Terug

Deel deze pagina:

Amir Absalem vanaf nu eerste elftal speler

Door Redactie 5 reacties

Prachtig nieuws voor linksback Amir Absalem. FC Groningen heeft via haar officiële kanalen bekend gemaakt dat de linkervleugelverdediger met ingang van vandaag definitief tot de eerste selectie behoort. Tevens heeft Absalem een contract getekend tot medio 2019 en zal gaan spelen met rugnummer 39. Afgelopen vrijdag mocht Absalem als invaller debuteren tijdens de verloren wedstrijd tegen Willem II. In de bekerwedstrijd tegen Roda JC stond Amir in de basis en mag t.o.v. zijn eigen spel terugkijken op een prima inbreng. 

Reacties:
Hoekie26-10-2017 om 18:04

Terechte beloning! Hij viel me al op tijdens de oefenwedstrijd tegen Annen. Heb toen al aangegeven dat ik verwachtte dat hij speelminuten ging krijgen dit seizoen. 

fc gras26-10-2017 om 18:53

Mooi dat er een jeugdspeler het eerste elftal haalt,  viel prima in tegen Willem 2, kon fysiek gelijk goed meekomen. Goed nieuws dat hij een contract heeft getekend.

Jegelkser26-10-2017 om 19:13

Ben benieuwd. Ben nog niet heel overtuigd van hem. Zeker bij voorzetten vind ik hem nog een beetje slapen lijkt wel. Gisteren tegen Roda wel degelijk gespeeld. Ben benieuwd of hij het voetballend aan kan en zondag weer een kans krijgt. 

KOudman26-10-2017 om 21:09

Tot 2019 is veel te kort. Zo moet je hem deze zomer verkopen als duidelijk wordt dat hij niet nog een keer wil bijtekenen. Zegt wel een beetje als je een talent maar één jaar extra kunt contacteren. Wens hem veel succes, het begin is in elk geval goed. Forza Grunn

kees27-10-2017 om 07:08

Dat lijkt zo in de oude constructie van spelers als Hiariej en Hateboer... maar in het nieuwe concept doe je echt niks meer als Ajax een nieuwe Blind in het gaat zien.  Dan is ie net als iedere andere speler die ze willen hebben WEG.  Voor zijn eigen ontwikkeling is nog 3 jaar spelen bij de FC het beste;  Daarmee zeg je natuurlijk ook meteen dat FC Groningen in de prestaties die jaren ook tot de verbeelding moet spreken.   

27-10-2017 om 12:37

Inderdaad, een contract tot 2019 heb je weing aan, mocht hij ineens een extreem groot talent blijken. Die korte contracten bij nieuwe talenten vallen me wel vaker op bij Groningen. Kan Groningen ze niet een langer contract aanbieden, met daarbij een clausule dat een percentage van de toekomstige transfersom naar de speler gaat? Op die manier hebben Wijnaldum en Depay destijds ook een jaar bijgetekend bij PSV

Rapdoel26-10-2017 om 23:53

ok hij is jong...laat hem maar zoveel mogelijk speelminuten maken, om een hoop ervaring rijker te worden..ben benieuwd hoe hij zich zal ontwikkelen ..stukje hoop :)

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!