Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen kent tegenstander halve finale. Feyenoord wacht in De Kuip

Door Sven Heikens 2 reacties

FC Groningen kent de tegenstander voor in de halve finale van de KNVB-beker. Een uitwedstrijd bij Feyenoord wacht voor FC Groningen, wat van tevoren toch geklasseerd werd als de lastigste loting. Op 27, 28 of 29 februari zal Groningen op bezoek gaan in Rotterdam voor een plek in de eindstrijd.

Reacties:
Metworst11-02-2024 om 19:34

Jammer, een thuiswedstrijd was natuurlijk mooier geweest. En veel liever een wedstrijd tegen Cambuur waar we een kans tegen zouden  hebben.

Maar goed, een mooie kans voor dit jonge team om zich in een volle kuip te laten zien. 2 x de kuip dan maar 

Herman Badkuip11-02-2024 om 20:07

Denk niet dat wij met onze vechtmachine van Dick Lukkien op voorhand kansloos zijn tegen Feijenoord....De Rotterdammers hebben een pittig programma voor de halve finale tegen FC Groningen, twee zware wedstrijden tegen AS Roma voor de Europa League én veel geblesseerde spelers....Spits Santiago Giménez is geschorst voor de bekerstrijd tegen FCG in de Kuip. Onze jonge honden kunnen lekker onbevangen gaan voetballen, 't resultaat kan alleen maar meevallen.....Maar het zou natúúrlijk een daverende verrassing zijn als het team van Lukkien doordendert naar de finale om de KNVB-beker!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!