Terug

Deel deze pagina:

Strijd leveren of salonremise?

Door Klaas Willemsen 13 reacties

Eén van onze leden vroeg aan ons of het mogelijk is een poll te maken voor de wedstrijd van aankomende zondag tegen Ajax. Omdat deze toepassing nog niet is ingebouwd en we toch graag jullie mening willen horen, doen we dit aan de hand van deze topic.

De stelling luidt, waar gaat jullie voorkeur naar uit, gaan we strijd leveren en het gras erbij opvreten of sturen we aan op een “salonremise”?

Reacties:
Hertog09-05-2013 om 08:27

Spelen voor wat ze waard zijn. Dat zijn ze aan de supporters verplicht. Is het niet goed genoeg: dan maar geen play offs, Vakantie en na terugkomst alle energie stoppen in het beging van het volgende seizoen. Als wij geen erehaag willen doen voor Ajax (wat een belachelijk idee trouwens) moeten we zeker geen salonremise willen.

09-05-2013 om 09:55

Afgezien van het belachelijke idee om een erehaag voor die "Arrogantjes" te vormen vind ik dat er voor elke grasspriet gevochten moet worden.En als er een resultaat uitkomt dat wij dan geen play-offs gaan spelen, "so be it", jammer dan, volgend jaar weer een kans. :$

Cantona09-05-2013 om 09:58

Met schuim op de bekken er tegenaan. Ik heb liever dat ze met strijd verliezen dan dat ze elkaar in een gezapig potje een punt cadeau doen.

Milko09-05-2013 om 13:40

Strijd hadden ze moeten leveren tegen ploegen uit het rechterrijtje. Tegen Ajax maken ze geen enkele kans. Tenzij de ajacieden deze week de hele week een alcoholpromillage hebben gehad van minimaal 2,4 :o Maar goed ze kunnen in ieder geval proberen een beetje aan klanten binding te gaan doen. Maar ik denk dat ze dolgedraaid zijn na 90 minuten en dan kunnen ze daarna het gras gaan opvreten :lol: En wat de play-offs betreft: lekker laten lopen.

Hans7410-05-2013 om 09:00

Ajax komt hier echt niet naar Groningen toe om ze 1 puntje te gunnen voor de play-offs,De arrogantjes willen hier met de volle 3 punten weggaan om nogmaals aan te tonen dat zij de kampioen van nederland zijn.Maar goed ik hoop wel op een puntje hier in de euroborg natuurlijk en hopelijk als ze de play-offs in gaan dan wel met een ploeg die europees waardig is.Nijland en Co durf eens wat meer uit te geven voor goeie spelers ipv op het geld te blijven zitten.

10-05-2013 om 09:03

om heel eerlijk te zijn,wat heb je nou aan een 2e of 3e ronde europa leauge?kost veel geld en je hebt een verstoorde voorbereiding...wat mij betreft nog 2 keer volle bak in de play offs en dan vakantie,laat h,veen of twente maar naar die vage landen gaan voor europa leauge

Hertog10-05-2013 om 13:33

"We zullen zondag compact spelen en vanuit de tactische discipline." Maaskant geciteerd ( http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/235288/maaskant-stelt-spits-zeefuik-niet-op-tegen-ajax/ ). Met andere woorden: we krijgen weer een enorme 4-5-1 K** wedstrijd voorgeschoteld. En vooral ver weg van de goal van Ajax. Daarvoor kom je toch &^%#&$ niet naar het stadion??!!!

FCGmijnclub10-05-2013 om 16:13

Was vanmorgen nog ff bij de training. Spelersgroep maakte een gretige indruk. Heb de verwachting dat onze jongens er een echte wedstrijd van willen maken. Zeefuik is helaas hopeloos uit vorm en Schet bakt er ook weinig van. Dan blijven er weinig keuzes over. Had tevens nog stille hoop op Femi in de basis i.p.v. Kieftenbeld. Was één van de weinigen die in december thuis om de beker het niveau aankon. Na die wissel in de rust stortte ons hele middenveld in. En nu maar duimen dat Christovao er ook nog in komt naast Texie, voor de laatste 3 kwartier. Christovao scoort de winnende? :lol::clap::fc::thumbsup:

Milko11-05-2013 om 09:57

kortom, we doen weer niet aan klantenbinding zodat voor een heleboel seizoenkaarthouders dit de laatste wedstrijd gaat worden :thumbsup: Heb nog een week de tijd om mijn seizoenkaart te verlengen maar zonder aanvallende versterkingen houdt ik het voor gezien :(

Hertog11-05-2013 om 17:57

Spelen vanuit de tactische discipline van Maaskant beteknt kwa schouwspel niet meer en niets minder dan 3 x niks (om het netjes uit te drukken). Na al die keren dat we gegruweld hebben van de inbreng van Zeefuik presteert hiij het om hem in de allerallerallerlaatse westrijd van het seizoen te passeren omdat hij niet in het spelconcept past. Wat een gruwel deze man!

FCGmijnclub11-05-2013 om 23:13

En dan schakelen we nu over in de modus sambavoetbal:p

Hertog12-05-2013 om 08:32

Net èn Kwakman èn Maaskant horen zeggen dat 0-0 prima is en dat we verdedigender gaan spelen dan normaal. PEC, Roda en Willem 2 op herhaling dus. Als dat echt zo is en we weer een draak van een wedstrijd voorgeschoteld krijgen hoop ik (en het spijt me dat ik dat hoop) dat Ajax over ons heen walst!

Hertog12-05-2013 om 08:38

Ik bedoel VVV (vorige week) en niet Willem 2.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!