Terug

Deel deze pagina:

Trainingsverslag woensdag 8 mei

Door Vincent Duitsch 2 reacties

Met alle focus op de wedstrijd van aankomende vrijdag tegen Roda JC zou je bijna vergeten dat er ook nog getraind wordt deze week. Omdat FC Groningen openbaar in het stadion trainde ben ik ook die kant opgegaan.

Laten we meteen maar met de deur in huis vallen. De man waarvan iedereen dacht dat hij er sowieso niet bij zou zijn vrijdag stond 'gewoon' op het trainingsveld! Uiteraard spreken wij hier over Luciano Valente.

Met een redelijk gevulde Koeman tribune werd de training begonnen met een warming up rondje waar de supporters werden bedankt voor de aanwezigheid. Als eerste trainingsvorm een rondo waar opviel dat de jonge gasten, de wisselspelers en de iets oudere gasten hun eigen groepjes hadden. Er werd gemoedelijk maar wel met de nodige intensiteit gerondo't.

Na de rondo was het tijd voor het partijspel, waar jawel. Luciano Valente zowaar een basishesje aan trok! Nu zegt dit natuurlijk weinig voor vrijdag maar tegelijk ook weer heel veel. Sowieso de manier waarop hij aan het trainen was zou je niet zeggen dat hij geblesseerd is of was. Met andere woorden een goed teken. De beoogde basiself had zoals verwacht de overhand en wist het partijspel dan ook te winnen.

Afsluitend werden er afwerkoefeningen gedaan door de basis en de wisselspelers. Valente deed hieraan niet mee maar ik verwacht dat dit meer uit voorzorg was dan iets anders. Het vizier stond op scherp maar ook de keepers haalden er genoeg ballen uit.

Morgen is de laatste openbare training om 11 uur in de Euroborg. Ook hier zijn supporters welkom. Dus ik zou zeggen, heb je de tijd? Kom dan vooral! Ook na deze training zal een verslag komen.

 

 

Reacties:
Herman Badkuip08-05-2024 om 15:41

Zal toch niet waar zijn, wonderen zijn de wereld dus nog niet uit! Luciano Valente is voor komende vrijdag op de goede weg, zou toch geweldig zijn als hij toch nog een deel van deze belangrijke wedstrijd tegen Roda JC mee gaat spelen! Mocht het na een uur voetballen even tegenzitten, kan Lukkien altijd Rui Mendes, Noam Emeran én Nils Eggens inbrengen! Alle ballen in de zestien op de lange, talentvolle én kopsterke spits van FCG! Heb na vandaag nóg meer vertrouwen op een overwinning van de Trots van het Noorden!

Knoalsterfc08-05-2024 om 16:02

Pfff wat een geruststelling dat Valente mee traint en kans heeft om wedstrijdfit te zijn. Dat geeft mij meer vertrouwen in een overwinning.

Hij werd afgelopen vrijdaeg zeker gemist.

 

Op naar de knallende overwinning in een kolkende Euroborg.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!