Terug

Deel deze pagina:

Boerenmacht zoekt nieuwe schrijvers!

Door Vincent Duitsch 6 reacties

Al jarenlang zijn meerdere mensen in touw om dit tot één van de meest betrouwbare en betrokken websites voor onze FC Groningen te beheren. Maar...

 

Wij hebben nieuwe schrijvers nodig! Wij zijn op dit moment met drie personen die door uiteenlopende redenen niet altijd beschikbaar zijn om jullie te voorzien van het laatste FC Groningen nieuws. Om deze reden zijn wij dus op zoek naar nieuwe schrijvers die met net zo'n passie als wij die de rest van de supporters van nieuws willen voorzien. Ervaring met schrijven is niet nodig maar wel een pré, evenals handig zijn met grafische programma's zodat er wedstrijdposters kunnen worden bijgevoegd aan voorbeschouwingen is een absolute pré.

Mocht jij je in bovenstaande herkennen en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Neem dan vooral contact op via de volgende kanalen:
Info@boerenmacht.nl
DM via instagram: @Boerenmacht
DM via Twitter: @Boerenmacht

Reacties:
Herman Badkuip27-09-2024 om 15:11

In de eerste plaats mijn complimenten voor de huidige schrijvers, die het volgens mij tot nu toe uitstekend hebben gedaan! Reageer zelf, als FC Groningenfan, graag met posts op deze Boerenmacht-site en vind 't ook fijn om de reacties van alle medeposters te lezen! Als gepensioneerd docent Nederlands zet ik mijn eigen mening graag op papier, maar ben totaal niet handig met grafische programma's op de PC! Hoop dat andere posters wel handiger zijn op de PC en jullie kunnen ondersteunen in de toekomst! Vind 't wel jammer, dat de Voorspelcompetitie dit voetbalseizoen niet meer gedaan wordt.....misschien weer opstarten bij de tweede helft van de Eredivisie-competitie?

Fugazi27-09-2024 om 18:20

Dat is jammer Herman. Ik had in jou een uitstekend schrijver op deze site gezien. Jammer dat je dan niet handig bent met grafische programma's. Ik hoop dat er andere mensen zich geroepen voelen. 

Vnct28-09-2024 om 13:51

Hoi Herman,

Handig zijn met grafische programma's is geen vereiste! Als jij het bij stukjes schrijven wilt laten is dat ook geen probleem.

Herman Badkuip28-09-2024 om 21:31

@Vnct  Wil 't best proberen hoor, al was het alleen maar om deze fantastische Boerenmacht-site in leven te houden. Lees zelf de meeste posts van de gepassioneerde medeposters met veel plezier. Voorbeschouwingen schrijven voor de wedstrijden van FC Groningen moet kunnen lukken. Zal met jullie contacten via info@boerenmacht.nl.

 

campesino27-09-2024 om 19:28

Tsja en ik zit grotendeels in Spanje. Dat is ook niet handig. En zo zal iedereen een excuus/ smoes hebben om het niet te doen. En dat dat is jammer , want voor hetzelfde geld, verdwijnt boerenmacht

campesino27-09-2024 om 19:34

Voor wat betreft de wedstrijd, de supporters zullen de doorslag moeten heven, want het zal een zware dobber worden. Nu zie je dat een extra verdediger geen overbodige luxe was geweest. Want zonder peersman en rente houdt het niet over. Ook lieten de eerste helft tegen  Almere en de wedstrijd tegen Heerenveen zien dat als Groningen geen 200% heeft ze het tegen iedere ploeg moeilijk hebben.

Desondanks ga ik toch voor een overwinning. En ben ook benieuwt naar die Antman. Dat vond ik 2 jaar terug wel een leuk spelertje

Herman Badkuip27-09-2024 om 20:10

Je wordt op je wenken bediend campesino, deze week is er een jonge centrale verdediger, Maxim Mariani, bijgekomen....misschien speelt hij zondag wel tegen Kowet!

appie happie28-09-2024 om 07:25

Ik snap niet wasrom Oosting niet eerder ingebracht wordt..of niet vanaf begin speelt?

Hij was een belangrijke speler bij WII ...

Doelstelling is logisch,erin blijven,volgend jaar spelers erbij.of in winterstop een goede ( oudere)verdedjger halen..

Gae zou je nog kunnen redden maar Ajax uit wordt echt lastig..

 

Oja Herman..oud docent Nederlands jij bent wel geschikt om te schrijven,dan lever je de stukken in en iemand anders plaatst ze!.Er is vast wel iets te bedenken.Alles gaat toch digitaal dus jij hoeft niet vanuit het westen nasr Groningen te komen.

Zou wat zijn bijna elke weekk een bloemrijke bijdrage van Badkuip!!

Ik zelf ben uiteraard helemaal niet geschikt..kan niet schrijven..ben wel met pensioen maar werk gewoon nog 5 dgn per week..omdat ze me nog niet kunnen missen en dat geld is ook lekker.Vooral dat we nogal wat reizen..

Dit jaar overwinteren in Australie en NwZealand.dus in dec en  jan '25 mis ik de wedstrijden van de FC...

Nu op naar zondag,kleine overwinning zit er in.

hermank196928-09-2024 om 08:02

Omdat Postema er nog steeds in staat. Het lijkt mij wel vrij duidelijk ,,en hoop voor de meeste emotionele posters hetzelfde'', dat als Postema weer niet scoort een wisseling van de wacht moet komen met Oosting.

Herman Badkuip28-09-2024 om 09:45

Niet zo bescheiden hoor appie happie, jij schrijft ook mooie stukjes voor deze Boerenmacht-site! Fijn dat je nog steeds zo lekker bezig bent na je pensionering en vooral lekker genieten straks in Australië en Nieuw Zeeland! Moet je eerlijk zeggen, dat ik 't nog nooit zó druk heb gehad met allerlei fijne activiteiten, je komt als pensionado gewoon tijd té kort....Voordeel is wel, dat ik nu mijn eigen roostermaker ben, kan mijn tijd zelf indelen! 

Twee punt.28-09-2024 om 11:03

Ja, en zo heeft ieder z'n redenen om te doen waar hij of zij zin in heeft. Ikzelf ben met mijn ruim 80 jaar nog dagelijks als vrijwilliger bezig met "mijn kinderboerderij" wat mij veel voldoening geeft. Is niks mooiers om met dieren te werken, het ezeltje, de kippen, kalkoen en hangbuikzwijntje, ze zijn allemaal even lief. Aanstaande 4 oktober hoop ik dat ze niet vergeten worden door deze en gene., maar schrijven voor Boerenmacht,  nou nee, niks voor mij. 

Johan28-09-2024 om 17:28

Zit hier naar W2- PSV te kijken. Veel zwaardere overtreding als van Peersman. Geel, geen jankende en piepende ESPN commentator en geen ingrijpende Var. Tis om je dood te lachen. Denk soms ook dat de Var de tv erbij aan heeft en zich aardig laat beïnvloeden. Daarom alleen al tegenstander van de Var

Herman Badkuip28-09-2024 om 21:42

Moet jou groot gelijk geven Johan, begrijp zelf vaak ook niet veel van de VAR hoor....Wil niet zeggen, dat de VAR 't nooit bij het rechte eind heeft, want er zijn ook voldoende situaties aan te wijzen waar ze wel de juiste beslissing aangaven! Maar het is net als met de scheidsrechters, ze zijn hélaas niet uniform, de ene scheids ziet meer door de vingers dan de andere en de ene VAR grijpt in tijdens de wedstrijd en de andere niet.....Ben bang dat wij er hélaas mee moeten leren leven....Vind trouwens wel, dat de rode kaarten voor Marvin Peersman en Brynjólfur Willumssoin terecht waren...

Heiky28-09-2024 om 21:23

    Ook ik moet helaas afhaken in deze. Zit te ver van het vuur om echt actueel te kunnen zijn. Ook werk ik in wisseldiensten wat het allemaal wat lastig maakt. Heb het jaren geleden wel enkele maanden gedaan maar bleek toen ook al niet te werken. Ik hoop wel dat iemand zich beschikbaar kan stellen want het mooie werk van Boerenmacht mag niet verloren gaan uiteraard. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!