Terug

Deel deze pagina:

Antonia keert terug op het oude nest

Door Lukas van der Wal 4 reacties

Jarchino Antonia keert met onmiddellijke ingang terug bij Go Ahead Eagles. De vleugelspeler, wiens contract bij de FC werd ontbonden, blijf dus toch in de eredivisie aldus Sander de Vries (AD). Boerenmacht wenst de man van de assists (bekerfinale) veel succes toe in Deventer!

Vanaf donderdag sluit Antonia zich aan bij de Deventenaren. De rappe buitenspeler hoopt weer lekker te gaan voetballen en belangrijk te zijn voor het team. Met de Eagles in de eredivisie blijven, ziet hij als zijn grootste taak staat te lezen op de Deventer clubsite.

Jarchinio Antonia werd in 2014 voor 260.000 euro (bron DvhN) overgenomen van Go Ahead. In dienst van FC kwam Antonia 62 keer in aktie waarvan 7 wedstrijden Europees en 7 voor de beker. In totaal scoorde de aanvaller 3 doelpunten. (bron FCG stats)

 

Reacties:
06-09-2016 om 20:18

hoewel het wel een beetje raar is dat hij zó ( met verscheuren contract )wegging en al meteen weer is gecontracteerd, waarbij GAE de lachende derde partij is....

wens ik hem daar alle succes !  je zal zien dat hij straks tegen Groningen een wereldpartij speelt ....

Hoekie07-09-2016 om 08:56

Niet zo vreemd Kees. Antonia is een zakje geld geboden als hij zijn contract laat afkopen en is toen zijn mogelijkheden gaan verkennen. Zijn salaris bij de Eagles zal ongetwijfeld lager zijn maar met de compensatie van de FC te doen. 

07-09-2016 om 23:44

hoef je alleen een beetje op te kunnen tellen  en ...hij speelt tenminste daar in de basis bij de Eagels....toch voor mij een verrassing , want een paar weken teruig ging H. Nijland nog uit van Tamata, Hoesen en Maduro weg...ineens zat Antonia bij die groep en blijven ( nog tot de winter ? )Hoesen en Maduro...dus ik denk ( vanuit het belang van Nijland ): Hoesen kan nog steeds van waarde zijn ( voor de punten ) en Maduro  als reserve/stand-in bij geblesseerden...  alles beter dan een (te) dure Antonia-geblesseerd of -op de bank.  Had meer toekomst voor Antonia ingezeten bij FCG

 

ronald197608-09-2016 om 00:02

wees er blij om dat hij weg is. Kut mentaliteit. Niks laten zien. Opgeruimd staat netjes

09-09-2016 om 12:57

En nu de te dikke Maduro nog opsodemieteren.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!