Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen zoekt groene investeerders

Door Klaas Willemsen 7 reacties

Hans Nijland is niet alleen op zoek naar nieuwe seizoenkaarthouders maar eveneens naar investeerders bericht RTV Noord. FC Groningen is voornemens om meer dan 1000 zonnepanelen op het dak van de Euroborg te laten plaatsen die groene stroom aan (hoe kan het ook anders) groen wit gaan leveren. FC betaalt de reguliere prijs voor de energie en de opbrengst gaat voor een deel naar de investeerders die mee willen doen aan dit project. Het plan is tot stand gekomen dankzij Essent, de stichting 1 miljoen watt en de Gemeente Groningen. Om dit project te laten slagen is de voorwaarde dat er voldoende geldschieters mee willen doen.

Reacties:
01-06-2013 om 14:02

Ik dacht dat de kleur groen al ruimschoots aanwezig is/was in de Euroborg. Vooral de supporters hebben zich groen geërgerd aan het spel van onze club.:bowdown:

01-06-2013 om 15:05

Laten ze nu eerst even op zoek gaan naar betere spelers. Maar Nijland heeft liever weer een paar honderd seizoenkaart houders kwijt.;):fc:

01-06-2013 om 15:14

Inderdaad.. Allemaal leuk en aardig maar de grasmat en de selectie wordt er niet beter van

Cantona01-06-2013 om 17:04

Leuk idee , de supporters vinden de huidige prijzen van een seizoenkaart al aardig hoog en sommigen verlengen hun seizoenkaart niet omdat ze het geld er niet voor over hebben. En nu verwachten ze dat deze mensen 550 euro neertellen voor een zonnepaneel ? Beetje vreemd . Dit zijn niet de berichten die we willen lezen! Goede aankopen en structurele verbetering van de selectie , dat willen we zien.

01-06-2013 om 17:47

:agreed::agreed::agreed::agreed:

01-06-2013 om 18:57

Dat de ambities van Essent en FC Groningen om de zaak groener te maken een beetje uit hand gaan lopen,blijkt met dit bericht.Ik heb altijd gedacht dat FC Groningen een voetbalclub was en dat een directie in zich eerste instantie bezig moest gaan houden met voetbal, maar allerlei randzaken lijken belangrijker te zijn,op dit moment. We zijn het afgelopen seizoen niet verwend met erg aantrekkelijk voetbal dus de prioriteit zou moeten liggen op het op fatsoenlijke sterkte brengen van het eerste elftal.Dat willende supporters horen en geen geleuter over zonnepanelen op een dak.Dus er is werk aan de winkel voor Nijland cs. en dan geen werk aan de zonnepanelen maar aan de club.Laat maar eens horen of jullie bezig zijn met spelers te contracteren en niet steeds maar weer roepen van voor die hebben we belangstelling en die hebben we op het oog, nee contracten tekenen en wel zo snel mogelijk, anders zijn we weer te laat.Dus hup,hup,aan de slag. :fc::fc::fc::thumbsup:

02-06-2013 om 10:03

Het is natuurlijk suggestief maar het zou zo maar eens kunnen zijn dat de transfer van Kostic nog een staartje gaat krijgen.Er zijn wat duistere zaakjes gebeurd rond deze transfer dus het zou me niet verbazen dat hier nog een lijk uit de kast komt rollen. :o

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!