Terug

Deel deze pagina:

Matchday! De derby van het noorden uit bij Heerenveen

Door Vincent Duitsch 1 reactie

Na één jaar is het dan weer zo ver, de uitwedstrijd bij de club die pretendeert heel gastvrij te zijn (zie de actie met NAC) maar vandaag hun echte gezicht laten zien.

Mooie sier maken tegen NAC Breda met hun samen dansen en zingen maar tegen ons het echte gezicht laten zien. De eerste supporters moeten al om 09:15(!) in de bus zitten voor een busrit van maximaal 1 uur. Hiernaast zal er geen alcoholverkoop zijn in het stadion en ook sfeerartikelen zijn verboden. Daarnaast kan je nu al invullen dat er maximaal 2 poortjes zijn geopend op 1200 man. We mogen blij zijn dat ondanks we bijna 2 uur van te voren aanwezig moeten zijn in de 70e minuut in het uitvak staan. Uw redacteur spreekt uit ervaring. Tot zover de zogenaamde gastvrijheid van deze misselijke club.

FC Groningen

Na de zinderende 2-2 tegen Feyenoord is het aan onze FC om de eerste driepunter in dat dorp sinds notabene 2016 te noteren. Marco Rente traint weer met de groep mee en Wouter Prins nog apart. Verder zijn er geen blessures te melden. Mooi detail is dat er minimaal 6 van onze jongens echt een gevoel hebben bij deze wedstrijd en er dus alles aan zullen doen om de 3 punten mee te nemen naar de mooiste provincie van Nederland.

Vermoedelijke opstelling: Vaessen, Stam, Peersman, Blokzijl, Bacuna, Hove, Resink, Valente, Schreuders, van Bergen, Postema.

SC Heerenveen

9-1 uit tegen AZ. Tijd om hun de grootste thuisnederlaag ooit te geven.

 

COME ON FC!

Reacties:
Rapdoel22-09-2024 om 02:15

Tis afwachten op het 1e verlies...nou morgen ff niet mag ik hopen...we zullen zien..Ben zekers blij met 1 punt...meer zou heel mooi zijn..zin in :)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!