Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen verliest opnieuw en blijft maar aanmodderen

Door Sven Heikens 30 reacties

FC Groningen heeft opnieuw verloren in de Keuken Kampioen Divisie. Ook Cambuur wist van Groningen te winnen, Cambuur was immers al vijf wedstrijden voor vandaag zonder overwinning... Uitgerekend Remco Balk deed Groningen de das om met de winnende treffer.

Trainer Dick Lukkien was over de pot van afgelopen maandag niet geheel ontevreden en startte met dezelfde elf namen tegen Cambuur. Het spitsenduo Lien - Postema kreeg dus opnieuw de voorkeur boven een spitsenduo met Van Veen, hij zat daarom opnieuw op de bank. Tegenstander Cambuur had van alle oud-Groningers drie in de basis staan: Van Kaam, Breij en Balk. 

Groningen begon nog best aardig aan de wedstrijd, maar na een luttele acht minuten stond de ploeg alweer op achterstand. Bij een vrije trap vanaf de zijkant stond de Groninger defensie te slapen en Tol kon de bal zo binnenwerken. Opnieuw een vroege achterstand in een uitduel. 

Het was in de eerste helft aan beide kanten zeer rommelig. Het tempo lag laag en de bal werd door beide ploegen vaak ingeleverd bij de tegenstander. Het positiespel van Groninger zijde leek helemaal nergens op, het spelidee is voor iedereen onduidelijk. De voorsten zetten druk, de achterhoede loopt achteruit. Pas in minuut 30 kwam Groningen tot een schot, toen Bacuna de bal op de goal van Van Osch schoot. De ploeg ging de rust in met 1-0.

In de pauze greep Lukkien in. Pelupessy, Määtä en Lien bleven in de kleedkamer achter. Van Veen, Valente en Duarte kwamen in de ploeg. Groningen tapte in de tweede helft uit een ander vaatje. Groningen nam meer initiatief, maar tot uitgespeelde kansen kwam het eigenlijk niet. Het gevaar kwam veelal uit schoten van afstand of dode spelmomenten. De 1-1 kwam ook uit een schot van afstand. Valente schoot raak.

Even leek het erop dat Groningen zal doordrukken, maar niets leek minder waar. Na een minuut of 70 nam Cambuur weer het initiatief en was het eigenlijk wachten op de goal voor Cambuur. Op een inzet van Uldrikis bracht Jurjus nog goed redding. Even later kon Balk van dichtbij wel binnentikken. 2-1 Cambuur. Tot een slotoffensief kwam Groningen (opnieuw) niet en zo verliest Groningen alweer..

Liefst vijf wedstrijden weet Groningen al niet te winnen in de KKD. In de gehele oktobermaand werd in vier wedstrijden werd slechts één puntje gepakt door een 0-0 tegen Emmen. Groningen staat op de 13e net boven Jong Utrecht en Jong PSV, de achterstand op de promotieplekken bedraagt al 12 punten. Niets lijkt erop dat het tij zich ten goede zal keren. Kortom, Groningen bevindt zich in een diepe, zware crisis en is bezig aan het slechtste seizoen ooit. Woensdag Rijnsburg-uit.

 

Reacties:
grunn196729-10-2023 om 17:49

Na woensdag zal lukkien wel ontslagen worden door Gudde, die gladde aal zal zijn straatje wel weer schoon vegen. 

 

 

.29-10-2023 om 18:17

3 trainers op rij die niet voldoen. Alledrie aangesteld onder leiding van Gudde. Het is nu tijd voor de rvc. Deze moet nu ballen tonen. 

Spelers wegdoen of halen wordt pas echt een drama. Daarvoor heb je heb een kundige td nodig. Probeer die maar eens ergens te halen. Veldmate gaat dat ook niet lukken. Idem Westerhof.

Cambuur speelde vandaag dramatisch slecht. 5 kansen in een thuisduel is erg matig. De eerste helft mocht de Fc naar harte lust aanvallen en proberen druk te zetten. De Fc had hier veel meer mee moeten doen. Spitsen nemen de bal slecht aan. Passing ver onder niveau. Ook vanuit middenveld of achterhoede. Teveel spelers met de techniek van een amateur. Achterin standaard drama bij de fc. 

Cambuur gaf de Fc alle ruimte en daar heeft de fc helemaal niks mee gedaan...

Nachtwacht29-10-2023 om 17:49

De club gaat naar de afgrond... daarom terug naar de basis

Gudde - weg. Heeft een aantal keren niet ingegrepen toen het wel nodig was.

Beuvink - weg. Het is hier geen speeltuin. Als hoofdscout kan ik je nog niet betrappen op 1 goed gescoute speler

Lukkien - weg. Halstarrig een opstelling er door drukken die gewoon echt niet werkt. Daarnaast zijn de spelers niet bereid alles te geven en daarvoor ben jij als trainer verantwoordelijk

 

Marco29-10-2023 om 18:02

Het begint zielig te worden.

Kwaliteitspelers ontbreken.Ook ontbreken er makkelijk scorende spelers. Dit moet de scouting verzorgen.

Dit alles was afgelopen zomer allang bekend. 

Bayco29-10-2023 om 18:33

Het is verschrikkelijk. Spelers..trainer.. komen te kort. Gudde praat naar zijn eigen straatje.. de hele club gaat kapot.

En het ergste is nog wel dat wij als supporters 100% volledige vertrouwen en steun hebben gegeven aan fc groningen.. 

Maar achteraf kan je zeggen dat je fc groningen niet steunt.. want ik kan mijn niet meer identificeren met fc groningen de club staat te ver weg van de supporters

Tijd voor actie

Dijk29-10-2023 om 20:19

Absoluut 

campesino29-10-2023 om 19:30

Ben me vamiddag verrot geschrokken. Dit had niks met voetbal te maken. Cambuur was heel, heeeel erg slecht. Als je daar van verliest..... Ik heb in de tweede helft 15 minuten iets gezien wat een heel klein beetje op voetbal leek. Toen viel het doelpunt en was het over. Toen was de pijp leeg. Dat bestaat toch niet. Dat heeft toch niets met profvoetbal te maken?  Verder is het net ren je rot. Líen, postema, maata, ze rennen zich een ongeluk, maar het is zinloos gedraaf, zonder idee. Er IS ook geen kopsterke spits, er zijn geen steekpasjes, er zijn geen driehoekjes, er IS niemand die zijn man voorbijkomt ( waarom speelt Emeran niet?). Het heeft allemaal niks met voetbal te maken. 

Hoe het verder moet, geen idee. Wat ik wel weet is dat de bodem vd put nog lang niet in zicht is. De gifbeker is nog lang niet leeg. Helaas 

Rob197029-10-2023 om 19:59

Vanaf morgen helemaal opnieuw beginnen, scouting exit, Veldmate laten zitten en een technisch hart vormen. Geen klankborden, met Langerer of types als Westerhof, gewoon een team met voetbalverstand.

Robben in een vrije functie, Hamstra erbij, Veldmate de technische leiding. Veel groter hoeft deze opzet ook niet zijn. De scouting de deur uit, deze op termijn weer optuigen door vakmensen. Als je zelf niet kan scouten, dan kun je het beter overlaten aan de technische leiding. Haal tevens Mathijs maar weer binnen, kan een goede aanvulling zijn voor de op doodspoor geraakte technische staf.

Er moet keihard ingegrepen worden, als de technische staf het zelf niet ziet, dan maar vanaf de tekentafel. In het verleden kreeg men iedere maandag gratis tips van Koeman, Fransen, Veldmate en Co. Deze info heeft de club in het verleden ook naar boven gebracht. De verhuizing naar de Euroborg mag niet als reden voor de boost gegeven worden, want de club heeft niet te klagen over enthousiasme van de achterban.

Het zijn echt de omstandigheden van toen geweest, veel kennis, goede scouting en een mooie familiaire werkomgeving.

Dit alls ontbreekt, met een kille zakelijke directeur, slechte scouting, dure huishouding met veel medewerkers in de marge een radeloze trainer en niet onbelangrijk een dramatische selectie. 

 Gudde, kan ook gewoon de deur uit, verantwoordelijk voor veel zaken, bovengenoemde werknemers zijn hoofdzakelijk door hem aangesteld, verkeerde keuzes in trainers, te lang door gegaan met Buijs, binnenhalen Westerhof, Langerer, optuigen van de slechtste scouting ooit, enz enz. Daarbij is hij ook verantwoordelijk voor de vervreemding van de achterban, met allemaal onzin veranderingen. 

Roelofsky29-10-2023 om 20:45

Inderdaad zo kan het niet langer er moet iets gebeuren en zo snel mogelijk...

Hgz29-10-2023 om 20:44

Aaantal mensen nog steeds verbaasd en geschrokken. Aan het begin van het seizoen kon je al zien dat deze selectie kwaliteit te kort komt Weinigen hebben er echt kijk op inclusief de scouting die deze selectie heeft samengesteld, Nu is het te laat. Teveel punten verloren al. RVC grijp in!

Herman Badkuip29-10-2023 om 21:26

Tis toch werkelijk waar niet te geloven, voor de zoveelste keer dit seizoen verliest FCG een wedstrijd van een gelijkwaardige tegenstander....Wéér onnodig punten verloren omdat de tegenstander effectiever met de kansen omspringt dan onze spelers van FCG! Spelers én technische staf zijn verantwoordelijk voor de matige prestaties van ons team, samen zullen ze keihard moeten werken om er voor te zorgen, dat de komende wedstrijden punten gaan opleveren. Te beginnen komende woensdag in de KNVB-beker tegen Rijnsburgse Boys, die gewonnen moét worden! Daarna een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht, een team in vorm, mag écht niet verloren worden. Voorwaarde om resultaten te behalen is passie én strijd bij alle spelers, we hebben niets aan spelers, die niet durven te voetballen óf géén risico's willen nemen!  Het zelfvertrouwen van de meeste spelers is erg broos én door de matige resultaten is er angst in het team geslopen. Daardoor gaan veel zaken mis tijdens de wedstrijden van FCG. Als het samenspel niet goed lukt, zal er veel meer inzet moeten zijn bij alle spelers! Spelers zullen ook véél alerter moeten zijn bij stilstaande situaties als vrije trappen en corners. Kwalitatief zijn er in de KKD volgens mij echt maar een paar teams [ Roda JC, Willem II en ADO Den Haag] beter dan FC Groningen!

Sammy29-10-2023 om 22:31

Kon vanmiddag niet kijken maar toch maar even de wedstrijd nadien bekeken omdat iedereen het schrijft dat het zo slecht is. En inderdaad, verschrikkelijk slecht. Herman, hoe jij er bij komt dat er maar een paar teams kwalitatief beter zijn vis mijn een raadsel. Volgens mij zijn er maar een aantal teams slechter.  Aanvallend nagenoeg niets gecreeerd, verdedigend weer zeer zwak en goals weg gegeven. Meningen verschillen , daarvoor zijn we allemaal supporter maar ik zie het niet zitten in dit team en zeker niet met deze trainer. Eerst horen we hem alleen maar over systeem er in brengen, nu horen we hem alleen maar over energie. Zondag nieuwe ronde, nieuwe kansen tegen de nummer 5 van de competitie, Uiteraard ben ik er weer bij, eerst maar eens winnen van de amateurs in de beker.

.29-10-2023 om 23:28

Je laatste zin is nu net het probleem. De Fc overschat zichzelf. En dat doen we al een jaar zo ongeveer. Pure arrogantie van Gudde en de gehele technische staf.

Wedstrijd na wedstrijd verliezen komt niet omdat er maar een paar teams beter zijn...

Twee punt.29-10-2023 om 22:35

Mijn analyse van dit FC-GRONINGEN is, ten eerste hebben de spelers geen conditie. Dit zeg ik omdat er in een paar wedstrijden steeds in het laatste kwart van de wedstrijd verloren wordt omdat bij veel spelers dan de pijp leeg is. Ten tweede willen/kunnen de spelers niet als een hecht team spelen, ze gaan niet voor elkaar door het vuur, zeg maar. Ten derde is de algehele kwaliteit van alle spelers aan de magere kant......het zijn gewoon "a bunch of poofs".

no guts no glory29-10-2023 om 23:01

Heb er niet veel meer aan toe te voegen. Alle voorgaande post kloppen gewoon. Alle pijnpunten zijn goed benoemd. Ik zou wel zeker vanaf nu in een 4-4-2 systeem spelen. Ons middenveld is echt zeer matig. Cruijff zei het vroeger al : wie de baas is op het middenveld wint meestal de wedstrijd. En Groningen is nu zelden de baas op het middenveld. Met een 4 mans middenveld is dat gemakkelijker. Zou dan Duarte zeker opstellen voor meer voetballend vermogen. Van Veen met Lien als de 2 spitsen. Postema en van Bergen komen kwaliteit te kort. Bacuna, Pelupessy en ook Hove vallen tot nu toe erg tegen. Slordig,geen diepgang, zetten de voorhoede spelers slecht weg, geen steekpasses, matige duelkracht en conditioneel ook matig. 

Jandeb30-10-2023 om 11:06

Bij de FC lijdt men aan zelfoverschatting. We kunnen veel beter, denken ze; we horen eigenlijk in de top drie te staan; ons zelfvertrouwen is broos en zo hoor/ lees je nog meer kop in het zandstekende opmerkingen uit de diverse geledingen van de FC. Men wil gewoon niet erkennen en inzien dat we een slecht elftal hebben en een ongeschikte coach. We zijn toch niet per ongeluk gedegradeerd, we staan toch niet per ongeluk op de 13e plaats in de KKD, in het putje van het betaald voetbal? Laat de leiding dat eens openlijk uitspreken en zeggen wat ze eraan willen doen, anders kunnen ze beter opstappen. Zonder een stevig crisisbeleid lopen we geblinddoekt naar de afgrond.

campesino30-10-2023 om 13:17

De spijker op zijn kop

Fan op afstand30-10-2023 om 16:45

Ze hebben niet de ballen om de deur achter zich dicht te trekken, alle kritiek ten spijt. En dat gaat van RvC tot aan meneer Knudde en de trainer. 

appie happie30-10-2023 om 18:25

Gaat om geld..money rules...rvc zou Gudde weg moeten sturen...hij is de laatste nog aanwezig van het slechte werk!@ kan die bij vriendje Fleddy..ook bij knvb gasn werken..daar werken nl allemaal van die afgekeurde figuren uit de voetbalwereld!

Waarvan akte

Marco30-10-2023 om 19:29

Gudde moet snoeihard gaan saneren en verder niks! 

Daar is afgelopen zomer niet voor gekozen. Nu moet heel diep het mes in de organisatie. Nu nog een begroting van 25 miljoen waarvan een spelersbudget van slecht 5,5 miljoen. Gudde zal zeker 10 miljoen moeten wegsnijden, waarbij het spelers budget blijf staan. Soort Excelsior organisatie, waar hij vandaan komt. Als er de komende weken niet heel hard wordt begonnen met saneren, blijf je jarenlang in de kkd. Het feest is voorbij. Als er niet snel, hard wordt ingrepen gaat de club kapot.  

Er is afgelopen zomer gegokt en verloren. Lien en Emeran zijn niet de verlossers die ons naar de eredivisie gaan brengen, en de andere spelers ook niet. 

Gudde nu wegsturen, vertraagd de sanering met minimaal een half jaar waardoor sportief herstel nog veel moeilijker gaat worden. Waarschijnlijk wordt het dan paniek en chaos, en komen er mensen zonder financiële kennis, dan gaat het zeker fout aflopen.

 

.30-10-2023 om 20:01

Klinkt mooi dat saneren. Hoe zie je dat in de praktijk? Wie moeten er weg en hoe zou je dat doen? Welk contracten ontbinden? Hoeveel geld mag dit saneren kosten?

Maak het eens praktisch aub.

Marco30-10-2023 om 20:09

Zou er een curator bijhalen. Iedereen en alles afstoten wat niet minimaal nodig is om een voetbalclub te runnen. 

Veel meer dan de kaartjesverkopers en een terreinknecht  zal er niet over blijven. 

Vraag vrijdag maar aan een Dordrecht wat ze aan organisatie op de loonlijst hebben staan, dat is wat er na de reorganisatie over blijft. 

Voordeel is dat je nu in oktober al weet dat je volgend jaar geen eredivisie gaat spelen. 1 punt uit de laatste 5 wedstrijden: kansloos. Nu gaan saneren. 

.30-10-2023 om 21:24

Klinkt wanhopig en dat gaat een flinke duit kosten. Curator kan altijd nog wanneer Gudde zo blijft doorgaan...

We zijn een klein clubje. Nooit veel groter geweest. Kleine clubjes kunnen bij slechte resultaten terecht komen waar we nu staan. We moeten van het arrogante af. Te hoog van de toren blazen maar niet presteren. Dat is funest voor een club als de Fc want dan wordt er minder hard gewerkt. Zie hiervoor de fitheid van sommige spelers. Idem vorig seizoen. Te snel tevreden met minimale prestaties.

Vorig seizoen spelers met een grote bek maar niet presteren. Dit seizoen weer hetzelfde geval maar nu met andere spelers en weer niet presteren. 

0,0 leiding binnen en buiten de lijnen. 

De Fc moet het hebben van hard werken en dat zie ik niet terug op het veld.

Marco30-10-2023 om 21:33

Het is nu financieel 5 over 12. De club kan nu nog zelf keuzes maken. Iedere maand wachten is grotere financiële problemen in de toekomst. 

Saneer je komende winter de club, dan heb je volgend seizoen nog budget en een 2de kans op promotie. Gudde moet gaan ingrijpen. 

 

Hoekie31-10-2023 om 11:31

In een artikel van Johan Masker las ik dat de FC in 1 jaar tijd van 21spelers afscheid heeft genomen. In de winterstop moeten er om schoon schip te maken eigenlijk nog minimaal een handvol spelers weg. Wordt financieel een lastig verhaal maar met spelers als Irandust, Abraham, Pelupessy, Verrips, Peersman en Duarte win je niet de oorlog. Ze zijn fysiek ver onder de maat of mentaal niet goed genoeg.

Lukkien maakt in mijn optiek een grote fout door van spelers te eisen dat ze storen als de brandweer. Als je druk wilt zetten dan moet je de methode Jans volgen. De manier 1 voor 1 druk zetten gaat niet werken en de tegenstander voetbalt er onder uit en bij de spelers gaat naar 70 minuten het lampje uit.

Het is toch niet te geloven dat van de creatieve spelers Irandust, Abraham, Emeran, Duarte en Turay er niet 1 speelt. 

Sammy31-10-2023 om 13:22

Hoeveel spelers zijn er onder die Floperus eigenlijk wel niet gekomen en hoeveel zijn er uberhaupt op niveau dat FC waardig is? En dat drukzetten lijkt meer op hard lopen met een blinddoek voor. Inderdaad kinderlijk eenvoudig om daaronder uit te voetballen. 

grunn196731-10-2023 om 12:53

Iedereen probeert met de beste bedoelingen een bijdrage te leveren hoe nu verder moet. Alleen je zit met een ongelooflijke klote selectie, bijna niemand is KKD waardig en je gaat morgen de bieten brug op tegen RB boys. Deze selectie zo bedroevend slecht, waar lukkien ook niks aan kan doen. Helaas moeten we het maar ondergaan. Gudde snel oprotten. Is verantwoordelijk samen met fludures. Gezonde club zo naar de filistijnen helpen dan moet je wel een ongelooflijke dwaas zijn.

 

Bombarda779131-10-2023 om 12:59

Laten we anders ook eens een wedstrijdje niet komen, allemaal. Of pas in de 13e minuut. Onze plek momenteel in de KKD. Pas als ze weer eerste staan, dan staan ook wij er vanaf het begin weer achter. Verder weet ik het ook niet meer. 

Bombarda779131-10-2023 om 12:59

Laten we anders ook eens een wedstrijdje niet komen, allemaal. Of pas in de 13e minuut. Onze plek momenteel in de KKD. Pas als ze weer eerste staan, dan staan ook wij er vanaf het begin weer achter. Verder weet ik het ook niet meer. 

.31-10-2023 om 13:52

Pas als ze weer eerste staan...jij gaat dus nooit meer heen...

Robbbb31-10-2023 om 15:11

De Fc is al jaren ziek. Van een verkoudheid kun je snel herstellen, maar het is een chronische ziekte geworden en dat dient accuraat aangepakt te worden. Zachte heelmeesters maken stinkende worden. Het zij geschied. 

Jarenlang is er gekeken naar het financieel plaatje, wat uiteraard ook belangrijk is, maar men is het sportieve verhaal vergeten. 

Er dienen rigoureuze maatregelen genomen te worden, schoon schip, het verhaaltje Gudde is wel voorbij ondertussen. Ondanks zijn goede intenties is deze beste man niet geschikt om onze club verder te leiden. 

Totale reorganisatie van de clubleiding is noodzakelijk en dan onze tijd nemen om structurele stappen te maken voor terugkeer naar de Eredivisie. We zullen moeten accepteren dat dit een paar jaar kan duren.  

Fan op afstand31-10-2023 om 15:22

Roep ook geregeld dat de boel opgeschoond moet worden waarbij ik bijna even vaak aangeef dat ik geen namen van vervangers voorradig heb. Maar opschonen kost geld en het leggen van een stevig, breed en goed fundament kost ook geld. Dus mijn vraag is of de FC financieel wel in staat is e.e.a. te bekostigen. Of krijgen we eenzelfde situatie als destijds bij Twente? 

Bombarda779131-10-2023 om 18:03

Dan hoop ik dat we hetzelfde krijgen als bij Twente. Das uiteindelijk ook meer dan goed gekomen.

.31-10-2023 om 16:55

Financieel wel in staat...opschonen...

Nee dat geld is er niet. Dat wordt een financieel drama. Spelers met een meerjaren contract in het begin van hun contract wegsturen...kansloos. Wie wil ze hebben met hun huidige salaris? Niemand wilde Hove overnemen...toch een van de beteren...en ook duurdere.

Elke cent moet gereserveerd worden om eredivisie waardige spelers te halen bij eventuele, ooit, promotie.

Rob197031-10-2023 om 18:01

Gudde denkt steeds dat het wel goed komt en dat hij daarvoor de spelers heeft. Hij had deze zomer echt wel spelers kunnen verkopen, voor een iets lagere prijs. De denkwijze bij de beleidsbepalers is iets anders, dan de onze. Zelfs Lukkien had gedacht het met deze spelers, (incl. zijn aankoop Mendes), het wel zou kunnen rooien.

Nu blijkt dat het nog steeds niets is, zijn de spelers inmiddels nog meer in waarde gedaald, waardoor Gudde met zijn aanmodderen de schade alleen maar laat toenemen. Bang om geen eredivisiewaardige selectie te hebben voor na de promotie, is al een denkwijze, die als een grote fout kan worden gezien.

Abraham, nu bijna een jaar na het hondincident, heeft nagenoeg geen wedstrijd meer gespeeld, en is nog 1/3 van zijn transfersom waard. En zo lopen er nog veel meer spelers rond, die het vorig jaar niet hadden, maar die het bij een eventuele promotie ook niet hebben. Daar had afscheid genomen van moeten worden, maar als je een zeer matige scouting hebt, dan is er ook geen aanvulling om spelers te vervangen.

Kortom een groot drama en mismanagement.  Dit alles gaat ook niet veranderen, in de marge wordt er nog geopereerd, landelijk neemt de interesse in Groningen al af. Deze interesse zal ook volgend jaar bij de sponsoren, supporters end af gaan nemen. Ook dit verlies gaat hard aankomen.

Twee punt.31-10-2023 om 21:59

Het wordt tijd dat Appie z'n glazen bol weer eens tevoorschijn haalt, want dit gaat faliekant fout. Dus Appie weet wat je te doen staat.

appie happie31-10-2023 om 22:07

0-2   daar moet je op rekenen morgen..

BROMBEER31-10-2023 om 22:12

Dit groningen is zoals veel vaker  aangegeven  dood en dood ziek tot in de binnenste poriën van de club en is niet meer te redden! . Er heerst oa totaal geen topsport cultuur kijk alleen maar naar het feit welke spelers zich echt door hebben  ontwikkeld na een inkomende transfer  of uit de jeugd.  Het is om te kotsen zoals deze beleid makers  met de vlub omgaan

Rob197031-10-2023 om 22:32

 "Onze" directeur, bemoeit zich zelf met een gesprek tussen de RVC en de supportersvereniging, hierin kun je zien hoe ver hij zijn macht doorvoert. Een machtsbeluste manager, die totaal niet geschikt is om deze club te leiden. Deze man is geen crisismanager. Totaal ongeschikt voor een voetbalclub. 

Dijk01-11-2023 om 06:32

RVC het zijn lafaards en nu de directie in de kont kruipen engnekken zijn het!!!!!!!!!!!!!!! 

Langerler Gudde Beuvink RVC OUT die er een desastreuze puinhoop van maken. Hoe lang wordt dit nog geaccepteerd.

Stadjer8102-11-2023 om 09:23

Die Erik Mulder, als je die hoort praten, daar komt echt niks uit. Ik vind onder meer hem verantwoordelijk net als Gudde die niks van het spelletje begrijpt en ook duidelijk geen zelfkritiek heeft.

 

Als dit soort mensen het voor het zeggen heeft dan trek je op toevalstreffers. En die bleven de laatste seizoenen uit en dus staan we hier.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!