Terug

Deel deze pagina:

[update wo 23 mei] "Aanvaller Mateo Cassierra op huurbasis naar Groningen"

Door Redactie 31 reacties

Eerder vandaag berichtte Telesport dat FC Groningen de beste papieren heeft om Cassierra te huren van Ajax. FC is daarover in gesprek met de Amsterdammers. De Colombiaanse spits werd in 2016 voor 5,5 miljoen euro overgenomen van Deportivo Cali maar blijkt toch wat aanpassingsproblemen te hebben. Het afgelopen seizoen kwam de spits tot achttien doelpunten in de Jupiler league en op de laatste speeldag mocht hij minuten maken tegen Excelsior.

Update woensdag 23 mei - Volgens de Telegraaf zijn Ajax en FC Groningen er onderling uit. Het zou gaan om een huurperiode van één jaar. Alleen met het management van de Colombiaan  moeten de laatste plooien worden gladgestreken. Het gaat om zaken zoals commissie en huisvesting. FC Groningen is/gaat daarover in gesprek.

Het DvhN vermeldt dat het voor Lars Veldwijk een teken is dat hij mag vertrekken. Veldwijk heeft inmiddels een gesprek gehad met de nieuwe trainer Danny Buijs hetgeen niet geleid heeft tot een basis voor samenwerking in het nieuwe seizoen.

Reacties:
blauwevogel07-05-2018 om 13:35

Cassierra ipv Veldwijk hoezo erop vooruit gaan , laat Hans&Jans maar lopen .

Jonge spits plus een CV en we zijn klaar als Padt tenminste blijft

07-05-2018 om 13:55

Lijkt me niet verkeerd .ook samen met veldwijk trouwens.

Welkom in Grunn 

grunnfan07-05-2018 om 13:57

Goeie keus...kom maar.op met die spits

07-05-2018 om 14:19

Wel enthousiast allemaal, prima maar het is nog geen 10 augustus. Er kan nog veel gebeuren tussentijds. Eerst maar eens zien welke spelers er vertrekken en wie er zoal bijkomt. PSV zit al aan Bacuna te trekken, dus wie weet.

07-05-2018 om 14:49

Allemaal geruchten uiteraard... Van Bacuna mag ik niks meer zeggen. ..Wordt beweerd dat ik hem haat ...grootste onzin natuurlijk. Ben mss te kritisch op hem maar psv??! Kan t me amper voorstellen.. .

Afwachten allemaal ....

kees07-05-2018 om 14:55

eerst Padt nog verlengen...dat zou vandaag besproken worden.  Als de club een kleine 4 milj kan ontvangen dan is dat natuurlijk (ook )prima..kan voor een 1,5 miljoen weer een ander komen.  Maar als Cassierra eerst  komt dan wil Padt misschien nog de weelde proeven van een goed seizoen met een sterker FC G, en een plaats in Oranje, zeg maar Bizot voorbij.  

Ronnie 07-05-2018 om 14:57

@robin, haten is een groot woord, maar je kunt toch niet beweren dat jij lid vd bacuna fanclub bent haha

07-05-2018 om 16:45

Maar dat hoeft toch ook niet! Gun  dat joch het allerbeste ...Ik zie heus de potentie wel maar het komt er nog te weinig uit ...Dus beter gewoon blijven. 

Ronnie 07-05-2018 om 15:00

Volgens mij is dit een prima begin. Voorin moet er op de vleugels wat bij. Doan moet grote jongen worden en wua creativiteit in de as spelen. Antuna te licht dus vleugellam. Daar moet zon kereltje met een voorzet komen. Ook goed voor vd Weert. Aan de linkerkant dan zon idrissi type die technisch zeer begaafd is en een goal kan maken. Bij willem 2 loopt zon marokaans ventje rond. Was afgelopen weekend ook weer gevaarlijk. 

FCG-Forever23-05-2018 om 20:49

Bedoel je die Azzaoui? (Was gehuurd van Wolfsburg) of El Hankouri? (Was gehuurd van Feyenoord) 

 

Ik zou zelf graag Vito van Crooij of Mitchell van Bergen zien komen

brummie07-05-2018 om 15:04

Met Cassiera en van Weert (als hij blijft) heb je 2 spitsen, evt. aangevuld met jeugdspeler. Lijkt me voldoende.

De vraag is hoe Buys wil gaan spelen, sinds maart speelt fc voornamelijk 4-2-3-1. 

Kan me niet voorstellen dat Mahi blijft, en na volgend seizoen gratis de deur uitloopt. Veldwijk is einde oefening bij FC.

 

 

07-05-2018 om 16:24

Geld is op dan maar een ajaxcied huren ,past wel in het beleid van deze tijd. Zogenaamde mooie tijdelijke oplossing , ik zeg wacht nou toch gewoon eem met supporters pleasen , en verkoop eerst padt en mahi , en haal dan zelf eigen spelers ipv te huren van ajax.

kees07-05-2018 om 17:08

Euroborg/Noordlease stadion moet weer een onneembaar bolwerk worden voor bezoekende clubs, en in uitwedstrijden moet er ook iets meer inzitten dan een gemiddeld gelijkspel, om de POffs Europees te halen.  Bacuna en Mahi zullen weg willen...ik denk dat een van die twee (Mahi) nog blijft.  Padt zal bij vertrek ook een flinke transferwinst opleveren, genoeg om een goede vervanger te halen tot Hoekstra gereed is voor het Eerste elftal. De mmiddenlinie is veelbelovend met de jonkies maar een sterke en ervaren voetballende VMV kan voorkomen dat de middenlinie door de tegenstander overspeeld wordt.  Antuna bklijft vast nog en daar verwachten ze bij Groningen toch nog e.e.a. van.

FCG-Forever07-05-2018 om 16:29

Ik ben een enorme voorstander van deze huur deal! Hij is financieel niet haalbaar maar als deze jongen op huurbasis er 20 in schiet hoor je mij niet klagen 

tante jannie07-05-2018 om 16:54

lijkt me een goede deal, positieve jongen.

voelde zich niet te groot voor ajax 2

veldwijk weg ermee, rotte appel. opsodemieteren

met zijn instelling verdien je niet het fc shirt te dragen

kees07-05-2018 om 17:30

ikdenk dat hij lekker z'n geld opstrijkt op de bank of zelfs helemaal niet bij de slectie...andere clubs zijn gewaarschuiwd.  misschien kan hij verhuurd worden voor een paar cwenten... maar dat hij de afgelopen jaren werd verhuurd was een teken aan de wand.  Ik denk dat hij Monica wel aan kan en er veel plezier aan beleeft, maar dat die situatie ( straks met deen gezin ) alle aandacht vraagt die hij gewoon niet kan leveren voor de club.  Ergens zonde, maar goed ik werk niet bij het Leger des Heils.

GerdaS07-05-2018 om 16:56

Eerst zien en dan geloven  zie het zelf donker in .Maar wie weet .

kees07-05-2018 om 17:00

dat begrijpo ik niet met dit zonnige weer..   een net-niet spits is niet de oplossing.  FC Groningen wil vooruit-spelen onder Buys, maar dan moeten kansen wel verzilverd worden. In de mêllee van verdedigers op de 16 meter kom je er alleen door met goed combineren en creatieve oplossingen, assists en snelheid...denk aan Tadic, Chery.. Groningen heeft de laatste jaren weinig afnmakers gehad.  Van Weert stond er vaak naast door blessures en kan misschien zijn grote teen nog iets verdefr naar voren steken om een goal erin te prikken,  er is gewoon nu een klasse spits nodig...eerst een jaar, en dan maar verder zien !

07-05-2018 om 17:03

En in dit jaar Moreiro eredivisie spitswaardig maken!!!!!!!!! 

kees07-05-2018 om 17:10

ja...14 goals  moet kunnen   

Jegelkser07-05-2018 om 18:30

Ben benieuwd. Op korte termijn is huren prima, maar op de lange termijn.. als van weert blijft en veldwijk krijgt een kans ben je eigenlijk ook klaar... moet veldwijk wel wat doen aan zijn mentaliteit 

kees07-05-2018 om 18:59

Padt heeft vandaag als eis gesteld voor een eventuele verlenging van zijn contract ( tot zomer 2019). dat er verbetering komt bij FC Groningen,  welke selectie er komt staan en een zodanige werkomgeving dat hij niet nog eens toestanden zoals het eerste  3/4 jaar van seizoen 2017.29018 onder Faber wil meemaken.  o.a. een betere sfeer in de kleedkamer dus.  Dat vind ik slim gevonden: voor zijn eigen functioneren stelt hij een voorwaarde aaan de TS en clubleiding.  Wellicht eist hij ook een salafrisverhoging maar daar heeft hij goed genoeg voor gekeeped.  Ik hoop dat de club net zo over Sergio Padt denkt dan omgekeerd... het is voor geen enkele prof  leuk en werkbaar als er steeds op de spelersbegroting wordt bezuinigd en de goede spelers snel vertrekken en er minder in de plaats komt.  Wat dat betreft is een vertrek van Padt en Jenssen en Bacuna  ook niet erg als er veel geld tegenover staat , maar club zou de supporters niet serieus nemen als dit trabsfergeld weer grotendeels wegvkloeit naar investeerders en Topsportcentrum.

Spelen voor de Play offs Europees is niet alleen minimaal 7 ste plaats behalen, maar ook de kwaliteit in de selectie hebben om daar iets zinnigs uit te kunnen richten , wat dat betreft ligt Aberdeen nog vers in het geheugen 

 

Fan op afstand07-05-2018 om 21:33

Het klinkt mij heel logisch dat Padt, voordat hij eventueel verlengd, meer wil weten en meer zekerheden wil van de TS. Vind ook dat hij daar recht op heeft want de FC is hem veel dank schuldig gezien het afgelopen seizoen. 

Denk dat we met Cassiera een beweeglijke, creatieve en snelle spits kunnen binnen halen. Iets wat we al een tijdje ontberen. Veldwijk heeft volgens mij te horen gekregen dat ook de nieuwe trainersstaf niet onder de indruk is van de voetbalkwaliteiten van Veldwijk. Iets anders ligt het wat mij betreft met Van de Weert. Kon goed mogelijk zijn dat hij schermt met andere partijen. Als Cassiera wel komt hebben we 2 nieuwe spitsen met op de achtergrond hebben we nog een goede jeugdspits. Dat is dan 3 en dan hebben we Van der Weert nog. Geen idee hoe men volgend jaar wil spelen maar 4 spitsen klinkt wel erg ruim.

De reacties lezend aangaande Mahi kan ik mij bijna niet voorstellen dat hij verkocht gaat worden en zeker niet voor de hoofdprijs. Als het klopt wordt hij niet opgeroepen voor het nationale elftal van Marrokko wat zijn marktwaarde niet zal doen stijgen. Naast zijn blessure gevoeligheid. Dus eerst zien en dan geloven. Voordeel zou zijn dat hij fris aan het nieuwe seizoen zou kunnen beginnen.

Bij een eventuele verkoop van Bacuna kun je bedingen dat hij nog minimaal 1 jaar bij de FC blijft voetballen zodat je een extra jaar hebt om een goede vervanger te zoeken terwijl je in de tussentijd gebruik kunt maken van zijn toch aanwezige kwaliteiten. Maar wat mij betreft hoeft hij niet verkocht te worden.

Laat duidelijk zijn dat onze FC mijn inziens een prima weg aan het inslaan is en ik vertrouw erop dat het management en het nieuwe trainersteam voldoende verstand van voetballen heeft en gezien heeft dat afgelopen seizoen te veel bibberen ter weeg heeft gebracht en dat het eenmaal en nooit meer verhaal is. 

marcelfcg23-05-2018 om 14:12

Hoe weet jij dat allemaal Kees. Toch niet achter de deur staan luisteren 

GroningenZuid07-05-2018 om 21:42

Die jongen is wel voor bijna 6 miljoen gehaald en Ajax scout doorgaans goed, hij moet wel iets kunnen tenzij hij is gehaald om Sanchez te overtuigen destijds.

 

Ben geen voorstander van huren maar meer dan 1 of 2 heeft Groningen meestal nooit en dan is het wel te overzien, aangezien Zeefuik een aanbieding heeft gekregen voor een permanent verblijf en Antuna vast wel wordt gedumpt. Doan was uiteraard huur met eerste optie tot koop.

kees07-05-2018 om 22:09

Ik ga er vanuit dat Cassierra één jaar wordt gehuurd van Ajax voor een redelijk bedrag overeenkomend met zijn salaris ..want een lossr flodder-bericht dat zal het niet zijn!. Hij moet voor zijn ontwikkeling in het komende jaar spelen op ED niveau en wil dat ook. Daarmee komen de andere transfers  vanzelf in samenhang:  want het moet wel een team worden en van de vier vraagtekens (>?) Mahi, Antuna, Padt, en Bacuna , het onderstaande >?     

( ik denk  dat Zeefuik (overname van  Ajax) bijna rond is en  en dat Veldwijk straks wordt verhuurd  en Van Weert zonder een nieuw verlengd contract nog een jaar blijft ( misschien doen ze er nu al afstand van naar een andere ED club ?)  en transfervrij in 2019 de club verlaat . Verder is het de vraag wat de komst van Cassaeirra voor Romeiro-van Kozakkenboys gaat betekenen. Die kan natuurlijk een (half) jaar als  speler voor U 23 spelen, en daarna met de  grote jongens zoals Cassiera  spelen... zoiets )    

 

>? Antuna is nog in ontwikkeling bij FC Groningen.  Kan mij wel iets erbij voorstellen, hij is de rapste op de 100 m maar is  zeker geen Johan Cruyff.  Zijn fysiek hoeft geen belemmering te zijn om een behoordlijk goede voetballer te worden ( denk aan Messi, Sneyder enz ) De aanpassing vanuit Mexico naar Groningen blijkt voor hem een grote ...Bij een flink koude winter raakt hij misschien van slag... ik denk dat ze bij de TS graag nog 1 jaar willen proberen .of hij zijn talent kan waarmaken .  Dan is de huurperiode met Man City voorbij. 

>?Over Padt: is een moeilijk verhaal:  Natuurlijk waardeert Groningen zijn keeperskwaliteiten. Of deze jopngen het op kan brenegen...hij is tenslotte al 4 jaar bij de club. En een grote transfer moet je natuurlijk als prof ambiëren.  Maar het buitenland heeft ook nadelen: komt ie daar op de bank, dan kon hij wel eens heimwee krijgen... en dan is de droom van het Nl XI-tal over en uit. PSV lijkt mij geschikter voor hem...en dan heeft ie meteen een sterker elftal voor z'n doelgebied staan. Kijken wat Zoet gaat doen.

>?Bacuna is nog zo jong en heeft zich pas een half seizoen in de kijker gespeeld. Het lijkt nu nog een ongewisse toekomst bij een grote club die hij nu zelf ambieert...Die 3 1/2 jaar in het eerste spelen zijn natuurlijk heel veel invalbeurten geweest. Nog één jaar Groningen in een beter spelend team dan afgelopen seizoen...ik zou het wel weten . Laat hij een voorbeeld nemen aan Van Dijk, die na maanden met moeite voor een redelijke bedrag verkocht kon worden en one-by-one een serie perfecte carrièrestappen maakte en steeds weer een betere voetballer werd en werd beloond. 

Jantje07-05-2018 om 22:19

Laat deze jongen lekker waar die is.  en zoek naar echte  spits voor de langere tijd.

Ik zou proberen om stef Nyland hier heen te krijgen. 

kees07-05-2018 om 22:25

???

07-05-2018 om 23:48

???

Fan op afstand08-05-2018 om 00:07

Wat ik begrepen heb gaat Stef Nijland zijn geluk proberen in Doetinchem bij De Graafschap.

Marco08-05-2018 om 00:02

Eigen spelers is beter dan huren.

Mocht deze speler je een paar plekken hoger op de ranglijst schieten dan krijg je meer tv geld en play-offs.

Niveau vanuit de jup. is afwachten. Dessers bij Utrecht en Boere bij Twente zijn zeer tegengevallen, ondanks hun vele  doelpunten in de eerste divisie. 

Fan op afstand08-05-2018 om 00:18

Denk dat straks onze grootste uitdaging ligt in het vinden in een goede vervanger voor Padt en wat mij betreft mag daar best een bedrag voor uit getrokken worden. En het huren van spelers is helemaal geen probleem. Mocht het niets worden zit je er als club maar tijdelijk aan vast. En zoals in het geval Doan waarbij afgedwongen was dat we de 1ste koop zouden hebben wat voor bult kun je je dan vallen? Daarnaast heb je tijd vanuit je eigen jeugd spelers te laten groeien tot eventuele vervangers na een jaar. En mocht dat op niets blijken uit te draaien, en een goede TS heeft dat vroeg genoeg door, kun je op tijd eens rond kijken naar een permanente oplossing. 

Maar denk dat een goede vervanger voor Padt prioriteit nr 1 moet zijn want ik ben bang dat hij wel vertrekt. Hoop van niet maar vrees van wel.

kees08-05-2018 om 00:49

De fraag is of Padt bij een grotere club nog beter kan worden.. Het viel mij op dat hij bij PSV veel ballen wegstompte waar hij geen fan van is,,, Verder had hij die wat overdreven actie waar hij het publiek tegen zich kreeg ( biergooiers ) Als Zoet weggaat, moet hij daar wel welkom zijn... Overigens was Padt erg "openhartig" oiver al die toestanden in het laatste jaar bij FC Groningen. De club kan de extra centen wel goed gebruiken, en Padt trouwens ook als hij veel meer gaat verdienen elders...   

Ronnie 08-05-2018 om 08:52

Kees Padt is voor Groningen een klasse keeper. Voor top eredivisie en buitenland komt hij tekort op dit moment. 

Zijn uitkomen, hoge ballen is nog niet genoeg. Ik gun het hem wel, maar weet niet of clubs dit risico willen nemen voor een paar miljoen. Dan kopen ze liever een buitenlandse doelman voor een paar centen. Dat was de fc ook al van plan dacht ik. Een uit Scandinavië?

GerdaS13-05-2018 om 20:58

Dromen zijn bedroog  

Dus droom maar lekker verder. 

Stelletje  sukkels  

Jegelkser23-05-2018 om 08:40

Ben benieuwd of Cassiera het kan waar maken. In de Jupiler leauge ook niet mega goed toch? Jong Ajax is het beste team van de Jupiler leauge. Eerst zien dan geloven. Over veldwijk was ook iedereen positief...

Arthur23-05-2018 om 08:43

Prima aankoop/aanhuur

appie happie23-05-2018 om 09:14

Het begint er op te lijken dat Nijland en Jans zeer serieus bezig zijn...moest ook wel natuurlijk..

Buddy23-05-2018 om 10:17

twee amateurvoetballers en een huurling met eerste divisie ervaring. Das zijn inderdaad heel serieuze versterkingen. Als Bacuna Padt en Mahi ook nog vertrekken, moet er nog heel veel kwaliteit ingekocht worden. Gelukkis is het nog lang geen 1 september

harley24-05-2018 om 12:54

Doan..Zeefuik

 

geld is op

Heinrich23-05-2018 om 10:46

Padt is gewoon een hele goede club keeper. Maar deze kunnen  bij grote of buitenlandse clubs op de bank gewoon meer verdienen dan bij de FC. Geeft hoop dat hij aangeeft dat wat hij hier heeft niet 123 opgeeft voor een dergelijke rol. Hij wil gewoon keepen. Valt mij op dat er links en rechts diverse goede Duitse keepers in de eredivisie opduiken die in eigen land 3e man zijn. Die van VVV stroomt dan gewoon door naar PSV. 

Fan op afstand23-05-2018 om 11:39

Als ik de reacties zo lees dan krijg ik het gevoel dat een enkeling denkt dat onze FC bakken met geld te besteden heeft. Dat betwijfel ik. Anders hadden ze al wel andere spelers binnen gehaald. Wat ik al eerder heb aangegeven is het huren van spelers tactisch gezien een prima zet. Blijkt dat de speler niet dat brengt wat je als FC wilt dan gaat de speler aan het eind van het seizoen gewoon retour. Daarnaast biedt het de jeugd een jaar langer de tijd te rijpen om door te stromen naar het eerste. Dat men druk bezig is om de selectie te versterken is ook logisch. Nu is er nog keus. Daarom hoop ik dat Padt eerdaags aangeeft wat hij wil. Gaat hij weg dan heb je nog wat keuze over want die wordt kleiner hoe langer Padt wacht met zijn antwoord.

Mahi zie ik nog niet weggaan. Hij is niet gekozen voor het nationale elftal van Marokko wat hem minder interessant maakt voor mening club en daarbij was het afgelopen seizoen nu niet echt een glans seizoen voor hem. Dus betwijfel het. Bacuna heeft denk ik een deuk opgelopen naar aanleiding van een uitspraak van Jan van Dijk die aangeeft dat het tussen de oren van Bacuna niet helemaal goed zit. Een beetje een “ zomeravond” voetballer met een (te) grote ego( mijn interpretatie van uitspraak JvD) Waar of niet, zulke uitspraken worden gelezen en gewogen. En zulke uitspraken spreken niet echt in het voordeel van Bacuna. 

Tot dusver hebben we als FC maar 1 amateur binnen gehaald en er wordt gemompeld dat ook een keeper uit de amateurs een contract voorstel is gedaan. 

Wat wel een groot voordeel zou kunnen zijn met het binnen halen van Cassiera is dat zijn komst eventuele nieuwe aankopen net over de grens trekt om ook naar onze FC te komen. Geeft toch een indicatie hoe men volgend seizoen wil voetballen. En dat kon ook wel eens een positief effect kunnen hebben op het besluit van Padt. De toekomst zal het uitwijzen maar ben toch positiever geworden. Volgens mij is er nu beleid in de maak, of al aanwezig en weet men waar men naar toe wil. En dat is goed.

Hoekie23-05-2018 om 13:03

Fan op afstand: Als de FC bakken met geld te besteden had, dan hadden ze bijvoorbeeld  Gustafson wel aangetrokken. Ook het verkopen van Linssen is gedaan om kapitaalvernietiging te voorkomen.Het is een zeer goede zaak dat Reis, v.d. Looi, Doan voor 3 jaar zijn vastgelegd. ik denk dat Hrustic en Absalem de volgende zijn. Dat is naar mijn idee ook de enige mogelijkheid om de concurrentie aan te gaan met clubs als Heerenveen , Utrecht, Vitesse en Az. ik denk ook dat Buys als trainer een goede zet. Ik heb een goede indruk van hem gekregen. Bij Faber kwam er niet veel meer uit dan “ we gaan meer en keihard trainen”. Cassierra is een goede voetballer waarbij het natuurlijk afwachten of hij past in de manier van spelen van de FC. Ik verwacht een heel ander gedurfder spelend Groningen dan de jaren er voor.  

Nachtwacht23-05-2018 om 17:55

Het klopt dat de spitsen de laatste jaren niet echt verwend worden bij Groningen, maar in het geval Cassierra zal Spijkerman er een stem in hebben gehad. Moet goed komen....

FcGsup23-05-2018 om 16:54

Is het niet een idee om misschien Raffael van der Vaart te halen? Niet van veel toegevoegde waarde tijdens wedstrijden, maar kan zeker een bijdrage hebben bij de ontwikkeling van Doan, Reis, Van de Looi en dergelijke. Straalt ook wat uit als Groningen een hem haalt. Aflopend contract dus gratis op te pikken.. 

Arthur23-05-2018 om 17:32

Haha las zojuist het zelfde artikel. Van de vaart is wat mij betreft welkom als ie genoegen neemt met een salaris van een tientje per week. Bij een hoog salaris absoluut niet halen hij gaat niks presteren al zou hij terug komen.

Martijn 24-05-2018 om 14:39

Van mij mag hij komen, maar dan wel als ballenjongen of iets dergelijks. Zodat de jonge jongens kunnen zien hoe snel je bergafwaarts kan gaan als je niet alles uit je carrière probeert te halen.

23-05-2018 om 18:28

En dan nog!!! De frikandellen zijn dan niet aan te slepen. Nee, geen v.d Vaart in de Euroborg.

Fan op afstand25-05-2018 om 12:17

Moet eerlijkheidshalve zeggen dat onze fC wel heel erg stil is wat betreft nieuwe aankopen/ inhuur. Zou toch denken dat het aantrekken van Zeefuik en het afhandelen van de inhuur van Cassierra nu toch wel rond zou zijn. En hebben ze nog geen beeld van onze stagaire uit Zuid Amerika? Akelig stil. Stilte voor de storm? Komen ze snel met een lijst met intussen aangetrokken spelers? Mochten wat mij betreft best met mooi transfernieuws komen. Zeker voor twijfelende seizoenkaarthouders kan dat een positieve uitwerking hebben lijkt mij.

Een Van der Vaart lijkt mij niet passen bij onze FC. Daarentegen zijn er genoeg clubs die contracten niet verlengen van spelers zoals Sparta en NEC waar volgens mij best spelers rond lopen die een versterking kunnen zijn voor onze FC. Proletarisch winkelen noemt men dat waar trouwens niets fouts mee is. Hoop dus dat onze FC ons allen gaat verrassen en snel zou mooi zijn. 

GerdaS25-05-2018 om 17:18

Duurt wrl allemaal  vrij lang 

Dat dd nieuwe spelers komen . 

25-05-2018 om 18:20

Moet voor jou geen probleem zijn want jij ziet het toch niet zo zitten in het huidige beleid van de club, gezien jouw reactie's hier op dit forum. en dan jou forumleden uitschelden voor sukkels.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!