Terug

Deel deze pagina:

Afscheid van vertrekkende spelers en trainers

Door Redactie 22 reacties

Afgelopen zondag werd na de gewonnen wedstrijd tegen Excelsior afscheid genomen van "kind van de club" Yoell van Nieff, Kasper Larsen. Marcel Groninger en hoofdtrainer Ernest Faber en tevens werd de Payt speler van het jaar Ritsu Doan gehuldigd. Hierbij een foto reportage van dit alles.

Reacties:
campesino30-04-2018 om 20:29

blijf het jammer vinden, het vertrek van van Nieff, net als hiarieh vorig jaar. Geen wereldtoppers, maar altijd handig voor een trainer want op meerdere plaatsen inzetbaar en jongens van de club.

Ee kunnen wel weer allemaal lijstjes hebben, maar zolang mimesivic, bacuna, mahi, veldwijk, jenssen , drost en padt niet werkelijk vertekken, kan groningen weinig. Dus het is maar te hopen dat er een aantal van die gasten zo snel mogelijk vertekken en niet pas de laatste week van augustus . Nou ja, hetzelfde probleem als ieder jaar. maar als bijv die mimesivic pas de laatste week vertrekt en je haalt geen geschikte vervanger, dan wordt het weer kommer en kwel tot de kerst en loop je weer het hele seizoen achter de feiten aan. Of er moet met het vertrek van van nieff en larsen ruimte zijn om alvast een linksbenige verdediger te halen.

ook de rechtsback positie baart me zorgen, Zeefuik is inderdaad een aanwinst, maar als hij met dit ritme kaarten blijft pakken, speelt hij vaker niet dan wel.

30-04-2018 om 22:24

wacht nou even een paar weken, dan weten we wat er precies gebeuren gaat.  Ik denk dat Bacuna blijft, maar als er een hoog bedrag voor hem komt dan gaat de club misschien overstag en houdt Mahi nog een jaar...  Padt en Memisevic willen wel weg...maar daar heb je een geschikte andere club  voor nodig.  uit Duitsland misschien.

Zeefuik is nu bijna zeker van Groningen en Veldwijk heeft nog 2 jaar een contract;  Moreiro is al binnengehaald cvan Kozakken Boys en ik schat dat er nog pas weer een speler van bjuitenaf bij de sleectie komt 1:3,  dwz: bij drie vertrekkende contractspelers die een trajsfersom opbrengen komt er één ervaren voor in de plaats...ik schat als CV. ..de rest komt van U 23 en dezed kosten alleen een salaris bij een  lange verbintenis..

Maar zoalbng we niets weten van welke spelers definitief vertrekken gaan kunnen we ook niks zeggen over evt vervangeing...toch?

Marco30-04-2018 om 22:31

Blijven al deze spelers dan is het ook geen ramp en zijn we waarschijnlijk sterker dan dat wat er voor terug wordt gehaald. De gedachte dat we er op voor uit gaan blijkt meestal tegen te vallen. Veelal wordt nog minder dan de helft van het verkoopbedrag geinvesteerd, en onze scouting zit er soms ook nog naast, dus bij wisselingen boeren we vaak achteruit. Nu hebben we elftal dat op elkaar is ingespeeld.

Mimesivic nu 1 jaar basis speler wordt beter, bacuna wordt sterker en beter, mahi wordt fit en beter, veldwijk blijft thuis op de bank of gaat weer voetballen, jenssen leuk voor de breedte, drost zorgt voor assists en pakt zijn doelpunten mee, padt is een verlies als hij vertrekt. Met deze spelers er bij doe je mee voor plek 7-10. 

30-04-2018 om 22:53

@ Marco: laat ik dan nog één keer in jouw fantasieën meegaan, en stellen dat ( Zeefuik wel rond komt ) en...

Memisevic, Bacuna en Mahi in feite volgend seizoen 3 basisspelers zijn; Gaan deze voor behoorlijk wat geld weg, dan komt hiervoor één ervaren en goedverdienende speler van buiten komen.  Blijft Bacuna met een verlengd contract ( wat ik verwacht ) dan staat er genoeg kwaliteit op het veld. Veldwijk moet eerst in de gratie vallen bij Buys.

Jenssen en Drost en Padt zie ik niet meer bij de selectie in het komende seizoen...dat is op dit moment mijn gedacfhte hierover.

En verder komen er nog een of twee jong FC spelers van buiten tegenover diverse spelers die daar vertrekken, net zoals Idrissi en De Vos destijds samen van Feyenoord kwamen.

     Maar...zoals  gezegd...laten we de gebeurtenissen afwachten!  Winnen of gelijk bij PSV is nu het belangrijkste voor de seizoenkaartenverkoop, en voor een eindklassering : plaats 6-8     

30-04-2018 om 22:55

correctie * en voor een eindklassering volgend jaar van plaats 6-8

01-05-2018 om 08:35

En hier sla je de plank dus volledig mis: 'veldwijk blijft thuis op de bank of gaat weer voetballen, jenssen leuk voor de breedte'. Deze drie spelers zitten namelijk in de top 6 van grootverdieners van de FC. Moeten dus uitblinken of weg. Niet 'leuk voor de breedte'. Dat zijn termen die ze bij de top 3 kunnen gebruiken, niet bij de huidige financiele situatie van de FC!!

Marco30-04-2018 om 23:51

Als PSV een beetje gas geeft tegen onze verdediging van 50 tegendoelpunten dan schoppen er wel 3+ in zoals ook tegen ajax. 

Bij plek 6, zullen we az, Utrecht of Vitesse onder ons moeten laten over 34 wedstrijden, dat is te hoog gegrepen. Zonder Padt en MahI zullen ze echt goed moeten inkopen voor 7 of 8ste. Voorzie plek 8-10.

01-05-2018 om 02:56

Als Buijs nu vestandig is dan gaat hij verder met de basis die er nu staat, van de basis nu zie ik alleen menisevic & bacuna vertrekken hiervoor moeten ervaren vervangers komen.

Padt&Mahi zie ik gewoon blijven , beide met een nieuw contract en een afkoopsom van 2 a 3 milj

Verder hoop ik dat het rondkomt deze met zeefuik en het starten van verkoop cq vertrek jenssen,drost & veldwijk ( misschien new guinea dan kan ie de hele dag zijn blote leuter laten zien)

Het doorschuiven Breij naar A selectie en volgens de pisbakken circuit is FCG bezig met een jonge spits die in Nl speelt namen die rondzingen zijn sierhuis(jong ajax)&Novakovich(telstar)

Heetlijk die geruchten!

brummie01-05-2018 om 08:52

Contracten Bacuna, Mahi, Padt, Drost en van Weert lopen in 2019 af. Memisevic heeft nog cluboptie 1 jaar verlenging.

Verwacht dat Bacuna, Padt, Mahi en Drost gaan vertrekken. Verlenging Mahi en Padt zou mooi zijn, maar kans lijkt mij nihil. 

 

Ik hoop dat Veldwijk vertrekt. Zowel binnen als buiten het veld niets toegevoegd. Misser.

01-05-2018 om 10:44

Moet mijn seizoenkaart nog verlengen. Normaal gesproken doe ik dat gewoon weer. Enige aarzeling is dat ik vind dat Veldwijk weg moet. Blijft mijn inziens een stinkende wond in de selectie. FC moet daarin haar verlies nemen. We hebben nog 4 maanden transferwindow. Alles is nog mogelijk.

01-05-2018 om 11:51

De antipathie tegen Veldwijk is begrijpelijk maar bedenk wel dat deze speler nog gewoon 2 jaar onder contract staat bij FC-Groningen. Er is op dit forum niemand die echt weet wat er tussen de club en deze speler de laatste tijd afgesproken is. Als het met deze speler nu zo blijft als op dit moment dan meldt hij zich per i juli 2018 gewoon weer bij de trainer  en gaat hij gewoon weer meetrainen met de eerste selectie. Mocht er tijdens de transferperiode belangstelling voor deze speler komen dan veranderd de situatie en wordt hij verkocht. Het verlengen van een seizoenkaart af laten hangen om de aanwezigheid van één speler is mijns inziens een beetje te kort door de bocht. Er zijn genoeg redenen aan te dragen om de seizoenkaart juist WEL te verlengen. Ik noem een paar:"het feit dat ene Doan bij de club speelt, het feit dat er een nieuwe trainer voor de ploeg staat, het feit dat er een jong ambitieus team op het veld komt te staan en het feit dat er steeds naar vervangende spelers wordt gezocht. Alleen daarom zou ik mijn seizoenkaart verlengen, hopende dat het een mooi seizoen voor de club zal worden, iets wat je nooit met zekerheid kan zeggen, maar dat is bij elke club het geval. Kijk naar Twenthe waar het dit seizoen falikant mis is gegaan terwijl daar supporters op de tribune zitten met toegangskaarten voor de periodes van 5 en 10 jaar. Ik weet, we zijn de laatste jaren niet erg verwent met "FC-Groningen voetbal", maar heb met de huidige insteek van de club en alle veranderingen die er aan zitten te komen, het volste vertrouwen in het nieuwe seizoen. Hoop doet leven en vooral in de voetballerij is dat een gegeven.

01-05-2018 om 13:51

je bent er vroeg bij, met dioe laatste regel in Sinterklaas-rijm... Tegen die tijd kunnen we trouwens WEL een eerste balans opmaken hóe Buys zich er zich van zijn taken heeft gekweten...  Cadeau zal hij het gewenste sportieve succes niet krijgen.  En hoe je het ook beziet...de tegenvallers: zwaar geblesseerden of geruzie in de club... dat soort zaken moet hij ook doorstaan. Het recente kritische bericht in DvhN over Buys die moet dansen naar de pijpen van de heren Nijland en Jans ( inzake het wel of niet aanstellen van Joop Gall ) ...dat vind ik zwaar overtrokken. Dit soort afwegingen die  zijn niet voor openbaar; Het heeft er alle schijn van dat een teleurgestelde Joop Gall via de pers een doekje open wil doen en zijn gelijk wil halen.  In het verleden hebben trainers bij FC groningen een enkele keer eerder met modder gegooid over de cultuur bij de club:  Jacobs, Huistra en Maaskant herinner ik mij zomaar. Maar meestal kijkt  men toch tevreden terug over het dienstverbanmd bij deb FC. En verder is Buys nog niet eens begónnen bij de club.  FC Groningen verwacht veel van deze jonge trainer die voor het eerst een profclub gaat leiden. 

Ach,  het lijkt een storm in een glas water.  Buys kan gewoon zwelf kiezen voor een privé-vertrouwenspersoon en voetbaladviseur  van buiten de club om...desnoods betaalt FC Groningen een gepaste vergoeding hiervoor...  

Ronnie 01-05-2018 om 12:50

Veldwijk zijn gedrag is niet goed te praten. Echter, dat hij nu niet speelt is omdat hij teveel wedstrijden mee heeft gedaan ih eerste en daarom niet met de beloften meer mee mag doen.

Nu het naar het einde vh seizoen loopt kan de emotie er ook wel een beetje af en wordt het tijd voor nuance mbtvdpelers als Jensen, Veldwijk etc. Zij staan gewoon op de loonlijst en laten we hopen dat Buijs wel snapt dat je een speler op zijn beste positie moet zetten en hem niet moet "verkrachten" door hem op verkeerde plek neer te zetten. (Vb hirajeh die alleen niet op doel heeft gestaan)

01-05-2018 om 14:56

Snap die symphatie voor veldwijk  niet zo , heeft nooit iets gezegt over "stom van mij " of dat " ik het anders zou doen " nee gewoon alles negeren in een tijd waarin Padt en Mahi zich zorgen maakte over de positie van FCG blijft die sukkel zich alleen bezig houden met zijn vlog vriedin.

Afgelopen zondag bedankte Mahi alle supporters voor hun support terwijl hijzelf een slecht seizoen daaide en het wk waarschijnlijk mist dit is voor mij een voorbeeld van een speler  die dankbaarheid toont tov de club.

Veldwijk is een speler die het liefst zijn salarsi opstrijkt en er niets voor terugdoen het had hem geen  zak uitgemaakt als FCG gedegradeert was.

Gratis wegdoen die vent .geef zijn salaris maar aan een sierhuis,lammers of een novakovic

appie happie01-05-2018 om 16:42

Ik denk dat 80% van de mensen hier het  met je eens is.

Drama gast die Veldwijk..

01-05-2018 om 15:53

Veldwijk is welkom ...Iedereen maakt fouten... Alleen lig je als vriend van een andere bekende Nederlander onder een vergrootglas. ..Wie weet wat andere spelers uitspoken... Wil het niet goed praten en misschien wordt ie alsnog goed verkocht maar vooralsnog is ie hier nog en welkom om zn ongelijk te bewijzen ...

marcelfcg01-05-2018 om 19:46

Spreek voor jezelf heer Robin. Ik ben van mening dat Veldwijk zijn gezicht hier niet meer moet laten zien. Over en uit. Bijzonder slecht voorbeeld voor andere selectieleden. Zijn gedrag is niet te tolereren. En als er geen koper is gewoon 2 jaar lang op de bank en iedere ochtend zo vroeg mogelijk laten opdraven om rondjes te rennen. Kijken wie er aan het langste eind trekt.

01-05-2018 om 21:26

Heer marcelfcg,.. . !  Uiteraard spreek ik voor mezelf 

Ieder zn mening gelukkig ...lach me helemaal slap als ie er gewoon bij is vlg jaar en iedereen de mond snoert.. .

01-05-2018 om 16:51

Veldwijk is niet meer met topsport bezig.

Hij was dit seizoen veel te dik en daardoor verschrikkelijk traag.

Afscheid van nemen ook is het kapitaal vernietiging.

Is achteraf toch de rotte appel.

Daarna is de FC beter gaan spelen 

02-05-2018 om 02:03

Een (groot deel van het ) seizoen lang is er al er slechte/niet optimale  sfeer in de selectie. Dat uitte zich in tekleurstellende resultaten, en af en toe gedonder tussen spelers en staf wat naar buiten kwam. Dat is dus niet alleen Veldwijk. Hij blijkt verslaafd aan het glamour vrouwtje en de schijnwereld van sterallures  en een verlangen naar herhaalgedrag van een junkie... steeds weer zoeken naar diezelfde emoties...straks komt de baby en zal hij wellicht helemaal zich willen afkeren van werk en voetbal?... Kan ook hem wakker schudden om niet al zijn kansen te vergooien...we zullen het zien wat de nieuwe realiteit met hem doet 

01-05-2018 om 18:14

Van weert scoort er nu ook 12 zonder een heel seizoen gespeeld te hebben! Veldwijk scoorde in zijn beste jaar 15 bij PEC voor de rest heeft hij nergens iets laten zien! Ook is hij slecht voor de sfeer in de groep. Er is geen enkele reden om met hem door te gaan dus.

GerdaS01-05-2018 om 19:18

Gerucht .van Nieff naar Nac 

 Bron dagblad van het noorden  

01-05-2018 om 23:21

Zou een leuke club voor hem zijn, ben benieuwd voor welke positie ze hem zullen halen!

02-05-2018 om 08:41

Prima spits veldwijk , liever hem dan Faber , stel goed heiligen hier.

02-05-2018 om 08:45

Het is ook gewoon in de tijd waarin we leven , alles ligt onder een vergrootglas , alles moet perfect , en als voorbeeld zijn. Djurovski was ook niet zo topsporter maar dat was weer in een andere tijd maar werd getolereerd omdat hij het was.

RKremer03-05-2018 om 09:10

Hij (Milko) werd getolereerd omdat hij een hoog aaibaarheidsfactor had.... en omdat hij het verschil kon maken. Dat kan Veldwijk nog niet zeggen.

marcelfcg03-05-2018 om 17:51

Bij Djurovski werd het geaccepteerd omdat hij van de buitencategorie was. Een speler waarvan je je af kon vragen hoe die in hemelsnaam in Het Oosterpark kon voetballen. Een man die in zijn eentje een verdediging kon oprollen. Hij had crediet vanwege zijn enorme kwaliteiten. Dat zie je ook bij andere grote spelers (Romario om er een te noemen). Veldwijk heeft helemaal niets gepresteerd en heeft om die reden geen crediet maar haalt wel de media vanwege zijn gedrag.

03-05-2018 om 20:29

Doe nou niet zo wijs jongens , dat hoeven jullie mij niet uit te leggen. De kwaliteiten vallen natuurlijk niet te vergelijken , totaal verschillende spelers en persoonlijkheden. Op 1 ding wil ik wel ingaan Marcel , de beste man heeft amper gespeeld haha , jonkje heeft gewoon een glamourchikkie tis nait aanders gewoon lekker ballen.

03-05-2018 om 20:30

En dat topsport gelul komt me ook wel de strot uit

Ronnie 02-05-2018 om 08:47

Zou het voor dit forum ook niet goed zijn als er een transferperiode voor de mensen die posten is? Net als bij de fc afscheid nemen van een paar, een paar nieuwe der bij. Een paar naar Heerenveen of az ...

02-05-2018 om 13:24

Goed idee Ronnie!!!!! Meld jij je als eerste aan om een transfer te maken naar Akkrum-zuid? Hun clubsite heet "Feanfan". Je moet er maar opkomen.

Ronnie 02-05-2018 om 18:41

Ik was er al bang voor. Wie kaatst kan de bal verwachten. Ik ben vandaag in hveen geweest en toen ik dichtbij het stadion kwam kreeg ik vlekken in mijn nek en op mijn huid. De dokter zegt dat het allergie is voor hveen. Geen zalf of pillen voor. Blijf maar gewoon fc supporter.

tis nait aans Rob Roy

02-05-2018 om 19:25

Gewoon supporter blijven van de mooiste club van Nederland en je krijgt geen last van allergiën van welke aard dan ook. Als ik op de A7 rij en ik kom in de buurt van Akkrum-zuid dan kijk ik altijd even de andere kant op want ik vind het daar gewoon een heel armoedig zooitje. Blief mor gewoon ien Stad das t'allerbeste.

02-05-2018 om 21:03

Verschil moet er zijn Ronnie , ik hoop dat je stressvlekken weer weg zijn , en daar niet meer hoeft te zijn binnenkort.

02-05-2018 om 11:53

Waar lezen jullie de geruchten over Novakovic?

02-05-2018 om 12:03

Op fcgforum zijn geruchten dat Groningen en jonge spits op het oog heeft die al in Nederland actief is. Dan kom je al snel uit bij Novakovich, Lammers of Sierhuis

02-05-2018 om 13:35

@KOudman: wacht nou even.!..een week of 2, 3 en die spits wordt wel bekend gemaakt ( in samenhang met wat er vertrekt )  FC  Groningen heeft de gewoonte om heel vroeg in de tranferperiode al toe te slaan - en daarna heel laat in augustus  alsnog een "reparatie-speler" voor de selectie toe te voegen waar nog zwaktes ( in de dubbeling van posities  ) zijn. Ik denk dat Padt als eerste gaat en vervangen moet worden.

Maar uit jouw rijtje zocht ik nog even de  huidige positie van deze spelers:  

 

Novakovic (21jr Telstar, gehuurd een seizoen van Reading, marktwaarde 250.000

Lammers (spits bij PSV ligt vast tot 2021 en heeft een actuele transferwaarde van 1,5 miljoen ! dus onhaalbaar )

Kaj Sierhuis van jong-Ajax ligt vast tot 2019 ( scoorde 19 goals in de JL) en heeft een marktwaarde van 250.000

02-05-2018 om 23:30

@kees die marktwaarde van Lammers is waarschijnlijk niet de vraagprijs, aangezien hij nog maar een paar wedstrijden in het eerste heeft gespeeld. Verder denk ik dat de vraagprijs van Novakovich hoger is dan die 250k, aangezien het om een Engelse club gaat

02-05-2018 om 12:29

Als we een aanvalstrio krijgen met Doan, Van Weert en nog een nieuwe buitenspeler (Groeneveld van NEC goeie optie) een middenveld met Hrustic,  Van de Looi en Reis (en nog een ervaren middenvelder erbij. Padt proberen te behouden, Zeefuik overnemen. Hebben we volgensmij een prima team volgend jaar

Marco02-05-2018 om 22:37

Nieuwe centrumspits is alleen nodig als Veldwijk vertrekt. Geld voor Kodro is er dus niet meer.Doan staat nu rechtsluiten,  nieuwe linksbuiten is zeer welkom. Misschien is Tarik Tissoudali een optie om te huren met optie tot koop. Doet het goed bij De Graafschap.

 

02-05-2018 om 23:29

Tissoudali lijkt de laatste weken idd een leuke speler. Maar is door de Graafschap gehuurd van VVV waar hij amper speelde. Lijkt dus op het moment teveel een"te groot voor het servet, maar te klein voor het tafellaken" speler.

marcelfcg03-05-2018 om 17:55

De wedstrijden die ik van Mainz heb gezien speelde Kodro niet. Zelfs niet op de bank. Miischien wil Mainz hem wel (gratis) laten vertrekken.

03-05-2018 om 01:49

Naar mijn idee wordt hier veel te veel over nieuwe namen voor de selectie 2018/2019 gespeculeerd, terwijl volgens mij er eerst een aantal andere  verantwoordelijkheden voor de TS en Nijland/Jans op hun bord liggen, te weten:

Het (wéér) noodzakelijk  snijden/muteren van de selectiespelers  en U.23, waarbij vooral versterking van FC Groningen U.23, en de instroom komende seizoen naar het Eerste elftal  voorop staan.

Doan speelt komend seizoen ( met een driejarig contract ) voor FC Groningen.  Gaat hij goed presteren en zich verder in de kijker spelen zoals nu verwacht wordt, dan is hij misschien al in de winter of anders einde volgend seizoen ( voor veel geld ) verkocht. Om op datzelfde moment hiervoor  een jonge evenzo creative aanvallende middenvelder ervoor in de plaats klaar te hebben staan,  stelt FC Groningen op dat moment in  een risicovolle en dus een wat financieel nadelige onderhandelingspositie....dat  wordt nl. een dure grap. Spitsen zijn bij Groningen niet altijd succesvol gebleken.  Waarschijnlijk zal zo'n beschikbare speler weer van de modale categorie zijn en schieten we er weinig mee op....zo werkt het nu eenmaal.

Verder zal een eventueel vertrek van Mahi, nog meer verantwoordelijkheid voorin leggen op spelers als Van Weert en Drost-(als de laatstgenoemde  blijft). Memisevic is belangrijk voor de club en die zal hem daarom  langer willen binden. Padt heeft nu een makkelijke positie: vertrekt hij na 4 jaar FC Groningen, dan kan uit de opbrengst makkelijk een evenzo sterke vervanger voor hem in de plaats komen.  Veldwijk blijft waarschijnlijk volgend jaar vanwege zijn doorlopend contract, maar blijft wel een factor van onzekerheid en of hij die een basisplaats krijgt en waar gaat maken? niemand die dit kan inschatten. Bij niet functioneren zullen ze hem met verlies van de hand doen.  Bacuna en Zeefuik én Antuna  heb ik, zoals het nui lijkt,    - voor het gemak maar vast bij de nieuwe selectie gerekend.

Deze personele wisselingen in de komende transfertijd zullen zeker hun schaduw vooruitwerpen:

Het is van tweeën een:

1. Verandert er weinig met Mahi, Drost, Van Weert,  en zowel Padt als Memisevic blijven nog een seizoen, dan valt er weinig te vervangen of binnen te halen -de selectie is compleet voor  het nieuwe seizoen en vooral vanwege het beperkt beschikbare geld verandert er weinig .

2. Maar lukt het wel om dit keer naast een aantal contractverlengingen, en vertrek van transfervrije spelers, om ook nog spelers met (flinke) winst te verkopen, dán pas (!) komt er ruimte en behoefte  voor een talentvolle extra doelpuntenmaker.   

Dit overziende zal er in het beste geval, mogelijk deze zomer al minstens een jonge spits bijkomen, die het voordeel kan hebben dat deze op tijd klaar is te om ingespeeld te zijn bij de selectie, en daarmee  FC Groningen in staat stelt om  in het komende seizoen  een goede eindklassering te halen. Daarnaast zal er ongetwijfeld een nieuwe aanwas komen vanuit jong FC Groningen gaandeweg het seizoen.

Als gunstig effect zijn we dan meteen (deels) verlost van de telkens maar teruglopende toeschouwersaantallen en tv gelden die bij slechte prestaties als een onweersbui over de begroting heenschuiven. Het komende jaar zijn we nu gelukkig (praktisch) zeker van plaats 8 voor wat betreft Fox gelden. Daarbij komt er ALS er een een goede seizoenprestatie wordt neergezet, meer positieve aandacht en prestigewinst van de club, met mogelijk meer sponsorbereidheid/financiële armslag daarna en met spelers die makkelijker beschikbaar zijn/willen uitkomen voor onze club. 

Het gaat in de praktijk natuurlijk nooit helemaal precies volgens dit "draaiboek". zo eerlijk moet je zijn.

Wat recent bij AZ is gelukt om de jeugd goed op te leiden en te binden,  zal op z'n best een blauwdruk zijn voor FC Groningen...maar of dit allemaal gaat lukken? Dat laatste blijft natuurlijk (ook) een beetje wens-denken van mij, maar het moet! : het Topsportcentrum eet een deel van de begroting op en daarom moeten  TS én alle spelers), in het directe belang van de club, er wel hélemaal voor gaan; zeg maar: dit is een eerste prioriteit en voorwaarde voor succes.

 

03-05-2018 om 22:37

Lees net dat Veldwijk zijn carrière voort mag zetten op de sociaal media, mocht hij dat graag willen want de FC. gaat geen gebruik meer maken van zijn kunnen. Jammer dat die man zijn werk als profvoetballer niet serieus neemt. En onze Mexicaanse huurling zou zelf weg willen. Maar de FC wil graag nog met hem door. Denk dat onze Mexicaanse vriend meer tijd verdient want hij kwam niet echt tot mogelijkheden om zijn kunsten te vertonen. En hij heeft een huurcontract voor nog 1 jaar dus weinig risico. 

Nu komen mij de geruchten dat onze FC achter een jongere spits aan zou zitten meer geloofwaardiger over. Al met al gaat de bezem al aardig door de selectie dus mag aannemen dat er toch nog wat vers bloed binnen gehaald wordt. Rustig afwachten dus.

03-05-2018 om 22:50

tja...ik heb wel vaker meegemaakt dat het "nieuws" bij nader inzien toch wat anders in elkaar steekt.  Contractontbinding voor Antuna komt bij mij vreemd over omdat hij juist onder aanvallend concept spel van Buys, in de picture kan komen...de man speelt pas

Maar of FC Groningen nu met iets beters voor zijn positie op de proppen komt??

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!