Terug

Deel deze pagina:

Frank van Mosselveld nieuwe Algemeen Directeur FC Groningen

Door Sven Heikens 6 reacties

FC Groningen heeft een nieuwe algemeen directeur gevonden. Frank van Mosselveld komt per 1-juli over van RKC Waalwijk en zal Wouter Gudde gaan opvolgen als nieuwe algemeen directeur van FC Groningen. De 40-jarige geboren Waalwijker tekent een contract voor vijf seizoenen bij de FC.

Op de clubsite zegt RVC-voorzitter Klompien over de aanstelling: "Frank past meer dan uitstekend in ons profiel. Hij kent als voormalig profvoetballer niet alleen de wetten van topsport, Frank heeft door zijn jarenlange ervaring als algemeen directeur in het betaald voetbal inmiddels ook zijn sporen verdiend als bestuurder. Wij zijn dan ook blij dat we hem hebben weten te overtuigen voor FC Groningen te kiezen"

Van Mosselveld zegt zelf over de aanstaande overstap: " ligt een nieuw avontuur en een hele mooie uitdaging op mij te wachten, waar ik – samen met mijn gezin – enorm naar uitkijk. Hoewel FC Groningen op dit moment een niveau lager speelt, zie ik een club met een enorme potentie en historie"

Reacties:
Herman Badkuip17-04-2024 om 19:02

Volgens mij is de aanstelling van Frank van Mosselveld als algemeen directeur van FC Groningen géén verkeerde keuze! De oud-profvoetballer heeft ruim voldoende ervaring op het gebied van het besturen van een BVO. Bij zijn huidige club RKC Waalwijk zijn ze diktevreden over zijn functioneren! Hoop dat hij goed gaat samenwerken met de technische staf van FCG én dat hij Paul Matthijs terug haalt naar onze Trots van het Noorden! Zou toch wat zijn voor onze nieuwe algemene directeur, RKC de eredivisieclub, die hij achter zich laat, degradeert misschien wel naar de KKD én zijn nieuwe club FC Groningen promoveert misschien direct óf via de nacompetitie naar de Eredivisie.....misschien komen ze elkaar nog tegen in een beslissend nacompetitie-duel?

Oeleoptak18-04-2024 om 01:01

Iemand die het vak kent. Gewend is om weinig middelen te hebben maar daar wel de goede dingen mee doet. In deze keuze kun je wel vertrouwen hebben. 
Gudde heeft zeker goede dingen gedaan maar heeft ook zeer cruciale fouten gemaakt. Goed dat hij daar uiteindelijk de consequenties uit trekt. 

Marco18-04-2024 om 12:48

Positief dat er iemand met eredivisie ervaring is gevonden en voor langere tijd is vastgelegd.

 

Boerentrien18-04-2024 om 15:20

En nu vooral rust en stabiliteit in de tent! En iemand, die verstandige beslissingen neemt. De periode Fledderus heeft veel ellende veroorzaakt. Dat valt helaas ook Gudde deels aan te rekenen. Hopelijk komen we ook nog zonder al te veel verlies van een paar miskopen/overbodige spelers  af. 

Fan op afstand19-04-2024 om 10:46

Fijn dat dit hoofdstuk is afgewerkt.  Denk dat het een goede keuze is. Jammer dat Gudde de deur achter zich dicht trekt.  Geloof echt wel dat deze man kwaliteiten heeft. Had alleen de pech dat o.a. Fledderus er rond liep. Heb trouwens begrepen dat al verschillende clubs zich bij Gudde gemeld hebben.  Dus zo slecht zal hij dan toch niet zijn, in tegenstelling tot Fledderus. 

Herman Badkuip19-04-2024 om 22:01

Off topic #  Vanavond speelde Roda JC met 1-1 gelijk tegen de Graafschap en verspeelde kostbare punten! Morgenavond kan FC Groningen 2 punten inlopen op de Limburgers als zij weten te winnen van SC Cambuur! Blijft superspannend in de KKD...ook FC Dordrecht is nog steeds kansrijk door een 3-1 overwinning tegen TOP Oss!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!