaliteiten van de spelers te kijken.

Lien en Postema scoren moeizaam tot niet. De middenvelders zijn veel te defensief en scoren ook niet, beide linies zijn allemaal dravers en werkers, geen garantie voor goals of verzorgt voetbal. Dan hebben wij nog de verdediging, die een speciaal systeem spelen, die de spelers niet machtig zijn. Kortom een dramatisch elftal, week in week uit.

Groningen moet terug naar de basis, met de sterkste spelers op de eigen positie. Echte backs, die ook back spelen en over de middenvelder heen vliegt als het kan. Normale centrale verdedigers, Rente, Balker, Blokzijl en anders, Bakker. 1 verdedigende middenvelder, (Duarte), een rechter en linkermiddenvelder, Maatta,Bacuna. Aanvallende middenvelder, (Hove/Valente/Irandust), voorin twee spitsen, (van Veen en (nog te halen transfervrije scorende spits)).

 Met eigen jeugd gaan spelen, kan altijd nog, als de schatkist leeg is en de club op omvallen staat. 

appie happie27-10-2023 om 20:23

Ach hou op..amateurs zijn het die 2 ,,de een is te dik de ander te druk..beide niet goed genoeg!!

Oeleoptak27-10-2023 om 20:12

Sorry. Als Veen niet speelt kun je Dick in hetzelfde rijtje plaatsen als Ree wat mij betreft. Notabene je topscorer. Ik dacht dat Lien wel wat kon maar de vorige wedstrijd hield hij geen bal vast. En kopt ballen naast. 
Wat is er mis met de Groninger trainers???

Fan op afstand27-10-2023 om 20:36

Hoe ze het doen is niet echt van belang voor mij, als er maar 3 punten richting Groningen gaan en hopen dat men gedurende de winterstop kwaliteit in gaat kopen.

Heiky27-10-2023 om 22:44

Even wat anders: in de jeugd loopt ook een Mortensen rond. Spits. Weet iemand hier of deze jongen enige potentie heeft?

ChiChi28-10-2023 om 09:36

Herstelt van zijn 2e kruisband blessure (operaties)in twee jaar.

Die kan je waarschijnlijk afschrijven.

Hgz27-10-2023 om 23:52

Geen  van Veenhe duurste aankoop die heeft bewezen dat hij kan scoren opstellen ipv Lien  dan heb je er geen verstand van  ik val van de ene verbazing in de andere. Waar zij  ze in hemels naam bij bezig daar

Herman Badkuip28-10-2023 om 10:09

Vandaag de laatste training voor de wedstrijd van morgenmiddag tegen Cambuur.....misschien wil Dick Lukkien zijn vriend Henk de Jong niet wijzer maken én speelt morgen gewoon Kevin van Veen met Romano Postema in de voorhoede?

Boerentrien28-10-2023 om 10:58

Tegen Emmen ging de 1e helft zonder van Veen goed. In de 2e helft ging het direct al slechter. Dus als Lukkien niet meer zo lang wacht met het brengen van van Veen......

Marco28-10-2023 om 11:23

Het zou logischer zijn om de speelwijze aan te passen aan je meest scorende aanvaller. Temeer daar de rest van de aanvallers nauwelijks scoren. 

Verrips had maar 1 wens in de voorbereiding en dat was dat de verdediging een vaste samenstelling zou hebben. Iedere week is de verdediging omgegooid. Schijnbaar is nu de aanval aan de beurt. Lukkien wijzigt zoveel dat er nooit vastigheid komt.

Om te winnen moet je scorende spelers opstellen. 

TomOkker28-10-2023 om 13:42

Dat is onzin de vastigheid zit 'em in de speelwijze en de wijzigingen die zijn doorgevoerd had ook met blessures en vorm te maken. In ieder geval morgen dezelfde opstelling als afgelopen maandag. Je wordt op je wenken bediend.

Rob197028-10-2023 om 11:56

De aap is uit de mouw, alle vorige weetjes over van Veen kloppen niet, dat hij met de andere twee voorin speelt heeft niets met hun kwaliteit of aanvalsverdrag te maken, de reden is heel simpel, van Veen heeft een conditionele achterstand. Daarom kwam van Bergen er natuurlijk ook eerder in, van Veen kan slechts 10 minuten vol gas volgens de trainers.

Dit lijkt mij een gevalletje, van Veen zo snel mogelijk naar de uitgang. Dit is piepelen.

Dijk28-10-2023 om 12:14

Weer een miskleun van Gudde. En data hoofd scouting Beuving zie anders bij Morherwel dat hij het wel langer heeft volgehouden dan 10 min. En zullen vast wel Schotse clubs intresse in van Veen hebben denk ik? Wel beter is hij weer bij zijn familie.  

 

Maar toch weer conto Gudde en Beuving.  

Boerentrien28-10-2023 om 12:17

Ik las ook net tot mijn stomme verbazing, dat sprake was van een conditionele achterstand. Een kat in de zak gekocht? En niet vooraf de door de FC Groningen zelf zo bejubelde data erop losgelaten? Dan had toch gezien moeten zijn, dat er een conditionele achterstand was. Het is goed, dat er een stevig gesprek plaats vindt met de RvC.

King Poffel28-10-2023 om 12:12

Voor de liefhebbers, om 12:30 uur is de wedstrijd Feyenoord O21 - FC Groningen O21 live te zien op het youtubekanaal van Feyenoord.

ChiChi28-10-2023 om 12:21

Heel snel afscheid nemen van Lukkien, is een 2e v.d.Rhee.

Heeft het constant over we zijn met een proces bezig!!en ik zie lichtpuntjes!

Na 6 weken voorbereiding en 11 wedstrijden, ik zie er niets van.

Rommelt constant met zijn opstelling en zijn wisselbeleid is zeer matig.

De enige speler diie nog wel eens scoort zet die op de bank en liet hem 7 minuten voortijd invallen!

Zet Postema altijd in de basis, maar die is niet meer dan een dravertje en scoort nooit!

Zet Marcel Groninger maar voor de groep.

We zakken met Lukkien al verder in het moeras!!

We staan nu 12e in de KKD..... Het is om te janken!(doe ik trouwens niet,maar wordt er wel triest van)

Boerentrien28-10-2023 om 12:31

Ergens deel ik je mening, maar ik twijfel ook, of het wel aan Lukkien ligt. Hij lijkt opgezadeld te zijn met een heleboel onverwachte "rotzooi", waar hij het beste van moet zien te maken. Of hij aan deze klus begonnen zou zijn, als hij dit vooraf had geweten.......

Durovski28-10-2023 om 12:39

Onze spelers zijn gewoon niet goed genoeg en dat ligt niet aan de trainers. Er moeten een paar echt goede en scorende spelers bij anders blijven we middenmoot KKD.

marcelfcg28-10-2023 om 13:08

Van Veen moet gewoon in de basis. Alweer helemaal klaar met met goochelaar Lukkien.

 

TomOkker28-10-2023 om 13:44

Dat klopt niet Marcel. Bij een goochelaar zie je clou van zijn trucs niet, bij Lukkien zie je de opstelling wekelijks in het dagblad.

.28-10-2023 om 15:12

Conditioneel niet op vereiste niveau. Hoeveel wedstrijden heeft een trainer nodig om dat te beoordelen? Slecht van zowel speler als trainers. Conditie trainer mag zich ook achter de oren krabben.

Van Veen moet ook niet veel rennen. Hij moet klaar staan in en rond de 16 voor het eindschot.

Vorig seizoen dezelfde kritiek dat spelers niet fit waren. Nu wederom. Gudde zou wekelijks overleg houden met de technische staf om hier verbetering in te krijgen. Niet gelukt blijkbaar...

Fan op afstand28-10-2023 om 17:11

#Boerentrien. Lukkien wist waar hij instapte en is neem ik aan ook mede verantwoordelijk voor de aankoop van spelers vanaf het moment dat hij trainer werd dus Lukkien wist wat voor kwaliteit hij te trainen kreeg. En het halen van een spits die conditioneel niet op peil is. Nog steeds niet. Het zou eigenlijk niet meer tot verbaasde reacties moeten leiden. Wat een amateurisme. Je vraagt je bijna af wat er nog meer aan bizarre dingen uit de hoge hoed getoverd worden. Maar goed, je kunt je er wel druk om maken maar de feiten liggen er. Gewoon proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen tot aan de winterstop en dan toch die opruiming houden en echte kwaliteit inkopen. En vergeet voorlopig restwaarde. Ervaring en de juiste mentaliteit. 

Sammy28-10-2023 om 19:12

Nou daar komen ze op tijd achter dat van Veen conditioneel niet op vereiste niveau is. Hij is hier nog maar een week natuurlijk. Lukkien heeft liever 2 harddravers voorin die maar op elke bal moeten lopen om druk te zetten. Dat ze niet scoren is niet belangrijk. Want dan komen onze middenvelders gemakkelijker en sneller aan de bal. Alsof we daar veel scorend vermogen hebben. En dat het middenveld veel te vaak te hoog staat en dat we daardoor verdedigend kwetsbaar zijn nemen we maar op de koop toe. Maar gelukkig staan alle verdeidgers op die plek waar ze voor zijn aangetrokken, not. Je zou haast hopen dat de FC een keer met een nulletje of 7 ervan af gaat. Mischien heeft Gudde en co dan eindelijk door wat voor een clown er nu weer voor de groep staat. Morgen met moeders de vrouw op pad. Kan dus niet de wedstrijd zien. Zal haast mijn echtgenote nog bedanken ook nog.

.28-10-2023 om 23:24

Zou er morgen vrouwenvoetbal zijn dan zou de wedstrijd van de Fc niet uitgezonden worden... Welkom in de kkd.

Fugazi29-10-2023 om 08:41

Is toch geen verschil? Als je nu naar vrouwenvoetbal kijkt of naar de FC. Het is exact hetzelfde niveau. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!